Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
Amit megcafoltunk, mivel elobb repult az orosz gep!"
Lol, kár engem hülyének nézni, ez kurva kevés egy cáfolathoz. 62-ben indult a Concorde project, és 69-ben szállt fel a Concorde, a Tu-144 meg egy évvel korábban. 6 évük volt terveket lopni, amit meg is tettek, és a nagy kapkodásban építettek egy rakás szart. De te biztos jobban tudod, fõleg, hogy mi volt az orosz cél. Nyilván kibaszni jó sok pénzt az ablakon, leégni egy légibemutatón, és odaadni az amcsiknak a nehezen megépített gépcsodájukat. Aha, ez lesz a megoldás.....
Riszpekk
Inkabb vegyel a kezedbe jopar tortenelemkonyvet es foleg sok sok szakirodalmat, azzal segitesz magadon is meg masokon is! Mert ha vegeztel johetsz az okosagokat osztani es talan nem beszelesz ennyi hulyseget!
(es ne szajkozd mar ezt a "bukta" ide meg oda...jah gazdasagi es foleg utasszallitasi szempontbol lehet buktanak nevezni! De ne feldd el (pedig marfelhivtam ra figyelmed) NEM EZ VOLT A CEL!)
(Masreszrol lovagolsz itt a buktakon (
), mikozben a te altalad "tema" a masolas volt!
Amit megcafoltunk, mivel elobb repult az orosz gep!
Nah most gondolkozz es irj en raerek 😄
Riszpekk
"National pride led the former Soviet Union to develope a super sonic passenger jet, the Tu-144. But the Tu-144's chances of gaining international appeal where quashed in 1973 when one of the aircraft crashed at France's Le Bourget air show, killing 13 people. The programme was stopped after a second crash in 1977."
Riszpekk
a nagy oroszutalatat ami gyakorlatilag, tulkep, akarhogy is nezzuk, de meg mezem es igy se, ertem hogy jott a Su-27 egy F/A-18 masolat temahoz (ami egy huylseg, de arra erdekes nem fikaztal enyire).
Nahmost erre tobben elkezdtek "mondani" a maguket, es te csak szitottad a belulrol jovo oroszutalatod az irasaidba.
Nahde akkor hogy is van ez?
Lehet magad be tudod csapni de mast ne hidd'...mas nem dol be az ele tartott tukornek!

add már fel pld, ezzel már nem segítesz az oroszokon..... buktak, és kész, õk már túljutottak rajta, neked is azt kéne tenned
Riszpekk
"A Tu-144 meg a proto program vegen leallt mert nem volt "szuksege" az oroszoknak ra!"
csak magadat teszed nevetségessé.... Leálltak, mert a szarnak sem kellett, nagyon nehéz beismerni?
Riszpekk
Ki mondta hogy "jo gep volt" idezz mar legyszives!
Arrol en nem tehetek, hogy neked a hereidbol taplalkozo oroszgyuleted van, engem csak az zavart ezen a topicon, hogy "sok a hulyeseg van osszehordva"...
Tudom biztosan, hogy hallotad ezt a mondast: "Jo pap holtig tanul"...
Nah te nem!..te kotod az ebet a karohoz es egy belulrol jovo ellenerzesednek adsz hangot mindegy mik a kesz tenyek es ervek!
Gratulalok hozzad a szuleidnek!
UFF
Most flamelj kisfiam!
A történet ennyi, én ugyanezt mondtam, te meg azt magyarázol bele, ami csak jólesik. Felõlem behozhatod a földönkívülieket is...
Riszpekk
Riszpekk
Ugyvan nem voltak! az elso tipusok megjelenesekor ( hatvan evek vege) nem voltak! Legalabbis olyan nem amirol te hadovalsz itt ossze vissza! ("nem tudja megcsinálni, mert a computer leszabályozza ")
Ma mar a modernizaciok es upgradek eredmenyekent vannak termeszetesen..de ne keverjunk ossze egy B-52H-t egy B-52-vel!
ha olyan kurva jó gép lett volna, nem esik szét elsõ alkalommal, és nem egy feledésbe merült kísérlet lett volna belõle
ennyi, menj aludni, és recskázz valami mammut méretû orosz gépszörny képére, szia!
Riszpekk
Adjal mar legyszives forrast!
(Mert az enyem szerint, a 80-as evek vegetol jelent meg az eleketronikus jelvezerel kormanyrendszer!)
Mar faj amit irsz!
" voltak rászorulva, a P-51 óta az amcsi gépek vették át a vezetést"
Mar bocs de a Spit MK X es feletti jobb volt! (meg a D nel is)
Mar bocs de a Yak-9D jobb volt!
Mar bocs de a Fokak joresze jobb volt!
Ezek nem "ilusztarciok" ezeket tesztek bizonyitjak! (olvass kicsit utana a szakirodalomban!)
Tehat akkor a te nezeted szerint akar a teljesen megsemmisult nemet hadiipar is termelhetne ma a "legjobb", "legmayerebb" gepeket!?!?! NAH EZ A LOL nem is te!

na itt az ideje, hogy elhúzz a sunyiba, a témát már lezártuk, semmi szükség az okoskodásodra
Riszpekk
Riszpekk
-nem tudja megcsinálni, mert a computer leszabályozza (mivel kiszámítja, hogy bukta lenne a vége)"
Nah most mar megkerdezem te hulye vagy? 1968- gepben "kompjuter"??? Muhahaha! (elektronika is alig!)
"Átmegyünk politikába, de mindegy. A "nyugat" nem szokta megválogatni az üzlettársait. Ahol van valami, ami nekik kell, oda mennek tárgyalni. Ha a Tu-144 jobb lett volna a Concorde-nál, azt rendelték volna meg. De nem így történt."
Te 89 utan szulettel? es csak tortenelemkonyvet se fogtal a kezedbe?
Atyauristen!! Hruscsov forog a sirjaban a kijelentesedtol!
de még mindig bukta, mivel az oroszok nem amerikai tesztgépnek szánták...
Riszpekk
a benne rejlõ lehetõségekrõl nem beszéltem, azt ti kezdtétek el
részemrõl lezárhatjuk, már nagyon unom
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem mondtam hogy airplane, sem airport, nem tudom melyikben volt😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erre mellesleg mindkét oldalon van példa, a B-17 és az IL-2 is megcsinálta ezt a hihetetlen mutatványt.....
Riszpekk
a nyugat meg azért nem vett ruszki gépeket, mert nem voltak rászorulva, a P-51 óta az amcsi gépek vették át a vezetést, az angolok meg szültek maguknak Harriert
Riszpekk
Riszpekk
-meg tudja csinálni a manõvert, de akkor élje is túl
-nem tudja megcsinálni, mert a computer leszabályozza (mivel kiszámítja, hogy bukta lenne a vége)
a B-747 az utóbbi kategória (mint minden használt és bevált utasszállító), és a Tu-144 is jobban járt volna, ha a HAJTÓMÛVEK helyett egy kicsit a vezérlésre koncentráltak volna
Riszpekk
Nem mondta senki hogy kurva jo gép volt, de a lo másik oldalára sem kéne esni.
Bamba? Érdekes, a nyugatiak nagyon sokat tanultak a ruszkiktol, a gond náluk mindig is a pénzhiány volt.
Ez a hirtelen manöver, nem is tudom hogy gondoltad.
de ha ettõl jobban alszol, ok, biztos kurva jó gép volt a Tu-144, csak kár, hogy a világ egyik legbambább népe építette
Riszpekk
Riszpekk
"Ha már az irányításból fakadóan a gép meg tud csinálni egy manõvert,akkor azt köteles túlélni,"

Átmegyünk politikába, de mindegy. A "nyugat" nem szokta megválogatni az üzlettársait. Ahol van valami, ami nekik kell, oda mennek tárgyalni. Ha a Tu-144 jobb lett volna a Concorde-nál, azt rendelték volna meg. De nem így történt.
Riszpekk
A 42 éves Gaznak meg gratulálok, vannak még romantikus csodák, de múlt századi technológiából nem lehet sokáig fentmaradni.
Riszpekk
A tu-144 azért nem repült mert a komcsi országoknak tul drága volt, a nyugatnak meg ott volt a concorde, de még az se kellett nekik, szoval itt nem biztos hogy a gép a hibás, egy szerencsétlenség meg nem a világ....
A concorde balesete, meg a különbözö hibák amik most elõjöttek, ha 20 évvel ezelõtt történnek akkor arra is azt mondanád szar? Pedig eddig semmilyen hiba, baleset nem volt vele...