17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Dns5000 #574 amugy az 1,8MHz a 80 evekben volt divat :P
mar 1,8GHz a sem nyero :P -
Dns5000 #573 a masik felen meg veszel hozza egy alaplapot -
Dns5000 #572 vagy egy 2,5+os bartont ami fele anyiba kerul mint a p4 -
end #571 de kilyugatnám már egy gattling sorozatlyukasztóval ezeket a szép gépeket!
milyen vid.kártya kell hozzá
és milyen konfiguráció?
-
#569 köszi -
#568 Egyenlőre annyit tudni, hogy a patch várható megjelenése egy-két héten belül. Sajnos semmi több... -
#567 A hibák a kép jobb alsó sarkában azért vannak, mert épeen a flashgettel töltöttem.
A patch engem is érdekelne. -
#566 Na és ez???
-
#565 Szerintem ez sem,oylan gáz:)
Pedig én csináltam játék közben. -
#564 Hát nemtudom megy-e vagy nem. Szerintetek???
-
#563 "1.8 MHz-en még régi játéktermi gépek futottak úgy-ahogy"
Azért a legtöbb játék megy vele full grafikán pl. nfsu :)) -
#562 A patch mikorra várható??? -
end #561 HÁT IGEN!!! -
K.András #560 Vérzik a szivem,igy elbaszni egy játékot :( -
#559 Ugya ezt csak viccből mondtad te se gondolod komolyan! -
#558 1.8 MHz-en még régi játéktermi gépek futottak úgy-ahogy, de az nem x86 architektúra volt. Szerintem újíts be valamit :)) -
end #557 Na majd meglátjuk!
Halottam hogy a korábbi 2004 elötti
flight sim.-ok nagyon realisztikusak
valamiért-(talán01.9.11) 2004-es kiadáson még rontottak is! -
#556 Menni fog, bár előre szólók, hogy rengeteg töltésre és egy nem túl látványos grafika fog fogadni. Sajnos a fő probléma a ram, amit látványosan zabál a program... -
#555 "Hello folks,
Today we got the first beta version of the patch, and for the most part, things are looking good. Work continues, but I wanted to drop you a quick note regarding some of the things that have been addressed. Please keep in mind that this list is not final and will not be a first and last patch. As to when it will be released… as soon as we possibly can.
1- Track to AVI video tool fixed.
2- SA-10 (S-300PS) fixed
3- Hide list remains hidden in classified mission now
4- Players can change their payload in classified single and campaign missions
5- External fuel tanks now have weight and effect balance
6- A-10 and Su-25 low speed AoA > 30 (such as a tail slide) has been corrected
7- Aircraft switching (ability to change from player to AI aircraft during mission has been corrected.
8- Meto visibility selector has been fixed
9- Re-attack range for bombs has been reduced.
10- Gun and rocket attack pop-up has been reduced to 500m
11- A-10 horizon line on HUD is correct now when in bank
12- Look down reduction on F-15 radar has been reduced
13- TVV has been removed from A-10 HUD when it is within the gun/rocket reticule
14- Bank and steering indicator has been removed from F-15 HUD when in non-NAV mode
15- Padlock is now functional over entire in-cockpit FOV
16- Radar scan footprint is now visible on HDD when A-15 is in mission
17- Rudder inputs have been adjusted
18- S-3 now has folding wings and tail
19- Max G for Su-27, Su-33, and MiG-29 increased to 9
20- Payload screen how has correct seeker type for AGM-65D and K
21- Rmax for AIM-120 increased from 32 to 45 km
22- Adjusted campaigns for better frame rates
23- Radar performance when operating at low altitudes has been greatly increased
24- AI will no take multiple missile shots at enemy (much more aggressive)
25- TrackIR centering problem fixed
26- A-10 low fuel indicators fixed
27- Visible distance of Goal targets greatly increased
28- RCS values of some aircraft adjusted
29- MiG-29 now has 150 rounds
30- Campaign save function adjusted
31- Fixed record/playback for tracks with voice overs
32- Our initial tests on Windows 98 look very promising
Again, these are just some the fixes; will be more.
Thank you for you patience,
Matt
Matt "Wags" Wagner
Producer / Ubisoft"
Magyarul - hamarosan jön az első patch... -
#554 Nemsokára megtudjuk az igazságot.
Amúgy SLRR-t a gépigényhez képest hasonlítottam. -
#553 A memória és a videokártya kicsit kevésnek tűnik, de próbáld meg mit tudsz kihozni belőle, ennyit megér a dolog. Amúgy szerintem ezt a progit nem nagyon lehet a SLRR-hez hasonlítani. Ugyan nem tökéletes, de a két progi azért nem egy kategória. Ég és föld a különbség, jelen szituban szó szerint. -
#552 Szerintetek egy 1800mhz-es Celeron procit érdemes húzni? Ha igen akkor meddig??? -
#551 Egy kicsit megkésve bár, de még csak most töltöm a játékot. Ha jól tudom legutoljára a Street Legal Redline Racing-el voltak hasonló gondok :(
Nagy gépigény, rengeteg bug stb. talán, majd 1-2 patch után királyabb lesz.
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy fog-e menni.
Konfigom: Celeron 1.8Mhz, 256mb ddr brandon, 30gb maxtor 7200Hdd, Cmedia integrált hang, Abit sa7-es alaplap, nvidia geforce 4 mx440 se 64mb.
Szerintetek??? -
#550 Nálam a Saitek Cyborg 3D FFB joynál van FFB, igaz messze nem olyan jó, mint az IL-2FB-ben - viharban viszont úgy tépi a joyt, hogy 5 perc után kénytelen voltam pihenni hagyni szegénykémet, ugyanis átható elektromos (ózon) szagot kezdett eregetni a túlzott igénybevételtől...
Az M$ FS 2004 letölthető gépekhez egy kis szomorú adalék - a letölthető gépek/helik kb. 10%-a használható, a többi sajnos eléggé trehány munka, arról nem is beszélve, hogy a korábbi FS-ekhez készült addonok egy része egyálltalán nem akar működni az FS2004 alatt. -
neuro #549 Másik téma: a lock on-ban nem is a frame rate és a fagyások a leggázosabbak, hanem, hogy nem kezeli a Force Feddback-es joyt.. no comment. Mindesetre a hivatalos fórumon már megjelent egy lista a javításokról, amik benne lesznek a patch-ben, szóval van még remény.
Addig meg maradok a Forgotten Battles-nél :) -
neuro #548 Harci helikopteres: Enemy Engaged Comanche Hokum és Apache Havoc mind a kettő nagyon jó.
Nemrég jött ki a Search and Rescue 4 és a S&R Vietnam Medevac, szintén nagyon jó kis játékok.
És persze MS Flight Sim 2004... rengeteg letölthető gép és helikopter itt: www.avsim.com -
#547 Nézőpont kérdése. Ami igaz:
-A játék igen gépigényes
-A multi netkódja borzalmas, gyakorlatilag játszhatattlan
-Vannak benne bugok szép számmal
Ami (szerintem) nem:
-Kompatibilitási gondok (eddig ahogy olvastam a hivatalos bug fórumot, legalábbis ez jött le)
-Grafikai bugok (megfelelően kell beállítani a grafikai részét, és kész)
Amit viszont nyújt:
-Irgalmatlanul szép grafika (sajnos csak csúcsgépen )
-Meglehetősen jó fizikai és sérülés model (sajnos csak a repülőgépeknél, a szárazföldi és vizi egységekre ez kevésbé igaz...)
-Az egyetlen utóbbi időben kijött modern vadászrepülőgépszimulátor (ergo nincs jobb nála a piacon jelenleg)
Főleg ez utóbbi a fontos - a Lock-On messze nem tökéletes játék, ám jelenleg nincs olyan játék kint, amely ebben a stilusban jobb lenne nála! Tehát a kérdés, miszerint elbaszták a játékot nézőpont kérdése:
Ha azt nézzük, hogy a játékra rá fért volna még egy év fejlesztés (több, mint 3 éve fejlesztik!), akkor a válasz igen, minden további nélkül - tehát elb@szták.
Ha azt nézzük, hogy még ilyen állapotban is a szimulátorrajongók megvesznek érte, és gyakorlatilag döbbentesen nagy kvázi-rajongótábora van, akkor a kiadást mégse b@szták el. Egyszerűen nincs komoly ellenfele (egyedül a Falcon 4.0 lenne, de az eléggé elavult sajnos, és egyes-egyedül az F-16-al lehet repülni benne). Itt jön képbe az, hogy ha lenne egy normálisan megírt, normális fizikával rendelkező, rendes netkóddal megáldott vadászgépszimulátor, ami akár lehetne rondább is kicsivel (mondjuk IL-2 szintű), akkor a Lock-On messze nem lenne ekkora téma.
Szóval az igazság az, hogy a Lock-On-ra el lehet mondani a jó öreg bölcsességet: vakok között félszemű a király... -
end #546 Elbaszták a game-t???? -
end #545 a helikopteres alatt van egy JÓ KÉRDÉS! -
end #544 MÉRT NEM JÓ A REPÜLŐS??? -
#543 Ilyenről nem tudok, illetve ha civil is jó, akkor ott az FS 2004.
Ha nagyon mazohista vagy, rakd fel az OFP-t, rá a Resistance-t, arra pakold fel az azóta kijött patcheket (az uccsó a 1.94 béta), és rakd fel a Decisive Killing Machines (RAH-66 és Mi-28) illetve a Ballistic Addon Studios (MH-6/AH-6, AH-60L/K és MH-60L/K, MH-60 és HH-60, MH-47E valamint OH-58D) addonjait. Noha nem kifejezetten helikopter-szim, ettől függetlenül nagyon jól el lehet szórakozni vele, és elég szép is. -
#542 Vmi helikopters játékot tudtok? sim legyen, meg szép is :) ami az utobbi időben jelent meg...
nem magas a gépigénye, kb mint egy FPS-é, kompatibilitás gondok mindig minden játékkal vannak, grafika szép :))) -
#541 Kösz -
#540 Szal úgy tünik elbaszták a gémet?
-Túl magas gépigény
-szar multi
-kompatibilitási gondok
-grafikai bugok
Jól látom? Még nem nyomtam, csak a topikot olvasgattam. Kár érte. -
#539 Legújabb drivereket felrakni, ha az van fent, akkor eggyel korábbi driverrel megpróbálni, hardveres gyorsítást visszavenni esetleg. -
#538 Az IL-2-ben a "difficulty" gomb alatt két lapnyi kapcsoló volt, olyanok, hogy örök lőszer, a dugóhúzóba való esés kikapcsolása, és egyebek.
A Lock-On multija katasztrófa, gyakorlatilag rakétával vagy gépágyúval bármit is eltalálni csak a host-nak van esélye... -
#537 Árulja el már valaki hogy a rossebbe kéne hangot (effektet)
csiholni, a muzsiknál rádióhang van, más nincs, ha kikapcsolom semmilyen hang sincs.
XP, SbLive -
neuro #536 multi: lagos, akadozós, szinte játszhatatlan
bár ha már az il2-vel sem tudtál felszállni, akkor multiban nagyon gyorsan lesöpörnek az égről -
#535 ha az Il-2-vel fel sem tudtam szállni, akkor ezzel sem? :)
mondjuk én ilyen butító opciókat nem is vettem észre, lehet, hogy azért mert csak az IL-2 demóját láttam
multi milyen? -
neuro #534 kár hogy ilyen bugos lett a végére, de ha minden igaz 1-2 hét és jön a patch