10072
  • CSOCSO
    ?:). hat azert azoknak is megvolt a sajatos viselkedesuk
  • PResident Evil
    lol te kis DOn Huan ! :D
  • CSOCSO
    node azert a kis feka bulak nyugodtan maszkalhatnanak tanguciban vagy valami. .emrt egy ketto elegge finom volt:)
  • CSOCSO
    az....
  • PResident Evil
    mekkora LOÁL már !
  • CSOCSO
    tessek linkelek egy kepet azhem jol megfigyelhetoek a nevetseges dologk.. kolok bakancsban.. ( azzal megy be a vizbe!)
    plusz baloldalt a kolok 3 gatyaval azaz ket gatya meg bozer.. mindezt 40 fokban!!!!
    nahjo latok egy felmeztelen fekat is.. igen.. azert ez a kissebbseg...:
    tul nagy ugyhogy katt ide...
  • CSOCSO
    es ez a topik a markarol szol... a dvatrol hat faxom:) most mondtam el mi a divat amcsiban a fekak koreben... fikazom oket ugy ahogy engem paran fikaztak a hip hop os oltozekem miatt meg aaz oram miatt.. amikor a markas citizenekbol meg anyamkinja orakbol is csinalnak CSONT ugyanilyen kinezetu orakat..csak erre G SHOCK van irva... mindegy... szal miert veded oket??? persze hogy ez a divat.. errol beszelek.. es fikazom mer nevetseges.. es mivel te sem veszel fel ilyeneket neked is nevetsegesnek kene tartanod vagy ha nem tartod akkor ne fikazd a rockereket se!!!!
  • CSOCSO
    haverom kabatja valami 100 ezer korul volt... rocker....
    de mondom nem azzal van ab aj ha van ilyen.. kepzeld el magad egy rock koncerten... mindenki olyan cuccban van.. es utanna kepzeld el azt ha ez full normalis lenne!!! nem a zhogy rock koncerten ilyen emberek vannak.. hanem az hogy a valo vilagban ilyenek vesznek korul... a strandon se az volt a baj hogy volt egy ket ilyen kolok.. hanem az hogy MINDEGYIK ILYEN MAJOM VOLT!!!ertitek mar?
  • CSOCSO
    azzal nincs baj.. de ugy furdeni a medenceben meg minden hogy rajta van a farmertol elkezdve a cipog minden?? es hogy tisztaban legyetek a dologgal: ha mondjuk 1000 feka volt ott ahol jartam (vizipark) akkor abbol nemhogy par darab nezett ki igy hanem az OSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem a fele.. nem a 3/4 e!!!!! AZ OSSZES!! remelem jol tudtok olvasni...

Gangstarr talan igazad van.. a punk rockerek undoritobbak ( nekem van rocker haverom tok normalisan felofltozik feka farmerbe, borkabat. nem szakadt stb.. szal ehhez sem ertesz) nade hogy az osszes feka amit latok ilyen majom modon oltozott???? mit veditek oket?? itt lennetek csak huledeznetek!! eddig nekem se volt bajom de amit latok latok.. es nevetseges.. ahogy viselkednek.... kiabalnak mintha nem is tudom kik lennenek. .szetesznek a lazasagtol stb.... otthon en is voltam fekak kozott.. voltunki mediterran diszkoban..hatalmasat denszeltunk az ott levo fekakkal..szal nem eloitelettel indultem!
    de amit lattam a strandon.. hat az elrettentett!!! azt eddig nem mondtam ( es konyorgom nehogy kitalacionak higgyjetek) olyan balhe volt az egyik feka csapattal hogy jujj!!!rendesen megerkeztek egy olyan helre ahol elottuk 100nyi ember allt.. azt a 20 os feka csapat meg siman elore ment... persze senki nem mert megszolalni..azok meg mentek elore... es meg az ott levo csavo kerelmere se mentek hatra (ott levo csavo : aki engedi ugrani az embereket)
  • CSOCSO
    nemtom ki ez a csavo de nagy faszsagot hord ossze....tudod.. olyan dologban probal okosabb lenni amihez fingja nincs ... en itt vagyok latom amit latok nap mint nap.. nem ket hete hanem honapok ota.. de okosabb akar nalam lenni.. no comment
  • Ruffi
    és az mér zavar téged?? ugy öltözködik ahogy akar...sztem a rockerek kilométerekkel undoritobban és visszataszitobbak
  • szando
    oké, de nem az hogy ruhába fürödjenek.. meg ez a térdig lógó gatya is.. ok, van pár fehér is aki így öltözik, de a kilnecven-akárhány százalék afroamcsi...
  • Ruffi
    igy van!
    Figyelj ott ez a norma...mos nem értem mi mér akarunk beleszolni!Nálunk meg a rockerek hoyg néznek má ki....full fekete és akko bakancs meg a mübörkabát...undorito
  • szando
    az mondjuk hozzá tartozik hogy nem csak a fekák hordanak boxert a fürdőgatya alatt... fehéreket is sokat láttam így fürdeni
  • szando
    ok rendben te mondj akkor másmilyet.
    mert én amikor kint voltam a pár intelligens öltönyös néger mellett csomó ilyet láttam..
    tényleg eszméletlen hogy mennyit tud a "divat" pár év alatt változni...
  • PResident Evil
    netán örök pajtások vagytok CSOCSO-val ? :D
  • Ruffi
    ja az meg h milyen zenét hallgatnak és ehhez hasonloan viselkednek.....te kimész usa-ba és dirigálni probálsz!Érdekes lenne nem gondolod??Járjanak sárgabörgatyába feszülös fehér devergoba(ami mellesleg fos,ütnének se venném fel) és hallgassanak ilyen master blastert meg ilyen további szarokat???
  • Ruffi
    na látszik te nem érintkezel négerekkel....fogalmad sincs az egészröl.....ezt elmondanám neked....megfelelö tudásanyagnélkül...ebööl adodoan baromságokat hordassz össze!Te azé mer mos látsz kettö olyat és már ilyenekt mondassz!Elmondanám neked h szombathelyre járok gimibe és megdöbbentö a higénia teljes hiánya.....tehát fogmosás hajmosás annyira nem ismerik a fehér gyerekek!Erröl ennnyit
  • Breki33
    21.000 nem drága?

Olaszban 10 EU egy LEVIS (Persze nem mindenhol)
  • PResident Evil
    hát igen... majd ráébrednek... hogy ez nem egészséges !
  • CSOCSO
    most irtam egy masik topikba:
    negerekrol... hat.. nem nem akarok fajgyulolo lenni de megertem a fajgyuloloket... no nem azzal van a bajom hogy mas a szinuk.. lekakilom aztat... de sajnos az igaz hogy ezekben a sotet boru kis getto gyerekekben olyan szinten el a hip hop vilag szennyes fertozese hogy jujj.. mindegyik azt hiszi magarol hogy o a ja rule. vagy a dr. dre...es ezt komolyan mondom... EMBEREK!!!!!! a viziparkban az OSSZES feka RUHABAN furdott!!!!!! ami azt jelenti hogy NIKE vagy valami mas gyonyoru sportcipo a labon... , vn amelyiken csak 1 gatya de volt amelyiken ket gatya volt!!! nekem az allam leesett!!!!!! volt rajtunk normalisan a boxer.... segguket alig erte el a farmer... PLUSZ volt egy csomo akin volt meg egy masodik farmer!!!! gecc!! hihetetlen ezt latnia kellene mindenkinek..sajnos ezekrol nem cisnaltam kepet de ..lol.. majd mindjart keresek..htha talalok azert....
    meg a sok sapka, meg kendo, halo a fejen.. 1 polo,.. plusz ing meg ilyenek..es igy furdenek!!!!!!!!!!!! ugy kiabalnak mintha nemtom kik lennenek!! rendesen egymas mellett alnnak es hangoskodnak mintha ok lennenek a kiralyok... nevetseges egy buzerans tarsasag.. volt hogy setaltam korbe korbe lestem a feka bulakat .. fenykepeztem oket.. nomerhat azokbol jopar olyan seggel rendelkezik hogy europai picsanak soha nem lesz olyan kerek... szal ezek a feka boyzok meg ugy mennek az uton elottem hogy a masodik farmert fogjak a kezukben ami hatul csak a terd szintig er!!!! es kozben lobaljak azt a kezuket amivel nem fogjak a gatyaikat... es buzi modon dulongelnek..es ossze vissza getto modon koszongetnek meg csapkodjak az okluket a tenyerukbe!!!!!! ezt komolyan mondom!!!! ilyenek bazz!!!!el se hinnem ha nem latnam.. de ilyenek:((((
  • PResident Evil
    hmm... én is most vettem egy PR hawaii mintás inget, meg a bézs gatyó sztájlt favorizálom most :D
  • Ruffi
    ja végülis nem rossz...direkte az uj ingemhez néztem (o'Neill,világoskéék) tök jol passzolnak ugyhogy tegnap abba surrantam meg egy laza széldzsekibe(o'neill vörös) moziba
  • PResident Evil
    retro... hmm... elég jó :)
  • Ruffi
    ez alegutobbi vásárom az tegnap volt....:)
  • Ruffi
    legutobbi vásárom egy Retro farmer volt...nem a kedvenc márkám de azé vettem egyet
    ja és 21 volt...szal olyan hu de drága se vlt
  • glillu
    lol
  • Breki33
  • traXion
    Lövésem sincs.
  • joe69
    andrassy uton hol nyilt meg az uj oakley markabolt??surgos plzz
  • PResident Evil
    fakk
  • joe69
    jaja a BR is siraly, de csak USA-ban van markabolt
  • Alien!
    üdv!

Kapható itthon Banana Republic??? Haverom kinnt volt amerikában és azóta áradozik róla...
  • joe69
    volt mar valaki a vaci utcai footlockerben??
  • glillu
    ok
  • joe69
    en egyaltalan nem neztelek hulyenek, de bocs ha igy erezted
  • glillu
    nemmondod:P nem azokra gondoltam, hanem még korábban beszélték h nincs itthon GAP, és pont mos nézegettem az oldalát és huh mondom tökjók vannak, csak nem volt kedvem kikeresni azt a hozzászólást. De elég para lenne, ha itt bevágsz ingeket émmeg elkezdek beszélni nyári ruhákról...ennyire hülye azért nem vagyok.
  • joe69
    BananaRepublic cuccosok
  • joe69
    az utso ingek nem GAP-ek, ha azokra gondolsz
  • glillu
    kár télleg h nincs Mo-n GAP mer egész jó nyári ruhák vannak