10072
  • [Walaki]D`Lair
    Ugyanúgy egy tömegbe tartozol...csak ez igénytelenebb...
  • Cat #175
    jelenleg max azért tunsz ki közülük, mert többen vannak bőgagyában, mint bakancsban, de ha elmész egy koncertre, és ott 500 UGYANILYEN farmeros, polos bakancsos ember van akkor ugyanott tartasz :D
  • Cat #174
    nemsokára arra is rájössz, hogy ez is egyfajta divatirányzat, ugyanugy tönkreteszi az egyéniséged ;)
  • Lteebee
    Hozzáteszem, hogy a Converse-nek már Chuck Taylor idejében is 5ágú csillag volt a jele.
  • GregSB
    Még egyszer nem láttam ilyen pólót.
  • magus
    kimész az utcára, és látsz ilyet.
  • SoDI---
    A "fuck rassism"-zal nincs semmi baj, elvégre nem gyilkosságra, vagy erőszakba buzdit

A "halál Csurkára" viszont már durva lenne.
    Hol láttál te ilyet?
  • [Walaki]D`Lair
    ja...jó...leesett :))
  • [Walaki]D`Lair
    És arról ő tehet, hogy utána ilyen barmok kerültek a hatalomra...bravó...
  • [HUN]PAStheLoD
    mert a csillag tiltott a csurka meg nem :))
  • magus
    amugy nehogy mar egy rohadt csillagon vesszetek ossze, amikor mindenki "hala csurkara" "fuck rassism" stb polokban jar
  • magus
    nem rad mondtam
  • SoDI---
    Ehhhhh---
    A barna ing mondom hogy csak vicc volt
    Keress rá... google... barna inges...
    Csak poénnak szántam.

Valóságban fekete farmer, valami világosabb pólóval van rajtam általában :-)
  • SoDI---
    A kommunizmus eszméjét elfogadva... egy pillanatra csak. Mi rosszatt tett Lenin?
    Mondjuk azt, nem igazán gondolta át, hogy Marx nem egy elmaradott feudális országba, hanem egy fejlett nyugati kapitalizmusba szánta az első kommunista győzelmet.
    Ennek az apró tévedésnek lett áldozata több millió ember az őt követő évtizedekben.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem meg a fehér és világoskék póló....meg lightos trapéz farmer/kord bársony...ja meg a csúnya rossz Converse cipő...
  • SoDI---
    Egy kis hangulatoldó poén:

Emltettem már, hogy nekem meg a barna ing a kedvenc viseletem? :-)))))))
  • [Walaki]D`Lair
    "Ott az ember még a Lenin-es pólót viselő ember mellett mosolyogva megy el."

Na Lenin mi rosszat tett te történelem zseni?
  • SoDI---
    Pontositok.
    Mindennek megvan a maga helye.
    Terszem azt pl. a Szigeten tényleg magasról leszarom azt, hogy kin milyen ruha van. Ott az ember még a Lenin-es pólót viselő ember mellett mosolyogva megy el.
    A kettős mérce ugyanakkor eléggé irritáló. Különben abban a tekintetben megnyugodhatsz, hogy nem büntetnek meg egyetlen embert se, aki Converse ruhábban mászkál. Ugyanúgy nem, mint ahogyan azt a Cannabis-termesztőt se büntették meg, aki bizonyitani tudta, hogy vetőmagboltban vette a magokat.
    A legrosszabb ami történhet, hogy a forgalmazóval közlik, hogy jó lenne a hazai kinálatot kicsit jobban megválogatni.
  • [Walaki]D`Lair
    "1-) Milky Way-t feljelentették már, néhány hete volt a hir"

Gondolom a hozzád hasonló barmok....
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy igen, kiröhögik! Tapasztalat! És van aki +kérdi hol vettem...sőt már meg is dícsérték a CCCP-s felsőmet...na erre varrj gombot....
  • [Walaki]D`Lair
    Na kész....és te erre vered a faszod vagy mi??? Hú dejó ma is felnyomtam valakit a rendőrségen??? Komolyan mondom így még semmi nem akasztott ki....
  • SoDI---
    1-) Milky Way-t feljelentették már, néhány hete volt a hir :-)))) Nem tudom, hol jár az ügy.
    2-) Heineken.-doboz talán tekinthető müvészi célnak.

max kiröhögik páran azt kész

Aha.
    Kiváncsi vagyok, hogy az esetleg az intézkedést megtagadó rendőrbácsi mit szólna, ha nagyon fel akarnám irni a jelvényszámát. (Ehhez ugyanis jogom van) :-)
    Olyan ugyanis nincs, hogy jelentem a dolgot, de nem csinálnak semmit. Nem tehetik meg :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Hát beszarok.....esküszöm ilyen nincs! JELENTSD FÖL AZT AZ ÁSKÁLÓDÓS ********** AZT!!!!! AZ APÁD ***** KELL ILYEN HÜLYESÉGEKEN KIBUKNI BAZMEG???!! NEM BELESZARSZ, HOGY KI MILYEN GÖNCÖT VESZ MAGÁRA???? A FASZÉRT IDEGESÍT HOGY VÖRÖS CSILLAG VAN AZON A KURVA PÓLÓN!!!!! Hát az eszem megáll! Más nem idegesít jobban ennél a feljelentgetősdinél...meg hogy "én tárcsáznám a 107-et"....a faszt tárcsázd!
  • SoDI---
    Hülye vagyok, nem linket akartam :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Persze...és akkor a boltok illegálisan árulják a sört, a csokit a cipőt mi? Jólvan...Hát gondolkozzál már! Meg sarló kalapácsos CCCP-s cuccokat árulnak! Illegálisan mi? Persze...

Még az életbe senki nem állított le, mert épp Converse csukában, Redstar övvel, CCCP-s felsővel Heinekent ittam és Milky Way-t ettem mellé....de amint látom élnek még akkora faszfejek, hogy ez a veszély fennáll...

Hogy ne lenne??? De ha valaki SS-karszallaggal és horogkeresztes zászlóval rohangálna kinn az utcán, azt elvinnék az tuti! Ellenben ha valaki CCCP-s pulcsiban végigzúg az utcán azt max kiröhögik páran azt kész...
  • SoDI---
    Csak hogy világos legyen.

Ez a pulcsi bár tartalmazza az önkényuralmi jelképet, nem feltétlenül illegális, ugyanis az AllStars embléma miatt tekinthető a jelenléte szerintem müvészeti célnak, az pedig nem büntetendő.

Ennek a ruhának az árusitásával ugyanakkor egyértelmüen ÓRIÁSI HIBÁT követ el az Infinity Sport Kft (magyarországi forgalmazó). Ha valóban árusitja is valahol ezeket, nem pedig hirdeti, akkor abból komoly gondok lesznek.
    Már csak unalomból is
  • SoDI---
    Nem kell betiltatnom semmit, mivel minden olyan ruha, ami tartalmaz horogkeresztet, sarló-kalapácsot, nyilaskeresztet, ötágú vörös csillagot, vagy SS-jelvényt; AUTOMATIKUSAN illegális Magyarországon.
    Tök mindegy, hogy egy vörös csillagos Converse-ról van szó, vagy egy hatalmas horogkeresztes karszallagról.
    Az embernek szerintem nem szuverén joga horogkeresztes pulcsiban járkálni. Vagy szerintetek igen?
  • [Walaki]D`Lair
    EZAZ! Tiltasd be a Heineken-t, a Milky Way-t, a Converse-t és még egy csomó dolgot!

• [Walaki]D`Lair
    Converse-t ne vegyél! ott van rajta az 5 ágú vöröscsillag (nekem olyan színben is van)!!! Még valami faszkalap feljelent az utcán!!!

Hát eszem faszom megáll....ez most nagyon lepadlózott...
  • [Walaki]D`Lair
    na....ezt sajnálom...hogy ekkora barmok élnek ma....nem mindegy hogy ki mit hord baze?? Minden embernek egyéni szuverén joga, hogy úgy öltözködjön ahogy akar!
  • [Walaki]D`Lair
    honnan veszed hogy rokker vagyok te?
  • [Walaki]D`Lair
    én is olyat akarok, csak az az őszi kollekció :(((
  • Madmaxx
    vegyél valami jó kis nyári BÁFFÁLÓT :))) kb 10 centis talppal neonzöld színben :))
  • Highw@yPos.
    Háát nemtom,én csak márkás ruhákat veszek magamnak(Replay,Diesel,Chevignon).Hogy miért?Még én se tudom,imádom a divatot,talán ezért.De soha se néztem le senkit,aki nem ilyenekbe járkál,sőt a haverok közül több az ilyen.Érdekes,én a vad oldszkúlos+retro-s ruhákat szeretem most,és ezeket csak márkásak közt találok.Viszont nálam az alap az hogy ne villogjon a márkajelzés,mert irritál.Pontosan azért,hogy ne vegyék le a márkáját,nem dicsekvésből veszem a ruhát.Jahh,nem papa+mama adja a lóvét,mielőtt lehurrogtok,hanem saját erőböl.Igaz még nem melózok,mer fősuli,de kispórolom rá.
  • The Garrett
    "is rohogok akik igenytelen rockernek akarnak tunni, de azert a hajuk meg van csinalva"
    Az ilyeneket én is bírom... én sem vagyok túl magas de, amikor meglátok egy gyereket aki kb a mellizmomig ér és fekete kapucniban 2 méteres kutyaláncal, no meg persze LINKIn parkos pólópulcsiban teszi a nagyembert, bizony énse bírom megállni hogy ki ne röhögjem.

öltözködéshez visszatérve. Régen én is ugy gondoltam hogy: huu aki rokker annak csak fekete ruha bőrdzsekki stb... de mostmár egyre jobban kezdek rájönni hogy a 2 -t külön lehet választani. Eleinte igen sokat baszogattak, hogy mivan ilyen ruhába kell iskolábajárni( haverok) meg ilyenek de leszoktak róla hálistennek.
  • hali
  • Gery1980
    Mondja ezt egy 14 éves:DDDDDDDD
    Ne haragudj haver, de ezt nem hagyhattam ki!:D
  • magus
    én röhögök általában a kis 13 éves (és nem csak korra hanem magasságra értettem) kis barmokon akik nala 4x nagyobb bogatyaban rohangalnak. azokon is rohogok akik igenytelen rockernek akarnak tunni, de azert a hajuk meg van csinalva
  • SoDI---
    Azokat se röhögték ki, akik horogkeresztes EU-ellenes reklámok ragasztóit jelentették fel pl...
    Ez mennyiben lenne más?
  • SoDI---
    Nyilaskereszt, Ötágú vöröscsillag, SS-jelvény, Horogkereszt.

Teljesen mindegy, hogy ezek közül melyik van valaki ruházatán. És hogy milyen méretben. Egy parányi vörös csillag egyenértékű egy kétméteres horogkereszttel.