17989
  • Reaper
    "még ha jobb is az amerikai technika nem tudják bebizonyítani...":)))
  • Seaweed
    www.knights.ru
    www.strizhi.hu
  • Tikal #295
    nem jön be
  • Tikal #294
    az égő repülő egy raptor?:))
  • Reaper
    De hogy megint ontopic legyek, szerinted az F-18-as koppintása a MIG-29. Nos aki látta már a két típust nem mond ekkora baromságot. Csak a te kedvedért:
    MIG-29

F-18

• kiskorúbézoltán #292
    Ja meg az "Orosz Lovagok" oldalt is , az otthoni gépen van mindenem ...
  • Tikal #291
    Vári Gyula
  • kiskorúbézoltán #290
    Nem a LO:MAC ?
  • kiskorúbézoltán #289
    Nem találom a Russobit-os (vagy Russarm ?) linket a videnyokkal ...grühühű .
    Valaki pls dobja be halyettem !
  • FREAK
    Igen a TÉNYEK ezt támasztják alá. Ezt meg te nem tudod letagadni. Még ha jobb is (lol) az orosz technika, akkor sem tudják bebizonyítani. De nem lehetne már lekattanni a témáról?

Főleg, hogy a Concordski volt az eredeti téma. :)
  • Tikal #287
    Tényleg, ezzel a géppel most mi a helyzet? repülget? rég hallottam rola...
  • Tikal #286
  • Seaweed
    Uttalom SG forum hogy nem lehet szerkeszteni...4 emelet megmaszasa utan lihegve csak elbaszom a linkelest :D

Szoval ime:
  • Seaweed
    Egy fraszt!
    Ime:
  • Reaper
    Az általánosítás nem ua.? Minden orosz technika szar és mindet lenyomja az amerikai. Pár hozzászólással lentebb ezt írtad vagy már ezt is tagadod?
  • Tikal #282
    mivel hogy a szu-27-nek nem volt még hol bizonyitani, ezért erről felesleges is beszélni...
  • Petyus_

Szerintem egyértleműen ez a legkirályabb!
  • FREAK
    "de a Su-27-est is "legyakna" holott soha eles harci korulmenyek kozott nem talakoztak"

Kétlem, hogy ilyet írtam volna.
  • Tikal #279
    A hadgyakorlatokatra meg azért kerül sor mert ruszki gépekkel még lehet dolga az usa-nak és őket is érdekelte mire számitsanak, meg ugye igazi orosz vs usa légiharc nem volt, szoval nem tudták eldönteni melyik a jobb, arrol ne beszéljunk hogy szerb migeket meg iraki migeket lőttek le az amcsik mert az nem ugyanaz...
    Viszont az orosz légelhárito technikával azért meggyült a bajuk már egy párszor...

A hadgyakok eredménye meg az volt hogy a mig-29 és a szu-27 "jobb" közelharcban. És ha megkérded a rokonod akkor elmondja szerintem hogy pl a magyar piloták milyen jol repülik a 29-est, az persze más kérdés hogy ritkán meg kevés van nekik, de attol még nem a gép a rossz.
  • Reaper
    oh yeah:) Where eagles fly:-DDD
  • Seaweed
    Ize + 1 "z" :D
  • Seaweed
    Strizsi puver!
  • Seaweed
    Nem erzed a helyzet ironikus paradoxonjat, miszerint a te latasmodod szerint egy gep akkor "harci" gep ha bizonyitott mar mas tipusok ellen, de a Su-27-est is "legyakna" holott soha eles harci korulmenyek kozott nem talakoztak?!?! (Mindamellet "nem eles", tehat gyakorlo legiharc kontaktusnal a helyzet nem igy nezett ki!)
    Hat rohognom kell toled!
  • Reaper
    Ki ugatott a hátad mögött? Mellesleg 1on1 mesélj pls F-15 légiharcról mondjuk MIG-29 ellen. És kiképzett profi 29-es pilótával végrehajtott harcról mesélj ha lehet. Hallgatom!
  • Tikal #273
    és hol vetették be a szu-27-est légiharcban?

Vári rullez!! :)))
  • Reaper
    Nah kis levezetés:)
  • FREAK
    akkor ÉRVnek annyit

az F15 SOK géptípussal szemben győztes volt már
    a SU27 eddig NULLA gépet lőtt le

ennél tisztább statisztikát nem tudok eléd tárni
  • FREAK
    khhhhhm, a hátad mögött én nem ugattam

plz

de ha tahó stílusban szereted nyomni, felőlem csinálhatjuk
  • Reaper
    Nah mi van megint nincs érv?:-D Fuss Forrest fuss!:)))
  • Seaweed
    Bizony bizony!!!
  • kiskorúbézoltán #267
    Nem nem arra gondolok , hogy mit írnak "szakembereink" hanem arra amikor az ami vagy más pilóták nyilatkoznak a ruszkikról .
  • FREAK
    Na, nekem van jobb dolgom, hajrá oroszok! A hit a lényeg!
  • Reaper
    És te milyen számokkal bízonyítod öcsi, hogy az F-15 leküzdi a 27-est?:))) Dettó ugyanaz.
  • Reaper
    Én láttam Kővári polgártárs tollából, de rászóltak hogy Lacus nem kéne és azóta normális hangnemben ír:-DDD
  • FREAK
    "minekután nem vett részt Su-27 háborús konfliktusban nehezen is lenne statisztikája"

Pontosan erről beszélek, kisöreg, de akkor te milyen számokkal tudod bizonyítani az állításod?? Hadgyakorlat?? Az kicsit más, mint amikor az életedért küzdesz... Befogni, kilőni, kikerülni, ehhez kevés egy gyakorlat...
  • Seaweed
    Egyre jobban erosited bennem azt a gondolatot, hogy teged mutogatni kene!
  • kiskorúbézoltán #261
    Miért nem olvasol el legalább egy Topgun "színvonalú" vagy hasonló újságot (nem is az újság a lényeg hanem az , hogy KI nyilatkozik) ? Nézd csak meg mi a véleményük a ruszki technikáról , láttál valahol olyat , hogy fikáznának ?
  • FREAK
    Az F22 tudása egyelőre szintén csak reklámszöveg. Majd ha háborúban szedegetik le az ellenséget, akkor lesz belőle harci repülőgép. Ez most olyan, mintha beülnék egy Ladába és közölném, hogy az F1 mezőnyben simán nyernék. Úgysem derül ki soha az igazság, mert soha nem jutok be vele F1 mezőnybe....
  • Reaper
    Emlékszem ám olyan hadgyakorlatra is amikor Su-27(alap Suhoj nem ám 30MK,MKI vagy Su-35 és tsai) csapott össze F-15-el és hát sajna az Sasok sűrűn szerepeltek a célfotókon.

Mellesleg még mindig nem fogod fel sajnos, hogy minekután nem vett részt Su-27 háborús konfliktusban nehezen is lenne statisztikája:-DDD

Végiggondolhatnád kicsit:-D
  • Seaweed
    1 pont oda!