10072
-
szando #2857 decc bullsit
veszt kószt for lájf :DD -
#2856 -
#2855 igen minden bizonnyal :DDD -
#2854 akkor nezd meg az apjat vedd el a lanyat... vagy ok nagyon rokonok?? vedd el es johetsz amcsiba:) -
#2853 iszt szajd isz di beszt!!!!!!!!!!!!!!! -
szando #2852 Csocso amúgy te merre vagy? íszt vagy veszt kószt? -
#2851 :DDDDDD
nem dobtak ki? :DDDD
viszatérve (kicsit indulatos mondat lesz): Leszarom hoyg náluk kint mi a szokás, ha itt vannak próbáljanak egy kicsit alkalmazkodni az itteni normákhoz...azért midennnek van határa...
előző évben is már majdnem elküldtem őket a picsába....
jah, de azért említésre méltó, hogy a család meoszlkik: Az eset a kedves anyávasl történt...ő a pofátlan parasztok mintapéldája...
a férje egy kurvajófej csávó, ő pl már így szokott kérdezni, hogy "nem tudsz egy kicsit ideengedni..." stb stb tehát udvariasan...
a lányuk az ilyen keverék...ebből is egy kicsit abból is...bár inkább az anyja.. -
szando #2850 nem, csak részegek :DD -
#2849 az gaz:( azt nem kell magyarazni mit csinalsz... en is vendegeskedtem itt amerikaban ket hetig igaz magyar de mar itt jo ideje elo baratoknal... es nemtom hany napig meg se mertem kerdezni hogy hasznalhatom-e... aztan szep lassan. emilemet meg szabadna?? aztan a masodik heten meg 8 szor jott be a csaj hogy jojjek mar le a netrol egy kicsit mert telefonalni szeretne:))))))))))))) LOL -
#2848 LOAL:) nekem ez inkabb blikk cimlap cim nek ( vagy minek) hangzik -
#2847 akár könyvcm is lehetne: Néger rockerek a tiszán! -
#2846 hangsúly is van a világon...
úgy szólt hozzám hogy rendesen utasított...
ha én vendégségbe mnegyek valakihez akkor behúzonm fülem farkam, ha meg nagyonjóhaver akkor is kedvesen megkérdezem, hoyg figyle,j, majd ha nem csinlász semmi fontosat odaülhetek?
nem úgy hogy feléállok csípőre tett kézzel és rákiabálok hogy "Mikor fejezed MÁR(!)! be?" (mert valahogy így lehet elklépzelni. -
#2845 azok tuti neger rockerek voltak! -
#2844 vigyazzz mert naluk egy ilyen mikor fejezed be nem biztos hogy geci ertelmu:)!!!! erdekesek ezek az amcsi szokasok!.. -
#2843 Lécci néhány igényes rap zenét!
Hadd nézzek már utána, mielőtt esetleg valami rosszat mondanék meggondolatlanul, vagy hozzá nem értésből. -
#2842 jah, és a nővérem 3000 forintért vett bőrkabátot...első dolgom volt hogy hozzányomtaqm a gyújtót...
nem műbőr...
igaz hogy nem új...
aki ügyes az olcsóban megússza. -
#2841 Hát ez fogyatékos :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
a te télikabátod nem azért volt 53 mert rá van írva hogy "Májk!"....
egy jó bőrkabát pedig 30-40-ért kapható.
majd felteszek egy képet az enyémről valamikor, ha még sokáig foglalod innen a helyet...
Szarrá van koptatva (gyárilag), ami +tizen akárhány ezer :DD
jut eszembe farmerért 20 eezr forint?
nevetséges... -
1. ha neked nemsok 80 egy bőrkabátér vegyé má nekem 2-t.
2. ucca= nem mucsafalukarnevál.
3. -
#2839 JO tehát shaba23 és hasonlo laikus hozzánemértö embereknek közlöm h sztem közelébe nme voltatok igényes rap zenének...nem is csodálom igényesség meg ti....tisztelet a kivételnek!
Hát börkabát 80-ér nem tu sok...ha azt vessszük h nekem nem bör sima polyester vagy nem tom mibö vannak ezek a kabátok, szal ilyen télikabátmo volt 53...anyám börkabátját talán nem sorolnám ide...monnyuk ö nem rocker mer ésszel áldotta meg az úr.A rockerek amit müvelnek utcán!nem tom te miröl beszélsz de lehet h a hiltonba (már ha bejutnak) nem ugrálnak a rockerek de pl itt szhelyen savaria karneválon a népséget égetik az szinte biztos!Egymás hányásába hánytorognak...ez még ok mer ugye igények szerint..nekik ez jo!Az alvilági kinézetröl mos nem nyilatkoznék mer vannak emberek akik a másiknak nem akarnak tetszeni..nem tom ti hogy látjátok a helyzetet!Válaszokat várok! -
#2838 Amugy azok a gyerekek ott a képen a térdigérő gatyában nemtöbbek 15-6-7 nél.. majd kinövik. -
#2837 francba már megint igénytelen koszos ápolatlan rokkerek vagyunk :(
Shaba én láttam rokkert ruhában fürödni. Hegyaljapower :D -
#2836 az biztos hogy normálisak mindenhol vannak, ezért is nem lehet általánosítasni, mert midnenhol vannak kivételek.
ez a család aki itt pusztítja az oxigént, elvileg magyar (a lányuk már nemigazán), de azt hiszik hogy övék az egész ország...
ott ülök, az ÉN házamban, az ÉN gépem előtt, használom az ÉN netemet erre odajönnek és kérdezik hoyg "mikor fejezed már be?"...
enénél nagyobb parasztságot nem tudok elképzelni...
és ez alig pár napja történt (ha jól emléxem akkor tegnapelőtt).
és midnen évben ugyan ilyenek... -
#2835 oks:) -
#2834 nem! :) -
#2833 :)
en mondtam hogy nem igazan vagja a temakat.. o is NY ker fan meg ilyenek..szal amcsi markat szereti..
de nem ez a lenyeg hanem az okosabbaknal probal okosabb lenni.. es en is csak azert vagyok okosabb mert latom amit latok mar jo ideje.. es nem a tv ben hanem itt vagyok a fekak kozott amcsiban...
amugy az hogy szemetek az amcsik azt ember valogatja..vagy hogy szoktak mondani.. pl a multkor vettunk valamit a haveromnak es nem fert be a csomagtartoba.. azaz rahajtottuk a cumora a csomagtartot es egy madzagot kezdtunk el szetcsomozni.... erre odaall mellem egy nagy pick uppal egy szakallas tipikus amcsi csavo es kezembenyom egy tok zsir pokot..... gecc.. hat ilyen nem tortenne meg soha magyarorszagon!!!>..szal amcsiban sem mindenki faragatlan... mindenhol vannak normalisak..faragatlan parasztok..csak mindenkinel mashol van a hatar....
haverom megcsalta a baratnojet... magyar baratnojet.. es azzal mentegetozott hogy bocsi... tul sok ideje van amerikaban.. hat gecc.. apofam leesett... hiaba mondtam neki hogy te.. paraszt gecinek lenni sehol nem szokas.. szarok ra hogy miota van amcsiban.... -
#2832 igen azt nem akartam neki szóvá tenni :D -
#2831 ez a ruffi mekkora balfasz....
Éppen mostanába vendégeskedik nálunk egy ismerős család emcsiból...
udvariatlan, nagyképű seggfejek!!!
Ráadásul idióták de annyira hoyg az nekem fáj...
lenéznek mindenkit...akárkit akit meglátnak az utcán.
négerekről nem szólok mivel én nem ismerem őket...dew az amerikaiak.....
rocker vitát meg pláne nem nyitok....
az én dzsekim is 80 akárhányezer volt...persze majd ruffika rámondja hogy műbőr :DDD -
#2830 most mivan??? nekem mondod hogy hozzajuk hasonlitom? -
#2829 -
#2828 Nem értem, hogy a fog és hajmosás hiánya mennyire mérhető a cipőben és ruhában fürdéshez...Viszont azt vágom, hogy az amcsi fekákat a magyarországon a szökőkútban fürdő cigánykölyökhöz méred:) A szint ugyan az, legfeljebb az nigga dollárban kapja a segélyt...
Rokkert én még nem láttam ruhában a medencében, deviáns viselkedést pedig nem cak tőlük, hanem repperektől is láttam (már amennyiben lehet beszélni magyarországon rapperről :) nekem az 50centen meg túpeken nevelkedett kis hülyegyerekek, -akik IGAZI rap zenét még életükben nem hallottak és csak attól menő gyerekek, mert a piaci fubu a seggük alatt van- még nem lesznek rapperek :) -
#2827 oszinten? egy markatlan kek rovidgatya ami az otthonka ruhat kepviseli.. plusz egy fekete polo.. semmi jel vagy felirat.. footlockerben vettem... ( a bolt nehany embernek ismeros lehet -
#2826 De öszintén ám nem ér hazudni! -
#2825 TE Csocso milyen ruha van mos rajtad? -
#2824 -
#2823 Nagyon jol teszed -
#2822 puntzee 1
puntzee 2
puntzee 3 -
#2821 csak most vettem eszre hogy a logodban gangtsarr van meg NY:)) be is fejeztem a beszelgetest errol .....
-
#2820 kimehetsz kereteztesd be de azt is amit te mondasz.... mert abban nincs baj hogy a magyarok se jok.. mert egyaltalan nem mondtam.. itt arrol van szo hogy a negerek mennyire majmok... ennyi.. ha te ezt nem erted meg mert te onnan 11 ezer km rol jobban tudod akkor bocs... leszarom hogy otthon mivan a negerekkel.. lattam joparat.. buliztam is veluk ugy hogy tele volt a diszko veluk azokkal semmi baj nem volt.. es azok leginkabb ingeket hordtak.. ossze nem lehet hasonlitani a kettot.... -
#2819 jajjjjde hadd röhögjek a hülyeségeiden komolyan amiket mos leirtál azt kinyomtatom és bekereteztetem vhol a Fö téren!!!Nagyon vad!
Figyi ugyanugy jönnének ide amcsik (bár nem jönnek mer ki akar ide jönni....) sztem visszamennének ugyanez lenne hogy "ezek a magyarok de gázak" mer sajna azok jonéhányan bárcsak ne igy lenne..de komolyan miko jönnek a svájci rokonaim néha szégyenlem miko megyünk városozni....:(
Köpködnek az utcán, a sikátorba hugyoznak a szökökutba ugrálnak cigivel a szájukba és sorolhatnám...erröl ennyit..nem ártana körbe nézned itthon mielött kimész -
#2818 yo yo Nigga! spin that shit yo ! :D