TV2 - roma-balhé!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namost... Vannak önkormányzati lakások. Azt ugye az ember bérli az önkormányzattól. Az egyikben meghalt a bérlõ, erre a cigányok fogták magukat, aztán bepakoltak. Falu teljes közepére, normális, kultúrált emberek közé. Mondták nekik, hogy onnan húzzanak ki, de ááááá dehogy mennek. Azt mondta köztük a fõvezér kancigány, hogy hát õt onnan ki nem teszik mit tudom én mennyi gyerekkel. Kihívták a rendõröket, azok a balfaxok meg ott csak álltak, igaz azok is csak ketten voltak. No, ugye a végeredmény csak az lett, hogy nem mentek ezek sehova. Meg nem is fognak.
>> Kérdés: Ugyan melyik magyar emberre hagyták volna rá ezt az egészet? Mentem volna én oda lakni, úgy repültem volna onnan, vagy vittek volna a rendõrök, mint annak a rendje.
Hát az még csak hagyján, hogy odaköltöztek, de elkezdték lelopkodni a fákról a gyümölcsöket, miegymás... ilyen kis nem súlyos, de bosszantó dolgokat. Aztán, ha mertek nekik szólni, akkor mindjárt fenyegetõztek, hogy így meg úgy megverik az illetõt.
Történt egyszer, hogy a szomszédjuk postaládájában elkezdett matatni az egyik, ki is vette a gáz vagy villanyszámlát nem is tudom. Mikor a tulaj meglátta, akkor szólt neki, hogy azt hagyja csak békén. Ekkor a gyerek elszaladt, de 2 perc múlva ment át a szomszédba a kancigány bicskával, és elkezdte szúrkálni a nyugdíjas öreg csókát.
Azután szerencsére elvitték a rendõrök, most nyugi van... De jó lesz, majd ha megint visszajön, már mindannyian nagyon várjuk.
Mellesleg azt nem tudom, hogy miért ilyen idióta nép a magyar, hogy nem lép fel közös erõvel, ahogy ezek szoktak. Emlékeztek még arra, mikor az egyik faluban ledobálták a cserepeket a házukról, meg megrongálták a házat? Végre érezhetõ volt vmi összefogás szerû...
U.i.: Valóban vannak rendes cigányok is, én is találkoztam már ilyennel. Gyõzike meg egy akkora hülye, hogy tõle forog a föld. Nézzétek meg Oláh Ibolya, Gáspár Laci nyilatkozatait, mennyivel értelmesebbek, még szeretni is lehet õket azért, amit csinálnak.
mov ah,4ch int 21h end
Meg a mercijeikbõl is! Ha így haladunk tovább, akkor nem kell sokáig várni erre.
mov ah,4ch int 21h end
De ne csüggedjetek, testvéreinm, eljön még a Mi idõnk, amikor mi leszünk a kisebbség... és akkor kiforgatjuk õket az aranyláncukból!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
-Miért szúrtad le?
-Há' megbeszéltük, hogy ha máig nem hozza vissza a porszívóm lebököm. Nem hozta, én meg leböktem. Mi a gond?
...Ráadásul a megszúrt faszi egyet is ért vele 😄.
Aztán meg jött a vajda, és megmondta a sebesültnek, hogy nem mehet be a kórházba, tesómék meg ott álltak mint a hülyék, és nem vihették be a faszit ellátni...
Pffff
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Állatok....
[...] Te romboló állat! Te sátán!
igaz, inkább néger, de megteszi? (van még ott, ahol ez volt 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Róméó, a büdös anyád, teszöd lö ázt á botót! Hát szíjjélcsápók közted!" 😊
Ekkor már érztem: NINCS MESSZE MAGYARORSZÁG.
Brüsszelben is egyszer hallottam "magyar" beszédet. Igen, zámolyiak voltak ... 😊
(Na akkor meg is röhögtem az aznapi adagom ...😊
Nincs valakinek roma smileja? Vagy ez abszurdum? 😊
A medve nem játék.
vasarnap az uj mirigy showban ki volt irva, hogy kitalalt tortenet miegymas
a roma lagzinal nem volt kiirva, lehet hogy magukra ismertek...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tudomásom szerint a pa dö-döi "négy év rettegés" már elmúlt mégis több a botrány, mint korábban ...
A medve nem játék.
Engem nem zavar, hogy nem adhatom oda a gyerekemet...
A jászladányi alapítványi iskola sem kapta meg az engedélyt a mûködésre ...
Tiszta cigány, meg zsidó kisebbségi "terror" van. Amit kigondolnak (cigányok pl. a irigy, Jászladány; a zsidók a soproni kiállítás stb.), a politikusok rögtön szétteszik nekik a lábukat, mert szükségük van a jövõben a szavazataikra ...
Bezzeg a Budapesti izraeli iskolákat, amikbe csak zsidók járhatnak, vagy mondhattam volna más külföldi sulikat (de ez így volt hangsúlyosabb) simán engednek mûködni ...
Tul. képp. az iskolák feladatköre szinte ua: különválasztani a diákokat, hogy normálisan tanulhassanak és ne keveredjenek, a szülõk által képviselt értékrendjük megmaradjon.
De ha vmi cigáény vagy zsidó, akkor sikerül mindig mûbalhékat kreálni ...
Szép!
Európába tartunk!
Lófaszt.
Kitehetnénk az India vagy Izrael gyarmat táblát ...
A medve nem játék.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ehhh...
Þór vígi þessi rúnar
Az indiánok már ottvoltak, mire betelepült a "civilizált" világ!
A romák meg ránkmásztak. Paraziták mind, énmondom!
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem qrva jó volt a Mirigy mûsor!
Majd megszakattam néhol rajta!
Amúgy a cigánykérdés megoldható lenne, ha beterelnénk õket egy "fürdõszobába".
Ehhhh...
Þór vígi þessi rúnar
Szervezõdjünk csoportokba és egyszerre mozduljunk!
Ne hagyjuk, hogy a cigányok kizsákmányolják országunkat!
Þór vígi þessi rúnar
Minek jöttek ide???
Mennyenek vissza annyukba és akkor nem kell putriban élni.
Méghogy a mi sarunk...
Þór vígi þessi rúnar
Ez a magyarítás marhára tetszik, valamelyik fórumon láttam. Bár lehet hogy már régi, én csak most láttam, de fasza! 😊)
shit happens
shit happens
Öcsi a BB2-bõl tuggyátok miért esett ki? Mert a sok balfasz buzi füstös, az Õ nevét küldözgette a 1792-re, és nem az ellenfélét, így a biztos gyõztes Öcsinek kellett kijönnie a Házból. EZEK A CIGÁNYOK! ÖSSZETARTÁS BUZIKÁIM! amikor lövöldözés van,akkor is inkább egymást lõjétek😊))
idióták
szószerint a cigány butaságot hírdetik ezek a mûsorok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''