Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ha gondolod fogd a nõi viselkedésre 😊 A lényeg ugyis az hogy ha te nem érzed soknak érte pénzt akkor nem az, az enyém meg csak a véleményem volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata
A fantázia sokat színez a valósághoz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Vagy a humoros képekben, mert úgy áll majd mint tehénen a gumicsizma. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Persze, hogy híúság ennyit kiadni egy ruháért, de hát mi nõk vagyunk a Vanitatum Vanitas! Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.

[/cserf][/fülünyúl]

shaba23
remélem az alant mellékelt piros ruhában viszontláthatunk a veszett jó nõ topikban, miközben a bálban keringõzöl benne
Tikal
ugyan, képet már láttam rolad, a többi meg csak fantázia dolga 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

Kata
Azt nem nekem kell úgysem eldönteni, nekem tetszik, a többi meg le van tojva. Azért kösz a látatlanban megelõlegezett bókot.

[/cserf][/fülünyúl]

shaba23
A barátnõm is kitalálta, hogy neki melózni kosztümbe kell... ki is nézte a megfelelõt 47e forintért, de az a gond, hogy 2 kell belõle
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

szurmakotium
Feela little more !

Népvislet:
Cipello: Fila country mid suede
Nadidrág: Unlimited vagy dupla varrásos Replay amit már nem gyártnak és rohadtul nem emléxem a számára
Tshit: Szabó Tamás
Ha ing: BOA (Blend of America)

Elite viselet:
Öltöny/Perfume: Van Gils
Shúz: Marc <-only echt leder
Ing: Roland megteszi

Alsó/zokni: J.Press

By the perception of illusion we experience reality.

Tikal
biztos rajtad is jol áll 😊

Tikal
szégyelheted is , bocs de tényleg igy gondolom, szerintem ez már tul sok egy öltözködési cikkért, ami csak hiuság...

Kata
Na ugye. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

seAke
dettó

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Tikal
bár tény hogy a képen kurva jol néz ki,meg a nõ se lehet rossz 😊

Kata
Ha megtetszik, akkor inkább kikuporgatom, de megveszem.

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
80e-ért? Ez komoly? ennyit kiadsz egy ruháért?

Kata
Mármint a belinkelt Merrell cipõt?
Szerintem elegáns, mégis fiatalos, sokféle öltözékhez felvehetõ, szóval klassz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Majd a KAta leosztályozza 😊
Én pl mindig megkérdem a hugomat ha veszek vmit... nem hülyeség....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

shaba23
Hörög a bakancs mint Darth Vader 😊 Vízben meg buborékol 😊
ricsi1
én airstep-ben járok,de az is jó

ricsi1
piacon

The Garrett
jah nekemis van merrel túrabakancs. Tényleg nagyonjók és megérik a pénzük 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zoli80
nekem van egy baromi nagy nehéz merrel bakancsom,ami lélegzik is állitólag😊 és két tél alatt kicsit se ázott be és még mindig ugy néz ki mintha uj lenne,ja és nagyon kényelmes.jók a merrel cuccok.

The Garrett
hmm vettem 1 ilyent:
Messze a legkényelmesebb cipõ ami kb az elmult 5 évben a lábamon volt.
1xûen rulezzzz!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Minek megy Kend a kútho mikor jó erõsen tiszticcsa aztat a nyály is...

mán hugy ehhez a tuppikhó vagy mi a istennhe is huzzászújjak, mán én nem tujjam mán mik azok a ruhák márkáji nekik, minekünk a háborúban, mán miku émmég katuna vottam, még eladtam a gyönyörû poztó ruháját a asszonnak hogy enni tujjunk, bej demá nemis báj me ugy mneghizott ez a desznyó (meg a asszony is 😊) hogy mán belé sem menne a ülepe nékije mán abba a fodros bodrosba... Énnemtom, nekem van nágyon jó fekete trágyaölõ csimmám osztan aztat veszem fel itthun is meg ha emegyek is... de ha a báába megyek a sok ficsur közibe akkó talán maj kitiszticcsam .. .no assse nagy kaland mán, kis vizzel meglütykölöm a kútró oszt má jó is.... No ... Hinnye

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hát römélem is, mert osztán jól ellássuk az istállósfijú baját, kifele a baálbul.

és hát a lovákát hun lehet megkötni oszt jól zabótattyák-e ûket míg mink mulassunk ?

Én meglesném biza, de hun lészen az a baál?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

néééémája kendnek de hirtelen mán milyen városijjjas lett a szája háme hogy fevágták mán a nyevvét ottan a nagyvárosban a fiscúrok no ! Hinnye !

Kata
Olyat én nem szoktam.

[/cserf][/fülünyúl]

helyesebben : oszt maj jó megjássák kendtek ! - és köpsz egy rohadtnagyot balra-

attól függg... .pl fater mondta hogy a régi tisza cipõk elég szarok voltak most meg : 19900 Ft /db Ugyanannyi mint egy Nike vagy Puma... Bár én Tiszát fogok venni...

Kata
Akkó nem hiszitek. 😊 Maj' jöttök bálba, azt' meglássátok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nem hisszük, bizonyíts -> képet ide, magadon a ruhával

Kata
Ezt vettem legutóbb a Paris Planet-ben legutóbb a báli szezonra, potom 80ezerért. Varrónõ feleennyibõl megcsinálta volna, de az anyaga elég különleges, olyat biztos nem tudott volna beszerezni.

[/cserf][/fülünyúl]

shaba23
Az télleg érdekes, hogy emberek vagy azt mondják a cuccra, hogy ezt nem veszem fel, mert már meg van kopva, vagy azt ezt nem veszem meg, mert nincs megkopva
[HUN]PAStheLoD
jó is ez 😄

én is most vettem egy convers-t de az nem ilyen hanem uccai 😛 megaztán jó és kész 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

van kicsit hasonló ... 😛

az nincs rajta hogy converse csak az hogy ALL STAR és kicsit más a logó 😛P

(a kutya nem veszi észre)

PResident Evil
cipõ kell ilyen... olcsón 😄

tudok hozzá cipõfûzõt olcsón😊
PResident Evil
hát igen... Converse 😛PP favorit... pesten találsz ilyet 😛 ha nincs készleten tuti rendelhetsz !

Lteebee
Asszem,láttam ilyesmit Dániában.

kircsi

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Pipás pólókért én sem a dok annyi pénzt, de pl hol találsz ilyen cipõt...:

és én ha ilyet szeretnék, ezt fogom megvenni mert ez tetszik, és nem érdekel hogy hasonlót kaphatnék 1500ért is a kinain... mert az csak hasonló, de nem ilyen....

Voltan
Egyetértünk. Az emberek hülyék. Két póló, ugyanolyan szinben és méretben. Még a minõség is ugyanolyan. Különbség: az egyikre rá van festve egy pipa, és háromszor annyiba kerül, mint a másik. Melyiket vegyük? Egyértelmûnek tûnik, mégis, rengeteg ember a "pipásat" venné meg inkább. Értjük ezt? Nem értjük.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

sztem a legjobb egy sima kék farmer, egy egyszínû no name poló, egy ing, egy tornacipõ és egy bõrkabát vagy dzseki. olcsó és jó. utálom a sok hülye márkát ami csak azér drága mer rajt van hogy nike vagy mittomén mi. legegyszerûbb bemenni a turkálóba és olcsón tudsz venni kurvajó dolgokat. múltkor is vettem egy kurvajó bõrdzsekit, ami olyan mint egy zakó és csak 5ezremben volt, igaz hogy már sztem legalább 20éves, de pont az benne a jó. meg utálom hogy mostanában alig lehet már vhol hagyományos sima kék farmert kapni. nemrég voltam egy boltban ahol csak egy ilyen farmer volt, az összes többi elõre ki volt koptatva, meg nagy foltokban kifehérítve, undorító... ami a sok használattól kopik el az jó, de amit úgy lehet venni az szar.
PResident Evil
converse a kedvencem 😛