Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nekem mindíg van...csutkó gázon pláne...alig látom a gépet akkora a délibáb!)

Reaper
400 felett is látszódik igazából csak nem így néz ki ott! A játékban kissé el van túlozva, szal ez a része hülyeség a gammának.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
De tenyleg eltunk akkor az bug vagy mitudom en..nekem ha folymatosan 300-al megyek nem tudik el.
Seaweed
Mert 1000L mesz akkor szerinted latszodik?
ha 400-al mesz akkor eleg lassu vagy hozza hogy latszodjon...
gondolkozz!
Hmuda
Ja és mitõl van az, hogy ha be is kapcsolom a Heat Blurt, csak az elsõ pár másodpercben mûködik, aztán kicsit késõbb totál eltünik?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja és a beállítások:
Minden minimum vagy off kivéve:

textúrák max
víz medium
effektek max
heat blur on
terrain preload 100km

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Csak hogy képek is legyenek. Végre elértem azt a szintet a tréningben, hogy az A-10 küldijeit csináljam. Kilõttem egy rakat tankot, Maverickeztem egy csomót és most végre lelõttem életem elsõ gépét (a játékban, máshol már aratam eleget 😄). Az ikonok alapból bele vannak írva a küldibe, nem tudtam kivenni õket. ;-)))

Tiszta adrenalinemelõ kép. De csak a kép az, a valóságban egyszerûbb volt leszedni.

Sikeresen elhúzott mellettem és én sértetlen maradtam (mellesleg a repeszek rongálják a gépem?).

Menj, hûsd le magad!

A héten akkor írjuk már össze, hogy mire lenne szükség és akkor milyen témáknál maradjunk. Ki kell majd bõvíteni a már elkészült webet, és akkor lehet feltöltögetni a cuccokat.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[NST]Cifu
Php emlékeim szerint igen (kb. 3-4 éve még Dial-upos elõfizetõjük voltam, csak aztán a Dial-up szolgáltatásról szépen leálltak), a mysql-t nem tudom.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Elvileg nezegetem epp phpbb forumom es akar ott is lehet folytatni ill boviteni ahol enyem tart..ugyanis le tudom menteni, es uj telepitesbe importalni a forumot mindenestul.
Seaweed
meg ugye nekem is van az alairasban szereplo akarmim (nem hivom en ezt semminek..nekem jo..forumom er a legtobbet rajta 😛)
Azon is van mar 1-2 dolog kint
Seaweed
jah igen, nemtudom hogy IW ADSL-hez jar e php (ez meg talan) meg mysql.
nincs tervem, csak mi internetszolgáltatással is foglalkozunk aztán van tárhely végtelen 😊
de feltehetjük majd hozzád is, egyetlen kitétel a php+mysql.

Seaweed
jah van nekije ez a szosszente
http://breakdown.agria.hu/bop/
ez szerintem jo kiindualsi alap!
Seaweed
az se rossz!! minden helyre sziksegunk lehet, igy fel tudjuk a videokat (pl amiket ugye en linkelgetek boszen) tolteni es nem erheti a latogatot az a szivas hogy azota nem el a link.. (en meg elkeresem regi baratokat CS idoszakbol..es kunycsorgok par szaz mega tarhelyet BME-s szerveken 😛)
[NST]Cifu
Jah, vagy neked már erre kész terved van? 😊

DJ Skyline
az munka sok sikert kívánok hozzá!

Seaweed
tokeletes!
[NST]Cifu
Elvileg nekem lesz 100MB webhelyem (Interware ADSL ügyintézés folyik, és ott ennyit adnak alapból az elõfizuhoz), azt fel tudom ajánlani.

Akkor asszem elmesélem az ötletünket a rendszergazdának holnap délelõtt és megszerzem a "jogokat" meg kirakom az oldalt is a bop.agria.hu címre, ami jó lesz addig, amíg nem lesz rendes domain

Seaweed
oooo egy werblap..szimmuzeum, ujszimek..Neuronak mar vanna cuccai, Cifunak is van jopar szosszenete..csak ossze kell oket kanalazni..
nekem is "par" aprosag...
ilyen repulos weblap..vagymitudom en minek hivjam 😛
Seaweed
hat ha van hova rakni, akkor tudok!
(PHP+Mysql kell (nem at phpmyadmin sem)...meg FTP ahol tudok chmod jogokat allitani.. ennyi kab (de chmod se kotelezo..de akkor legalabb 755-s jogokat kell auto allitani az ftp servernek minde feltoltott cuccra)
DJ Skyline
mi ez a nagy terv beavattok?csak nagyjából had ne olvassak vissza!😊)))plííííz

ok webet vállalom. fórumot tudsz intézni seaweed?

Seaweed
reszemrol jo.. 1 cikkem mar van is...
De talan akkor be kene epiteni az en weblapom? nem?
vagy duplikalt legyen? itt is ott is?
bar most szerintem a regi szimekbol parat eloveszek es kerekitek egy par cikket..ehhez megjott a kedvem 😉)
Seaweed
Vááááááááááááááááááá
Seaweed
ÖÖÖÖöööö igen 😛
(Kene egy weblap (en szivem szerint ezt kapasbol rabiznam Neuro-ra..o jobb mint en ez ugybenn az tuti...), aztan kene akar kezdesnek oda egy forum..es akar ott mar meg is lehetne dumalni mindet..es mondjuk nem itt offolnank 😛 ....bar ennek is van jo hatasa..allando Top no#2 😛P)
Nos akkor javaslom, hogy kezdjünk el anyagot gyûjteni. Én vállalom a játékos részt, Cifu-é lesz a haditechnika, Seweed meg a makettes. Persze lehet és kell is egymásnak bedolgozni, besegíteni cikkekkel stb...

DJ Skyline

[NST]Cifu
Akkor már csak azt kellene megdumcsizni, hogy is csináljuk. 😊)

Seaweed
DJ Skyline
NEEEEEEEEEEE....na várj csak

Seaweed
grrr...ez utobbi Cifu beleegyezesere ment....
Seaweed
Kiraly!
Seaweed
ize
Seaweed
Ellenben a Leopold..nah az igen 😛
Meg a nagymotor..meg kis kek auto
http://web.axelero.hu/seaweed/muha.jpg
[NST]Cifu
Részemrõl benne vagyok!

Seaweed
Reszemrol okes 😉)
Seaweed
DJ Skyline
hát ja az nem volt semmi...de nem sok kóreai "lockonol"!

Határidõ nincs, csináljuk ahogy tudjuk. Cifut is rá kell beszélni, kár lenne elkallódni hagyni azokat a jó kis ismertetõket amiket szokott írni.
Szerintem legyen benne játék+makett+haditech

Seaweed
Seaweed
(Azert Makettezosben a multkori amokfutasunkat is alig kozeliti meg a doomtri topics... 3 vagy 4 ezer hozzaszolas 4-5 embertol 3 nap alatt?!! )
DJ Skyline
ok...te ikonos!

Seaweed
Dehogynem...el kell kezdeni veszekedni
DJ Skyline
LOL...azok percenként írnak 5 kommentet...ha még szpemmelünk sem érjük utol õket!😊

Seaweed
Nah masodikak vagyunk..ha rakapcsolunk a sok kozkat is lekorozhetjuk a Doom tri topicsban
Seaweed
Illetve mint tudod nekem lenni makettes oldalam...
(ha ezt mint szuverin..de megis beolvasztott formaban meg lehet oldani nekem 8)
Seaweed
Hadtech erdekel..csak ne szirotson soha semmilyen hataerido!
(Szerintem Cifu-is kb igy volna vele...illetve ot en meg "beajanlanam" 😉)
persze, hogy kell rendes domain. ez csak egy ilyen próba hely, beraktam a zenés oldalunk alá.
A kérdés már csak az, hogy kibõvítsük e még valamivel.. makettek, haditechnika stb.