10072
-
lord nihilus #10072 Uhh (tavaly zárták be az egrit xDDD) köszi :) -
#10071 tele ilyennel a reserved -
lord nihilus #10070 sziasztok megint érkeztem kérdéssel (jupppííí)
ilyen collage/baseball/letter stb jacket lelőhelyet ismer valaki? New Yorkerban tavaly láttam de hamar eltűnt azóta csak ilyen vékony széldzsekivé alakított fajtáját látni -
#10069 nike, heavytools, wrangler
minden márkának van ma más webshopja -
Narusco #10068 linkelnétek pár webshopot ahol ruhákat lehet venni?
mint pl a www.bonprix.hu stb. és magyar? -
a jobb oldali srácon látható dzsekihez hasonlót hol-és mennyiért lehetne venni ?
illetve mi a neve, -ha van- ennek a nyakhoz illeszkedő gombos valaminek ?:D tehát nem átlagos, értitek.. -
Narusco #10066 ha nagyon nem találsz nézd meg kenvelo-ban, én ott vettem 1 éve ilyet. -
lord nihilus #10065 Oks, köszi...ennek örülök, mert a ruhatáram tuningolásra szorul...vagyis inkább feltöltésre:/ Aztán majd ha eljön az idő felmegyek és igyekszek értelmesen elkölteni az erre szánt pénzem. Remélem a többi pár dolgot is megtalálom amit szeretnék majd:) -
#10064 Ilyet bárhol találsz, nyugalom.:) -
#10063 Szerintem ilyet találhatsz New Yorker-ben vagy a H&M-ben. -
lord nihilus #10062 Ha már itt járok azt is megkérdezném, hogy ilyen szolid v-kivágású pólók is érdekelnének, hogy merre kaphatók...bocsi a sok nyafogásért, de elég messze lakok a nagyvárosoktól, így tapogatóznék mielőtt felmennék vásárolgatni, pl Pestre...köszi
-
lord nihilus #10061 bocsi a tvájlájtoskodásért, de ez a kabátka fellelhető valamely üzletekben, esetleg elérhető áron? köszi
-
#10060 Mikor lesz nagy leárazás M3 outletben ?:D -
dusanzita #10059 Sziasztok! Ki szereti itt a Zara-t vagy a Bershkát? Mert találtam egy játékot, amin most utalványt lehet nyerni! Akit érdekel nézze meg:
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358 -
Narusco #10058 holnap vennék pólókat bp-n... de nincs konkrét hely. hol van jó minőségben 1-2-3k között póló?
elvileg bershka meg ilyen csicska gagyi boltokba megyek, de ha tudtok jobban akkor megoszthatnátok :)
nem akarok most dbh-ról rendelni, mert 2 méret között vagyok az ottani méretezést nézve -
mgkp #10057 Azt szeretném kérdezni, hogy létezik egyáltalán már Jack Jones üzlet Magyarországon? Egyszer voltam ott Arena Plázában, következőleg már nem volt ott, és a neten se találok egyik nagyobb Pesti bevásárlóközpont kínálatában. -
#10056 dvs -
Knabb #10055 Segítenétek kideríteni, hogy milyen szerzet ez a cipő? Márkára gondolok :P -
#10054 veszel egy hasonló színű asztalterítőt + madzagot és megcsinálod otthon. -
Gaba94 #10053 Üdv!
Szerintetek hol tudnék venni ilyesfajta táskát?
kép1
kép2
Sajnos jobb képeket nem találtam. Esetleg aki nézi/nézte a Skinst, annak ismerős lehet, Freddy hordott ilyet. -
#10052 Örülnénk ha nem folytatnád tovább az sg-n a szarod reklámozását, igen nagyon látszik hogy #10051 is te vagy. -
kincsanna #10051 Fúj de fúúúúj....
végig se tudtam nézni. Nincs nekem gyomrom az ilyen videókhoz.
http://www.youtube.com/watch?v=4wU5dpYU3hk
Ezt inkább nézegetem ;) -
majaskenyer #10050 azért ez viszi a prímet:DDDD
-
trottyantós #10049 ha ajánlhatok neked valamit, akkor mindenképpen ezt ajánlanám. -
kincsanna #10048 Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy milyen jó túradzseki van, és hol tudok jót vásárolni. Az ár nem igazán számít, inkább az ár/érték arány legyen jó. -
#10047 Police Glory-x órám eladó olcsón ha valakit érdekel. -
Stelk0 #10046 tudjátok vannak azok a divatmellények fiúknak szerintetek még hordható vagy cink? -
#10045 ez télleg az
hol és mennyiért? -
#10044 international shippment cost biztos hogy le van írva
mivel USA, ezért számíthatsz opcionálisan +8% vámra és +27% áfára is
már ha van kedvük elvámolni
jobb az eu-ból rendelni -
#10043 ebay.co.uk-n találsz elég boltot -
fodorpetii #10042 Srácok tud vki olyan megbízható, aránylag gyors, külföldi oldalt ahonnan meg éri tavaszra/nyárra rendelni cuccokat, nem is a márka a legfontosabb hanem hogy jól nézzenek ki! esetleg tapasztalat vkinek? Köszi előre is! -
Narusco #10041 -
ubulka #10040 én most ebbe járok:
-
grrrrr #10039 Tudom neked ajánlani a Premier Outlet Centert most feb. végéig 30-70%-os leértékelések vannak.Én is nemrég vettem mert márciusban megyek majd síelni. :) -
meggyesmaris #10038 Tudom hogy lassan szezon vége de olcsó (és persze minőségi) sídzsekit keresnék. Valakinek valami tipp? Nem vagyok márkaérzékeny de azért ne legyen kínai írásjeles :) -
#10037 Érdekelne valakit egy ilyen Tisza pulcsi? XXL-es... -
#10036 hala madrid !!! :DD -
fodorpetii #10035 kb ezek a kérdések érdekelnének engem is :/:D -
#10034 vajon mennyi lehet a kiszállítási díj, illetve hogyan lehet fizetni?
egyáltalán biztos nem vernek át ?=) -
fodorpetii #10033 Sziasztok wholesale-dress erről a helyről rendelt már vki? valami vélemény elég jó cuccok vannak szerintem! köszi előre is!!