17989
  • Tikal #387
    Ha gondolod szolj hozzá, ha meg nem tudsz akkor inkább ilyen hozzászolásokkal ne gazdagitsd a témát...
  • Tikal #385
    A boeing tényleg olyan volt mint egy terhes bálna, persze én nem láttam a teszteredményeket, szoval én most csak esztétikailag döntöttem :)
    Bár emlékszem régen a JSF nevű játékban mindig a Boeing-al repültem :)
  • [NST]Cifu
    Hát nekem az X-32 jobban bejött, mint a Lockheed változat :(

De legjobban a Northrop terve tetszett az összes JSF pályázat közül - kár hogy az első körben kiestek...
  • Tikal #382
    National Geographic-on megy egy jo sorozat a JSF-ről.
    Még szerencse hogy nem a csunya Boeing nyert :)
  • Tikal #381
    Megy ide valaki?
  • Dns5000
    a master arm kapcsolo kapcsolhato kamera meg fegyver allasba, de hiaba rakom kameraba nem tortenik semmi :(
    az a10 bal szarnyan kivul van valami ami kameraszerunek tunik, a jobb szarnyan meg 2stinge nem? azt hogy tudom kilonni?
    nekem az alt+f1 nem csinal semmit a10 nel :(, mig29nel meg F2 modban atvalt a miragera, F1 modban meg semmit sem csinal. Mit kellene csinalnia?
  • [NST]Cifu
    Mármint milyen kamerát?
  • Teperinke
  • [NST]Cifu
    Van a Lock On Demo könyvtárban egy Keycommands.doc, javaslom nézze át mindenki.

Rövid ismertető a fontosabb billentyűkről:

"S" - a játék elindítása, plusz a PAUSE szerepét is betölti, ha csak nézelődni akarsz (pl.: F2), screenshotokat csinálni, stb., akkor nélkülözhetettlen.
    "CRTL+Backspace" - A játék engine fontosabb információi, többek között az FPS kiiratása
    "Print Screen" - Screenshot készítése (a Screenshot könyvtárba)
    "Z" és "X" - az oldalkormány
    "B" - aerodinamikus fék, ideális, ha lassítani akarsz repülés közben
    "F" - Flaps, vagyis ívelőlap/fékszárny, leszállás/felszállás esetén érdemes használni, mivel növeli a szárnyon keletkező felhajtóerőt, viszont egyben nő a légellenállás is.
    "G" - Futómű kiengedése/behúzása
    "P" - Fékernyő kiengedése, csak akkor engedi, ha már földet ért a futómű
    "W" - Kerékfék, a gép lelassításához, miután már földet értél amíg nyomod, addig fékez
    "T" - Szárnyvégi füstcsík, dekorációs célal

"0" (angol billentyűzet: ~) - Következő NAV pont vagy reptér kiválasztása Navigációs módban, a harci módokban pedig a célok közötti váltogatás
    "1" - Navigációs mód, a HUD-on az aktuális sebesség és rep. magasság felett megjelenik a kijelölt NAV ponthoz megadott sebesség és magassági érték
    "A" - Robotpilóta, Navigációs módban megpróbál eljutni az aktuális NAV ponthoz.

"2" - Látóhatáron túli mód (BVR), ez a távoli légi célok elleni radar mód, a célzókört a "?",":","*","É" billentyűkkel lehet mozgatni. A Demóban nincs jelentősége, a teljes játékban ilyen módban fogod használni az R-27, R-77, AIM-7, AIM-120 rakétákat.
    "3" - Közel-légiharci mód - Vertikális Keresés a zöld sávot a "?" és a "*" billentyűvel tudod jobbra-ballra mozgatni, és a TAB-ot megnyomva ha tudja, befogja a sávban található légi célt.
    "4" - Közel-légiharci mód - Bore Itt a HUD-on lévő kört kell a célra vinni ("?",":","*","É" billentyűkkel) és úgy befogni a célt.
    "5" - Közel-légiharci mód - Sisakcélzó A MiG-29-esen ez lesz a fő közelharci mód, amit használni fogsz. Végülis olyan, mint az előző, csakhogy most a nézőpontod közepe lesz a "kör", amit rá kell vinned a célra a fejed mozgatásával (amit a HAT-al mozgatsz). A demóban is látható, hogy a gép orra elötti kb. 110°-os szögön belül képesek az R-73-asok a cél befogására, ha ezen a zónán kívűl nézel, akkor egy X jelenik meg a körben, jelezve, hogy ott már nem vagy képes cél befogására.
    "6" - Longitudinal légiharc mód Pontosan nem tudom mit takar, de gyakorlatilag megegyezik a Bore móddal, csak éppen a célkör rögzített.
    "7" - Földi célok elleni mód A neve mindent elmond. Az Demo-ban az A-10A-nál alapesetben használatos mód.

"D" - Rakéták/fegyverek közötti váltás
    "C" - Váltás gápágyú módba és vissza
    "Shift+C" - Tűzgyorsaság váltása A-10A-nál
    "Shift+Space" - Bombák ledobási módjának változtatása A-10A-nál (hány bombát dobjunk le egyszerre)
    "Q" - Chaff és Flare kidobása
    "Shift-Q" - Folyamatos Chaff és Flare kidobás, amíg el nem fogy
    "E" - ECM bekapcsolása, ha van (A-10A-nál a Demóban van!)

"I" - Radar megvilágítás ki/be
    "O" - Elektron-Optikai célzóberendezés ki/be

"Alt+F1" - HUD nézet (A-10A-nál hasznos!)
  • Tikal #375
    ja ja, már várom ezt a gamet nagyon :)
  • [NST]Cifu
    Még egy ajánlat: Az options-ban a "Difficulty"-ban a "Labels"-t kapcsoljátok be. Persze profiknak ez nem szükséges :)
  • [HUN]Crassus
    Én is köszi:))
  • antijedi
    jah hogy közelharci mod, ez eszembe se jutott, köszike :P
  • [NST]Cifu
    Átváltasz közelharci módba ("5"-ös billentyű), ráviszed gyorsan a célkört a mirage-ra (a HAT-al), megnyomod a TAB-ot, mikor pedig befogta csak rángatod a tűzgombot, mint a megveszekedett (amúgy a legjobb az, hogy ha kilősz két rakétát, majd vársz egy másodpercet, és utána még kettőt eleresztesz. Ezek után 2x F2, és ha nem lángol a Mirage, akkor jöhet a fordulóharc.

Az egész kb. 2 másodperc alatt zajlik le, nekem 3x már sikerült, ezek után jön kb. 5 percnyi felhőtlen repülés.

Még egy kis ajándék Reaper-től: Unlimited Fuel és Északai küldetés

Ezeket a .../Lock On Demo/Missions/Quick alá lehet bemásolni.
  • antijedi
    elvielg space de nekem se lő vele... :P
  • [NST]Cifu
    A légi célt először be kell fogni a "TAB" billentyűvel, majd irány a joy elsődleges tűzgombja.
  • Dns5000
    nekem kurvara szaggat :(((
  • [HUN]Crassus
    ejött csodaszép csodaklassz DE NEM TUDOK LŐNI:((
    Befogom a célt ,de a konfigurációnál nem találom a "fire" gombot.Melyik ez? vagy itt más néven fut?? segítsetek hagy lőjjek a Vulcannal:))
  • [NST]Cifu
    Demo link 1.

Demo link 2.
  • [HUN]Crassus
    Köszi! Már húzom lefelé..........
  • [HUN]Crassus
    Hali TIKAL!:)Nyomod te is a szimulatorokat??
  • [HUN]Crassus
    Sziasztok! Honnan lehet leszedni a demo-t??
  • Dns5000
    hol a demo?
    az oldalan az van hogy :The interactive demo for Lock On has been completed and will be made available online in October of 2003.
  • Charly
    csúszik a kiadás decemberig
  • Reaper
    Nem pontatlan, ugyanis az USA-ban akkor jelenik meg...
  • Charly
    köszi az infót
  • [NST]Cifu
    Majd ha meglátod a boltok polcain :D

A "hivatalos" megjelenés 2003. Október 2.

A probléma az, hogy ez kb. 5-6 megjelenési dátum...
  • Charly
    Sziasztok mikor jelenik meg a progi?
  • [NST]Cifu
    Pontatlan.
  • Dns5000

Lock On - Modern Air Combat UBI Soft 9/23/2003
  • Seaweed
    Nem tudom van e az SG forumozok kozott olyan akit erdekel, de nalunk (sajat lapunkon) sok-sok kep egyutt oszegyujtve....bla-bla-bla..most minek szaporitsam..nezetek meg ha edekel nezd ha nem csukd be...

• a.carkey
    A mai sem semmi, ami a hardwireden fent van. :)))
  • Dns5000
    hu lattatok a cobras leszalasos videot nem semmi :)
    bizotsan kellet egy kiccsit gyakorolni :)
  • Tikal #346
    Mert ez nem egy helikopter szimulátor, ennyire egyszerű :)
  • Tikal #344
    Kint egy ujabb video! Nagyon király! :)
  • Tikal #343
    Új video!!!
  • Seaweed
    Lehet megvenni
  • Seaweed
    Majd ha megjelent
  • Tikal #340
    Hogy mikor lehet megvenni, azt akartad kérdezni, ugye?
    Nyáron.
  • Lt.Balu
    nemrossz.az mér van,hogy egyszer van a kiömlő mögötti levegő-fodrozós effekt,egyszer meg nincs?