10072
-
#84 tudod mi az a FUBU? :) -
#83 Osiris csuka,Oakley pulcsi.
A gatya pedig Fubu vagy valamilyen ehhez hasonló farmer.A kabátom egyébként Lotto(Juventusos). -
[Walaki]D`Lair #82 "jah, felveszem, aztán az utcán falkában kergetnek a miépesek:))"
Nekem már előhúzták a pillangó kést....de aztán elhajtottam őket a kurva anyjukba...két kis 12 éves fosfaszlé....rohadjanak le... -
#79 Nekem nem is volt ilyen korszakom
-
[Walaki]D`Lair #78 félre ne értsd...nem azért mondtam...
amúgy aaz ilyen retro cuccokkal az a baj, hogy manapság mindenki ilyeneket hord...(mindenkori divatirányzatok suxxx) -
#77 Nekem 3 eve:)
Azota, hmm... sz'al ki lehet noni;) -
Madmaxx #76 Hángerien ali G? -
#75 örök fiatal :D -
Xboxman #74 Én már csak ilyen maradi vagyok:) -
[Walaki]D`Lair #73 ehhh..nekem ez a korszakom már lecsengett egy évvel ezelőtt :DDDDDD -
#72 na még egyszer !
a CCCP-vel mia baj?
és az England ?
számít a történelmi háttér is? -
Xboxman #71 Fubu & Bizo rulezzz -
#70 na ez mi ? -
[Walaki]D`Lair #69 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
#68 -
Madmaxx #67 Úúú mekkora partymárkák. Saxoo egyedüli nomrálisabb meg Sixtynél is van néhány (de kevés) jó ing.
u.i.: látom magam elött amint ilyen kis cuki ujjatlan feszülős enerdzsi trikóban nyomod báffáló csótányroppantóval és oklii réverszemüvegben? :))) -
#66 de tudhatnád...
anyagias világban élünk...
először cipőd, ruhád, aztán e fejed... -
#65 LOL eza kenyér !!! -
Madmaxx #64 Ez igaz de nem úgy hogy a csaj rögtön azt nézi hogy hú ez most replay vagy egy noname cucc. Ugyanúgy néznek ki csak egyiken ott a felirat és ez +10e. -
#63 Az elso benyomas a legfontosabb! -
[Walaki]D`Lair #62 Levi's
Puma
Converse
CCCP <<--- régi szép idők :)
És még az ilyen retro cuccok... -
Madmaxx #61 Ha a csaj azt nézi hogy milyen márkás ruha van rajtad az már rég rossz!!! -
#59 England kabát powa !!!
úgy néznek ki, mint a mentősök :D -
#58 ha nem teccik ne szólj bele ! :P -
#57 hát énse... de valahogy nem is érdekel :PP -
#55 szerintem meg lenne mert én pl abszólut nem értek a divathoz meg pénzem sincs és fogalmam sincs mi az olyan cucc ami tartós, jól néz ki, kényelmes és a csajoknak is bejön
általában
-
#54 -
KennyG #53 ja. :D -
KennyG #52 -
#51 És te miért nem mertél bejelentkezni a saját neveden? hány éves vagy? lol -
#48 Sztem ez az egesz topic hulyeseg...izlesek es pofonok, penztarcak es penztarcak.
Anyagi kerdeseket sztem nem tul jo forumokon megbeszelni...meg ha csak reszben anyagi, akkor sem. -
DecenS #47 szerintem itt egyszerűen csak arról van szó, hogy léteznek az úgynevezett superior termékek, amik lehet, sem minőségben, sem tartósságban, sem design-ban nem különböznek, de árban igen: ezeket vásárolják a sznobok, pontosan azért, mert az csak egy "felsőbb" kör számára elérhető... hanem olyan drága és más is elérheti, akkor már nem olyan vonzó a dolog... valahogy így van ez a Mercedes autókkal is...
szerintem majomság ez... én legalábbis még tini koromban sem így gondoltam - de hát nem vagyunk egyformák: így kerek a világ!
ami pedig a topicot illeti: én kimondottan kerülöm a márkanevekkel való villogást. én tudatosan az olyan ruhákat keresem, amik, egyszerűek, de nem szokványosak, ugyanakkor nem látni rajtuk, hogy melyik cég csinálta... elég ha én tudom.
hogy mik közül válogatok? Mexx, TomTailor, Terranova, Saxoo, Replay, NK... de van hogy egyszerűen csak meglátok valamit egy kirakatban és azt mondom "ez kell!" ... és akkor aztán lehet tőlem Devergo, Levis vagy noname akármi...
uff! -
#46 miért ne lehetne 22ezerért kabátot venni? Attol még senki sem ujgazdag, lehet sporolt rá és lehet azt hordja majd 3 évig is, mert minőségi és nem megy tönkre... -
#45 jah...mindenki levonja a masikrol onmaga kovetkezteteseit... -
#43 Es kerlek ne adj szavakat a szamba!
Milyen felsobbrenduseg?:P -
#42 grat...ismersz te egyaltalan engem?
Akkor meg?
Szo sincs szuloktol kapott penzrol!
Szerintem az en korosztalyomban nagyon is igenyesnek szamitanak a cortezek. Persze lehet, hogy csak en gondolom ezt igy.
(Birom az ilyen leolto gepeket):PP -
#39 Hát a bufalo az nagyon lol...
Erről jut eszembe a romanticos csávo, a győző, na azon milyen cipők vannak, hihetetlen mega lol, azon mindig fetrengek a röhögéstől, egyszerűen ocsmány, kb mint a nőknél volt régen divat a magas talpu kurva cipő, bár egyesek még ma is felveszik.... -
#38 Utálom a CCCP dolgokat, mert megpróbálja majdmolni a Sovietet. -
#37 Sztem meg mind a ketto suxx;) -
#36 Talan igazad van...