10072
-
#3699 Nincs fenn a webolalukon sajna De majd legfeljebb csinálok róluk vhogy képeket :D -
#3698 link it :) -
#3697 Én két hete egy zöld Kenvelo felsőt, meg egy Kenvelo gatyát :) -
#3696 tényleg... úgylátszik senki nem vett semmi újat :) -
#3695 de lesüllyedt ez a topic -
#3694 hűha -
#3693 buzis -
#3692 neked kell?? :D -
#3691 Akkor szerintem keress rá a középkori vértekre, páncélokra, ahhoz tök vas csizmák voltak... -
hmmm.. lehetne rajta tob csat (1-2 vel:) es sarok fala lehetne vas... vagy full vas:) es az a betonon tok jol koppan:) -
#3689 AHOY!!! !hatalmas segitseget kernek..
szeretnek venni wesco vagy western csizmat (mittom hogy irjak)
de a lenyeg hogy hasonlot szeretnek mint ez:
az alapotlet jacksontol van.. a bad c. klipben volt egy ilyen csizmaja csak tobb csat volt.. viszont az tetszett hogy gyonyoruen volt rateve a vas az orrara es a sarkara.. szal ha tudtok valami ilyesmit akkor pls help...
vagy hogyan keressek ra az ebayen?? western bootra csak sima western csizmat talalt.. -
#3688 lol :)
de most komolyan... HELP pls -
cyrus #3687 menj oda és bassz az asztalra !!!!
ha ez sem segít mondd hogy sg-s vagy..... könyörögni fognak hogy adhassanak számláat -
#3686 nekem is aztmondták hogy 24 óráig meg lehet tenni :) -
#3685 szerintem ha a blokk megvan, kérhetsz számlát utólag :) persze nem tudom biztosra, de szerintem igen -
#3684 skacok !!! ehhe ehhe :) nah ma bevásároltam, vettem egy nadrágot és egy felsőt... és muternak van egy új opciója, belépett az áfa körbe és vissza tudja igényelni a számlát... csakhát... én barátnőmmel voltam, szal teljesen nem oda figyeltem... és hát... NEM KÉRTEM SZÁMLÁT
sztetek vissza lehet menni számlát kérni ? :D -
ShadowMan #3683 Nem tudjátok hogy lehet-e kapni valahol Adidas Samba cipőt? Fél Bp.-et bejártam, de nem találtam sehol ... -
szando #3682 persze mert ez egy brit cég...
de amerikában tényleg kurva olcsó minden -
#3681 persze, sokkal jobb és strapabíróbb anyagból vna mint a sima tornacipő... -
Xboxman #3680 köc az infot!Elég durva ára van,nem?Ennyiért legalább van benne rendes betét,kényelmes? -
#3679 10k tól nincs olcsóbb konverz ! -
Xboxman #3678 nemtudja valaki hol lehet venni olcsón converse tornacsukát? -
#3677 yeah... most lesz bevásárlás ^^ -
#3676 Azert külföldön is van ahol drága cumó. Itt van pl. ez a CyberDog téma. Bár nem lehet hasonlítani, mert nincs itthon ilyen, és itt-ott durva áraik vannak (60e egy nadrág), azért megér egy pillantást a felhozataluk... :) -
#3675 mer ez amerika.. itt a legcsillogobb legdragabb sportcipok 100 dolcsiba kerulnek..
hungariba az ilyenek majdnem ketszer ennyibe vannak...
-
#3674 :D -
DePreSsZYo #3673 Np :DD -
#3672 lol.... asszittem :( -
DePreSsZYo #3671 bazz most mentem fel, az a depresszYo nem is én vaok :D -
#3670 notez.org -
DePreSsZYo #3669 Ípé?:D -
#3668 gyere ventrilo-ra :) -
DePreSsZYo #3667 Ezek miért ien olcsók?:)) -
#3666 :) -
DePreSsZYo #3665 Iet veszek, kiba jó :)) -
Yoz #3664 Szerintem a pesti nagy adidast hívd fel, én asszem ezt tenném... -
Yoz #3663 ÁÁÁ..akkor azért fegyverkezik mindenki.
Inkább foglalkoznak a fegyverekkel mint a nőkkel... -
#3662 nem vagyok pesti :/ -
#3661 majd meglatjuk, de nagyon szet kell nezni...az eredeti, fajtiszta arab nok...hanyinger...
ha mar van egy kis keveredes, na akkor aztan...
a legjobban viszont a filippin es a neger csajok neznek ki..
amugymeg..ugyanolyan f...cibalo mindegyik mint otthon. fatyol ide, allah oda... -
OPM #3660 és erre mikor lesz pont?