95
Dark Fall 2 - Lights Out
-
hoohanyo #95 Sziasztok Urak!
Segítség kellene Alidával kapcsolatban.
Nincs Valakinek a sublót fiókban leírása,vagy hogy hol találok evvel
kapcsolatban valamilyen oldalt?
Elöre is köszi -
#94 Aki át tud jutni a világitotornyon irja le hogy hogy tette,mert én nekem nem akar ott lenni az a lejárat ahol kéne már nem egyszer átnéztem mindent! -
#93 uhm ezt nekem irtad??:) ha igen, milyen konyvet?:) -
M.A.D. #92 Pedig lehet. Átkerülsz egy másik idősíkba majd. Használd a könyvet.
Én a toronyban akadtam el.
-
#91 nahm jol elakadtam az elejen:) a moloig eljutok, aztan sehova:) mindent megneztem amit lehetett, de semmi..visszamentem, ujra megneztem amit lehetett, de igy sem tudok tovabb jutni:( -
#90 Én nem törlöm mert ha már leszedtem végigviszem.CSAK AZT a rákosgedva lejárot nem találom ahova kellene menni. -
#89 Hasonló stílusú kalandjáték, csak technikailag mérföldekkel jobb és gyönyörűszép világban játszódik. Póbáld csak ki a demóját -
#88 A Myst4 az milyen gém, felhomályosítanál? -
#87 Töröltem a cuccost, mert állandóan kifagyott ugyanott....kár
Már nagyon várom a Myst4-et. 2 dvd-n terpeszkedik és az asztán nem ilyen statikus lesz mint ez...(azé végigvittem volna mert amúgy bejött..ez van) -
#86 -
#85 -
#84 Mindenhol probáltam ami csak létezik de semmi :( -
#83 ott ahol az a forgó szélbizgentyű van..ott próbálod? -
#82 Bárcsak találkoznák vele mindent megnéztem de nem tok a ház mögé menni. -
#81 Na más nem találkozott a problémával? -
M.A.D. #80 off:)))Kössz! Asszem, tegnap este pont azt találtam meg.
on:
-
#79 na buktam a dolgot, mert 2004-ben ha a világítótoronyban megvizsgálok valamit akkor kivág az asztalra hibaüzenettel -
#78 basszus ilyen primitív rejtvényt, hogy én erre egyeltalán nem gondoltam -
#77 Off: Itt az Alida torrentje
http://www.filelist.org/download.php/1641/Alida.torrent
Regelni kell csak magad ingyen.
On: :))
-
M.A.D. #76 Off:Alida-t (5CD) az istennek nem találom. Még torrent-ten sem, Az is kaland.
On:
-
#75 Drake szobájában van egy szekrény azt átnézve kis kódós ajtóra bukkanok de nem találom a kodot. -
#74 Igy megnézve mi a kód elkondolkodtam hogy hogyan jönne ki a talált papiron szereplő számokbol de sehogy nem jöttem rá igy sem no mindegy. -
#73 El sem hiszem le van irva benne a kód :) -
M.A.D. #72 ...ha már nagyon szenvedtek...:)))
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/DF2.htm
...de, nem sűrűn nézegetni.
-
#71 leírás nem írja hogy átkéne menni -
#70 Az tudom hogy a következő idősikba, de ha nem irta senki a 4 gombos megoldást valószinű hoyg nem is kell megoldani csak a jővőbe át kell menni valahogy és majd a 8 gombosat kinyitni vagy ezt csak én gondolom igy? -
#69 a 8 gomb majd a köv. idősíkba lesz. Ja meg majd bent a szobában is lesz valami hülye rejtvény -
#68 Hát akkor nem megyek semilyen idősikba sem mert oda az éltbe nem jutok be , mert mindenki a sorrendről papol azt 4 kibaszott gomb van de ők 1-8 ig irják.Nem értem vagyis értem de mégse.Mér nem tudta valaki leirni a megoldást? :( -
#67 Amíg nem teljesítettél mindent ebben az idősíkban addíg nem lehet átmenni.....szóval be kell jutni Drake szobájába... -
#66 De nem tok átjutni sehogyan sem mindent megnéztem szint.
A végigjátszás sem nagyon irja. :( -
#65 Azok majd valamelyik másik idősíkban lesznek használhatóak asszem -
#64 Avilágítotorony tetején abban a helységben van két kar meg egy kallantyú amiket meg lehet húzni atoknak nincs jelentősége,mert nem hiába vannak ott? -
#63 végiglestem minden egyes képkockát a parttól a toronyig de semmi -
#62 Oké megcsekkolom te megtaláltad az üveget? -
#61 Valamelyik szobában a csigalépcsőnél,már nem emlékszek melyikbe -
#60 Nem nem tom hol van az a kép :(( -
#59 De láttad a képet? Mert addiíg szerintem nem lehet megtalálni amíg nem látod hogy van egyeltalán -
#58 Menjél, megvárlak..:))
Na jó én is megyek -
#57 Akkor menjünk azt keressük meg :) -
#56 gondoltam rá én is, meg van egy kép ami egy üveget mutat valahol lennt a parton a homokba, azt kéne megkeresni..