10072
-
[Walaki]D`Lair #2297 na hogy már én se maradjak el...húzok mint a túzok...:DD
jóéjt mindenkinek... -
[Walaki]D`Lair #2296 hát nemtom, de furcsa mindenesetre... -
#2295 én is megyek bubukálni, jó éjt! -
#2294 :PPP -
#2293 nekem is kéne... -
#2292 Nem lehet, hogy attól nől ki egyre több szőröd, mert abban a korban vagy, amikor kifejlődsz teljesen? -
riviera #2291 De te túlságosan is igyekszel pedig nem vagy mai csirke!
És a végén ilyen csippendél srácok jutnak neked mert a kajakosok már rég megnősültek! -
#2290 nah ezt a témát sztem épp eléggé kibeszéltük walaki te meg ne legyé má ennyire makacs:) -
#2289 én L
jó8 és további szép napot
all -
[Walaki]D`Lair #2288 faszom tudja, de hát én látom.... -
#2287 na jólvan, mert a szőr nem márkás ruha (bár van akit öltöztet) -
#2286 dehogy nől 2 szál. Mitől nőne kettő az egy helyett? Egy tüszőből egy szál nől. -
[Walaki]D`Lair #2285 attól még 2 szál nő! -
#2284 hát ezaz. Genetikailag kódolt a dolog, akármit is mond akárki. Genetikát tanultam, ebből van dipim. :) -
[Walaki]D`Lair #2283 nem vagyok izzadós... -
#2282 miért néznél ki hülyén?
szerintem fiúknál is tök természetes..
ráadásul nem izzad annyira és nem büdös...:) -
#2281 szal csak gyorsabb lesz és ezé hiszi azt mindeki h sűrűbb hm. nekünk azt monta a biosztanárunk mindig, a hajnál, h attól még h levágják az utsó két centit azt honnan fogja megtudni a hajtő? attól mé nőne gyorsabban? vagy sűrűbbre? -
#2280 mi abban a gyermeteg gondolkodás? nem ugyanakkora lett, hanem a leborotvált 10-20 szőrszál helyére sokkal!!! sötétebb cuccok nőttek...
most erre bármit mondhatsz, bármiről olvastál ez így volt.. -
[Walaki]D`Lair #2279 dehogynem nő 2 száll... -
[Walaki]D`Lair #2278 hát nemtom...hülyén néznék ki borotvált hónaljal...főleg, hogy így se olyan sűrű dzsungel... -
#2277 én csak akkor vagyok szakállas, ha nagyon lusta vagyok borotválkoznii, vagy ha nem elég éles a borotvám :) -
#2276 Ej, de gyermeteg gondolkodásod van. :D Csak azért, mert az addig elért hosszát gyorsan akarja elérni. Tehát csak a növekedés lett gyors. De mondjuk van a karodon egy 1 centis szőrszál. Ezt borotvával lehúzod. Utána egy hét alatt ez visszanő 1 cm-esre, de se hosszabbra, se vastagabbra, és nem is nől 2 szál az egy helyett. Ennyi. :) -
[Walaki]D`Lair #2275 tény...nameg mondom hogy kib. jól néz ki a helyesen megválasztott szőrtelenítés....:) -
#2274 jah meg igénytelen fujj... ésa fiúk? ők mér nem szőrtelenitik a hónaljukat, lábukat stb... ok undoritó lenne pl lábon:D de akkoris -
[Walaki]D`Lair #2273 én most a Kata által nemes egyszerűséggel pinaszőrnek titulált szakállkámat növesztem...csak nem vagyok egy majom típus... -
#2272 na látod. Mondom hogy tévhit. -
#2271 nah pont ezaz!!!!! senki nem kéri, de ha nincs megcsinálva akkor le van nézve az illető... -
#2270 hát nemtom..
amikor kb 13 évesen megejtettem első "borotválkozásomat", az azt követő 2. beszőrösödésem sokkal durvábbra sikerült :) -
#2269 sűrűbb sem, mert nem szaporodnak a szőrtüszők :D -
#2268 ez igaz, és köztudott, mégis erősödik.
de pl akkor milyen vastag lenne már annak a haja aki rendszeresen jár fodrászhoz:D -
[Walaki]D`Lair #2267 hát nemtom...sűrűbb lesz nem erősebb...:D -
[Walaki]D`Lair #2266 senki nem kéri....:PPPP
viszont igaz, hogy igénytelenségnek van tartva, ha nincs elvégezve az ilyesmi... -
#2265 de azt megérdemeljük tőletek :P -
#2264 tévhit, hogy a borotvált szőr erősödik, vagy hosszabb lesz. A szőr vastagságát és hosszát is génjei határozzák meg, amit egy borotva valljuk meg, nem igazán tud befolyásolni. Hacsak nem génsebész borotva. -
#2263 és akkor nekünk kicsi a fájdalomküszöbünk...pedig milyen fájdalmakat kell kiállnunk láthatjátok..epilálás, gyantázás, szemöldökkiszedés... -
#2262 cak hülyén nézett ki -
[Walaki]D`Lair #2261 enyém is, de nem vészes... -
#2260 a sípcsonton nem fájt télleg :) -
#2259 az enyém össze van nőve és a bartátnőm kitalálta, hogy kiszedi :)
kb 3szálat bírtam :) -
#2258 pedig az nem is fájdalmas