10072
-
#3098 "ha a viselkedéseden gyorsan nem változtasz"
powered by Traxi -
G_ArchAngel #3097 nyugi, gazdag csávók nem írnak helyesen - ez így menő...
...Kazinczy meg dögöljön meg, itt vannak a frankó nyelvújítók: Majka, Dopeman, Ruffi...
:DDD -
G_ArchAngel #3096 olyan nekünk is van valahol, vmelyik rokoné lehetett - még látszik rajta a ***-s (karhatalmi, nem közl.vállalat)karszalag és a hátán a befoltozott golyóütőtte lyukak, mert hátba lőtték :DDDDDDDD -
#3095 ezen énis elgondolkodtam de nem értettem meg -
#3094 "Még egy roahtt mondat mögé se tudsz bejárni!"
Ezt nem tudom értelmezni... Degecen így beszélnek? Mert ugye degeci vagy... -
joe69 #3093 semmi fikazas nincs benne, de tenyleg erdekel, hogy melyik helyre jarsz...
es hogy lasd milyen rendes vagyok en megmondom:Eotvos Jozsef Gimnazium(V.ker.) -
#3092 JO pill másolok be egy jo ruhát h ne flémeljek -
#3091 felesleges ez a marakodás. ha meg kell akkor menj a fanclubodba. -
#3090 Vszinü komolyan irtam Csocsonak amit irtam!Még egy roahtt mondat mögé se tudsz bejárni!nem csoda h elöhozod a kisegitöt!A régi emlékek mi??Nem tudod elfelejteni mi! -
#3089 Anyukám midnen reggel betelefonál képzeld el miko itthon maradok!nehéz felfogni mi -
#3088 jaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaz. igy már ok. köszi -
#3087 Mért te nem azt teszed buziszájú? -
#3086 Tudod, sárga színű ház, és az van ráírva a címerre, hogy kisegítő újgazdagoknak. -
#3085 Hmm... figyelj, te engem nem ismersz, én nem írtam beszámolót a fél életemről. Szóval ne fikázz, mert nagyon megjárod. -
#3084 no mondd má meg melyik! -
#3083 -
#3082 framar = farmer -
#3081 meg persze eredeti
ha megse, megy vissza
de egyebkent pl framar USA-ban is olcsobb -
#3080 NIKE RULEZ...Rokonom ismerőse megy ki Jugóba, és onnan szerzi be az EREDETI Nike cuccokat. Jópár ezer ft-al olcsóbb, mint mo-n. -
#3079 Jó gimnázium? Nálunk még szakközépbe is csak akkor fogadtak el orvosi igazolást, ha a szülő betelefonált, hogy a gyerek tényleg beteg. -
#3078 node melyik? -
#3077 hát ez undorito!!
Hidd el JOe69 hogy ez egyjo gimnázium nem véletlen mentem ugye oda... -
#3076 ez a maradek szovet gatya? -
#3075 na ilyert meglátnék valakin, biztos hogy kiröhögném :D
és még mutogatnék is rá :D -
#3074 -
joe69 #3073 es melyik gimi??
mert azok kozott is van kulonbseg bovenn... -
#3072 10.ikes vok azaz Gimnáziumba 2.ikat fejezem most be!
traxionnal az a baj h ezt a faszkalapot szajkózza és má unalmas nagyon!persze lehet h maj jo lesz mutogatni a haveroknak h "Nézzed, jo beszoltam mi!!!Sztetek is jo vok??"
Csakhát ez picit ciki má....perzse igények szerint -
#3071 8 általános.... 5 első osztály, 3 második. -
#3070 hanyadikos vagy? -
#3069 Attól még egy kis faszkalap maradsz. Nem a ruha teszi az embert.... Neked mindenféle márkás ruhád megvan, de egy kis (tejescsupor) maradsz egész életedben, ha a viselkedéseden gyorsan nem változtasz. Tudom leszarod, amit mondok, de majd meglátod, hogy mekkora suttyó vagy, de akkor már késő lesz. -
#3068 loller! :D :D -
#3067 te kis felsőbbrendű -
#3066 Én Gimnáziumba járok -
#3065 Isenem mit nem adnék azért, ha újra szakközépbe járhatnék csak egy évet. -
#3064 :))
Ugy volt h megyek!Mert menni akartam mer má két hete minden szünetbe folyoson kosarazunk mer vettünk ilyen müanyagpalánkot..1400 ft-ért:)
De elfelejtettem felkelni! -
#3063 Látom mi is volt a téma :) Nekem van egy 6 kilós bőrkabátom -
Yoz #3062 Én meg azt mondom hogy becsüld meg hogy tanulhatsz, mert ilyen háttérrel, simán csinálhatsz egy pár diplomát...
Persze RITKÁN lehet pihenni egyet iskolaidőben... -
#3061 kabbe:))) az en anyam is maradhatott volna az orvosinal.. lenne nekem is mindig igazolasom.. -
#3060 ja értem...Nekem meg maj anya igazolja!Na gém -
#3059 mert nekem nemkell olyat. :P