17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#217 Meséld már el hol kerültek össze oroszokkal? Ismerem a Koreai mendemondákat, de utána hol?
Hol voltak harcoló orosz alakulatok amerika ellen bármilyen háborúban?:) -
#216 Nah ezen megint kurva jót röhögtem. Netalántán apósód az Orosz(Szovjet) légierőben szolgált? -
#215 Mig 17-től 25-ig amíg állományban volt. -
#214 Ebben annyi a szépséghiba, hogy az emlegetett háborúk ELŐTT, mind a fegyverzetet szállító oroszok, mind az illető ország megesküdtek rá, hogy ez lesz az USA legkeményebb háborúja. A vége persze mindig az lett, hogy 2 hét alatt két vállon feküdtek. Aztán jössz te, és így utólag legyintesz, hogy "áhhh, ezek gyenge ellenfelek voltak". Nos, az oroszokkal ugyanígy bánnának el, csak nem 2 hét alatt. És ennek sem a technika az oka, hanem a létszámfölény (Kína, Oroszország, India adják a föld lakosságának majdnem felét...). -
#213 Nem hulyeseg igy volt (97 nyaran reszem volt benne) -
#212 hehh apósod min repült, hogy ennyire tájékozott MIG-25-el kapcsolatban?:) -
#211 Hehh igen pl az egyik hadgyakorlat hollandok ellen:))) Idejöttek teliszájjal, hogy majd ők lesznek a mayerek, aztán kissé befordulva mentek haza:-DDD Nem sok babér tellett szegényeknek. -
#210 Na akkor jól emlékeztem Tibi barátom szavaira (pedig nagyon sokat ittunk :D). -
kiskorúbézoltán #209 ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :DDDD -
#208 Nah mondok neked egy ellenérvet. Az F-16,F-18-asodnak vége közelharcban egy MIG-29 ellen. Erre példák hadgyakorlatok. Volt szerencsém nekem is továbbá Seanek is résztvenni ilyeneken.
Amiről te beszélsz az egy komplex rendszer. AWACS,Wild Weasels, F-16,A-10. Valóban az elmúlt években sikeresek voltak, de kik ellen? Lepusztult hadseregek ellen, vagy arabok(üzemeltetési szintjük vhol a cigányok környékén mozog). Nem kerültek még szembe komoly haderővel. Minden háborújukat majd 10x-es túlerőben folytatják. Szerintem ne akard látni mi lesz akkor ha komolyabb haderővel kerülnek szembe. India,Kína,Oroszország.
Ezek a tények... -
#207 Nem akarok okoskodni de valami olyasmit hallottam egy ex-helikopterpilóta haveromtól hogy volt vmi NATO hadgyakorlat és ott a MIG-29-es magyar pilóták rendesen "megszorongatták" az F-16-ossal repülő külföldi kollegákat.
Persze lehet hülyeség az egész csak így rémlik valami. :) Be kell valljam az 5-6 repcsimodellemnél meg a Vasmadarak 2 ill. a Top Gun ötmilliószori megnézésén kívül nem nagyon hozott lázba a téma. (illetve de.. Falcon, F29 Retaliator [modemmel nyomtuk egymás ellen anno], A-10, Jane's játékok, Eurofighter Typhoon-t is eléggé szeretem :)). -
#206 bátor ember.... azt el kell ismerni -
#205 Persze, de egy Mig 25-ösön fordult elő. Ahogy 73-ban is véletlenül épp az orosz gép zuhant le.
Figyi, vagy kezdd el sorolni az orosz légi sikereket, vagy húzd be a farkad, és beszéljünk a játékról. -
#204 Nem hinném, hogy túlságosan érdekelni fogja, mikor felszáll Su-27-essel vagy akár MIG-29-essel:-DDD
-
#203 Jóhogy rulz, elvégre az Stg-ről koppintották. -
#202 Ez a futóműves dolog megint lol. Szal komám ami elromolhat az általában el is romlik. Előfordulhat, hogy meghibásodik a futóművisszajelző rendszer. De ez akármilyen nemzetiségű gépen előfordulhat. -
#201 Nekem nincsenek ellenérveim, ugyanis én állítok valamit, amit ti tagadtok, de nem támasztjátok alá. Persze nekem attól nem lesz jobb az életem, ha belemagyaráztok mindenfélét, és a helyzet sem változik, miszerint az orosz gépek olyanok amilyenek, amíg a kutya nem használja őket élesben, addig olyan, mintha nem is léteznének (míg azok a szar amcsi meg angol gépek közben kitisztogatták az eget az utóbbi 15 évben). Unokatesódnak üzenem, hogy az orosz sulikban soha nem fogják neki beismerni, hogy a béka segge alá zuhantak technikailag. PONT. Ennek tovább semmi értelme. -
kiskorúbézoltán #200 AK rulez ... :P -
#199 MIG powwwwwahh! -
#198 Hehh ez az apósom pilóta volt méginkább übermegaLOL. Nahmost fijjam elárulom az én apám továbbá keresztapám szintén vadászpilóta volt(az általad említett "szarokon" repültek), apám unokaöccse meg Szentkirályszabadján volt helikopteres. Anyai nagyapám repülőgépszerelő volt, és anyai ági unokatesóm meg most jár Kusovszkajában fősulira. Nah erről ennyit. Seaweed, sárkány-hajtóműves volt seregben. kiskorú meg most is aktív katona(igaz szárazföldieknél).
Ennyit az én apám erősebb című óvodás mókáról...
Más. Egyelőre neked nincsenek ellenérveid itt komám...Hallgatunk! -
#197 Hadd flémeljenek, legalább beérjük az RvS-t :)))) -
#196 nekem mindegy, felőlem egyesével leírhatjátok, hogy MIG rulez :PP -
#195 Persze mert így tiéd lenne az utolsó szó! Átlátok ám a cselen! -
#194 Én is unom már a flémet, főleg így, hogy ellenérvek helyett LOL hegyeket kapok.... Támogatom az ötletet. -
#193 "(pl. nem jelzett a gép leszállásnál, hogy a kerekek be vanna húzva és hasonló finomságok)"
Remélem ez a feature nem lesz benne a játékban! :D
Amúgy meg ne vitatkozzatok már inkább linkeljetek screenshotokat írjatok infokat (repcsilista, mekkora a terület, milyen lesz a kampány benne stb.). -
#192 Tök viccesek vagytok így együtt :)
Az orosz gépek ilyen meg olyan kurva jók, azok simán megverik az F18-at, az senkit ne zavarjon, hogy még az életben nem találkoztak a levegőben, és az orosz gépek tudását a Mig-25 óta csak sajtóanyagokból ismerni, de ti biztos megmondjátok már a számadatok alapján (ami többnyire nyugat felé billenti a mérleget), hogy melyik mit tud harci helyzetben. Taps nektek, szakikáim, ti nagy arcok vagytok!
Ja, és még nem említettem, hogy az "apósom" vadászpilóta volt, az összes orosz szart kipróbálta, és mesél pár olyan balesetről, amit nem akartam elhinni (pl. nem jelzett a gép leszállásnál, hogy a kerekek be vanna húzva és hasonló finomságok). Szóval arcból lehet visszavenni, tényeket sorolni, és ha megmutatjátok azokat a hihetetlen orosz eredményeket, akkor visszatérünk a témára. -
#191 ja, hogy a CNN valszeg rosszul tudja..... figyi, neked is elmondom, ha nem értesz valamivel egyet, akkor előbb CÁFOLJ, utána gyere a LOL szövegekkel, mert ezt eddig mindenki utánad csinálja
szal mesélj, hány háborút nyert a Su-27 vagy a MIG-29??? egyáltalán hány csatát??? halljam, ha lököd a listát, bocsánatot kérek -
#190 Ez még inkább megaLOL:)))
Tudnám minek ír vki olyasmit amiről dunsztja sincs:-DDD -
#189 Ebből látszik, hogy fingod nincs az egészről:-DDD
Csak amit a cnn-en látsz:))) -
#188 Nektek agyatokra ment az orosz megszállás, hogy ennyire a lábaik előtt hevertek? :)
Az eddigi háborúkban is kizárólag számbeli fölénnyel tudtak nyerni, a híres tankjaikat úgy tákolták össze roncsokból (a 2. VH végére nem volt két egyforma tankjuk), a gépeik meg annyit tudnak, hogy ha gáz van, akkor mindennél gyorsabban elhúznak a helyszínről, technológia nulla. Persze ez most nektek biztos nem tetszik, de lehet sorolni a híres háború győzelmeiket (én tudok párat a másik oldalon....). -
#187 te ez tök szép lista, de feldughatják maguknak, ma már ettől senkinek nem áll fel :)
az utóbbi 5 háborúban a nyugati technika porig alázta a nagy orosz fegyvereket, erről ennyit -
#186 Latom egy szerencsetlen vak lataskarosultal allok szemben, igy nem is vitatkozom tovabb.
Mert hogy nezne az ki hogy egy serult egyent inzultajak -
#185 Szal szerinted az oroszok kedves Freak szarokat gyártanak és mindennel beégnek. Csak pár példa:
MIG-15,MIG-17,MIG-21,MIG-25,MIG-29, SU-27 és modifikációi,MI-8,MI-24...Rakéták terén S-300 vagy említhetném az SA-2-őt amivel ugye nem lehet egy U-2-t lelőni, heheheeh(Powell). Aztán Tunguzka, Shilka. Akár visszamehetünk a PPS-is vagy a T-34-ig is. Mind mind rakás szar a te olvasatodban...Kissé nevetségessé teszed magad, nem gondolod? -
kiskorúbézoltán #184 Bárcsak már ott tartanánk ! :)
Addig max Il-2 vs Ju-87G ... :D -
#183 Hehh tetszik ez a topic:))) Freak kioktat mindenkit, mert látott egy amerikai F-15 prospektust:-DDD LOL
Ecsém nem elég, hogy beírsz vmit nem árt alátámasztani is vmivel. Főleg ha baromságokat írsz le.
-
#182 akkor majd a-10 vs szu-25 légicsata lesz :))) -
kiskorúbézoltán #181 Részemről a Szu-25 lesz a favorit . :) -
#180 jaja, su-27 rulez
De az A-10-est sem fogom hanyagolni :) -
kiskorúbézoltán #179 OFF
A szerkezeti működése tejesen más rendszer (Stg44->késleltett görgőzár ; AK->forgózár) , a külső hasonlóság azonban vitathatatlan . Koppintás ?
ON -
#178 Végül is.. a leghíresebb harci eszközüket az AK-47-et is az Stg44-ről koppintották. :)
De Lock-On témában én az oroszok pártján leszek nagy ikerturbina MIG powa! :)