17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#257 Ugyan már, én nem merek kiállni az orosz űrtechnológia ellen..... -
#256 Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Haureka!!!! Megvilagosodtam Freaknak koszonhetoen!
Tehat peldaul az F-22 egy rakas szmotyi mert meg nem bizonyitott, az F-35 is az mert meg az se, a Repfedelzeti lezertech is az mert meg az se !!!
Ahaaaaaaaaaaa altalanositas, egysiku latasmod, tvfuggo-agyoncenzurazott-fele hazugsag hirek rulez mi?!?!
Hat ezt tanitanod kene! Mert ezt jol el lehetne adni mint kabaret! -
#255 Én a híradóban azt láttam hogy a vadászpuskás iraki bácsi erősebb a Blekhóknál. :D
Srácok ahelyett hogy örülnétek hogy majd amikor a játékban MIGekkel nyomulunk ott lesz majd Freak az F-15-ével akit szépen le lehet majd vadászni. :) -
#254 Bebizonyíthatnád vele, hogy az orosz gépek TUDNAK VALAMIT, vagy JOBBAK, mint a nyugatiak. Ugyanis jelen helyzet szerint az orosz gépek max légibemutatókon brillíroznak, amíg az ócska F15-ösök harcolnak. És attól, hogy szerinted JÓ a Su27, még nem lett bebizonyítva. Elvileg biztos jó, de a gyakorlatban eddig NULLÁT tett le az asztalra. -
#253 Én azt látom naponta a híradóban, hogy amerikai 10x-es túlerőben lerohan pár száz csövest vhol akiknek van egy kopott ak-47 or ak-74-esük meg pár db. RPG-jük. Továbbá azt látom, hogy a csúcstechnikával egymást lövik agyon a szövetségesek:-DDD -
#252 Most akkor meseld mar el rendse emberhez meltzo szep tagol hosszu mondatokban, hogy miert kellene listakat demonstralni a te elgondolasod alapjan!? Mert en kurvara nem vagom mit is bizonyit ez! (ugye emlekszel meg, hogy te kerted!?) -
#251 Nézd, amit én állítok, azt naponta látod a híradóban. Amit te állítasz, azok feltételezések. Ennyi. -
#250 Most miert is kene' nekunk vagy barkinek itt barmifele listat demostralnia?
-Mert te azt mondtad, es azt kovetkeztetted ki a nagy agyaddal?
JAAAAAAAAAAAH 1000 BOCSANAT!
Viiigyazz jobbra at,irany a listaszerzokorut! Ofelsege FREAK tiszteletes parancsara! Lepes indulj! Bal...bal...bal-jobb-bal....
Nah ki a LOL? -
#249 Nekem ez a rész kimaradt, de neked biztos sokat meséltek otthon a vörös csillagos kiságyad mellett a piros nyakkendős szüleid.... -
kiskorúbézoltán #248 Nézd , én ugyan a repülőkhöz nem értek , de ami leírtam az a saját TAPASZTALATOM , nem olvastan , vagy hallottam valahol , és nem reklámfüzetben láttam . Megcsámcsogtuk a témát az amikkal és más nációkkal is , bár viták voltak , egyetértettünk a kérdésben . -
#247 max te:-DDD -
#246 Minekután nem került mostanában harci eseményre sor a két ország között elég nehéz sorolni ilyesmit:-DDD De régebbről van azért egy-két példa: csúcstechnológiás U-2:))) -
#245 Tévedés. Ingatag lábakon az orosz légisikerek meséi állnak. Bár ti sem tudtok egyről sem sajnos.... -
#244 Igy tuti nem fogsz hulysegeket leirni itt -
#243 Akkor legalabb rendsen figyelj oda mikor legkozelebb "mesel" neked...tudod mint par eve a mamad az agyban elalvas elott! -
#242 ja, bocs, idén múltál 20? -
#241 Egyelőre neked van itt egy kissé ingatag lábon álló meséd:-DDD -
#240 Na mostmár azért is megkérdezem, hogy ez hogy volt. De addig is készítsd elő az orosz sikerek listáját, mert különben naponta röhögőgörcsöt kapok a "ruszkik rulez" dumáidtól :PPP -
#239 Hol látsz itt militarista tinédzsereket koma? Ha ránk gondolsz el kell, hogy keserítselek:-DDD -
#238 Ez hulyeseg! Azert nehogy elhidd mar hogy amit hirtelen kitalalsz azt mas el is hiszi! (plane ha ismeri a m.legiero multjat-jelenet)
-
#237 Hát inkább neki hiszek. 3 diploma, 7 nyelvvizsga, és tele van a fal díszoklevelekkel Angliától Szovjetúnióig. Szal megérted, hogy nem egy militarista tinédzser lesz mérvadó.... -
#236 Mi is várjuk a választ rendületlenül:-DDD -
#235 Hehe..nah csak kiutkozott hogy fingod sincs az egesz "rendszerrol" es hogy mikent is vannak ezek..
Te allitottad, hogy "repulte"...de az nem ugyanaz, hogy repult elvittek "1-2 korre"...
Es ha tudnad mi volt akkor ezt eleve ugy irtad volna le, hogy ne legyen felreertheto, miszerint itthon azzal repult...
Jo most mar felreallhatsz, es csondbemaradhatsz!
Az ilyen "hallotam egy meset egy embertol"-nek nincs keletje!
-
#234 De még mindig várom az orosz gépek győzelmeinek listáját, ami alapján ti BIZTOSAN tudjátok, hogy mire képesek. -
#233 Magyar Légierőben nem:) Hihetsz nekem:-DDD -
#232 Pénz nélkül aligha.... -
#231 Ne kötözködj má vele:)))Lehet Algériában vagy Líbiában esetleg Irakban vagy SZU-ban repült :-DDD Idegenlégiós volt, hehehe -
#230 De bazzeg, olyat még nem láttál, hogy a jobbakat kiviszik külföldre??
Reaper : fingom nincs melyik század, alakulat, ugyanis ez nekem nem mond semmit, mert nem is érdekel. De ha utána akarsz nézni, megkérdezem az adatokat. -
#229 Hogy kamuznék bazzeg?? Őrnagy a fickó, és amikor megkérdeztem tőle, melyik volt a legtáposabb gép, amin repült, akkor mesélt pár sztorit a Mig-25-ről. Természetesen a legtöbb sztori Mig 21-es volt. -
kiskorúbézoltán #228 Terelgetés ??? :DDD
Ki viszi a témát a háborúk felé , ami vastagon gazdasági kérdés is ? Kezdetben mintha technikai kérdésként kezeltük volna a dolgot . Semki sem állította , hogy az orosz gazdaság csúcson lenne . De azt igenis állítom továbbra is , hogy a fegyverzeti eszközeik legalább a nyugati szinten állnak . -
#227 Pl. ország,alakulat,század,beosztás...ilyesmi tartozna bele a válaszba:)))) -
#226 Mondjad szepen melyik legiero allomanyaban szolgalt!
Mivel most mar elarulom de szerintem sejted te is hogy nekunk soha se volt Mig-25-os gepunk es rendszerben sem allt, es kikepzest se kaptak ra. -
#225 jójó, persze értem én
a nagy orosz medve az igazi keménység, vágom... az a baj, hogy ezt már ők sem hiszik el... -
#224 Az hogy kamuzol bazzeg! -
#223 Ez most hogy jön ide????? -
#222 Ez nem válasz:))) Szal? -
#221 Jaja és az orosz technika kiképzetlen(arab lámák) továbbá kisszámú haderők kezében volt. -
#220 Ki terlgeti a temat akkor!?
NAh akkor melyik orszag legierejeben szolgalt vegulis?
-
#219 Terelgeted a témát....... Orosz haditechnikáról volt szó, és azzal MINDEN háborúban szembekerültek. -
#218 Hát idehaza nem sokat volt.....