Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Egy kötözködõs kérdés: ha ruhás képeket nem szoktál csinálni, akkor ruhátlanokat szoktál? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

shaba23
Mindenképpp!
Kata
Miért ne? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
azabaj h én nem szoktam csinálni ilyen ruhás képeket mos h felveszem és akkor nah ilyen ruháim vannak. lehet h kéne?😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

shaba23
quicksilver rulez 😊
Kata
Ne csak másokat nógass, te is nyugodtan mutass képeket! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
nah de ménem: hajrá

nem nyomok be képet mert megvakulsz !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

glillu
ohh minnyá elolvadok:]

nah és ti milyeneket hordtok? hm?

[Walaki]D`Lair
Én tudom!!!! Szépeket...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

glillu
hát elkészitésre már más is jelentkezett😊 ugye prezi?
sztem egyelõre meg kell elégednetek Kata fehérnemûs képeivel

akkor ne fórumozz hanem csinálj !
vagy gyere ide és csinálok !
JOBBAT MONDOK !!!
Katával eljöttök, kata megmutatja hogy kell, majd te jó példával követed !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

glillu
ehehe😄DD fotók nincsenek😛

Kata
vagy ötujjas melltartó? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

a 'tanga'-t én is jobban szeretem.. de a legjobb ruha a 'monokini' 😊)))))

Kata
íjj, de rossz szó az a 'ruci' 😄

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
oké oké😊

nah szal milyeneket... hát ezt igy nem tom neked megmondani konkrétan, mer nincs olyan stilus vagy ienek amibe be tudnám sorolni. Nem szeretek épp divatos cuccokat venni mer annak semmi értelme meg nem szeretek olyan ruhákban járni mint mindenki más. Nah szal oanokat hordok ami teccik😊 Éééééste?

PResident Evil
ööhh igen, kedves kolléga, ez lemaradt 😊

és nem a kabátra gondolunk.. nagyon-nagyon alsónemûkre, ha lehet fotókkal illusztrálva ! 😛

PResident Evil
na ne offoljunk...

milyen 'rucikat' hordaszz ? 😊

glillu
há én😛

PResident Evil
mér kivagy te ? 😄 hö'

glillu
én😊))

PResident Evil
khm...

ki beszél ? 😊)))

glillu
😄DDDDDDDDDDD én meg voltam csávóval vásárolni...de nem megyek többször az is biztos. annyit válogatni....

PResident Evil
voltam asszem eccer csajjal vásárolni... hát azt nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem...

többször arra senki nem vesz rá 😊

glillu
kire akartál célozni?😉 najó de félek h rosszul döntök és rosszat veszek meg. nah azé van olyan amit meglátok és annyira megteccik h rögtön megevszem😊

PResident Evil
mondjuk én nem szoktam sokat tökölni... ha meglátom, és teccikakkor én AZT veszem meg... nem járkálok... nem úgy MINT EGYESEK ! 😉)))

glillu
jahjah meg mindig azvan, h kinézek vhol egy cipõt, úgyse veszem meg az elsõ boltban, hanem még mindenhol máshol megnézem, s addig gondolkodok h meiket vegyem meg mig megveszik elõlem😄

PResident Evil
ugyanez volt velem is... kinéztem egy Vagabond cipõt... mondom fasza minden... megveszem... 2 hét alatt a semmibõl elõteremtettem rá a lóvét... erre amikor odakerületm hogy megveszem akkor derült ki hogy nagy a lábamra... pedig megpróbáltam kétszer is !!!

glillu
najah ez a másik gond... soha nincs az én méretemben abból amilyen teccene. múltkor kerestem full eccerû gatyát, csak az kellett h trapéz legyen meg csipõ. erre ami trapéz volt az nem csipõ volt, ami meg csiõ az nem trapéz. ha esetleg mégis csipõ is volt meg trapéz is akkor meg nagy volt rám...

PResident Evil
kábé velem is... és ha találok az sincs a méretemben...

glillu
nah😊 velem mindig az van, h ha megvan a határozott elképzelésem h milyen ruhát szeretnék venni, akkor nem találok olyat seholse😞

PResident Evil
cipõm már van hozzá 😄

PResident Evil
idevele !!! 😛

glillu
pedig olyat én is láttam má vkin. az télleg jól néz ki😊

PResident Evil
'k' val akartam hogy konverz😊 persze hogy Converse... de felsõt nem tudok venni.. meg fasza csillagos pólót... minden vágyam...

Alien
Hmmm.. Converse? Pedig néhány emberkén láttam már Converse felsõt (bár lehet, hogy Converz nem tudom, hogy írják 😛) Converse nem? mert láttam már pár emberkén

Alien
jaaa így már tudom😊

Alien
Igen, sajna nem olcsók😞( Remélem sokáig kitart az enyém, mert egyhamar nem hinném, hogy lenne megint😊

Alien
Kb😊

PResident Evil
én még mindig converz cuccokra vadászom... felsõt sehol nem lehet kapni 😞

G@b0r
Ki van koptatva ugyanúgy mint a többi csak nem világos színû a kopás helye hanem barnás, zöldes... 😊

G@b0r
Ja, van néhány jó gas farmer de általában az árát se merem megnézni...

Alien
na az elõttem van, hogy milyen amikor kivan szaggatva, de az, hogy olyan mintha lehányva lenne, az nincs most elõttem, hogy milyen😊)

PResident Evil
mintha leöntötték volna klórral 😄

Törölt felhasználó
Ecko Unltd. 4Ever!
Alien
ehh az nem jó😞
Én is voltam abban az Energy boltban, de nem vettünk semmit, igazából nadrág kellett volna, de egy se tetszett igazán, de akkor jött az a bizonyos Gas farmer😊

G@b0r
nekem a kedvencem az amelyik ki van szaggatva elõre és nem is olyan mint a koptatott hanm mintha lehányták volna. Múltkor sztem láttam is az egyik alkotáson vmi félig megemésztett kajamaradványt bár lehet hogy csak képzelõdtem 😊

Alien
a másik meg láttatok már gondolom ti is ilyen agyon koptatott farmert... Van ami még nem rossz, viszont van ami olyan mint egy munkásruha😊) Mint ami 20 éves, na azok nekem nem nagyon tetszenek, azt már túlzásnak tartom😊