17989
  • Tikal #490
    nálam jol megy, nem mondanám hogy 10 éves grafika :)

2500+, 2*256MB DDR400, ATI Radeon 9600
  • Borg
    Hát nálam igenjól muzsikál.
    A grafikája kb olyan, mint egy 10 éves vektorgrafikus játéknak, és sebessége pedig kb 3 FPS.
    Az error log meg tele van Direct3D errorokkal.

Ennyit erről a játékról. Minden más megy tökéletesen, szal ne kezdjétek el a gépben keresni a hibát.
  • [NST]Cifu
    800Mbyte-nak elégnek kellene lennie azért...

Egyébként van a ...\Lock On\Temp könyvtárban egy 'error.log', ha valami érdekeset reagál a progi, akkor érdemes megnézni, hátha kiderül, mi miatt is feküdt meg.
  • AirborneRanger
    akarom mondani 800 mb
  • AirborneRanger
    lapozófájl 80 mega. nem is vettem leszólásnak. :D meg vinyómra ráférne 1 defragmentelés csak nemtudok most mer majnem tele van.meg 5400-as szal ezek szépen üsszejáccnak ellenem.
  • [NST]Cifu
    Akinek FPS gondjai vannak azok vegyék vissza a víz részletességét a minimumra (WATER - LOW), ugyanis a játék engine-je egy érdekes "effektel" rendelkezik, nevezetesen a talaj alatt is ott van a vízfelszin, amit ki is számol az átkozott! Most olvasom, hogy ez a bug már a demóban is benne volt, hiába jelentették a buglistába, a játék mégis így jött ki...

Napról-napra úgy tünik, hogy bizony méretes bughalmazhoz van szerencsénk - függetlenül attól, hogy tényleg jó játék...
  • end
    milyen a combat flight sim.3?
    az il-2 talán meglesz!?
  • end
    most fogok új gépet venni ezekszerint jó lesz tesztnek is
    ez a játék
  • [NST]Cifu
    Az Options-ba való belépéskor fel akar lépni a netre, és ez bizonyos tűzfalak esetén problémás, megoldás erre az, hogy vagy a tűzfalproginál engedélyezed a LockOn.exe elérést a netre, a másik lehetőség, hogy kisérletképpen kikapcsolod a tűzfalat próbaképpen, ha így megy, akkor megvan mi a probléma ;)

A fehér menünél szvsz valami driverbeállítás lehet a probléma, esetleg a driver beállításait kell végigzongorázni, hátha az segít...
  • [NST]Cifu
    Nem leszólásnak szántam, csak hasonlításnak. Szvsz egyébként a memória miatt töltöget annyit (virtuális memória hogy van beállítva?).
  • AirborneRanger
    maj talán karácsonyra beruházok egy 2.4B Northwoddra meg 512 ddr-re
  • AirborneRanger
    joanna nekem 1.7 celeron 256 ddr gef4 ti4200
  • Robbb
    Sziasztok gamerek!Megtudná valaki mondani hogy miért hófehér a főmenü képernyő és az opciókba miért nem tudok belépni,ezáltal beállítani a game paramétereit és esetleg elindítani,netán játszani ezzel a kurva progival?DirectX 9b,45.23-as nvidia driver van fent.A gépem 1600+XP,Gef4200 128mb,win me.Az élsímítás és anisotrop kikapcsolva+ezen a konfigon ment a demo,még hogyha szaggatott is,de ment.Aki netán találkozott ilyen problémával az könyörgöm jelezze.Előre is köszi!
  • [NST]Cifu
    AMD Athlon 2000+ 512 Mbyte rammal egy srácnak a betöltési idő max. 2 perc, és Gef4Ti4600 mellett aztmondja, hogy egész normálisan fut Medium-on (földközelben persze ez nálai is olyan 15-20 fps-t jelent).

Ettől függetlenül tényleg brutális a játék gépigénye...
  • AirborneRanger
    lown jácchatatlan é 10-15 perc 1 map btöltése
  • AirborneRanger
    bazze fasza nemlesz pénzem ijen gépre ugyhogy valszeg hanyagolom a gamét
  • end
    kösz
  • [NST]Cifu
    A WCO igen, SMS-web-es. De egyébként én már láttam p2p filecserélőkön is, nevezetesen az E-mule-n.
  • end
    de az fizetős letöltő!?
  • [NST]Cifu
    Option -> Options
  • [NST]Cifu
    A főmenüben Option, ezen belül pedig jobb oldalon felül van egy tekerőgomb, azt állisd át a Graphics-ra.
  • [NST]Cifu
    A Jane's játék részlege megszünt tudtommal, úgyhogy nem várható több Jane's játék. A Lock-On-t leszedheted a Warez Centerről.

A Lock-On-hoz jön patch, de egyenlőre úgy tünik, hogy az UBI elképzelése szerint a nagyobb patchek aféle fizetős kiegészítők formájában kerülnek majd ki. Az első ilyen az F/A-18 repülhető változatát fogja tartalmazi, de várható még a repülhető Szu-39 is.
  • end
    Tudja itt valaki honnan lehetne letölteni
    teljes jane's szimulátorokat??
    jane's a-10 warthog/f/a-18/
    falcon 4 superpack?
    ez a lock on is érdekelne/jól néz ki/-
    -van egy letölthető videó (a10 maverick)/képek-ezekből
    elég jónak tünik
    és hová tünt a jane's honlapja?-tudja valaki??????????
  • Charly
    Lesz vajon hozzá patch?
  • [NST]Cifu
  • G. Joe
    Szerintem nevezzük egyszerűen, gyári tunningnak!
  • K.András
    Ezt a prg-t vártam,jo ideje nem játszom de ezt akkor szedem is, ffb-s joy már izzik :)))
  • Blasta
    ASZTA!
    Az 1800+ -os procit 1800+ -on húzod?????
    Nevezem :-DDDDDD
  • [NST]Cifu
    1.: Irgalmatlanul szép, a legszebb szimulátor, amit eddig láttam - ám éppen emiatt bizony brutális a gépigénye. Persze lasabb gépeken is elfut, de akkor le kell butítani a grafikát.

2.: Nagyon jó a realitás-szintje, teljesen élethűvé lehet tenni (a küldetésszerkesztőben a gép különféle berendezéseinek meghíbásodásának esélyeit is meg lehet adni), ugyanakkor az IL-2-höz hasonlóan csaknem arcade-szintre lehet "lebutítani", tehát sérthetettlenség, örök lőszer, stb.

3.: Sajnos azonban szép számmal vannak benne bugok, olykor kék képernyőt ad ki (nem a Win-es kék halál, hanem egyszerűen egy kék képernyő, amiről csak resettel lehet megszabadulni), ám van, hogy simán csak kidob a desktopra, a netkódja irtó gáz egyenlőre és a memóriakezelése sem tökéletes (kilépéskor szinte mindenkinél hibaüzenettel lép ki).

Szóval ha Szimulátor-rajongó vagy, akkor kötelező darab, de ha nem kedveled a bugos programokat illetve irritál a magas gépigény, akkor kerüld...
  • K.András
    Valamit irjatok milyen lett, szimulator vagy le se töltsem???
  • [NST]Cifu
    Az UBI kedvééert nem veszek új gépet!

Most aztán jól kitolsz velük...
  • madvi
    Hali!
    A konfigommal akad, csak közepes grafikai beállításokkal lehet "játszani". A felhők nem felhők. Az UBI kedvééert nem veszek új gépet!
    XP1800+@1800+
    512 M RAM
    ASUS Gef3Ti500

csaó
  • [NST]Cifu
    A "Tamás-keményanyag"-ot én nem igazán tartom mértékadó tesztoldalnak, sokszor írtak már le hülyeséget.

Az igazán komoly emberkék (Seaweed, Reaper és a többi 42nd-s) mind X-45-öt használnak, és állítják, hogy itthon nem lehet ennél jobbat kapni. Ha ők mondják, én elhiszem.

A Cougar igen szép joy amúgy (a Index.hu IL-2 topicjában értekeztek is róla az emberkék), de az árát nem éri meg, egyszerűen nem jobb annyival az X-45-nél, mint amennyivel drágább (ez az ottani vita végkövetkeztetése volt, saját véleményt nehéz lenne alkotnom, mivel balkezes HOTAS joy nincs...). De ha sok pénzed van, akkor persze ettől még megveheted.
  • Danny
    En a Logitech Freedom 2.4 Cordless -t tudom ajanlani. Ugyan nem force feedback-es, de vezetek nelkuli. Utolerhetetlen ergonomiai kialakitas es pontosabbat meg nem fogtam. Viszont balkezeseknek keptelenseg a kezelese.
  • [NST]Cifu
    Saitek X-45, az ára olyan 22-25e Ft
  • Pitti
    Valaki mar emlitette, hogy nagyon erzekenyen reagal a gep a joyra. Sajnos ez nalam is igy van :-(
    a legaprobb mozdulatokra porog a gep mint a ventillator :-(
    Szinte lehetetlen vizszintesen tartani.
    Tud valaki megoldast erre?
  • munka_gorilla
    ja, csak a papírokat nem talalom :(((
  • Tikal #447
    balkezes vagyok, de mivel a jobbkezesek világában élünk, ezért általában "kétkezes" vagyok, egerem is jobbkezes . Szerintem maradok a jobkezes joy-nál és azt hiszem kiprobálom ezt a logitech wingman-t. kösz a helpet
  • [NST]Cifu
    Ha fél éves, akkor még élnie kellene a garanciának.

Nekem is megdöglött az első Cyborg 3D FFB-m, alig két héttel a megvétele után, simán leégett az egyik elektromotor benne. Visszavittem, és gond nélkül cserélték (Herta kereskedés). A csere viszont már lassan egy éve húzza, pedig nem kímélem...
  • magillagorilla
    Nekem asszem most doglott meg a feleves Wingman Extreme Digital 3D! Ugyhogy en nem dicserem! :(