10072
-
#3659 igen, ezt mindig elfelejtem, de ez azert lehet, mert meg fiatal vagyok... -
#3658 ott a pont ! -
#3656 De azért a típus miatt csak megcsinálsz majd egyet-egyet! -
#3655 Egy dolgot mostmár tényleg meg kéne tanulnod:
A csajok maguknak és a barátnőiknek akarnak tetszeni és nem a férfiaknak.
Ez vonatkozik frizurára, ruhára, cipőre, táskára, bőrbarnaságra... -
szando #3654 amikor a keleti meg a nyugati kultura keveredik es ilyen ormotlansagokat hoz letre... ismeros... -
#3653 lol :DDD -
#3652 NEM, legalabbis nem mindegyiknek...
azt kepzeld el, amikor egy arab orszagban (UAE), a csajszik a penteki buliba elkotik apu Porsche teperjarojat, tepmeszetesen talpig feketeben, es mire a buli helyszire ernek tokig rozsaszinben pompaznak. Ha meg jol neznenek ki, vagy jol allna...talan akkor azt mondom, hogy nem hanyom telibe oket, de borzalmasak a ruhak, a lanyok meg kritikan aluliak...
rajottem, hogy miert hordanak/hordatnak veluk fekete fatylat (abajat), es miert vannak bebugyolalva...
mert a nok 90%-a bun ronda. es raadasul szorosek...
a maradek 10%ek, a felvilagosultabb, nem hord ilyen cuccokat, hal istennek rendesen igenyesen oltoznek..es nagyon jol neznek ki!!
-
szando #3651 lusta voltam.. :D -
szando #3650 Adiads vagy Aolite nem jo? :DDDD -
#3649 Tudtok olyan pesti üzleteket mondani,ahol Adio csukákat lehet kapni? -
#3648 VIP vagy ... visszavonhatod :) -
szando #3647 edit: ilyen rozsaszin csajok itt nincsenek
+ azert ha vannak is ilyen mulibak a magyar csajok kozott meg mindig sokkal jobbak vagyunk minden nemzetnel! ;) hajra magyar lanyok :) -
szando #3646 hat igen, nekem is a tokom televan mar ezekkel a mucsajokkal... egy gumino szebb naluk eskuszom... 20 kilo smink, 20 centis magassarku, rozsaszin cucc... vaahhh...
itt amugy ami nagy divat az a mini rakottszoknya... az nagyon tetszik, eleg egy kis szello es suhh... :DD
ilyen csajok itt nincsenek (az viszont baj hogy itt nem foglalkoznak magukkal annyit a nok...)
erdekes hogy mekkora kulonbseg van ilyen teren, elegge elcsodalkoztam az elso napokban... -
szando #3645 en nem vagyok pesti... segitenek ha tudnek.. :( -
OPM #3644 senki?? -
#3643 Bocsi, hogy ide írom, de ma reggeli látvány nagyon betett,
illetve kiakasztott
egy formás harmincas nő
fehér rózsaszín csíkos nadrágban rózsaszin egyben felsővel, libeg a körúton
Hölgyem innen üzenném, hogy ........ volt. Még jóhogy rózsaszín táskája nem volt.
Csak a jólneveltségem akadályozott meg, hogy ne mondjam a szemébe.
Mikor fogják már a csajok abbahagyni ezt az idétlen teljesen rózsaszínbendivatosvagyok érzést?
Jönnek szemben vigyorognak, szemeznek és rózsaszinek.
Végre vége a vasalótalpnak erre jön ez
az nem érdekli őket a férfiaknak mi tetszik? P -
cyrus #3642 tuttyuk, én barnt vesz.... :D -
OPM #3641 ilyen goodyear talpú adidasról lenne szó
-
OPM #3640 nem tudna valaki mondani nekem egy biztos helyet bp-n, ahol még lehet ilyen adidas csukát kapni?? nagyon fontos lenne nekem, holnap megyek fel a nyáron valszeg utoljára és ha nem kapok ilyet, akkor itt a közelben kell valami xar-t és drágát vennem :(( -
szando #3639 tobbi cipom pl.
ilyenek
nadragjaim van 3 farmer, 1, spf kord, 1-2 elegans sazl... -
szando #3638 ahh dehogy
csak szuksegem volt mar egy sportosabb cipore, es vmiert a k swiss nagyon bejon...
amugy en inkabb a farmer+ing kombot szeretem, nem vagyok vmi sportos, kosarascsukat meg foleg nem huznek fel... -
Xboxman #3637 SZerintem egy szintem mozog az izlésed Csocsoéval:)
A gatya jó... -
szando #3636 na vettem egy ilyet:
meg egy ilyet:
bar ez a kep kicsit szar...
holnaputan megyek haza szal mast mar nem is veszek... -
szando #3635 joez :DD -
#3634 persze rulez de azert vehetnel vmiolyasmit ami valahogy kinez... ilyet 10 eve lattam a rockereken -
cyrus #3633
-
cyrus #3632 én tudok olyate ! -
peet69 #3631 LOÁL :-DDD -
#3630 [sikít] :D -
#3629 fapapucs :D -
#3628 Természetes, hogy nem tehet róla. De akkor ne hegyes orrú cipőket vásároljon, hanem olyat, ami inkább optikailag megrövidíti a lábfejét. -
#3627 Arról senki nem tehet hogy nagyra nőtt a lába -
#3626 ezzel egyetértek. meg egy csomó női cipő olyan csúnya nagyban. ormotlan. -
OPM #3625 :D
más okból amúgyis fel kellett mennem pestre, ami elég örömteli volt :) ezért nem vok annyira szomorú
de jó lenne valahonnan szerezni ilyen csukát, mert végigjártam az összes sporcipő boltot ott de sehol sem találtam az ízlésemnek megfelelőt :( -
cyrus #3624 nem ütötted meg ? -
OPM #3623 ottvoltam
1 színben volt, 36-os méretben, aszonta a csaj már elfogyott :(( -
#3622 legyen 39 -
#3621 Nem tudom, de szerintem 40-től már sz@rtaposónak hívják. Ronda, ha egy nőnek 40-estől nagyobb lába van, az már olyan oldalról, mint egy L betű. Még akkor is, ha 180 felett van. -
cyrus #3620 nőknek mé csak 42esig van a számozás ? -
cyrus #3619 te olyaaaaaaaannnnn kis praktikus vagy :D