Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
naneee
seaweed@ amit moge tudsz kepzelni 😛
@counter-strike.hu
@kgb.hu
@axelero.hu
@freemail.hu
@fw.hu
de johet a redwings at uw.hu-ra is
Seaweed
Jah es ha belevagunk kene neki egy jokis DNS ..mondjuk bop.hu jo is lenne 😉))
Asszem nem tudom az emailedet.. úgyhogy elmondom itt: pár sor, simán emailben küldheted. Ha van képed az is jöhet (320xakármekkora felbontásban).

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Jah es Lock On rol meg FB rol mar anyian irtak hogy abban semmi sincs...en oldschool szimekrol akarok 😉
(Megy is notira fel vmware-ra fel DOS 6.22 es probalom is ki az oskovuleteket...(legalabbis screenshootolni jo lesz 😉)
Seaweed
Nah szal megjottem (elvoltam kajat venni)
Forum?
(formatum? es itt elsosorban nem kiterj. hanem kriterium)
vagy malben? cimem tudod nem? 😉
Hmuda
Mondjuk az ILS-el milliószor könyebb dolgom van. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kira, már az a-10-et is le birom rakni keréktörés nélkül. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Így sikerült.. szóval mikor várhatom tõled a leírásokat?

Egyébként lehet újabb játékokról is írni. Ott az IL2FB vagy a Lock On is...

Seaweed
Eloferdul az ilyen baleset..
de most ellepek
(Neuro! Ez a muzeum engem erdekel (foleg a rovid cikkek miatt)! Este szetnezek cuccimkozt...szivesen segitek! Nem akarsz egy jokis forumot inditani neki? mind1 hol..akar te weblapodon is (pl az altalam hasznalt phpbb nagyon ott van...konnyu telepiteni..ingyen van..php es mySQL kell neki semmi mas)
jó csak nemgondoltam hogy ez a topic is megkapja a flém betegséget 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Arra varhatsz meg par szaz evet...
Seaweed
Jah es igen dos-so Typhoon megvan eredeti dobozosban 😉
Arrol is tudok epp leirast gorbiteni 😉
nabaszátokmeg tegnap óta 250+ üzi, aszitem már kijött a lockon 2 ... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Te Neuro..miert vannak 2000 utaniak betu es nem megjelenes szerint?
Seaweed
Jah es van nekem egy dos-os Su-25 Strumovik nevi jatekom....
Ki kene probalni..multkor egy orosz laprol szedtem 😉)
Seaweed
Azaz!!!
[NST]Cifu
Éppen emiatt nem biztos, hogy jó ötlet a Demo. A Demo ugyanis jóval lassabb és bugosabb, mint az 1.02...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1.02-es patch után majdnem duplájára gyorsult, szóval n vonj le túl messzemenõ következtetéseket a demóból.

Köszi a tippet!
Majd elnézem neki :-) Csak arra vagyok kíváncsi igazán, hogy fut-e a gépemen.

42nd Intruder
Arra vigyáz, hogy a demo teljesen más mint a használható 1.02-es Lock On!

Bucser
szívesen

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Microprose - Dogfight

Új bejegyzés a listában - köszi Bucser!

http://breakdown.agria.hu/bop/szm.php?id=paw

megtaláltam a demót! Tök egyedül... most jön le.

Reaper
Na ne offtopicoljatok már ennyit bazze!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
Igen. a Voxeles technológia baromi jó volt a gyorsítókártyák megjelenéséig.. mert elsõsorbna procit terhelte és nem a vid kártyát... De minõségben elhanyagolható a többi módszerhez képest.. viszont hatamas területeket kezelt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

emlékszem hogy az összes Comanche meg delta force amiatt bukott meg 😊

War. War never changes.

Bucser
Érdemesnek szerintem mindenféleképpen érdemes mert nem 1-2 hónapig nyújt szórakozást. IL-2-vel összevetni hülyeség mert ez kályhacsõ az IL-2 meg daráló... Teljesen más élmény a nagyvasakkal repülni...

Bucser
Az az😊 Jó kis voxeles technológiával😊

PLackó
szerintetek jobb/ha jobb miben jobb az IL2-nél?mennyiért lehet megvenni,és hogy érdemes-e.
thx!

Seaweed
Melyik is volt az a game amiben tobb haboru 1-1 tipusaval lehetett menni (Korea:Mig-15 - Sabre; Izrael: MirageIII - Mig-23; Falkland: Harrier - Skyhawk..de mar nem emlekszem...lehet ott is Mirage volt...)
Nah ez is jo game volt

emlekszem meg Bird of Prey-re a tobb mint 50 repulheto tipusaval..
Nekem a Flight of the Intruder van meg Amigás dobozos verzióban 😊

Seaweed
Nah majd este eloszedem az amigas cuccaim..van 1-2 eredeti dobozos szimem is 😉)
Tornado pl...hmm az mekkora etalon volt evekig...
Az volt szamomra az elso szim amiben "ereztem", hogy realis a leszallas!
Reaper
Jajj az a Novalogic borzalom?😊))

Bucser
ja meg még eszembe jutott, hogy az F-16-nak volt egy átdolgozott Mig 29-esre hegyezett változata😊

DJ Skyline
Top Gun Fire at will ben is van kabin...az F-14-es!😊))

Seaweed
Nah szal ugye van az amiga.sg.hu oldal..ott fentvan sok minden..akkor kapasbol szimek:

A-10 Tank Killer (1.78 M😎
Falcon (1.20 M😎 (ez a Falcon 1, de volt Falcon 2 is amigan)
Knights of the Sky (0.95 M😎 (ha jol emlekszem ez WWI szim)

hirtelen a sorbeol enyire emlekszem
de van meg tuti jopar
na jó, akkor FLEHÍVÁST TESZEK KÖZZÉ!

Akinek van olyan régi játékról élménye, amit szívesen látna az oldalon, az írjon róla egy 5-10 soros kis ismertetõt, és küldje el emailben ide : neuro(kukac)agria.hu

Reaper
Legtutibb PC-s szimek a hõskorszakból:
- Aces of the Pacific
- 1942: Pacific Air War
- Dogfight
- F-14: Fleet Defender
- EF2000(a legtutibb!!!)
- IAF

Fleet Defenderben volt kabin én úgy emlékszem. A US Navy Fighters-ben voltak csak ablakok...

Bucser
JA és Helikopter szimulátorok közül kihagytad az egyik legjobbat😊 a Team Apache-ot...

Bucser
Overlord PC-re is kijött és Nyugati Front Meg ott volt a PAcific Air war szintén PC-re jött ki egy idõben az Overlordal... (Offspring ment a gépben én meg ezzel nyomtam😊 Azok a szép dosos idõk... Az F14-es game meg nem az F14 Fleet defender??? Az volt a spec, hogy nem vot igazi kabin, hanem csak ilyen ablakok a képernyõn...

Ugyan ugyan.. most komolyan azt gondolod hogy nekem nem volt Amigám?
Pár soros leírást azonban szívesen várok tõled bármelyikrõl, akár amigás, akár pc-s

kályha... LOL

Mindjárt leírom a problémámat azzal kapcsolatban, amit átküldtél. Check yo mail.

Seaweed
Ooooo van...de hirtelen nem ugrik be a neve..majd utanaezek (amigas oldalakon, meg eloszedem regi amigas lemezeim)
ha gondolod es nem ismered oket en szivesen segitek megirni egy par soros leirast roluk..szinte minndel nyomtam anno!
(Volt egy ...nem ugrik be a neve..olyan 91-93 kozott lehett, az obolhaboruban kelett F-18-al meg F-14-e kenni...nah az volt az egyik igazan jo szim! Phoeniy raket rendesen mukodott..eltero fizika volt..Vektoros 3D grafika...az volt sokaig a Non+ultra!)
(Asszem..soot biztos, a regi 576 ujsagaimban meg van is leiras roluk...es hopp beugrott egy nev! Overlord! ezy egy masodik vilaghaborus szim volt Normandiai partraszallasos temaval..messzerek meg spitek...egesz jo volt az is... es ez is Amigan hoditott)
Seaweed
Huu ACE-val meg ACE2 vel mennyit szenvedtunk anno, mire rajottunk, hogy egyaltalan hogy kell vele jatszani...
kesz zseniknek keszult 😉)...aztan meg ment a hype hogy mi tudunk azzal is jatszani 😉))....orakon at kergettuk az ellenseget ...gepegyunak meg olyan hangja volt mint egy gyorsan tekert husdaralonak 😛
Reaper
Neuro nem kéne neked vmivel foglalkoznod?

Igazából még ennek a párnak a leírásához sincs elég idõm 😊
De ha van olyan, ami szeritned még említésre mérltó, akkor ki vele.

Seaweed
Neuro!
Az a lista oldalt nem telljes! egy rakat Amigas szim nincs ott! (azok PC-n meg se jelentek..mert akkor meg sehol se volt a pc (XT/AT))(kb 10-20 Amigas szim hianyzik a sorbol)
Seaweed
Nah ne is emlegesd azt a joykiller jatekot :]...volt ilyen modszeru sex game is 😛