Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még mindig nem kaptam választ
ez legalább egy évszázados jel régebbi mint a McDonald's P
Egyszerûen minden turista vesz egyet ! Pedig szerintem überszar... de hát ha nekik tetszik, mert szerinteük style, akkor vegyék...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mi a faszért kell minden kommunális szóból reklámot, m'rk't csinálni? cccp, newyork, nyc, nypd, .... bár ha lenne world trade centeres

*hihi ** *
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Inkább Machine Head, mint Limp Bizkit...
😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Bár ezzel én a kínai piacon vagyok így, ha elmegyek venni valamit... van hányásfehérrre koptatott devergo utánzat farmer (Hi-Ten, meg hasonlók), meg kurvasok Blind meg JOhhny Blaze deszkásgatya amiket szintén rühellek... meg vannak nagy logóval ellátott Fubu meg Blind pulcsik és kész...... ez még 5000 helyen csak azon a piacon
nehogymá' lincshangulatba kezdjé'...😊
Ha jól érzi benne magát és megteheti, hogy megveszi ennyiért és a tetejébe Õ nem sajnálja rá azt az összeget, akkor más miért miért fikáz???
By the perception of illusion we experience reality.
By the perception of illusion we experience reality.