17989
  • end
    IGEN MEG JELENT!
    letölthető az e-mule-ról,és még egy wares oldalról cjb vagy mi!most az emule-ról töltök sok minden rajta van és ha egyik nem enged tovább tölteni át lehet menni a másik ra szrinrtem jobb mint a kazaa
  • N
    Megjelent már Magyarországon vagy megint kell még 2 évet várni rá?
  • end
    AMÚGY MA VAN A REPÜLÉS 100. ÉVFORDULÓJA!
  • [NST]Cifu
    Az AF-et sose kapcsolom ki, mert sebesség terén nem okoz jelentős veszteséget (álltalában max. 1-3%), viszont jelentősen javít a textúrák minőségén.

AA-t ritkán szoktam kikapcsolni, mivel ha az ember megszokta, hogy nincs "fésüsödés", akkor utána nagyon zavaró lesz, ha újra látja ;)
    De sajnos tény, hogy "High" beállításoknál, 1024x768x32, 16xAF, 0xAA mellett, ködös időjárás és zártfelhőzet mellett bizony az átlag FPS 18-30 között szokott lenni, város felett repülve pedig inkább 18-20 FPS...
  • end
    jók a képek!
  • hiba
    Ka kikapcsolod az azni es antialist akkor is ilyen gaz?
  • hiba
    3200+ barton - r95pro/128 1280x1024x32 16xa 6xaa es 0.25 fps ha a kabinban vagyok :)
  • hiba
    Most probaltam ki egy eros kozepes beallitasok mellett 1Ghzes proci seebeseg csokkentes valmint tobb mind 100mhzs gpu sebesseg csokkentessel is kb ugyan ugy akadozott es alig volt lassubb :) itt vmi mas lesz a gond nem a vas erossege inkabb a ram mennyisege avagy videoram lesz a kulcsszo.
  • GmorpH
    Ja, és én elhiszek bárkinek bármit...

Úgyis az a lényeg, hogy nálam hogy fut, és egyelőre inkább csak sétál.
  • GmorpH
    Hát igen, az sosem árt, pláne ennél a proginál.
  • Tikal #650
    Itt senki nem hisz el semmit konfiggal kapcsolatban

Egyébként tényleg kéne még egy kis memoria mindenkinek
  • GmorpH
    Ehhez a játékhoz kevés lesz a ram, de amit leírtál az tulajdonképpen egy az egyben az én gépem, szóval csak jót mondhatok róla.
  • [NST]Cifu
    Ezt nem hiszem el...
    3200+, 1 giga ram, Radeon 9800Pro, 1024x768, 16xAF, 2xAA mellett is leesik az FPS 14-15 környékére, ha köd+felhős ég+város felett. 0xAA mellett is ilyen körülmények között sűrűn megesik a 20fps...
  • [NST]Cifu
    Konkrétan a Lock-On-hoz ugye mindenki (én is) ajánlja az 1Giga ramot, amúgy jó a konfig.
  • end
    2,4intelp4/abit is-7e alaplap/ati9600pro/
    512mb ram /ez jó konfig?
    úgy általában ?meg ehhez a játékhoz?
    mi a véleményetek?
  • GmorpH
    Szvsz pedig inkább az 1280x1024 és a 16x-os aniso miatt akad meg néha. Azért ilyen beállításokhoz keményebb vas kell, hogy simán fusson.
  • Wanted
    Hi!
    Xp2200+, 9600pro 1024*768 felbontás mellett, minden max.-on 21 fps-sel fut. (Ez a minimum.) Viszont 512 mb ddr kevés neki. (Néha töltöget a vinyóról és akkor egypillanatra megakad.)
  • hiba
  • hiba

A legfelso kep kivetelevel az osszes tobbi a lent emlitett beallitasok mellett keszult, es ugy ahogy jatszhato (neha megakad)

KLIKK KEPEK
  • hiba
    Nalam is igy nez ki kb
    9500pro/128-al/2.1G-Barton
    de megsem teljesen:
    textures: med
    scenes: high
    terr prld: 50km
    civ traff: yes
    water: medium
    haze: advanced
    lights: all
    visib ring: medium
    effects: med
    heat blr: on
    shadows: only x
    color: 32bit
    resolution: 1280x1024
    (es 16x anzio van meg blove)

512ram van, de neha megakadt, valmaint a hangokkal van gond, mert foleg azok miatt akad.

• GmorpH
    Nagyon jó. A Gonosz Télapó festés különösen jól sikerült.
  • Tikal #638

Sajnos néha nem tudtam rajta nevetni mert én kinézem ezt is az országbol....
  • Tikal #637
    Vári jo fej, kár hogy nem hamarabb kerult oda, és kár hogy nem szakemberek intézik ezeket a dolgokat hanem a nagyfejuek :(
    Tényleg csak olyan rakétáik vannak? Ezt miért nem mutatják a fokuszban?
  • [NST]Cifu
    Hihi, úgytünik valaki vicces kedvében volt, itt a 2010-es Magyar Légierő (fontos nemveztvédelmi információkkal - pl. az első magyar repülőgéphordozó esete )

(A Magyar Légierő 2010-ben - képek
  • [NST]Cifu
    Az F-16 összeségében tényleg jó gép, amennyiben már átesett az MLU-n (Mid-Life Update), és hozzá megfelelő fegyverzet van rendszeresítve. De az a 20 millió $ csak a gép, ahoz még meg kell venni a különféle kiszolgálóberendezéseket, szerszámokat (mivel ugye ahoz nem jók a metrikus szabvány szerintiek), stb.

A MiG felújítása szvsz jó döntés lett volna, ha a MiG-29M szintjére hozták volna fel a gépeinket (új hajtómű, új elektronika, sárkányszerkezet kisebb átalakítása, új radar). Olcsóbb lett volna nem is kevéssel. Az már más kérdés, hogy jelenleg nincs megoldva a NATO-fegyverzet alkalmazása, vagyis csakis orosz fegyverekkel lehetne felszerelni a gépeket.

De mindez csak álom. A szomorú tény az, hogy a MiG-ek évekig a szabad ég alatt aludtak (csak tavaly kapott fejfedőt, mégpedig azt is csak 14db), számtalan esetben spóroltak az alkatrész beszerzéseken, és a többi...

(azt tudtátok, hogy még tavasszal lejárt az R-27R-ek üzemideje? Mivel új rakétákra nem akarnak pénzt kiadni, jelenleg a MiG-29-eseink 4db R-73-al adják a riadókészültséget. Gondolom jó érzés lehet a hajózószemélyzetnek, hogy ha valaki veszélyezteti az ország légterét, akkor ők olyan ~10km-en belül tudnak ellene bármit is tenni...)
  • end
    amint már mondtam korupció!!!
    ezek valóban hülyék az f-16 20M és sokkal jobb is!
    a mig talán még jobb lenne felujítva nem?
  • [NST]Cifu
    Amikor felajánlották a gépeket (ha jól emlékszem, még 2002 elején), akkor azt mondták rá, hogy a MiG-flottát nem akarják fejleszteni, meg hogy nem kell orosz gép. Hogy még alkatrésznek sem kellett, azt nem fejtették ki valamiért...

Szvsz a Gripen nem lenne rossz gép, de ennyi pénz sok érte (összeségében durván 70 millió $/gépre jön ki...). Mind1, ebbe már nincs beleszólás sajnos. Vári amúgy azt mondta, hogy felesleges volt a Gripen-beszerzés, mert 2010 körülig a MiG-ek felújításával is ki lehetett volna húzni, és a JSF ár/tudás viszonyban tényleg verhetettlen lesz...
    Amúgy Vári kardoskodott a Gripen-szerződés újratárgyalása mellett főleg (még 2002-ben), mivel eredetileg ostoba politikusaink szerint felesleges az olyan dolog, mint a légi utántöltés, illetve a preciziós fegyverek bevetésének lehetősége (lézer- vagy GPS-vezérlésű bombák)...

Álltalában én is nagyon rossz véleménnyel vagyok a politikusokról (párttól függetlenül), de ebben az esetben örülök annak, hogy egy hozzáértő ember is ott van a fazék környékén, csak azt nem értem, miért nem őt bízták meg a Honvédelmi tárca vezetésével...
  • end
    csak olyat vesznek amelyik géptől pénzt várhatnak
    ha egy cég többet fizet nekik azt a tipust veszik meg.
    (ezt korupciónak nevezik)-a svédek adtak pár jó kocsit+pénzt
    a politikus nem ért semmihez csak a lopáshoz!
    ebben az országban 4évente csak rosszabb lesz
  • Tikal #630
    tényleg nem értem hogy lehet ilyen láma ez az ország...bár nem tudom mi volt a szerződésben meg hogy mennek ezek, de alkatrésznek vagy ténylegesen használni is nem meg érte volna? Egyébként most akkor meg vesszuk a svéd vasakat vagy sem? Mert multkor azt mondta Vári hogy szerinte tök fölösleges, még várunk vagy 8-10 évet ugyis EUban is a JSF lesz a nyerő, NATO stb és akkor nekunk is olyan kéne, iletve a NATO szeretné ha olyanunk lenne...
    már el is képzeltem a magyar felségjelet azon a szép gépen :)
  • Danny
    A kecsegek, nekem nem is szoltak, hogy 1 euroert lehet kapni! :) Vettem volna egy szazadra valot.
  • Tikal #628
    vazze, adták volna nekem 1EU-ért
  • [NST]Cifu
    A helyes megfogalmazás az, hogy volt, az Ex-Keletnémet MiG-29G-ket nemrég elkezték átadni a Lengyeleknek (jelképes, 1 eurós áron darabját - nekünk is ajánlották, de a hülye politikusaink nemet mondtak rá...). Persze aggódni nem kell, a JG73-as század (ezek repültek eddig a MiG-ekkel) az első német egység, amely megkapja az Eurofightert.
  • Tikal #626
    szerintem egy számtek boltban megmondják neked mi a jo config...csak legyen rá lovéd :)
  • Danny
    Ja igen, az NDK-ra nem is gondoltam. Valoban :)
  • end
    amd nem érdekel
  • end
    p4-hez?
  • Tikal #622
    tudtommal nato szabványosak :) közelharcban a legjobb... az amerikaik f-16osai kaptak már ki mig-29-től közelharcban (gyakorlaton) és azért mondják hogy szar :)

raptor még nem bizonyitott, de jo lesz :)

ja és AMD is the best
  • end
    p4-hez?(amd -t nem veszek!sem celeront!)

és ők fel is ujitják a migeket
    csak az am. -ak szerint rosszak
    úgy halottam csak fegyverzetük elektronikájuk szar
    közelharcban a legjobbak
    tehát csak modernizálni kell és fullos gép
    de raptor a legjobb!
  • Tikal #620
    volt kelet-németektől maradt rájuk...
  • Danny
    Hi!

Ez egy Mig 29 Fulcrum ha jol latom. Ilyen tenyleg van a nemet legieronek vagy csak a jatekban van igy?