17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#55 persze, mindjárt belinkelek egy jo kis x-31-est:))) -
#54 tehát mindenben egyetértünk:)))) -
#53 Szia!
Nem keseritetél el, az valoban nem su-27, hisz ott a kis kacsaszárny...
A #45-ös videon tényleg nem cobrát látunk, egy kulbit-ot csinál (kört) ha már pontosak akarunk lenni.
A kobrát megcsinálja a Su-37 is, de a felkapás tul megy a kilencven fokon, 20-30 fokkal, ezt tartja miközben a gép tovább halad horizontálisan és a sebesség csökken, majd a toloerő vektoros hajtomunek köszönhetően viszaengedi vizszintbe.
Az x-31 tényleg csak egy project a thrust vectoring demonstrálására:) -
#52 A "lenti videó" a #45-ösre vonatkozik -
#51 HA-LEE mindenki!
Nem akarok senkit elkeseríteni,de a lenti videon nem egy Szu-27-est látunk.Sőt!Nem is ehy kobra manővert!A helyzet a következő:
A videón egy Szuhoj Szu-37-est látunk,amint egy túlhúzott loopingot csinál.
A Szu-27-es csinálja a kobrát ami annyit jelent,hogy egy nagy sebességű kb 75-95fokos felkapással és max féklappal minimum sebességet ér el a pilota pár sec alatt,és ezt egy hirtelen visszadöntésben forszázzsal visszanyeri.
Az X-31-esről annyit,hogy a Szu-37-hez képest igen gyenge hajtómű van benn,és sokkal labilisabb....Az X-31 project lényege az volt,hogy teszteljék a mozgatható kiömlő előnyeit/hátrányait,amit később a Raptor-projecthez ,ill. a JSF-hez használtak fel.
És Dns,ha az előrenyilazott szárnyura gondolsz,az a Northroph F-5 egy kisérleti változata,az X-29
Nah kb ennyit akartam...ßye all!
Lt.Balu(HA-FUN)
-
Dns5000 #50 es a hatrafele szarnyu repulonek mi a neve?:P -
#49 bocsesz én voltam a buta, nem x-35-t akartam irni végig, mert nem a jsf-re gondoltam, összekevertem
X-31 a királyság, bocsesz -
#48 Már rájöttem. Az a JSF! :-) -
#47 melyik azaz X-35???
Az nem a JSF? -
#46 Ez nagyon jo, na kb itt kezdődik az x-35 tudása, az még ennél is jobbakat csinál, forog a függöleges tengelye körül, függőlegesen áll a gép, és mégis a vizszintes sikon halad előre..stb -
#45 na meg1x :) -
#44 Itt van a hatrafordulos kobra:
SU27 - COBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Dns5000 #43 ehe tenyleg :) -
#42 Köszi!
Faszák a videók! :-) -
#41 A cobrát az előbb irtam le, még video is van rola:)))
A többi manövert megtartom magamnak
-
Dns5000 #40 hogy kell csinalni a kobrat?:)
meg mondhatnatok egy ket manovert:P -
#39 Hát ja :))) nem semmi fizikai megterhelés egy ehhez hasonlo manőver -
#36 És a valoságban a pilotának mennyire látványos?:)
Amugy ezt már az amcsik is megtudják csinálni, x-35 toloerő vektoros szabályzása már profibb mint a szu gépeké, láttam rola videokat, de komolyan nem hittem el mikre képes, egyszerűen lehetetlen manővereket csinált vele a pilota... -
#34 Vizszintesből hirtelen felrántod a gépet kicsit tul a függőlegesen, igy hirtelen lecsökken a sebessséged (még horizontálisan is megy a gép) ,majd a thrust vector használatával (nem jut eszembe hogy kell magyarul mondani, de gondolom tudod mi ) szépen vissza teszed vizszintesbe... hát valami ilyesmi:)
Cobra 1
Cobra 2
Roll
Video -
#33 Na majd értesíts!
Amúgy tudod pontosan, hogy müxik a manőver???
(én már elfelejtettem, meg nem is nagyon volt tiszta elöttem) -
#32 2.0-ban már probálgattam, de ezzel meg is fogom csinálni :))))) -
#31 Én azzal nem jáccottam, de nem egyszerü megcsinálni, ha jól tévedek...:-))) -
#29 Baze, ha megcsinálod a Fülkrémmel a kobrát, én ezentúl cask uramozlak téged....:-DDDDD -
#28 Olyan faszán meg lesz csinálva a sim, hogy meg lehet majd csinálni a cobra-t is... persze az oroszgépekkel csak :)))) -
#27 akkor a saját adataikat hazudtolnák meg
de majd meglátjuk -
#26 ugyis az oroszgépeket hozzák ki jobbnak:)) -
#25 azért a su-27 vagy su-33 majd odaver neki:))) -
#24 az adatokat elnézve, az F15 elég fölényesen veri a többi játszható gépet
igaz, legnagyobb élmény kétségkívül az A-10 lesz -
#23 mármint a top gun nyomába sem érhet a lomac-nek, igy érted, mert kicsit zavaros:))) -
#22 kijött vmi top gun gonodolom a nyomába se érhet a loc onnan azé kipróblom milyen -
#21 #8, ott a link, meg egy rakat letölthető ingame video -
#20 hol? -
#19 Most nézem a mai videot, az utánégetőt nagyon faszán megcsinálták, gyönyörű :) -
#18 a videok alapján az a-10 lesz a kedvencem:)) kurvajo a hangja, meg a gépágyunak is:))) -
#17 igen, ugyanis a TELJES kifejezést keresi, és case sensitive, legalábbis néha
érdekes -
#16 And5: keress már rá erre is mielőtt még rámszolna valaki
-harpoon 4 modern naval combat simulation
:)) -
#15 A lényeg hogy kint egy rakás in game video, és nagyon jok! -
#14 hát ez jo, ha simán lock on-t irok be akkor 3-at talál..... no comment -
#13 2. *lock on: modern air combat -
#12 Hát akkor bocs, de én nem találtam forum keresővel, most is mikor rá kerestem nem talált semmit:
-lock on modern air combat, igy kerestem rá és nem találta
-lock on modern air combat, igy kerestem rá talált kettőt, szoval elég szar ez a kereső, és mivel tegnap kettőspont nélkül kerestem nem talált semmit....