EnterNET RDSL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Erre a pontos válasz: Bruttó 18750 Ft.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gregoryan
Szerintem Van itt 1 ember aki tudja ki vagyok.. Nekem is Rdsl volt, Enternetes és nekem egyenlõre egy életre felejtõ a rádiós net.. Ez az Enternetes dolog elég nagy tanulság volt.. Kábel az igazi és nem a légbõlkapott Mese.. Igaz G?? Lehet, hogy késõbb meg tudják majd csinálni de.. Meg ez az igaz napközben szar de.. Na én ezt nem birom.. Ha valamit megrendelek, ami korlátlan és 384kb/s akkor az legyen nekem 24 órán át 384, vagy fölötte.. A másik hogy ha töltök le, akkor a DU meter ne ugorjon ki a helyérõl az ingadozásban... Részemrõl Enternet és RDSL Gerry????

Gerry
neked sem lehet adsl?

Gerry
És, ha nem vagyok indiszkrét, akkor ez havi bruttó mibe kóstál? (Csak kíváncsi vagyok...)

Taranov
384/384 Kbit-es mikrohullámú, de 500 kbit alatt még nem nagyon mértem, és WLA a neve.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gerry
Nálad ki is a szolgáltató? És milyen kapcsolatod van végül?

Taranov
értelek

Gerry
Hát ez van... Mindegy, most örülök a GTS DataNet-es ADSL-nek, és szarok az RDSL-re!

Taranov
az EnterNET az szégynletes, nevetséges.

Taranov
ugyanígy van velem is.

Hát nem hinném,hogy betiltották,mert nálunk Sopronban 2 szolgáltató van,és mindegyik megnyugtatott,hogy nem tiltják be,és semmi változás nem lesz. És nem is lett..
Igaz,napközben,mikor le van terhelve,tényleg kbn 300 kbps a sebesség csak,viszont este 9 után 1,5mbit körül van simán,180 kilobyte/sec letöltéssel. Szóval nem olyan szar ez. A letöltéseimnek már hetek óta csak a winchesterem mérete szab határt.
Gerry
Nemtom, azt olvastam, hogy betiltották, és az Enternet is ezt támasztotta alá, de lehet, hogy más szolgáltatók szarnak az egészre, mindegy, mostmár remekül szuperál a cucc, 68-70kByte a letöltés, az lényegesen jobb az elõzõnél, vagyis 512kbps felett van a net szinte állandóan!

Taranov
Örülök az ADSL-nek, meg, hogy megúsztad a szar RDSL-t.
Egyébként nem tiltották be a rádiós netet, én is azt használok, csak nem EnterNET-et, és óriási botrány nélkül nem lehetett volna betiltani a mikrohullámú netet.

Gerry
Már másfél hónapja beszüntették (betiltották a rádiós netet...), most lefizettem egy matávos szerelõt, aki átrakott rézkábelre, úgyhogy tegnap óta 512kbps-es ADSL-el nyomom, végre!!!!!

Taranov
Gerry: Megvan még az RDSL-ed?

Azért ez nagyban függ az ügyfélkör számosságától, 30 emberre szerintem soha nem fogja megérni szolgáltatni. Anno nálunk a netszolgáltatás indulásakor a szolgáltató 2mbps-es bérelt kapacitást vett, azon vontunk cirka 70-75-en, akkor még assze 256kbps-re voltunk korlátozva. És elfértünk, letöltések mentek 30k-val, persze ha sokan neteztünk 1x-re a pingek nem voltak olyan fényesek, de nem is CS-re fejlesztik a hálózatukat a szolgáltatók, meg is arra hogy mindenki 1xre bámulja a valóságshowk video streamjeit.(tavaly szeptemberben ez komoly probléma volt egy induló ISP-nek, de még a nagyoknak is)

Az a cég ami bõvül, terjeszkedik hidd el fejleszt is, mind1ik próbálja elérni azt az ügyfél számosságot amikor már megéri mûködtetni a gépezetet.

Egyébként az olyan szolgáltatókat hogy jellemeznéd, akik még arra sem méltatnak hogy elérhetõvé tegyék és bekössék a szolgáltatásukat, akármennyire is nagyok meg "profik"?
Gerry
csk=csak
szerelvel=szerelõvel
bocsi!

Gerry
Egy frászt, már 2 hete nem üzemel, és kirúgták az egész RDSL-es bandát, én már csk tudom, hiszen nekem is az volt, most jönnek leszerelni az antennát... Már beszéltem egy szerelvel akit szélnekeresztettek.

Taranov
Ja, értem már.
Egyébként nem hiszem, hogy megszûnik minden szolgáltató, akkor ha ezt a határozatot meghozzák.
Lennének inkább ponteciálisak, csak ne szemétkednének!

Taranov
Hát ja, csak a többi mikrós szolgáltató szarik erre.

Laalee
[email protected] ha barmi ohaj sohaj van, legfeljebb nem valaszolunk 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Taranov
Mi van az RDSL-eddel? Úgy hallottam megszûnt az EnterNET-nek ez a szolgáltatása.

Taranov

Gerry
Az egyik legnagyobb Radeon 8500 buherátor!

Taranov
Köszi. Ezekszerint nagy videókártyás :-)

Gerry
Radeonos topicban, vagy a GF FX-es topicban rendszerint megtalálható!

Taranov
Oké. Hol lehet megtalálni?

Gerry
Kérdezd meg esetleg Borg-ot, õ lehet, hogy tud segíteni, a módosításban.

Taranov
Ja, kár.

Gerry
Úgy nézem tényleg nem...

Taranov
Az E-mail címet szerintem nem lehet módosítani.
Vagy rosszul tudom?

Gerry
Módosítsd a user info-dat, de akkor küldök oda is...

Taranov
Biztos a [email protected], de az nem érvényes. A [email protected] tudsz csak.

Gerry
Küldtem e-mail-t!

Taranov
Ajjaj. Ha ez az EnterNET nem lenne ilyen ... gátolt akkor már RDSL-em lenne...
áhh.
Gerry: Hogy is hívják azt a szerelõt, aki hozzám is jött szerelni, és megadta neked a mobilszámát?
És Te hívtad õt, hogy ne kössön engem a Vácira?
Tudod az aki III-as Golf Variant-tal jár...
Õt hogy hívják?

Köszi.

Taranov
Ki vagy?
Én semmiféle microwebre nem fizettem elõ, a microweb Kisvárdán van.

Gerry
Használhatóról nem nagyon tudok!

Taranov
Milyen mikrós szolgáltatók vannak még itt?

Taranov
Én is kíváncsi leszek. Jónak tûnik.

Nem tudnak annyit az eszközök szal valami bug lehet

\"Life is around you and in you.\"

Gerry
61.06 Mbit/s? Úgy érted MEGABIT/SEC? Milyen neted van neked, majdnem írtam valami csúnyát!!!
Nekem 371.04 kbps!

Na erre kiváncsi leszek mert elvileg nálunk is szolgáltatnak...

\"Life is around you and in you.\"

Kerio, Tiny, NIS, Zone Alarm, Sygate, stb vagy egy csomó akár free is.
Taranov

Taranov
Hát aki ma kinn volt, az azt mondta, hogy te vagy a Gergõ, és neked nem jó, mert a Váci úti szar. Engem a Huszti útra akartak bekötni, de végülis a Mikroweb lesz, az 3 embert is érdekel a házból. Holnap jön ki a csávó bemérni.

Gerry, Neked mit ír ki sebességnek a
http://www.enternet.hu/index.phtml?MENU_ID=8&ROVAT_ID=10&k=2 oldal?
Ez az Enternet traffipax oldala.
Nekem éppen- kapaszkodj meg 61.06Mbit/s-t!!!!!!
Gerry, kösz az ötleteket, már megy a kliens is, csak az a baj, hogy az XP tûzfalát ki kell kapcsolnom a szerver gépen, mert ha be van kapcsolva a kliensen nem megy az internet.
Server helyi hálózatán rajta van a PPP over Ethernet Protocol, ez nincs rajta a kliensnél.
Szóval jó lenne bekapcsolni az XP tûzfalát...
Gerry
Jókifogás: "nem én írtam", én is próbálkoztam hasonlóval a magyar tanárnõmnél annak idején, nem sok sikerrel! Nos, ami a netet illeti: elvileg 384kbps-os RDSL, és mostanában már viszonylag normálian is megy, ez azt jelenti, hogy olyan 340-370kbps-t kapok meg, de néha van benne egy néhaány másodperces, esetleg 1-2 perces "lyuk". Remélem mostmár azért normálisabban fog menni, mert már párszor betelefonáltam a srácoknak, hogy ez így nem lesz jó, és úgy tûnik van valami hatása a dolognak, mert tegnap, meg ma eddig hibátlan a kapcsolat!

Taranov
Bocsi, Gerry, az elõzõ két üzenetet és a milyen-t, j-vel, nem én írtam, hanem egy haverom 😊)

Taranov
mijen gyors???