Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

glillu
de akinek acélbetétese van, az általában nem kordgatyához veszi fel.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Szerintem acélbetétes bakancs elég jól néz ki, ha mittomén egy kordgatyához veszed fel v valami, de nem egy fekete gatya feket póló, fekete metallicás pulcsi összeállításban, mer az tényleg már a legalja...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

K.András
Elmész egy varronöhöz és tizezerböl megcsinálja!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

glillu
jól néz ki de nem minden alkalomra. mellesleg kényelmetlen egész nap abban lenni.

Kata
detto

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Most jól megaszondtátok!
Alien
jaja

[Walaki]D`Lair
ÁZ!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

glillu
kiröhögöm õket. undorítóan néznek ki, a ruhájuk, a hajuk, nemcsak a cipõjük. és képesek egy olyané 30-40 ezer forintot kiadni?????? nevetségesek.

I.C.ram
Rocker uniformist is utálom!
Alien
mondjuk én egy Acélbetétes Bakancsot sem vennék fel... a 2 véglet 😄

I.C.ram
Én a tûsarkút szeretem a legjobban, de hát az sem áll mindenkinek jól 😊
Alien
és mi a véleményetek a Buffalo cipõkrõl fiúkon? én fel nem venném

Kata
a boxcipõ szerintem is undorító. Akárcsak elõtte a vastagtalpú durungcipõk...

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
De szar!!!! 😊

glillu
mert ez a divat

traXion
Én azt nem értem, hogy a hülye kis plazacicák mért járnak ilyen puma boxcipõbe? Akkora hányás, hogy az fáj... És csúnya is. Mondjuk nem tudom, hogy kényelmes-e, mert még nem volt rajtam, de akkor is...

glillu
jah

traXion
Nekem 2 Pumám van, 1ik már 1.5 éves, és még tartja magát! 😊 Mondjuk nem rugdosom vele a falat... 😊

traXion
ok 😊

Alien
Na ezek a Puma féle cipõk nem lehetnek rosszak, viszont a boxcipõk ehh... gondolom arra a hosszabb szárúra gondolsz nem? mint pl néhány everlast cipõ...na hát az inkább csajokra van

Alien
Abban igazad van, hogy vannak az olyanok, ami már tényleg mint egy melós gatya úgy néz ki, na az nekem sem tetszik, de az enyhén koptatottak szerintem jól néznek.

Az a baj h nincs túl nagy választék cipõkbõl, de egy próbát megér, van ien PUMA féle, meg van boxcipõ, de az behányás !

Egy férfin boxcipõ ugye hogy hányás csajok ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
az tök jó ár, én nem is figyeltem a cipõket, na majd legközelebb ha kell cipõ akkor azt is ott nézek 😊

glillu
nekem az olyanok nem teccenek mer szánalmasak😄

Énis ott vettem a cipõm... tökugyanúgy néz ki mint a PUMA ugyanilyen cipõje, de nem 23ezer, hanem 7500 !!
Ráadásul haveromnak volt PUMÁja és kiszakadt, tehát akkor gondoltam inkább kenvelo...
De jó is.. tök frankó !

I.C.ram
Én is nagyon szeretem, ha nõiesen öltözködnek, de ha kicsit túl kihívó... De gondolom nem én vagyok a cél közönséged, vagy mégis?
Alien
na igen😊
Viszont megint elõhozakodok a Kenvelo-val,ott elég jó árak vannak, ha legközelebb a Westendbe jársz nézz be oda, szerintem érdemes, vagy az Árkádban is van egy ilyen bolt.

Kata
Természetesen. De ezek a mesterségesen agyonkoptatott, nyûtt, szabott farmerok rettenetesen lepukkant kinézetet adnak a viselõjének. Sokszor majdnem nyomok egy százast a kezébe. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
najah ezért kérdezem. amúgy egy farmernek se kell lennie kitérdeltnek, használtnak, kopottnak. jól is kinézhet.

Kata
Nem. Vannak blúzaim, topjaim, aljaim, nadrágjaim is. Nem mindig kisestélyiben flangálok, természetesen. Pláne nem hidegben.

[/cserf][/fülünyúl]

és máris jönnek a piszkos gondolataim : Kata egy farmerba, amit összeolajoz, és véletlenül felhasítja egy ág, és kiszakad, és tökjó.....

Kata
De megsúgom, nekem is van farmergatyám. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
nem úgy értettem h konkrétan ezekben. de mindig ilyen koktélruhákban??

traXion
Fél évet kell várni, és lemegy az ára... 5-10 K val 😄

Alien
Biztos az ára miatt volt így eldugva😊 Én a Diesel boltban jártam hasonlóan, csak ott rögtön szem elõtt volt egy farma. Mondom hû de jól néz ki, megnézem az árát, 29 000😊

Kata
Sõt. Sokkal jobban tetszik, és örülnek, hogy végre nõiesen öltözködõ lánnyal találkoznak, nem csak mindig a hülye farmer, póló, pulcsi kombó.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Aki ilyen stílusú ruhákban flángál... 😊
Kata
Miért ne mernének?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mármint konkrétan ezekbe-e? Mert ezek nincsenek meg nekem. Nincsenek millióim ilyen Dior, meg Givenchy ruhákra, csak tetszenek. De nálam nincs olyan, hogy hétköznapi ruha. Mindig igényesen öltözködöm fel, odafigyelek, mit veszek magamra, az jól álljon és kényelmes legyen. Egy farmer-póló kollekció nem feltétlenül kényelmes öltözék. Egy kitérdesedett, kiseggesedett farmert, meg pólót pl. biztos nem vennék fel...

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
Aha, jól el volt dugva a puloverek mögé, de megtaláltam! 😊

Alien
5 millió??? Ha megtehetném se vennék ilyet a csajomnak ennyiért....

I.C.ram
Kata: Odamernek menni hozzád a srácok? Ezt most komolyan kérdezem 😊
[Walaki]D`Lair
ez jó!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

glillu
nekem eddig egyik ruha se teccett.

Kata
érdekes szabású fényesített bõrcucc

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
de Kata, te hétköznap is ilyenekben jársz???

Alien
wow, érdekes😊

Alien
Uhh 29 000?? Az durva! Az enyém 16 000 volt, a színe eléggé hasonlít ehez, de nincsen a térdénél úgy kikoptatva , de amúgy van benne koptatás. Nekem nagyon tetszik, nagyon szeretem.

Kata
srácok, ez nem a Veszett jó csaj topik. Itt a ruha a lényeg.

[/cserf][/fülünyúl]