17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#387 Ha gondolod szolj hozzá, ha meg nem tudsz akkor inkább ilyen hozzászolásokkal ne gazdagitsd a témát... -
#385 A boeing tényleg olyan volt mint egy terhes bálna, persze én nem láttam a teszteredményeket, szoval én most csak esztétikailag döntöttem :)
Bár emlékszem régen a JSF nevű játékban mindig a Boeing-al repültem :) -
#384 Hát nekem az X-32 jobban bejött, mint a Lockheed változat :(
De legjobban a Northrop terve tetszett az összes JSF pályázat közül - kár hogy az első körben kiestek... -
#382 National Geographic-on megy egy jo sorozat a JSF-ről.
Még szerencse hogy nem a csunya Boeing nyert :) -
#381 Megy ide valaki? -
Dns5000 #380 a master arm kapcsolo kapcsolhato kamera meg fegyver allasba, de hiaba rakom kameraba nem tortenik semmi :(
az a10 bal szarnyan kivul van valami ami kameraszerunek tunik, a jobb szarnyan meg 2stinge nem? azt hogy tudom kilonni?
nekem az alt+f1 nem csinal semmit a10 nel :(, mig29nel meg F2 modban atvalt a miragera, F1 modban meg semmit sem csinal. Mit kellene csinalnia? -
#379 Mármint milyen kamerát? -
#377 -
#376 Van a Lock On Demo könyvtárban egy Keycommands.doc, javaslom nézze át mindenki.
Rövid ismertető a fontosabb billentyűkről:
"S" - a játék elindítása, plusz a PAUSE szerepét is betölti, ha csak nézelődni akarsz (pl.: F2), screenshotokat csinálni, stb., akkor nélkülözhetettlen.
"CRTL+Backspace" - A játék engine fontosabb információi, többek között az FPS kiiratása
"Print Screen" - Screenshot készítése (a Screenshot könyvtárba)
"Z" és "X" - az oldalkormány
"B" - aerodinamikus fék, ideális, ha lassítani akarsz repülés közben
"F" - Flaps, vagyis ívelőlap/fékszárny, leszállás/felszállás esetén érdemes használni, mivel növeli a szárnyon keletkező felhajtóerőt, viszont egyben nő a légellenállás is.
"G" - Futómű kiengedése/behúzása
"P" - Fékernyő kiengedése, csak akkor engedi, ha már földet ért a futómű
"W" - Kerékfék, a gép lelassításához, miután már földet értél amíg nyomod, addig fékez
"T" - Szárnyvégi füstcsík, dekorációs célal
"0" (angol billentyűzet: ~) - Következő NAV pont vagy reptér kiválasztása Navigációs módban, a harci módokban pedig a célok közötti váltogatás
"1" - Navigációs mód, a HUD-on az aktuális sebesség és rep. magasság felett megjelenik a kijelölt NAV ponthoz megadott sebesség és magassági érték
"A" - Robotpilóta, Navigációs módban megpróbál eljutni az aktuális NAV ponthoz.
"2" - Látóhatáron túli mód (BVR), ez a távoli légi célok elleni radar mód, a célzókört a "?",":","*","É" billentyűkkel lehet mozgatni. A Demóban nincs jelentősége, a teljes játékban ilyen módban fogod használni az R-27, R-77, AIM-7, AIM-120 rakétákat.
"3" - Közel-légiharci mód - Vertikális Keresés a zöld sávot a "?" és a "*" billentyűvel tudod jobbra-ballra mozgatni, és a TAB-ot megnyomva ha tudja, befogja a sávban található légi célt.
"4" - Közel-légiharci mód - Bore Itt a HUD-on lévő kört kell a célra vinni ("?",":","*","É" billentyűkkel) és úgy befogni a célt.
"5" - Közel-légiharci mód - Sisakcélzó A MiG-29-esen ez lesz a fő közelharci mód, amit használni fogsz. Végülis olyan, mint az előző, csakhogy most a nézőpontod közepe lesz a "kör", amit rá kell vinned a célra a fejed mozgatásával (amit a HAT-al mozgatsz). A demóban is látható, hogy a gép orra elötti kb. 110°-os szögön belül képesek az R-73-asok a cél befogására, ha ezen a zónán kívűl nézel, akkor egy X jelenik meg a körben, jelezve, hogy ott már nem vagy képes cél befogására.
"6" - Longitudinal légiharc mód Pontosan nem tudom mit takar, de gyakorlatilag megegyezik a Bore móddal, csak éppen a célkör rögzített.
"7" - Földi célok elleni mód A neve mindent elmond. Az Demo-ban az A-10A-nál alapesetben használatos mód.
"D" - Rakéták/fegyverek közötti váltás
"C" - Váltás gápágyú módba és vissza
"Shift+C" - Tűzgyorsaság váltása A-10A-nál
"Shift+Space" - Bombák ledobási módjának változtatása A-10A-nál (hány bombát dobjunk le egyszerre)
"Q" - Chaff és Flare kidobása
"Shift-Q" - Folyamatos Chaff és Flare kidobás, amíg el nem fogy
"E" - ECM bekapcsolása, ha van (A-10A-nál a Demóban van!)
"I" - Radar megvilágítás ki/be
"O" - Elektron-Optikai célzóberendezés ki/be
"Alt+F1" - HUD nézet (A-10A-nál hasznos!) -
#375 ja ja, már várom ezt a gamet nagyon :) -
#374 Még egy ajánlat: Az options-ban a "Difficulty"-ban a "Labels"-t kapcsoljátok be. Persze profiknak ez nem szükséges :) -
#373 Én is köszi:)) -
antijedi #372 jah hogy közelharci mod, ez eszembe se jutott, köszike :P -
#371 Átváltasz közelharci módba ("5"-ös billentyű), ráviszed gyorsan a célkört a mirage-ra (a HAT-al), megnyomod a TAB-ot, mikor pedig befogta csak rángatod a tűzgombot, mint a megveszekedett (amúgy a legjobb az, hogy ha kilősz két rakétát, majd vársz egy másodpercet, és utána még kettőt eleresztesz. Ezek után 2x F2, és ha nem lángol a Mirage, akkor jöhet a fordulóharc.
Az egész kb. 2 másodperc alatt zajlik le, nekem 3x már sikerült, ezek után jön kb. 5 percnyi felhőtlen repülés.
Még egy kis ajándék Reaper-től: Unlimited Fuel és Északai küldetés
Ezeket a .../Lock On Demo/Missions/Quick alá lehet bemásolni. -
antijedi #370 elvielg space de nekem se lő vele... :P -
#369 A légi célt először be kell fogni a "TAB" billentyűvel, majd irány a joy elsődleges tűzgombja. -
Dns5000 #368 nekem kurvara szaggat :((( -
#367 ejött csodaszép csodaklassz DE NEM TUDOK LŐNI:((
Befogom a célt ,de a konfigurációnál nem találom a "fire" gombot.Melyik ez? vagy itt más néven fut?? segítsetek hagy lőjjek a Vulcannal:)) -
#366 Demo link 1.
Demo link 2. -
#364 Köszi! Már húzom lefelé.......... -
#362 Hali TIKAL!:)Nyomod te is a szimulatorokat?? -
#361 Sziasztok! Honnan lehet leszedni a demo-t?? -
Dns5000 #360 hol a demo?
az oldalan az van hogy :The interactive demo for Lock On has been completed and will be made available online in October of 2003. -
#357 csúszik a kiadás decemberig -
#356 Nem pontatlan, ugyanis az USA-ban akkor jelenik meg... -
#355 köszi az infót -
#354 Majd ha meglátod a boltok polcain :D
A "hivatalos" megjelenés 2003. Október 2.
A probléma az, hogy ez kb. 5-6 megjelenési dátum... -
#353 Sziasztok mikor jelenik meg a progi? -
#352 Pontatlan. -
Dns5000 #351
Lock On - Modern Air Combat UBI Soft 9/23/2003 -
#350 Nem tudom van e az SG forumozok kozott olyan akit erdekel, de nalunk (sajat lapunkon) sok-sok kep egyutt oszegyujtve....bla-bla-bla..most minek szaporitsam..nezetek meg ha edekel nezd ha nem csukd be...
-
#348 A mai sem semmi, ami a hardwireden fent van. :)))
-
Dns5000 #347 hu lattatok a cobras leszalasos videot nem semmi :)
bizotsan kellet egy kiccsit gyakorolni :) -
#346 Mert ez nem egy helikopter szimulátor, ennyire egyszerű :) -
#344 Kint egy ujabb video! Nagyon király! :) -
#343 Új video!!! -
#342 Lehet megvenni -
#341 Majd ha megjelent -
#340 Hogy mikor lehet megvenni, azt akartad kérdezni, ugye?
Nyáron. -
#338 nemrossz.az mér van,hogy egyszer van a kiömlő mögötti levegő-fodrozós effekt,egyszer meg nincs?