7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    baj?:D
  • loser
  • loser
    Totti aktiv lett, de nagyon

• Istencsászár
    rh nehezeben beszerezhető adok linket hozzá RH 2004 Basic 1.05 és RH 2004 Track Pack 1.05
  • drop
    oké köszi szépen csak tudod most keztem és mondom megkérdem hogy melyikkel nem kell anyit szorakozni de azért kösz
    és f1 powa
    ja egy jó hir baumgartner zsolt még idén beülhet ujbol a minardihoz
  • Istencsászár
    mintmár milliószór leirtam(tuk) mind2ő professionális munka magadnak kell eldönteni melyik teccik...
  • drop
    és melyik jóbb mert akkor azt teszem fel
  • Istencsászár
    ctdp 2004 vagy rh 2004
  • drop
    sziasztok egy kis segitség kéne melyik modot kell leszedni hogy a 2004 versenynek megfelelö
    pályák kocsik legyenek
  • Istencsászár

[IMG]http://prok.uw.hu/F1 Challenge 99-02 2005-07-15 18-17-25-78.jpg[/IMG]
    [IMG]http://prok.uw.hu/F1 Challenge 99-02 2005-07-15 18-18-01-79.jpg[/IMG]
    [IMG]http://prok.uw.hu/F1 Challenge 99-02 2005-07-15 18-18-35-67.jpg[/IMG]
  • george4
    Thx!
  • Istencsászár
    akit érdekel Ferrari F2005 modell itt és Toyota TF105 itt
  • avcom
    ha komolyan gondolod szerintem nézz el mondjuk ide, az éves tagdíj lebontva hónapokra kevesebb, mint 1 doboz cigi
  • avcom
    attól függ mivel... a mai átlag DSL-ek már sokkal többet bírnak, mint akkor, amikor kijött az F1C, ha pedig mondjuk Chello vagy TVNet-es LAN a host és a kliensek is, akkor hihető a lag nélküli 12 fő

a hazai netvonalakkal mindig a feltöltési sebességek kapcsán van gond, az a kevés mindig
  • george4
    Hat nem nagyon van sajna!:(
  • AlieN911
    Márbocs multkor 12 en versenyeztünk:))
  • Istencsászár
    márbocs... logikus, arra irtam hogyha pl bejönnek 5-6-7en akkor laggzik egy mezei otthon kreált serveren...
  • AlieN911
    Már bocs.. énis HOST olok.. és nem laggzik.. (csak mikor bejönnek az meg mindenhol van..) szal:D
  • Istencsászár
    hat ha szerencsed van találsz pass nélküli magyar szervert bár azok lagosak mert otthonrol inditottak... rendes dedicated serverreől igy nemtudok hogy publikus lenne...
  • george4
    Udv! Szeretnek neten jatszani! Tudja valaki hogy melyik serveren lehet? Thx
  • Istencsászár
    fejezzétek márbe beszéljétek meg privátba NE ITT
  • Istencsászár
    nya innentől warez kérdéseket belehet fejezni csak magáról a játékról legyenek a hozzászólások
  • Ibron
    Aha, thanks, végre lelelhet szedni valahonnan:D.

Ibron
  • zolo
    Igen írtam a fórumba és felrakták
  • AlieN911
    Felrakták??:)
  • zolo
    Itt egy fizetős link
  • avcom
    oda én nem járok, gyorsan ki lennék utálva :-)
  • avcom
    ha elolvastad, amit írtam, akkor egy folyamatról volt szó és nem arról, hogy TE megkérdezted és még csak nem is azt írtam, hogy "törölni kell a cuccokat" hanem, hogy "takarít néha". Egyébként attól, hogy más topicokban ez divat szerintem nem jó dolog, ha egy játékról szóló topicban a hsz-ek feltűnő része egy azonos témáról szól, főleg erről. Visszatérő olvasók unják, ennyi.
  • Alexease
    A TRD2 is ismet a masodviragzasat eli, ott is a "honnan szedjem, hogy an inditsam" megy ;) A GTR-rol nem is beszelek...;)
  • avcom
    nem pattogni akarok, de jó lenne keríteni egy házigazdát, aki takarít néha, mert már ez is kezd elmenni mondjuk a GTA SA honnanlehetletölteni meg a GTR hogyankellelindítani szintre...
  • Istencsászár
    dc++ még mindig
  • ffxi
    Lehet, h vmi jesmi lett, mert nem a default könyvtárba nyomom a cuccot, hanem máshová és ez nagyon nem tetszett neki. Sőt abból a a könyvtárból (amelyikbe nyomom) csinált 2-öt is. Szal már le is mondtam róla, de azért THX a tanácsot

• avcom
    plr fájlban lehet gond a gdb fájlok elérési útjánál és filenevénél
  • ForRedGlory
    Nekem olyan volt, hogy amikor kilépett, utána már az újrainstall se segített, a komplett windózt újra kellett tenni...
  • ffxi
    CSak season-t raktam fel!!!

• ForRedGlory
    Ha feltettél modot, van season updatet, akkor azért, mert rossz a sorrend, ha nem, akkor passz :)
  • ffxi
    Help! Miért dob ki deskop-ra miután elindítom és csak a EA logóig jön be? THX

• ForRedGlory
    19+1 :)
  • ForRedGlory
    Te nem tudsz olvasni? Mondtam, hogy levettem 19-re az indulók számát... 19+0 az nálam húsz, nálad?!
    Így is 4 ferrari van, tanulj meg olvasni...
  • K.András
    Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy 10 csapat indult a versenyeken 20 pilotával?
    Persze pénteki szabadedzéseken kijöhet a 3. pilota de szombatin már csak 2 autoval lehetnek a csapatok!Ennyi.