200
Minden tapasztalat, vélemény az RDSL-ről
-
#200 Ment a válasz! -
#199 Küldtem egy mailt, Gerry! -
#198 Van még valakinek RDSL-e? -
#197 Hmmm... Én vele hál' Istennek nem beszéltem, de nyilván marhára érthet a gépekhez! -
#196 Azért Farkas Annamária az ügyintéző eléggé modortalan volt, mikor elpanaszoltam neki a bánatomat a notebookkal kapcsolatosan.
Utána benyögött, hogy nem tervezem-e a notebookot igazi gépre cserélni.
Mondom, hogy nem érzem úgy, hogy a P4 2400 Mhz-es ATI RAdeon 9000-es notebookot le kéne cserélni.
És erre megsértődött és letette :-)))
De hát egy elnézést vagy valami nyöghetett volna, hogy a kollégái ilyen taplók voltak. -
#195 Kb. ilyen figuák ülhetnek odabent az irodájukban: Na mindegy, nem akarom én őket bántani, emberileg semmi bajom velük, mert nem bunkók, vagy szemetek, egyszerűen nem jött be nekik a dolog... Szerintem megvan a maguk baja, de azér' lekaphatnák már a tetőmről az antennájukat! -
#194 JAja, régebben is ez volt.
Mikor itt nem tudta a szerelő beszerelni az RDSL-t, aminek azóta örülök, nem mondta meg az ügyintézőnek, az ügyintéző meg este hívott, hogy milyen a net... -
#193 Hát nagy a töketlenség odabent az biztos, legalábbis információáramlás az nulla! -
#192 Szerencsétlen barmok. -
#191 képzeld, egy hete felhívnak az EntrNet-től, na, hogy tetszik az RDSL, meg vagyok vele elégedve?
Erre hangosan beleröhögtem a telefonba, és megkérdeztem, hogy ez most vicc volt?
Mire a fickó teljesen elképedt, hogy mért lenne vicc? Erre felvilágosítottam, hogy SOHA sem működött rendesen, de 3 hónapja EGYÁLTALÁN NEM müxik, és már 5x telefonáltam, hogy vigyék el az antennát, de eddig nem tették meg, úgyhogy jó lenne lassan, ha lépnének az ügyben... Erre a fickó asszondta, hogy jó, majd felhívnak... Na, azóta várom a hívásukat. Ez milyen már?!? -
#190 Van még vkinek egyáltalán RDSLe?? -
#189 Wowz. -
Xboxman #188 Deszar...nekem 66k -
Inquisitor #187 Hát nem az. Csak itt kérdeztem tőletek pár dolgot, mielött megrendeltem :)
Az Enternet a XXII kerületben van, de a térképen még a Duna vonaláig sincs a fedetsége.
A "másik" tétényi cégnek meg csak a Dunáig van, én meg a szigeten lakom.
A Csepeli cégek szintén nem szolgáltatnak itt, de így is maradt két szolgáltató a környéken. A másik olcsóbb lett volna, de azt mondták, hogy messze vagyok tőlük és átküldtek ehez a céghez. -
#186 Ez milyen net?
Csak azt ne mondd, hogy EnterNET RDSL. :)) -
Inquisitor #185 Na a tetőre rakták, és még a szerelő is meglepődött, mert 5 antennát is talált a rendszer. Lehetett válogatni :)
A szereléskor 1,2Mbit-1,6Mbit között volt, egyszer felkúszott 2Mbit körülire.
persze ezek csak kivételesen jönnek így össze, de azért sikerült tegnap a vein szerverről 150-175Kbyte/sec sebességgel töltenem! Az ugye 1,440Mbit/sec.
Nem is rossz. Persze nem fakadok sírva ha leesik 50-60Kbyte/sec-re.
Játékra is nagyon szuper, pláne amikor véletlenül 1 a pingem. :)
Csak picit drága volt. -
#184 Mondd hol laksz, és mondok szolgáltatót! -
shabba #181 Nagy valószínűséggel azért mondta mert közel a szolgáltató szektor vagy körsugárzó antennája és nem tartotta szükségesnek hogy hozzád is feltegyenek egy kliens oldani antennát.
Ha nálad lenne kliens oldali antenna akkor az össze van kábelezve a "modemmel". De magának a "modemnek" ami egy WLAN kártya vagy egy access point szintén van alapban egy kis teljesítményű antennája és nagy valószínűséggel nálad ez elég lesz. Lehet még USB-s cuccot is használni de access point esetén is az UTP által el lehet távolodni a géptől és az eszközt olyan helyre elhelyezni ahonnan rálátás van a szolgáltató antennájára. -
#180 Szívesen máskor is. -
#178 De van. -
#176 Aha, én is hasonlóan voltam vele! -
#175 hát egy részről már örülök, más részről elég csalódott voltam, egyébként meg engem a Huszti útra akartak kötni, de én nem bánom, hogy nem jött össze. Akkor azért bántam. -
#174 Szerintem az a szerencséd, hogy nem szerelt meg/be/fel semmit, (nem mintha nem jól csinálta volna), mert ha bevezették volna hozzád is az RDSL-t, akkor alaposan megszívtad volna te is... -
#173 Ő valóban jófej volt. Bár azért nem vagyok tőle odáig meg vissza, mert nem szerelt ő meg/be/fel semmit,de rendesnek tűnt. -
#172 Jaja, én is a Juhászra gondoltam elsősorban! -
#171 Igen, az egyik a Juhász volt, a másikat meg nem ismertem, csak beszélt róla a Juhász. -
#170 Sajna nem csak őket rúgták ki, hanem egy két teljesen normális, segítőkész figurát is... -
#169 hát igen, ki is rúgták őket, szerencsére. Így másnál már nem követnek el ilyen hibát :) -
#168 Ja, azt már mesélted, nem csodálkozom, hogy kiakadtál rájuk... -
#167 hát velem is kedvesek voltak, de a felmérők nem végeztek valami brilliáns munkát -
#166 Mondjuk emberileg nem volt velük problémám, mert amikor a tudomásukra hoztam, hogy nem megy rendesen a dolog, és ezért nem fogok fizetni, akkor nem kezdtek el problémázni, sőt meg is értették az álláspontomat! -
#165 Természetesen az enyémhez is van fix ip cím, ez 18 ezerért el is várható -
#164 Abszolút igazad van. Szemét banda -
#163 Miért kérded? -
vivi66 #162 senki se??!! -
vivi66 #161 VAn??!! -
vivi66 #160 Hahó van valaki itt?? -
zoli.. #159 rádiós net. elvileg nincs korlát. mikor bekötötték,még alig voltunk páran,akkor még ment a letöltés 200kb/sec-el,de amióta egyre többen leszünk,azért észrevenni,hogy napközben le van terhelve,viszont fejlesztgetik folyamatosan.
Tehát nekem az a véleményem,hogy napközben lassabb,mint az 512-es ADSL,viszont este 7-től egyértelműen gyorsabb. De néha vannak napközben bizonytalan percek,amikor elég lassú.
Szóval ahol van 512-es ADSL,ott mindenképp azt ajánlom mindenkinek,ha hasonló árban van.
Viszont ha valaki csak este/éjjel töltöget le,annak ez is remek megoldás lehet. -
#158 Milyen kapcsolatod van? -
zoli.. #157 nekem bruttó 10000 ft,amihez ingyen fix ip címet is adnak :))