17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#444 Két kérdés:
1.: Balkezes vagy-e?
2.: Force Feedback-est akarsz, avagy sem?
Ha balkezes vagy, csakis a Saitek Cyborg 3D sorozatára gondolhatsz, ahogy én is (nekem Cyborg 3D FFB van, ez olyan 22-25e Ft).
Ha jobbkezes vagy, akkor sokkal nagyobb a választék, többek között vagy olyan szerencsés, hogy akár teljes irányítórendszert vehetsz (külön joy és gázkat, HOTAS rendszerben), mint az X-45, amely ugyan nem FFB-s, de az ára csak 25-27e Ft.
Ha ez sok, akkor ajánlom a Logitech WingMan Force 3D (~15e Ft) vagy ha nem akarsz FFB-t, akkor a Logitech WingMan Extreme Digital 3D (~8e Ft). Ez utóbbi van pár ismerősnek, és nagyon dicsérik. A 3-4-5e Ft-s Rockfire, Quickshot és egyéb minimáljoyokat kerüld, mint a bűn...
Remélem tudtam segíteni. -
#443 még be kell szereznem egy jo joy-t :)
tudtok mondani egyet? de ne legyn tul drága de azért lehessen vele nyomatni.. :) -
#442 Senki nem játszik vele? -
#441 A kérdés csak az hogy mikor -
#440 Sajnos tökéletes megoldás nincs (illetve van, de nagyon drága :)). Javaslom a látótávolság visszavételét. Szvsz a fullhoz is ki fognak hozni a fraciák egy jó kis finomhangoló progit, mint amilyet a demóhoz kihoztak... -
#439 nálam ha belenyulok ki fagy -
#438 Valahogy a sebességet és a grafikát kéne jól eltalálni ...
:( -
#437 Fullon néztem és egyelőre csak a traininget. Ott még okés, de ha átváltok pl. MIG29 fly modra, csak úgy heccből, háááátttt ... enyhén - khm - szaggatni kezd. Fene se tudja. Ha visszaveszek pár dolgot, akkor meg - khm - "nem túl szép" ... Sajna, újabb frissítgetés fog köv ... :( -
#435 Segítsetek pls!
AMD 2500+ 2GB ram és GF4TI4200 mellett próbálok elfogadható grafikát és sebességet kicsikarni a gaméból, de nem megy. Vsz a videokártya lesz a bibis, szóval "újra kell élesztenem" a gépemet. De addig is, van tippetek, mit kéne kikapcsolni illetve bennehagyni, hogy szép is legyen, meg sebesség is legyen? -
#434 Kijött :) -
#433 Te sem olvasol nagyon fórumot.... -
#432 bazz. -
#431 Mikor jon ki a jatek???
-
#430 Minimum konfig:
Windows 98/ME/XP/2000
Pentium III 800 v. AMD Athlon 600
256 MB RAM
3D videókártya w/32MB RAM (pl. Gef2 v. Radeon 7200)
hangkártya
1.1 GB merevlemezterület
Ajánlott (saját vélemény):
Intel Pentium 4 2,4Ghz v. AMD Athlon XP 2400+
1024 MB Ram
DirectX 9-es videókártya (Radeon 9500/9600/9700/9800)
Egy jó joystick -
#428 tud valaki egy minimum gépigényt?Meg egy ajánlottat? -
#426 1.: A játék bizony gépigényes, ha felraksz mindent max.-ra, földközelben még egy Radeon 9800Pro-t is képes megfektetni...
2.: A Grafika kicsit jobb, mint a Flanker-ben?!?! Remélem nem sértek meg senkit, ha elnyomok egy halk kuncogást...
A Grafika szimplán lenyom minden eddigi repszimet, amit eddig láttam. Az M$ FS2004-et is. A földi objectek egytől-egyig megvannak rendesen (a minőségük most kb. ott tart, mint egy 3 évvel ezelötti FPS-ben), a felhők csodaszépek, az időjárási effektek döbbenetesen jól néznek ki, a gépek kidolgozása csaknem tökéletes (najó, hiányolom az olaj és kerozinfoltokat a MiG-29-ről, meg a kopási, karcolási nyomokat úgy anblok ), amit szerintem szebben is meg lehetett volna csinálni, azok a robbanások...
3.: Az FS azért 4 CD, mivel iszonyú mennyiségű adat és textúra van belenyomnva, hiszen az egész Föld topográfiája benne szerepel. A LoMAC esetén csak a viszonylag kis területről van szó ehez képest, és sokkal kevesebb egyedi objectum van benne (mint amilyen az FS-ben pl. a Chrysler-torony, amelyből ugye csak 1db van).
4.: Billentyűzetről lehet játszani, de a harci bevetéseket inkább kerüld. Arra válalkozhatsz, hogy megpróbálsz alapfokú sétarepülést tenni, még ez is komoly kihívás lesz... -
#422 Nem arra céloztam hanem csak úgy általánosságban pl.Secret Weapons Over Normandy és egyebek.
Az MS Flight sim az egy külön kategória, nem is sorolnám ide, ott megértem azt a rengeteg adatot miért kell 4 cd-n tárolni, de sok játéknál lökésem sincs. -
#421 melyik most a legrealisztikusabb? ( MS sorozatot kivéve) -
neuro #418 koszi! -
#416 Csak 1 cd?? Nahát,lehet így is programozni, kedves 4cd-s farokarcú játékcégek lehet példátvenni. -
BoSA #415 Én most szedtem le DC++ről -
neuro #414 tud valaki helyet ahonnan lelehet tölteni?
mi az a wco? -
#412 2003-11-20 PC Game ISOs Lock On: Modern Air Combat (c) Ubi Soft 47x15 MB DEVIANCE -
#411 kijött -
#408 Sziasztok mikor adják ki?Már jó lenne egy kicsit repdesni! -
#406 nem is neked mondtam :)
-
#405 Nem beszélgetek csak kérdezem. -
#404 sicsok, te most magadban beszélgetsz? -
#403 Srácok nem tegnap jelent meg? -
#399 gyönyörű képek...
és már csak néhány nap van hátra a megjelenésig :) -
#398 Addig is pár nyálcsorgató kép - mivel elég méretesek, ezért csak linkként:
MiG-29A felszállás közben
MiG-29A repülés közben - előröl
MiG-29A leszálláshoz készülődve
MiG-29A a földön - fékernyő kiengedve...
Valamint a hivatalos bejelentés - angolul...
LOCK ON: MODERN AIR COMBAT GOES GOLD!
Ubisoft’s Highly-anticipated Flight Sim Readies to Take Flight on the PC
SAN FRANCISCO, CA – November 10, 2003 – Ubisoft™, one of the world’s largest video game publishers announced that Lock On™: Modern Air Combat, the highly-anticipated flight simulation game has gone gold. Lock On features today’s most modern, technically advanced military aircraft in the most graphically rich, audio-intense game environment ever created for a combat flight simulation. Lock On: Modern Air Combat is rated “E” for Everyone and will ship to retailers nationwide on November 18.
Lock On is the only modern day flight simulation game to combine high fidelity with a broad choice of aircraft. The game is filled with action-packed missions, realistic flight modeling and flexible game options that provide unlimited game play action to both beginner and veteran flight simulation fans. The game’s blend of high-powered aircraft and various fighting styles combine for the most realistic flight sim featuring today’s most advanced military aircraft.
About Lock On: Modern Air Combat:
Lock On allows players to fly eight different combat jets in a conflict over the Black Sea region. The Crimean peninsula and western Caucus Mountains are the setting for a hypothetical, present-day air conflict. Available to the player are ground attack and air superiority fighters, including the American-made A-10 “tank killer,” the Russian Su-27 and the German MiG-29A.
Lock On: Modern Air Combat Features:
· Eight flyable modern jets, including 3 from NATO (A-10A Thunderbolt II, F-15C Eagle, and German MiG-29 Fulcrum A) and 5 Russian jets (Su-27 Flanker B, Su-25, Su-33 Flanker D, MiG-29 Fulcrum C, and MiG-29 Fulcrum A).
· 20 single missions, four campaigns and 10 multiplayer missions, each with its own background and story.
· Options for action-oriented gameplay, such as the Fast Battle Planner, simplified radar, and scalable AI.
· Accurate flight dynamics, high-fidelity weapon systems, and realistic radio communications.
· Stunning 3D terrain and spectacular lighting effects.
· Realism and difficulty levels for both the beginner and expert pilot.
· 10 multiplayer missions for head-to-head or cooperative multiplayer action.
· Engaging campaigns and powerful mission builder.
· Single or multiplayer with 1-8 players and up to 32 on LAN.
About Ubisoft™:
Ubisoft is an international producer, publisher and distributor of interactive entertainment products. A leading company in the multimedia industry, Ubisoft's strong and diversified line-up has grown considerably, as has Ubisoft itself. As well as steadfastly continuing to partner with several high-profile companies, Ubisoft has also confirmed its presence on the global market by developing its own exceptional properties. Founded in 1986 in France, Ubisoft is now present on every continent, both through offices in 22 different countries including the United States, Brazil, Morocco, Germany and China and through sales of products in over 50 countries. The group is dedicated to delivering high-quality, cutting-edge video game titles to consumers around the world. Ubisoft generated a turnover of 453 million euros for the 2002/2003 fiscal year, up 23% over the previous fiscal year. To learn more, visit www.ubi.com -
#397 hoooah! :) -
#396 Nos mivel sem "rep.urmernok" felebarátunk, se senki más nem boldogít minket, kicsit fel kéne azért húzni a topicot, mivel ARANYRA KERÜLT A LO:MAC!!!! -
#395 bár csodálkozom miért pont a mig-29-es témához szolt hozzá, volt itt sok más vita :))) -
#394 én sem, de ilyen emberek mindig vannak, nem tudsz veluk mint csinálni -
#393 pórnének -> pórnépnek -
#392 Hát nem tudom, egy rep.urmernok, aki ilyen lekezelő stilussal rendelkezik, már rögtön bemutatkozásnak magas lórol leszól a pórnének? Ráadásul freemailes mailcímmel?
Hát nem tudom tényleg -
#391 ha több ezer reporád van akkor igazán vállalhatnád a neved is, énm legalább is büszke lennék rá, ha már egyszer rep és űrmérnök volnék :)
mindenesetre ez tényleg nem egy szakmai forum, de a hasznos tanácsoknak szerintem örülünk :)
üdv, T -
#390 Mondjuk az is érdekes, hogy egy Freemail-es email címet adsz meg itt -
#389 Kissé eltévedtél, nem?
Ha szakmai jellegű vitára vágysz, akkor ne az SG fórumát vizslasd, hanem a HWSW.hu vagy az Index.hu fórumát...
Viszont azokban már nem lehet regisztráció nélkül hozzászólni...