17989
  • [NST]Cifu
    Igen, a teljes neve lockonmanual.pdf. Én a Shareaza-ról szedtem le.
  • end
    nem rossz helyre töltöttem le az egyik és másik felét ideg düh rohamot kaptam de mindegy ráér még.
    szép az a kép elég élethű
  • Tikal #703
    Van egy 15 megás pdf doksi, részletes leirással, gépekrol, trainingrol stb...meg van nektek?
  • neuro
    lásd itt: http://www.jetfly.hu/galeria/fotok/modell/newmig/
  • neuro
    Ez a festés a magyar légierő új "hivatalos" MiG-29 alacsony észlelésű festése.
    A lomac szkint természetesen én csináltam, és azért láthattátok először a 42-esek oldalán, mert tagja vagyok a századnak és oda raktam ki először :)
  • [NST]Cifu
    Szépen néz ki, ez saját munka, vagy a 42nd-sek skinje?
  • neuro

letöltés innen:
    http://neuro.agria.hu/games/download/mig29_huaf_neuro.zip
  • [NST]Cifu
    Hmm...
    Ez esetben tényleg hibás lehet a letölttöt file...

Amúgy volt próba szilveszteri LAN-on, hát... elkeserítő, sajnos csúnya warpolások közepette játszottunk, és volt, hogy az ütközésfigyelés sem volt a helyzet magaslatán...

Így inkább OFP-ztünk... ;)
  • end
    kezdhetem majd elölröl:((
  • end
    kár volt hozzáfogni:(
    szarok a warezek még jó hogy egy fillért se adtam nekik:))))))))
  • end
    BE KELL jelölni az összeset és ugy kibontani-erre én is gondoltam hogy valahogy így lehet csak bementem az info file-ra (az volt az első)az külön lehet a többitől -erre írt ki hibát ki se kell csomagolni!-gondoltam ha már ez rossz milyen lehet a többi
    de ha így van akkor valamennyire megnyugodtam.
    nem bízom valahogy a letöltött file-ok használhatóságában:)
  • [NST]Cifu
    Anyám borogass...

A tagolt file-okat csak akkor képes CRC hiba nélkül olvasni, ha minden file megvan...
  • end
    ki töltötte le ezt a játékot a warezcenter cjb.hu-ról rámegyek az első letöltött file .ra és már kiirja hogy sérült menni is fog ha letöltöm?????????????
    CRC FAILED IN DEV-LOCK.BIN THE FILE IST KORUPT????
  • end
    ki töltötte le ezt a játékot a warezcenter cjb.hu-ról rámegyek az első letöltött file .ra és már kiirja hogy sérült menni is fog ha letöltöm?????????????
  • K.András

1.az a bajom hogy akármit is állitok be legközelebb belépek és állithatom megint,ugye nem kell taglalni hogy ez nem tarthato állapot.A sémák alatt pedig azt értem hogy nálam a joyban vannak beállitva amit te a játékban megadtál neki,és elvárnám hogy használja is,erröl beszéltem szar joy támogatás alatt...
    2.alapbol én állitottam be virtuális memoriát,méghozzá a meglévö memoria kétszeresére ahogy a nagykönyvben meg van irva.Plusz kilépsnél csak ugy tudok kilépni hogy kilövöm a task manager-ben

Amugy persze nincsen játék bug nélkül és én ezt el is fogadnám,de ilyeneket,nem is érdekelne ha nem lennék megörülve a szimekért,lehet bevárok egy javitást bár mérgemben letöröltem még a bin-t is :)))
  • [NST]Cifu
    1.: Nem teljesen vágom, mi a probléma a joy sémával. Simán beállítod, hogy melyik gomb mit csináljon, és kész. Nekem szépen megjegyezte, minden további nélkül...

2.: A kilépési hibaüzit a virtuális memória beállításával lehet eltüntetni, ne hagyd, hogy a win szabályozza a mértetét, de amúgy ettől még simán ki lehet lépni a játékból...

Tény hogy bugos a lelkem, de az általad említett dolgok nem gázok szvsz...
  • K.András
    Meg nem lehet kilépni a játékbol sem,valami hibaüzit ir ki,és persze semmilyen beállitást nem tart meg!!!LOL töröltem le ezt a szart,nagyon sajnálom olyan dühös vagyok hogy nem is emlékszem mikor haragudtam igy játékkészitökre,de ezek ugy leszerepeltek ezzel hogy az vicc.
  • K.András
    Komolyan mondom ilyen nincsen,hát van egy joyod és arra nem képesek a készitök hogy elöre készitsenek sémákat(amit kint a sidewindernél állitok be nem eszi használja!!!),iszonyat gagyi,és itt nem fizikárol beszélek meg grafikárol hanem egyszerü joy beállitásrol,egy jobb prg-ben hozzá sem kell nyulni egyböl felismeri a joyt,nem értem ezt a mértékü le sem szarom a játékot hozzáállást a készitök részéröl,nem igaz hogy nem fért bele egy rendes joy támogatás!!!Annyira vártam ezt a játékot és annyira elbaszták ilyen dolgokkal hogy el sem hiszem,nem hiszem el hogy igy el lehet adni egy játékot, mind1 remélem tiz forintot nem keresnek ezzel a szarral.
  • end
    igen ez volt az első és utolsó normális szim. amivel repültem:(((((((((((((
  • N
    Számítógépes játékra gondol.
    A Jane's USAF című játékára ahol ezekkel a gépekkel lehet repülni.
  • Tikal #684
    ezt most hogy érted? :)
    mig29 nem usaf...
    f-105 jo régi, f117 meg nagyon jo :)
    f22 még nem nagyon repult...
  • end
    usaf -ban a legjobb gépek sorrend szerintem:
    f-22leleslegjobb,f-15,f-16,a-10,f-4,mig-29,
    nem jottek be:f-105,f-117nagyon nem,
    TETSZIK A SORREND?:)
  • Tikal #682
    jaja, láttam egy screenshot-ot az urrepulorol :)
  • [NST]Cifu
    X-Plane: az a játék, amely egyértelműen a fanatikusoknak készült, nem a grafikájával, hanem a roppant sokrétű MOD-olhatóságának köszönhetően mindenféle elmebeteg dolgot lehet csinálni vele - akár űrrepülőt is vezethetsz ;)
  • antijedi
    hallotam csak éppen még helyet nem találtam sehol ahonnét le lehetne szedni :PPP
  • Tikal #679
    x-plane-ről hallotatk már? Lehet benne repulni v-22 vel :)
  • end
    © end 2003. dec. 22. 08:12 | Privát | Válasz | #667
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!

a lomac-ot akarom letölteni
    warezcenter cjb. hu felhívom telefonon ott mondanak be egy kódot??
    vagy elküldik e-mail-ben??
    hogy van ez meg tudja valaki mondani?
    köszönöm
  • Charly
    Kellemes ünneeket mindenkinek és Békét a földön!!!
  • Tikal #676
    Kellemes Ünnepeket!
  • GmorpH
    Részemről köszönöm szépen, és hasonlóan jókat kívánok Neked is.
  • [NST]Cifu
    1.: A játék bizony erőforrásigényes, 512Mbyte, de inkább 1 Gbyte ramot igényel, e nélkül nagyon sokat tölt. A GeForce 256 videókari pedig nem egy mai darab - sajnos

2.: Brutálisan le lehet butítani a játékot, teljesen arcade szintre (könnyű radarbefogás, 100%-os rakétahatékonyság, cimkék minden egyes objektum (vadászgép, tank, stb.) mellett, stb.).

3.: Szimulátoroknál ritka az igényes kezelőfelület, se az M$ Flight Simulator, se az IL-2 nem rendelkezik szebb menüvel...

Ha egy kevésbé szimulátorszerű játékot akarsz, akkor inkább a Jetfighter V.-öt próbáld ki, igaz, az is azt állítja magáról, hogy "Realistic flight physics and weapon platforms...", de azért messze arcadedosabb, mint a Lock-On, és sokkal kisebb a gépigénye is...
  • [NST]Cifu
    A fene, sokat ittem 'aszem...
    Szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
  • [NST]Cifu

Szereték Kellemes Ünnepeket Kívánni minden kedves topiclakónak!
  • end
    NA MAJD FELHÍVOM
  • end
    a lomac-ot akarom letölteni
    warezcenter cjb. hu felhívom telefonon ott mondanak be egy kódot??
    vagy elküldik e-mail-ben??
    hogy van ez meg tudja valaki mondani?
  • Tikal #666
    ma járt nálunk egy mi-8-as, katona festés volt rajta, de nem láttam rajta zászlot, de leeht csak vak voltam, nagyon király hangja volt, de csak jot és ment, aztán rogton a játék jutott eszembe :) Kár hogy helcsiket nem lehet vezetni :) meg hogy nincs ilyen játék mostanság
  • end
    mármint hogy már nem adnak ki több játékot
  • end
    a janes még kiadta a a-10 -es szimulatorát?
    tudja valaki?(azt már tudom hogy befejezték)
  • end
    vegye meg csak 25e -deha van pénze?:(
  • [NST]Cifu
    Szerintem barátunk a dobozos "verzióra" céloz, és nem a "TDK-disztribucióra".

Amúgy én még nem láttam eddig, de a CD Galaxis szerint még karácsony elött várható...

Amúgy sajnos ritka gyenge a körítés, semmi komolyabb kézikönyv, semmi extra...