F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lenne nem kérdezném
ha lenne nem kérdezném
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
DC-n fent van! Láttam.
A medve nem játék.

off:egy elég kicsiny fürdõruci

OFF
az új logo háttere mit ábrázol?
Sajnos azonban ez sem lesz a szimulátorosok kedvence 😞
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
De aki nem szimulatoros, vagyis nem szamit hogy korrektul mozogjanak az autok, es szeret szaguldozni, annak biztos tetszeni fog.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amit most ígérnek nagyon jól hangzik. Csak úgyis legyen...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Baz hol vannak a régi szép idõk, amikor még voltak 80% körüli játékok. És azok még türhetõek voltak. (576)
Ja, és köszi a linket!!!
A SIMBIN fele F11977 foldbe dongoli grafban kozben ugyan az az engine ez a lol😄
Nemtudom miért nem lehet egy szép motort írni. Végülis körpályák, nem egy várost kell lemodellezni. Összvissz 22 járgány...
Na de mind1. Az EA meg készített egy motort anno már nemtudom hényéve, és azt tunningola, avagy rontja. Ahogy tetszik. 😊
De nagyából csak a skint cserélik. Mondjuk ez az F1 jónak tûnik dramaturgialilag (jaj már este van. 😊), de graf szempontjából nem a csúcs. Attól függetlenül bizti szaggatni fog. 😊
GP4 jól néz ki de az meg gagyi.....
Riszpekk
(bocs, most nem tudok konkrét linkeket)