10072
-
#132 jaja csak sehol nem találok. oLyat keresek ami teljesen fekete és csak 1 piros csillag van az oldalán. Ha lát valaki szóljon plize. -
#131 És mit mondanál a rendőrnek?????
Gondolod nem röhögne ki????
Ekkora baromságot!!!!!
"Kérem jöjjenek azonnal. Egy huligánon CCCP-s/Che Guevara-s póló van. Veszélyesnek tűnik. SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!" -
#130 Szerintem csak azért nem állítanak nagyon elő ilyeneket, mert nem sok mászkál ilyen szeretlésben az utcán. Én legalábbis még nem láttam.
Ugyanis első dolgom lenne 107-es tárcsázni a mobilomon. -
[Walaki]D`Lair #129 Elhiszed hogy leszarják és csak röhögnek? (tapasztalat) -
[Walaki]D`Lair #128 Nem leszarom ha vadidegen vadbarmok kiröhögnek? De. Hát akkormeg? -
#127 abOriginal az télleg jó :D -
#126 Van egy jó Kenvelo felsőm. Meg egy jó Aboriginal is. -
#125 NÁJK! :D -
#123 miért is? -
#122 hadd hordja ugyis mindenki rohog rajta -
[Walaki]D`Lair #120 de erről még nem a kommunizmus tehet... -
[Walaki]D`Lair #119 Elhiszed hogy jobban ismerem Che Guevara életrajzát, mint te hitlerét?
Nem minden kölök divatból hordja a Che Guevarás cuccokat...
Vagy ott a CCCP...nem mindenki divatból hordja azt se....
És nem a kommunizmusnak volt annyi áldozata, hanem sztálinnak...maga a kommunizmus egy olyan ideológia, ahol nincs szenvedés, nincs nincstelenség, szal alapból sokkal jobb mint ez a mai világ...csak épp nem úgy sült el a dolog, ahogy kitalálták annakidején... -
#117 A lumpenproli az az, amit leírtál? -
#116 valamilyen szinten igen. -
Sir IvanHoe #115 En kedvenc markamim :
OLDNAVY
GIAN MARCO VENTURI -
[Walaki]D`Lair #113 ááá...te vagy az én emberem! Vörös csillagos Converse roxx..:))))) -
#112 Bobbi! majd elmegyünk szerdán Walakival együtt !!! :D
nézünk valami frnakót... mondjuk széria Puma ? :D -
#111 Igen, mi mind egyéniségek vagyunk!
Én nem.
Pssssz -
#109 nekem az a márka ami teccik meg jó egyszerre! és az ára nem érdekel... vagyis annyira hogy ha dárga nem veszem meg :P -
#108 az a cucc minden férfinak van (általában) -
#107 Hát nemtudom kinek mi a márka. Nekem nem feltétlenül a drága/divatos dolgokat jelenti.
de személyes kedvencem pl a Sherpa, Sandstone ilyenek. Cipőben pedig számomra a Converse -ek vannak elfogadható áron.
-
[Walaki]D`Lair #106 jaja...pfejj...le a divatbuzikkal :DDDD
-
#105 Az ember egyik genetikailag kodolt tulajdonsága a tarozni akarok valahova érzés :) Ki igy, ki ugy.
Van 22ezerért FUBU kabát, azt hittem eddig csak a hamisitványok jutottak el kis hazánkba? :))))) -
#104 lol topic:) jovan hordjatok csak a bogatya, bizo cipo, 22ezres fubu kabatot, es olvadjatok bele a tomegbe, ne tunjetek ki, ne legyetek egyenisegek, meg a vegen eszrevesznek -
[Walaki]D`Lair #103 naaaa....azért igazságtartalma is van a dolognak, de persze sztereotípiákat is állít...de a valóság valahol ott van amit mondott... -
#101 kossz, ezt felirom:P -
[Walaki]D`Lair #100 Na én is így vagyok vele...épp ezért útálom most, hogy mindenki ilyen trapéz szarokban járkál...tök úgy néz ki, hogy divatból hordom én is... -
#99 Tehát ha egy "polgár 1-2000 dolláros öltönyben nyomja, akkor már nem is "valódi polgár" ugye? -
#98 Ilyeneket a Demokratában írnak? -
#96 tökjó = tök jó -
#95 Én csak olyat ruhát veszek,ami nekem tetszik és nem másnak. -
#94 Marc, AirStep, vagy bármi ami igazi bőr márkától függetlenül. -
[Walaki]D`Lair #92 Én jelen pillanatban egy piros Cortez-t szeretnék, de mivel 2 hónapos a Converse-em ezért nem veszek :) -
#91 jut eszembe! most a napokba akarok menni cipőt venni, és max 15-16 ezret adnék egy cipellőért! mégis milyet ajánlotok? A stílusát illetően nem az a futó/sport cipő érdekel engem hanem ezek az elegánsabbak vagy mittomén:) szóval ami jól megy egy szürkés koptatott farmerhez, és nem nézek ki bénán benne, hanem valami "komoly" face alakulna ki az emberekben rólam :)) vagy nemtom :P -
#90 igaz!! pontosan! én is ugyanilyen vagyok... -
Madmaxx #89 hupsz a BUNKER-t nem is olvastam :)) sorry megkövetem magam. LOL -
#88 ez is hülye! milyen régi szép időkről bezsélsz te is ??? cccp suxx -
#87 GIGA LOL !! ULTRA LOL !! -
Madmaxx #86 Nekem is novell ingjeim vannak. :)) És tök tartósak nem fakulnak. Ellentétben egy fekte 4you ingemmel ami alaposan megfakult néhány mosás után. Mondjuk van ingem 14e forintért is de csak azért mert olyan szinüt már vagy 2 éve kerestem de sehol nem találtam. Mai napig is csak azon az egy helyen láttam. -
#85 Érdekes dolog ez az öltözködés így fiatal korban. A legtöbb ember ilyen korban arra törekszik, áldoz a szülei pénzéből rengeteget, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mintha sötétben a kukából válogatta volna össze ruhadarabjait. Értem ezalatt a rikító színű méregdrga márkás ruhadarabokat, amelyek minőségileg is némi kívánalmat hagynak maguk után. Aztán van, akin a gyönyörű színösszeállítás mellett - illatszerek által elnyomva bár - de jelen van az izzadtságszagú 'felhő' is.
Szvsz kevesen tartják fontosnak az "eleganciát", azt, hogy a színek legalább passzoljanak egymáshoz.
Én soha nem néztem a márkát, a lényeg: hogy minél olcsóbban tudjak ízlésesen öltözni, és ne egyszerhasználatos ruhákat vegyek. Értem ezalatt:
Cipő: Na ez az, amire érdemes áldozni valamivel többet. Valódi bőr legyen, max. 18 ezer Ft-ig. Ettől többet nem adok érte, ha aranyból van sem. Általában legkevesebb 2-3 évig használni szeretném. A lényeg, hogy bőr legyen, és egyszínű.
Nadrág: Sötét színű, farmer. max. 6000 Ft, de ez már sok érte. Márka nem lényeg. Pl. egy noname nadrágot 2,5 éve hordok.
Ing: 2-4 ezer Forintig, ezek is elég tartósak. A legtöbb ingemre az van ráírva, hogy Novelle. Valami kínai lehet, de szerintem elegánsak, mert nincs rajtuk semmi rikító felirat vagy az alapszíntől merőben elütő díszlet.
Természetesen a zokni is sötét színű, hogy ne 'világítson' a cipőből.
Van ez a terepszínű divatos egyenruha: Hát én nemrég számolgattam, hogy hány 'szép' lányka mászkál ilyenban... US-ARMY ;) Szörnyű, hogy az emberek többsége nem gondolkozik el azon, ha egy háborús övezetben élne, akkor azért imádkozna, hogy ne kelljen több terepszínű embert látnia. De talán azért hordják oly sokan, mert mégjobban be szeretnének olvadni a 'nyájba', vagyis a fogyasztói társadalom egyéniséget eltaposó világába.
"Ha a csaj azt nézi hogy milyen márkás ruha van rajtad az már rég rossz!!!"
Így igaz. Ha majd azt nézi, milyen humorod van, milyen az ízlésed, ne adj' Isten intelligenciád, mennyire vagy vele kedves, akkor találkoztál egy normális lánnyal. De mostanság kezdem azt hinni, ilyen csak az ideák világában létezik...
Ez az én véleményem volt. Csak én lennék ilyen konzervatív? Mondjuk már 3 hónap múlva 18 leszek...
Poncsó