17989
  • Adam II
    Hogy lehet légiutántöltenI???????????
    Hol van a training misszió hozzá??????????,,
  • end
    nálam alig érezhetően szaggat gyakorlatilag semmi baja.azt leszámítva hogy egy idő után nem indul el. uninstall/install
    -Látom visszaolvasni, vagy körülnézni a játék könyvtárába luxus...-
    amugy meg viszaolvastam minden benne volt csak a gáz nem.
  • harowerks
    Tegnap lecseréltem a régi kártyát egy Radeon9800Pro-ra.1024-ben, minden maxon tökéletesen szaggatás nélkül fut.Egyedül a vizet kellett visszavenni very high-ról high-ra, mert vh-on keményen belassult, viszont high-on tökéletes és gyönyörű.Az 512 Ram is elégnek bizonyul, soha nem töltöget a vinyó játék alatt.
  • [NST]Cifu
    A #747-es hozzászólásban Reaper kifejtette, hogy a soundengine az egyik gyenge pont, szóval vedd vissza a hardware-es gyorsítást, ha zavar a szaggatás...
  • [NST]Cifu
    Látom visszaolvasni, vagy körülnézni a játék könyvtárába luxus...

A bill. parancsokat megtalálod a ...\Lock On\Doc\KeyCommands.doc file-ban...
  • end
    eddig kissé szaggatott 800*600-ban most hasonlóan megy 1024 768 ban beugrott gondolatban hogy korában atalitottam az
    anizotrop szűrést ezt nem tom mi?? de leterheli a kártyát elég rendesen ha jol tudom es az élsimitást is kikapcsoltam amugy egész turhető.volt egy uninstal, a játék nem indult be.
    az elején az instalnak van egy regisztráció ez 7napot vagy 7 alkalmat ad a játékhoz lehet ez jött be és ez tette tönkre????-nem tom -dc ről lett lehuzva-
    a gázt nyomogatni kell és nehéz billentyűzeten szabályozni kel majd szereznem egy usb-s yojsztikot.erre a nyomogatásra nem jöttem rá sehogy sem csak repülnöm nem kell előről megtanulnom.amugy jo játék de a programmal sok baj van és elég komolynak is tünik.
  • harowerks
    Egyébként ahhoz, hogy 1280-ban minden maxon legyen és tényleg brutális legyen a látvány, ne szaggasson sehol, oda 1Gb Ram,és R9800Pro kell, plusz egy combos proci.
    De gondolom nem mondtam ezzel újat :)
  • harowerks
    2x256 400Mhz Hynix (Dualban NForce2-es lapban) :)
  • antijedi
    és menyi ram? mert baszhatod a legjobb gépet is ha 32mega ram van benne... :)
  • harowerks
    Ennyi idő alatt simán megnézhetted volna az optionsban.Ha már egy gáz adással problámáid vannak akkor bele sem kezdj, nem egy egyszerű játék.
    Egyébként válaszolva a kérdésedre: numpadon + -
    Ja és mi az a fullos gép, ha 800x600-ban nem megy akkor mégsem olyan fullos :)
    Nekem egy XP2500+-on és egy GF4-en 1024-ben minden maxon, kivéve a víz egész jól ment(igaz minden meg volt tuningolva rendesen) :)
  • end
    ha meg is lenne a gáz akkor mi az utánégetés????-és a gáz??:)

full minimumon van minden és még igy is szaggat érezhetően
    csak a sound hang van bekapcsolva
    az xp nem zabál el tul sok memóriát a játéktól?
  • end
    annyit azért megirhattál volna hogy kell gázt adni
    milyen bill. kombináció?
  • cifuatwork
    Olvass kicsit vissza a topicban, mind kérdésedre megvan a válasz :))
  • end
    sikerült feltelepítenem nagy nehezen minden rendben megy azt leszámítva hogy a viszonylag fulos gépemmel 800 600
    16bit felbontásban lehet vele játszhatóan játszani ez elég brutális.joystikom nem jo mert usb-s csatlakozásút kell majd vennem de addig is hogy kell gázt adni billentyüzettel??? mert ha gázt nem tok adni v.hogy lepotyanok:))amugy játszhatóan fut.amikor pl körbenézek a pilótafülkében kissé szagatt ez természetes??(a dc++-ről tudtam leszedni bin file formájában daemon tools-sal sikerült elinditani az instalt.szemét egy játék
    van olyan pörgős mint az USAF volt?
    addig probálgatom hogy mit tud a sz.gépem
  • bfg900
    Szóval szenvedni. Franc se tudja ezt mind megjegyezni :) Aztán meg kitudja pont melyik nem fog menni a peccs miatt.
  • bfg900
    Nem hinném, hogy egyhamar felteszem. Akarok még szencedni a tutorialokkal.
  • cifuatwork
    Nézd meg a földi objektumokat az IL-2-ben, és utána a Lock-On-ban, emelkedj fel 10.000 méterre az IL-2-ben, és nézz körül mit látsz, majd ugyanezt csináld meg a Lock-On ban is. Nézd meg, hogy a járművek mennyire árnyékolják önmagukat az egyik játékban, és a másikban.

Persze mindkettőt maximális részletességen, Dx9-es kártyán nézve értem.
  • Braveheart
    Nálam sokka lsebb grafikája volt, mint a lock onnak, és alig szaggatott be néha (a füstöket nem szereti)
  • cifuatwork
    Nana...
    Az IL-2:FB messze nem rendelkezett ilyen szintű grafikával, mind a terepobjektumok, épületek, földi/vizi járművek sokkal kevesebb poligonból állnak és nincsenek ilyen szinten textúrázva. A légi járművek terén is szebb a Lock-On szerintem, a sérülésmodellel sincs gond, ráadásul itt ugye sokkal bonyolultabbak a gépek (nekem A-10A esetén volt, hogy ellőték az jobb hajtóműgondolát, a teljes jobb hátsó vezérsíkot, szita volt a gép egész fara, elment a hidraulika és vagy féltucat egyéb rendszer, de még arra jó volt a gép, hogy elvergődjek a legközelebbi baráti egységek fölé, hogy ott katapultáljak :))).

Azon kívűl az IL-2:FB - AEP esetén is meg lehet fektetni a gépet, csak OpenGL módban rakd csutkára a terepmegjelenítést (Dx9-es kártya szükséges), és repülj víz fölé. Döbbenetesen szép, szó se róla (ez a része szebb, mint a Lock-On tengerábrázolása), de olyan 15-20FPS körül megy egy Barton 2500+@3200+, 1GB ram és Radeon 9800XT alatt - élsimitás nélkül :)))
  • cifuatwork
    A Demo nem túl jó ilyen téren, de a játék maga sem a programozás csúcsterméke, lenne mit rajta optimalizálni, finomítani. Vedd le a Vízfelületek részletességét amennyire csak lehet, sokat javít állítólag.

Milyen más szim van még?
    Ha jó II.VH-s, akkor próbáld meg az IL-2: Forgotten Battles-t, és annak küldetéslemezést, az Ace Expansion Pack-ot.
    Ha katonai szimet akarsz, akkor egyedül a Falcon 4 marad még, de az már kicsit szakállas.
    Ha meg csak arcade-stilusban repkedni akarsz (nem szimulátort), akkor ott a Jetfighters V. :)))))
  • Braveheart
    Csak annyit fűznék hozzá, hogy pl. az IL2 Sturmovik FB max grafikán jobban ment mint ez minimumon, és össze se lehet hasonlítani a grafikájukat... meg a sérülésmodell is 100X jobb...
  • cifuatwork
    A memóriádat nem írtad, a játék röccenésmentes futásához az 1Giga ram sajnos előfeltétel, az FX5600XT sem igazán erős kártya, de ha legalább 512MB ramod van, akkor lebutítva mennie kell...
  • cifuatwork
    Rakd fel az 1.1-es patchet, bár az után is marad épp elég bug...
  • Braveheart
    Igen, nálam is szagagtott mint az állat pedig pont megvolt a recommended gépigény...
  • end
    felraktam a demóját az játszhatattlan modon akadt,szaggatott
    valószínű v.-mi programhiba lehet igy nem szagathat v.mi vagy nagyon szar.na majd megpróbálom leszedni.
    na majd meglátom
    van más szimulátor(repülőSZIM.)a piacon jelenleg?
    amit le is lehet szedni
  • bfg900
    Én a warezcenterről töltöttem és műxik a single része. MEgfigyeltem , hogy az én konfigomon leginkább a füst effektek fogják meg a gépet, de amúgy minden low beállítással a beépített fps counter általában 30 fps-t mutat (ez egy érdekes dolog, mert a szememnek jobban hiszek, ami azt mondja, hogy 15-20, vagy ennél kevesebb :).
    A gépem pediglen: 2.5+ barton, 1 gb ddr, radeon 8500. Szóval nem egy leányálom jáccani vele, de szórakoztató maga a játék. Én tegnap pl csak a leszállást gyakoroltam :)
  • end
    megvan a gépem p4 2,4ghz,is7-e,inno fx56oo xt,
    mennyire futna ezen a játék?
    a warezcenter cjb.hu-n le lehet tölteni a lomac-ot hogy működjön is?
    vagy valahonnan?-megszerezni?-nem megvenni!
    amugy a demoját most töltöm
  • bfg900
    Az, hogy az f15-ben a navpointok nem arra vannak, amerre a hud tetején a pöcök, az 1.0ás fícsör? :) Érdekes így teljesíteni a legleső küldetést.
  • bfg900
    De legalább van sikerélményem, mert megtanultam használni a gépfegyvert. Tényleg van a RedHuntersnek inverze? :) Nem állhatom az orosz gépek stílusát...
  • bfg900
    Most próbálkozok a legleső f15 küldetéssel a kampányban és nem mondhatnám, hogy valami remekül menne... Elövöldözöm az összes rakétámat 2 mig 23 -ra anélkül, hogy bármelyik is találna :))
  • Adam II
    Hol mert én nem láttam!!!!!
  • cifuatwork
    Nem jólk tudod :)
  • bfg900
    Jól tudom, hogy az 1.01es peccs csak eredeti cd-vel műxik? Mert állítólag abban már lehet látni az ellenfeleket a radaron f15 esetében. Elég hasznos fícsör, szeretném használni :o)
  • cifuatwork
    Emlékeim szerint van Training hozzá... :)
  • Adam II
    Én nagy bajom:
    HOGY A JÓ BÜDÖSBE LEHET LÉGI UTÁNTÖLTENI?????????

Mindig elhúzok a tanker mellett vagy felkenődünk egymásra.
  • Adam II
    Csupán annyi ,hogy kb 350-nel kell menned ha többel mész nem hagyja kiengedni nyomd le a J betűt és akkor automatán szabályozza a tolóerőt de a leszállás pillanatában kapcsold ki -összezavarhatja a gépet- és próbált manuálisan szabájolni. Én mindig auto pilótával kezdek de az mindig előbb tenné le a gépet (ami szétrobbanna) így a legvégét mindig manuálisan csinálom.
  • bfg900
    Az f15ösnek miért nem tudom a g betűvel kiengedni a futóit, amikor az a10el pedig simán megy. Van valami spec feltétele a futómű kiengedésének?
  • bfg900
    Jó, megtaláltam a manualt a cd-n :)
  • bfg900
    Na meg egy kérdés: ti használtok táblázatot a játékhoz? Teszem azt, van az a műszer, ami jelzi, hogy épp ki fogott be minket, az ugye számkódokkal műxik, de hasznos jószágnak tűnik, viszont a tutorial nem viszi túlzásba az információ osztást.
  • bfg900
    Nekem mondjuk akkor szokott látványosan szaggatni, mikor köd, füst effekt van, de akkor kegyetlenül. Tehát rakétázás, géppuskázás földre, felhők, ilyesmi. Amúgy nagyon lol, hogy hiába pause-olom le a játékot, a felhők tovább animálnak :)