10072
  • Yetike
    Nagymami pénzér adja neked a pulcsikat? :))
  • The Garrett
    Ja és még annyi hogy a kedvenc pulcsimat nagymami kötötte szal kb 500 Ft volt :)
    Szép fekete és jó meleg más nem is kell.
  • The Garrett
    na igen. Nemsokára rájössz hogy van más dolog is az életben a gépen kívül :)
  • Jano
    Én koorvára leszarom ki hogy öltözködik.

De adhatnátok egy kis pénzt ruhára.
    Jano@árvaház.com
  • see.aakogh
    Hát a burzsuj megteheti... Én inkább uj VGA-t vásárolnék ha lenne sok pénzem, nem Agressor meg Energie meg faszomtudja milyen hiperszuper ruhákat... Valaki mondja meg miben jobb egy Agressor pulcsi mint valami gyengébb? Annyi a különbség hogy Agr 20,000-be kerül, másik meg 5000-be, ugyanott gyártják ugyanabbol készul... Szoval azért hogy menő legyél, nem éri meg kihajítani az ablakon tízezreket.
  • Yetike
    A ruha jellemzi az egyént is valamilyen szinten, az ilyen emberkékre nagyon jellemző az az életszemlélet hogy drága ruha zselé haj bunkó jellem = fasza gyerek. Ezért sajnálom őket.
  • The Garrett
    Hát nemtudom, én nem sajnálok senkit aki nem olyan mint én, pláne ha nem ügy öltözködik.
    Ezt szeretném megértetni. Nem a ruha a lényeg hanem aki mögötte van!
  • [Walaki]D`Lair
    miért? én meg téged sajnállak...meg a diszkósokat is....
  • The Garrett
    egészségedre :)
  • Yetike
    Szerintem meg különbözik az elöbb leírtak alapján.

"benne meg az alakult ki magától."

#202. Az, hogy neki ez tetszik, az magánügy, nem is kötök bele, csak sajnálom
  • The Garrett
    hát nemtudom szerintem egyátalán nem különbözik egyik másik " divatirányzattól se".
    mind2 nek megvannak a főbb jellemzői és mind 2 stílus rendelkezik sok sok sok egyedi vonással.
  • The Garrett
    igen ez a nudizmus egyik lényege :)
  • The Garrett
    benne meg az alakult ki magától.
  • Factor_007
    rohangálj meztelenül :D
  • Yetike
    Az, hogy neki ez tetszik, az magánügy, nem is kötök bele, csak sajnálom.

A "rockerség" is egy divatirányzat, ez így igaz. Szvsz viszont sokkal egyénibb mint a "realdivat", és nem arra épül, kinek van a drágább bizo csukája. Persze a két öltözködés közt a legtöbb esetben zenei különbség is van (egy bizonyos párhuzamot is le lehet vonni, a rockzene sokkal egyénibb szemben a szintetizátor generált "agymosott "zenével").

És most mondom, nem azért vagyok rocker és nem azért öltözködöm így mert elterveztem hogy holnaptól máshogy fogok kinézni mint a többiek, nem. Ez úgy magától jött és alakult ki bennem.
  • Yetike
    Persze, ezt én is így gondolom.
  • The Garrett
    Tartozni kell valahova, de nem ruha szerint.
  • [Walaki]D`Lair
    "Büdös isten faszát nem, dehogynem anyám" :))))

Nu Metal ha pontos akarok lenni....
  • PResident Evil
    de valahova tartozni kell :D
  • The Garrett
    de ha neki egyszer az tetszik!

"Amúgy meg kellene nézni hogy egy utcán úgy átlagban hány divatmajmot meg rockert látsz."

Ugylátom nem értetted amit mondani akarok. Szerintem a rokker ugyanugy " divatmajom" (bár én nem ezt a szót használnám rá) mint a "többi".
    Csak egy egész más divatot követ.
  • batman
    halálsikoly + fémes hajnal :)
  • Madmaxx
    Jah az klasszikus:)))
  • magus
    linkin park nem metal
  • batman
    én nem szeretnék veled vitatkozni, de ne lovagolj azon, hogy nem akartad követni a divatot...ugyanis az a következetesség, hogy nehogy kicsit is úgy nézzek ki mint a többi is divat. Ne azért öltözz úgy ahogy teszed, mert úgy nagyon kevesen öltöznek, hanem mondjuk:
    -NEKED tetszik
    -kényelmes
    -téged fejez ki
    -stb...stb
    ennél többet nem tudok mondani...uff
  • Lteebee
    Tényleg, divat a rockzene, meg a metál?

Érdekes felismerés.

Azért,mert látsz néhány strandmetál bandát a viván, meg az mtv-n, ez még nem igaz.
  • Yetike
    Sajnos :(
  • [Walaki]D`Lair
    Nézd meg a Linkin Park-ot...divat metal...

• [Walaki]D`Lair
    Manapság a rockzene, meg a metal a divat (meg a dobbassz sajna), szal ezt annyira nem kéne erőltetni...
  • Yetike
    Ha ránézek magamra azt látom hogy kitünök a tömegből, csak néhol látni egykét "elvtársat".

A válaszra reagálva ezt természetesen koncerten ez már nem ilyen mértékben igaz .).

Amúgy meg kellene nézni hogy egy utcán úgy átlagban hány divatmajmot meg rockert látsz.
  • Yetike
    Én azt nevetem ki aki attól hiszi hogy máyer ha ecko gatyában meg fubu pólóban jön suliba.
  • The Garrett
    a Vöröscsillagra visszatérve:
    Sem a Heineken-t sem a Converse-t nem lehet beperelni ezért, mert náluk a vöröscsillag védjegybe van...
  • The Garrett
    nekem is van egy Magyar vagyok nem Turista pólóm :)
  • The Garrett
    "Megjártam már mindkét "kasztot"
    az ilyet kéne elfelejteni. Most attól hogy én mondjuk Maident hallgatok éjjel nappal, attól még NEM VALLOM MAGAM rokkkernek pl. és nem tükrözi ezt sem öltözködésem se semmi. ||( mostmár)|| <= ezt hozzáteszem.

• The Garrett
    és lemaradt a válasz Yeti Upa vagyki üzenetére :)

+ akkor már:
    ha végignézel magadon akkor mit látsz? Ugyanolyan rokker vagy mint (tisztelet a kivételnek) az összes többi. Szóval ne nevess ki egy reppert azért mert ugy öltözködik mint egy tipikus repper, ha te meg ugy öltözködsz mint egy tipikus rokker.

you know what im Sayin' ? :)
  • [Walaki]D`Lair
    nono...nem csak ez a két véglet létezik...a mocsodék diszkósok ugyanúgy igénytelenek, mint a sörtől bűzlő punkok....persze kivételek mindíg akadnak szerencsére :)
  • The Garrett
    "Ilyen olyan sátánista rokker lettem"
    Magyartanárunknak van erre egy jó mondása:
    Azt hisszük hogy nem tartozunk a tömegbe, mégis birkák vagyunk
  • Yetike
    Igénytelenebb? Miért is? Mert nem kenünk mindennap 10 lityi zselét a hajunkba?
  • Yetike
    Nem az a célom, hogy egyedülállóan nézzek ki, ezt nem is mondtam.

"ott 500 UGYANILYEN farmeros"

Voltál már rockkoncerten? .). Én pl nemhogy 500 de még 2 ugyanolyan farmeros.. embert sem láttam.

Az hogy ugyanott tartok, nem igaz. Megjártam már mindkét "kasztot" és szvsz rockernek lenni sokkal egyénibb és jobb mint divatmajom zseléhajnak. Persze ez ízlés kérdése is.
  • SoDI---
    Részemről inkább a "MAGYAR VAGYOK NEM TÚRISTA - VIGYÁZZATOK RÁM, KIVESZŐBEN VAGYOK", a "NEM NEM SOHA- MINDENT VISSZA", Horthy-s, és Tamási Áronos pólókat kedvelem
  • PResident Evil
    klánolnak :D