17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#749 Az jó lenne ha annyi lenne az egész ,hogy leveszem a hardveres gyogyót és futna akadozás mentesen, mert elszomorító hogy P4 (Nem celeron az szar) 1800MHz procival
Sapphire Radeon 9600 vga kártyával
512 MB Rammal
FULL LOW beállításon akadni kezd amikor a Flanker 1000-rel
elhúz mellettem ,meg amikor megeresztem a GAU8-ast akkor is egy cseppet. -
#748 A DXDIAGban kell kikapcsolni a hardveres gyorsítást igaz me nálam is szaggat ha közelebb repülök egy másik géphez.
Hogy a pokolban kell légiutántölteni mert én vagy elhúzok a tanker alatt vagy felkenődök rá:(( -
#747 A szaggatás a sound engine problémája miatt van. Hardveres gyorsításnál jön elő zömmel minden hangkártyánál(már ami Lock On-t illeti). Megoldás, hogy vagy "együtt élsz vele" vagy kikapcsolod a hang hardveres gyorsítását, mondjuk addig amíg lock on-t nyomod. Mondjuk annyi a hátulütője, hogy a hang minősége értelemszerűen romlik(jelentősen), de cserébe nincs szaggatás. Amúgy meg:
II. JETfly Légiharc Kupa -
K.András #746 Nemtom nekem szépen futott mig fent volt,nem akadt(pedig elég sok minden fel volt tolva, gyönyörüen nézett ki)...
P4 1.6 @2.4 512 rambus,gffx59xt... -
#745 Bármit teszel kakadozik akadozik és játszhatatlan.
A Nasa gépein talán elfutna. -
#744 Hmhmhm. Upgradeltem ramot 1 gigára és tényleg jobb lett. Most legalább kiderült, hogy /pillanat meg a videokártya gyenge. Ez eddig nem derült ki, mert úgy szaggatott, hogy lehetetlen lett volna észrevenni :) Az ilyen lényegtelen szituációkban, mint pl géppuskázás, rakétázás még mindíg képregény, de legalább ha semmit nem kell csinálni, akkor folyamatosan fut :) -
#743 Hmmhmmhmm.
Szánalomra méltóan szerepel nálam a játék. Szivesen jáccottam volna vele, de ebből uninstall lesz. Ugyanis elképesztően durvának tartom, hogy néha másodpercenre megáll, low grafikai beállításoknál. Múltkor leszállás közben akadt meg kb 3 másodpercre. Még azt a framet se tudta beadni, mikor nekicsapódtam a leszálló pályának. Csak egyik pillanatban a gépemet nézem, a másikban pedig egy levegőben lévőt. Hova a jóéletbe csökkentsem még a terhelést a gépemen? Meg amikor a10el géppuskázok. Jobb nem látni. Legutóbb meg kb 5 perc alatt sikerült abszolválni a játéknak egy kilépést... -
#742 Tudtok javasolni valami magyr nyelvű szakirányú leírást a lock on-hoz? :) Nem mondom, hogy ANNYIRA bonyolult lenne, meg van ugye training is, de mondjuk így hirtelenjében nem vágom, hogy a Maverick mi alapján fogja be/nem fogja be a célpontot. Azt se vágom, hogy ugye a bombáknál meg lehet adni, hogy hány darabot dobjon le magáról (a10), meg hogy mekkora késleltetéssel, de ehhez ha jól értem módot kell váltani, de hiába nyomogatom az optionsban található kombinációt, semmi sem történik. Szóval vannak ilyen dolgok. Én megértem, hogy egy igazi szimulátor bonyolut, de tegnap este kezdtem jáccani, ma egész nap dolgoztam és mikor leülök este megint, mit csinálok? Nem a kampányt, hanem próbálom kideríteni, hogy mit hogyan tudok elérni a gépemmel. (jójó, értem én miért :) Szóval jól jönne valami magyar nyelvű fejtágító :) -
antijedi #741 ááááááááááááááááááááááááá ez az ucso 3 beirásom nemide mellément, pls egy moderátor törölje -
#740 Na kipróbáltam:
Hát, ez a maga 4x50 billentyűs kiosztásával nem egyszerű :))
pedig van egy FFB-s Joy-om is, de akko is :))
Sebességről : nemtudom, hogy milyen gépre tervezték, de az én gépemen 1280x1024-ben + FULL detail állókép a játék.
Ha leveszek mindent LOW-ra, akkor kezd olyan 35-40 FPS lenni. Szóval nagyon nincs kioptimalizálva a mai gépekre .((
Ja és nem fogom a felbontást lejebb venni, mert a TFT-m 1280x1024-ben adja ki élesen a képet, a többi felbontásnál kifolyik a szemem annyira elmosódik a kép :)) -
antijedi #739 adv conf mindenkinél állandó, a server is állandó asszem, csak a kliens confignál kell mindig uj ipt beirni ha más a haost... -
antijedi #738 nem akar jönni valaki? kéne még egy ember :) -
antijedi #737 ezek kellenek netes gamehoz:
git letöltése
advconf
kliens config
server config -
#736 Biztos csak a halál, de amit leírtál, az sanszos, hogy videókártyaprobleme... -
#735 De tuti ,hogy nekem csak a videokártya a gond mert ha nem fut az újjal sem félek eltöröm a cdt mérgemben aztán belesöpröm az összes makettem a kukába! -
#734 A játék leginkább a memóriára érzékeny (512 alatt konkrétan játszhatattlan a visszajelzések szerint a sok swapelés miatt).
Pontosan milyen géped van? -
Braveheart #733 PL? Szinte minden lowon van... -
antijedi #732 jól kell finomhangolni a beállitásokat és akkor nem fog, sok olyan dolog van amitől a látvány nem nagyon csökken és a futási sebességen mégis sokat dob... -
Braveheart #731 Nekem is megvan a game, de rohadtul szaggat, annnak ellenére hogy megvan a recommended gépigény... -
#730 Köszi megkönnyebültem!
Nem Celeron (a celeron egy sz*r)!
-
#729 Khm...
A játék Dx8.1-es kártyát kér (GeForce3 vagy Radeon 8500).
Az új videókártyáddal mindenképpen menni fog, de javaslom, hogy tölsd le az 1.01-es patchet (sokat javít), valamint használd a legújabb Cataclyst drivert (ez jelenleg a 4.3-as).
A pacth és a crack megtalálható a #714 és #716-os hozzászólásomban.
Észrevételek: ha a procid valódi P4 és nem Celeron, akkor a CPU-d is bőven elég lesz, viszont (nem csak e játék miatt) én javaslom, hogy gondold meg a WinXP+SP1 felrakását. -
#728 Nekem nem akar elindulni.
Valahányszor bekapcsolom nem látszik a menü csak nagy fehérség és zölddel a menüpontok.Néha a menü sikeresen megjelnik és elkezdenék repülni de a betöltés utolsó fázisában kilép a játékból.Csodával határos módon néha elindul és működik is csak akad.
A gépem adatai: Windows 98
P4 1800MHz
512 Mb DRAM
a videókártyám:GeForce 2 MX400 de pénteken
lesz egy Sapphire Atlantis Radeon 9600
Az új videókártyával fog szerintetek működni?
Ha nem mi lehet a baj?
-
Christian #727 Hi all!
Kéne csinálni egy honlapot...valaki nem tud ? -
#726 Szaisztok!
plz segítsetek már... Most raktam fel a LockOnt, elindítom, és kiír vmi hibaüzenetet, valami MOM.dll nem jó neki, és kidob a játékból...ez még full az elején van amikor egy repülőgépet mutat, és alul meg fut egy csík aza adarok betöltésével...
Crack nincs hozzá, mármint a CDn.(nem original: )
2500+AMD 512DDR 6900Radeon
Szal nem hinném hogy még ez a konfig elavut lenne neki. Ja és a DirectX9.0b van fenn...
Visszaolvastam..ilyen jellegű probléma még nem volt.Ha tudtok segítsetek. Köszönöm... -
neuro #725 search and rescue 4 - jó kis játék... -
#724 LoL :))) -
#723 ha vkit lelőnek majd jön a rescue team :)
-
#722 1.: Lépj be az options-ba, és próbáld meg a állitgatni a gépre vonatkozó részeket (pl.: texture size, stb.)
2.: Milyen driver van fent? Próbáld meg másikkal - figyelem nem biztos, hogy a legújabb a legjobb! -
antijedi #719 hmm, bársonyszékes vécépucolo pl? az első 10 vi fizudat megkapod előre egy bársonyszék formájában és onnétol ez az állás bársonyszékes :PPP -
neuro #717 vegyétek meg inkább az eredetit :) -
#716 neuronak köszönhetően már megvan a crack, letölthető innen: LockOn.exe (cracked, 3.15 Mbyte) -
#714 Ha esetleg a hivatalos oldalt megnéznéd... Lock-On 1.01 US patch
De a patch magában kevés, kellene hozzá crack is.
Még a Kazaa-n vagy E-mule-n se látok ilyet viszont... -
#713 Lock On 1.01 US patch-et honnan lahat leszedni? -
#712 Az addig szép, csak sehol sem találom...
Ez a GCW egyre megbízhatattlanabb -
neuro #711 Lock On 1.01 US patch-hez tud valaki nocd-t? elvileg a deviance már adott ki hozzá... -
end #710 az il-2 honnan lehet letölteni? -
kiskorúbézoltán #709 Gratulálok a tartalmas hozzászóláshoz ... -
Konszuela #708 Repülő! -
#707 Vedd vissza a grafikai részletességet (kb. Med szintre, ha 512MB ramod van, 256MB-nál inkább az uninstall opció használata javvalott...) ;) -
#706 csá!
AMD 2100+, ati 9600 proval szaggat nekem...........