Restaurant Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: g3o, 2014.09.07. 22:16:17
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Opciók (beállítások) menüpont ha még látszik, próbáld a grafikai beállításokat módosítani. Régen játszottam vele, nem tudom, az opciók elérhetõek-e a start-menübõl, vagy csak ha betöltöd a gamet...
nem tudná v ki megmondani hogy eredetiben rendesen müködik ,nem fagy ki ? fontos lenne!!!!
Az a nbajom a játékkal h nem tom felnyomni a gépemre mert azt irja ki miután rálépek a telepítés ikonra hogy:A telepítéshez szükséges fájlt: C/TEMP/itt egy könyvtárnév ( hosszu )/back1024-2.bmp nem lehetett telepíteni
Nincs elég hely a lemezen
Hát ezt irja nem tom mit tegyek aki tudja vagy sejti mi a baj szóljon léci köcce elõri is
Angolul van meg a game!!!
!!!HALA MADRID!!!
Az titok.
A medve nem játék.
Patchelni meg ugy kell ahogy az 'a.carkey' irta!😉
Telepites:
1😉 REPatch1-14 (US)Manual' kitomorited a patchet maj bemasolod! Ennyi...Nekem megy kinai Win98 alatt is!😊
2😉 #39 : 1.14(us).nocd letoltes!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Nekem a Rip-nél már a setup.bat elindításakor az rt1-underscore.wav-nál lefagy. (win98 alatt)(win2000 alatt végigmegy) Ezt hogyan oldottátok meg?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
De nem english, hanem US!!!
Mellesleg nincs annyira komplex, mint az áruszállítás volt a Connectionban és én még saját kaját sem tudtam készíteni itt. Más?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Elvileg mûködnie kéne ebben a "felállásban".
Aiguo!
Neked meg köszi a linkeket és az exe-t! THX!
Most sajna nem tudom tovább tesztelni a gamét - lassan jön az általam várva várt meccs - Cardiff-QPR -, de akinek a Pizza Tycoon tetszett, az ezen is ellesz egy darabig.
Jelen pillanatban a kétszintes éttermem alsó részét berendeztem, de mintha kevesebb lenne a dekoráció, mint a SIMS-ben. De ez gondolom az éttermek upgradejeinél változni fog.
Ha valaki még nem tudja mi is ez a progi, annak itt egy kis kedvcsináló trailer:
Restaurant Empire/Tycoon video
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ez van. Tán majd jön egy újabb crack is ami us vagy eng.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
El se indult a patchelés. Ua hibaüzenetet kapom. Hasonló hiba van a Horse Racing managernél is. Sajnos. Pedig nem ua cég. Azt is mennyire vártam. Win2K alatt meg szarakodik a memóriám. Kékhalálozok, ami nem egészséges. Nem tom miért. Két kül tipúsú memória van bent, esetleg azok akadnak össze, de Win98 alatt semmi gond.
A medve nem játék.
Nálam. Aztán ua hiba van ...
A medve nem játék.
vajon lesz hozzá normális patch is ami 98 alá is jó?
ja télleg, nekem xp-m van 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)