Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[/cserf][/fülünyúl]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[/cserf][/fülünyúl]
Népvislet:
Cipello: Fila country mid suede
Nadidrág: Unlimited vagy dupla varrásos Replay amit már nem gyártnak és rohadtul nem emléxem a számára
Tshit: Szabó Tamás
Ha ing: BOA (Blend of America)
Elite viselet:
Öltöny/Perfume: Van Gils
Shúz: Marc <-only echt leder
Ing: Roland megteszi
Alsó/zokni: J.Press
By the perception of illusion we experience reality.
, bocs de tényleg igy gondolom, szerintem ez már tul sok egy öltözködési cikkért, ami csak hiuság...''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Szerintem elegáns, mégis fiatalos, sokféle öltözékhez felvehetõ, szóval klassz. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Én pl mindig megkérdem a hugomat ha veszek vmit... nem hülyeség....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Messze a legkényelmesebb cipõ ami kb az elmult 5 évben a lábamon volt.
1xûen rulezzzz!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[/cserf][/fülünyúl]
én is most vettem egy convers-t de az nem ilyen hanem uccai 😛 megaztán jó és kész 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
az nincs rajta hogy converse csak az hogy ALL STAR és kicsit más a logó 😛P
(a kutya nem veszi észre

)\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
kircsi
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
és én ha ilyet szeretnék, ezt fogom megvenni mert ez tetszik, és nem érdekel hogy hasonlót kaphatnék 1500ért is a kinain... mert az csak hasonló, de nem ilyen....
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"