Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
jó neked...
nálunk k*rva sok az ilyen csaj...
valamelyik nap láttam: kommander kendõ, kommander keretû UFO szemüveg, kommander TOP, kommander szoknya, és egy bakancs...
mondtam LOL

Itt Kecskeméten még annyira nem terjedt el.

PResident Evil
na szóval a témával kapcsolatban:
ti mit szóltok a csajok kommander ruháihoz...
vagy most ez az új divat? divathullám? a háború hatása? leendõp honvéd csajok? miért?
sok a kérdés, sok legyen a válasz 😛PP

PResident Evil
tsód is rocker, ugyebár. 😛

[Walaki]D`Lair
Persze...de te nem úgy látod a saját társaságod beli embereket, hogy ránézésre bunkók...

Mellesleg semmi bajom a rokkerekkel, nekem is van egy pár ilyen barátom, (diszkós kevesebb van =))) de azért jópár kivétel van mindkét oldalon...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

magus
én összeválogatom a ruhaimat, nem egy divatot kovetek. veszek egy jo ciopot, egy tok mas stilusu gatyat, es kideul mi jon ki.

Hé azér nem vagyunk csövesek ! .)
Amit én leírtam, az nagyrészükre igaz (VANNAK KIVÉTELEK), de teáltalad leírt rockerrel punkerrel még nem találkoztam (biztos van persze egykét kivétel), pedig már pár helyet megjártam.

[Walaki]D`Lair
Szakadt farmer, bûzlõ izzadtságszag, zsíros igénytelen farmer = bunkó rocker/punk....

Ugyanez....ne állítsunk már sztereotípiákat ha lehet....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Vicc volt.

The Garrett
Nem de a pamut vagy valami kb annyi volt nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nagymami pénzér adja neked a pulcsikat? 😊)

The Garrett
Ja és még annyi hogy a kedvenc pulcsimat nagymami kötötte szal kb 500 Ft volt 😊
Szép fekete és jó meleg más nem is kell.

The Garrett
na igen. Nemsokára rájössz hogy van más dolog is az életben a gépen kívül 😊

Jano
Én koorvára leszarom ki hogy öltözködik.

De adhatnátok egy kis pénzt ruhára.
Jano@árvaház.com

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

see.aakogh
Hát a burzsuj megteheti... Én inkább uj VGA-t vásárolnék ha lenne sok pénzem, nem Agressor meg Energie meg faszomtudja milyen hiperszuper ruhákat... Valaki mondja meg miben jobb egy Agressor pulcsi mint valami gyengébb? Annyi a különbség hogy Agr 20,000-be kerül, másik meg 5000-be, ugyanott gyártják ugyanabbol készul... Szoval azért hogy menõ legyél, nem éri meg kihajítani az ablakon tízezreket.

A ruha jellemzi az egyént is valamilyen szinten, az ilyen emberkékre nagyon jellemzõ az az életszemlélet hogy drága ruha zselé haj bunkó jellem = fasza gyerek. Ezért sajnálom õket.

The Garrett
Hát nemtudom, én nem sajnálok senkit aki nem olyan mint én, pláne ha nem ügy öltözködik.
Ezt szeretném megértetni. Nem a ruha a lényeg hanem aki mögötte van!

[Walaki]D`Lair
miért? én meg téged sajnállak...meg a diszkósokat is....

The Garrett
egészségedre 😊

Szerintem meg különbözik az elöbb leírtak alapján.

"benne meg az alakult ki magától."

#202. Az, hogy neki ez tetszik, az magánügy, nem is kötök bele, csak sajnálom

The Garrett
hát nemtudom szerintem egyátalán nem különbözik egyik másik " divatirányzattól se".
mind2 nek megvannak a fõbb jellemzõi és mind 2 stílus rendelkezik sok sok sok egyedi vonással.

The Garrett
igen ez a nudizmus egyik lényege 😊

The Garrett
benne meg az alakult ki magától.

Factor_007
rohangálj meztelenül 😄

Az, hogy neki ez tetszik, az magánügy, nem is kötök bele, csak sajnálom.

A "rockerség" is egy divatirányzat, ez így igaz. Szvsz viszont sokkal egyénibb mint a "realdivat", és nem arra épül, kinek van a drágább bizo csukája. Persze a két öltözködés közt a legtöbb esetben zenei különbség is van (egy bizonyos párhuzamot is le lehet vonni, a rockzene sokkal egyénibb szemben a szintetizátor generált "agymosott "zenével").

És most mondom, nem azért vagyok rocker és nem azért öltözködöm így mert elterveztem hogy holnaptól máshogy fogok kinézni mint a többiek, nem. Ez úgy magától jött és alakult ki bennem.

Persze, ezt én is így gondolom.

The Garrett
Tartozni kell valahova, de nem ruha szerint.

[Walaki]D`Lair
"Büdös isten faszát nem, dehogynem anyám" 😊)))

Nu Metal ha pontos akarok lenni....

PResident Evil
de valahova tartozni kell 😄

The Garrett
de ha neki egyszer az tetszik!

"Amúgy meg kellene nézni hogy egy utcán úgy átlagban hány divatmajmot meg rockert látsz."

Ugylátom nem értetted amit mondani akarok. Szerintem a rokker ugyanugy " divatmajom" (bár én nem ezt a szót használnám rá) mint a "többi".
Csak egy egész más divatot követ.

batman
halálsikoly + fémes hajnal 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Jah az klasszikus😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
linkin park nem metal

batman
én nem szeretnék veled vitatkozni, de ne lovagolj azon, hogy nem akartad követni a divatot...ugyanis az a következetesség, hogy nehogy kicsit is úgy nézzek ki mint a többi is divat. Ne azért öltözz úgy ahogy teszed, mert úgy nagyon kevesen öltöznek, hanem mondjuk:
-NEKED tetszik
-kényelmes
-téged fejez ki
-stb...stb
ennél többet nem tudok mondani...uff

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Lteebee
Tényleg, divat a rockzene, meg a metál?

Érdekes felismerés.

Azért,mert látsz néhány strandmetál bandát a viván, meg az mtv-n, ez még nem igaz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sajnos 😞

[Walaki]D`Lair
Nézd meg a Linkin Park-ot...divat metal...

[Walaki]D`Lair
Manapság a rockzene, meg a metal a divat (meg a dobbassz sajna), szal ezt annyira nem kéne erõltetni...

Ha ránézek magamra azt látom hogy kitünök a tömegbõl, csak néhol látni egykét "elvtársat".

A válaszra reagálva ezt természetesen koncerten ez már nem ilyen mértékben igaz .).

Amúgy meg kellene nézni hogy egy utcán úgy átlagban hány divatmajmot meg rockert látsz.

Én azt nevetem ki aki attól hiszi hogy máyer ha ecko gatyában meg fubu pólóban jön suliba.

The Garrett
a Vöröscsillagra visszatérve:
Sem a Heineken-t sem a Converse-t nem lehet beperelni ezért, mert náluk a vöröscsillag védjegybe van...

The Garrett
nekem is van egy Magyar vagyok nem Turista pólóm 😊

The Garrett
"Megjártam már mindkét "kasztot"
az ilyet kéne elfelejteni. Most attól hogy én mondjuk Maident hallgatok éjjel nappal, attól még NEM VALLOM MAGAM rokkkernek pl. és nem tükrözi ezt sem öltözködésem se semmi. ||( mostmár)|| <= ezt hozzáteszem.

The Garrett
és lemaradt a válasz Yeti Upa vagyki üzenetére 😊

+ akkor már:
ha végignézel magadon akkor mit látsz? Ugyanolyan rokker vagy mint (tisztelet a kivételnek) az összes többi. Szóval ne nevess ki egy reppert azért mert ugy öltözködik mint egy tipikus repper, ha te meg ugy öltözködsz mint egy tipikus rokker.

you know what im Sayin' ? 😊

[Walaki]D`Lair
nono...nem csak ez a két véglet létezik...a mocsodék diszkósok ugyanúgy igénytelenek, mint a sörtõl bûzlõ punkok....persze kivételek mindíg akadnak szerencsére 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

The Garrett
"Ilyen olyan sátánista rokker lettem"
Magyartanárunknak van erre egy jó mondása:
Azt hisszük hogy nem tartozunk a tömegbe, mégis birkák vagyunk

Igénytelenebb? Miért is? Mert nem kenünk mindennap 10 lityi zselét a hajunkba?

Nem az a célom, hogy egyedülállóan nézzek ki, ezt nem is mondtam.

"ott 500 UGYANILYEN farmeros"

Voltál már rockkoncerten? .). Én pl nemhogy 500 de még 2 ugyanolyan farmeros.. embert sem láttam.

Az hogy ugyanott tartok, nem igaz. Megjártam már mindkét "kasztot" és szvsz rockernek lenni sokkal egyénibb és jobb mint divatmajom zseléhajnak. Persze ez ízlés kérdése is.

SoDI---
Részemrõl inkább a "MAGYAR VAGYOK NEM TÚRISTA - VIGYÁZZATOK RÁM, KIVESZÕBEN VAGYOK", a "NEM NEM SOHA- MINDENT VISSZA", Horthy-s, és Tamási Áronos pólókat kedvelem

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

PResident Evil
klánolnak 😄