Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nem nehéz észrevenni mivel a feszállás elõtt láthatóan "mozog" a hajtómû, a másik pedig hogy a pilóta kezérõl látszik a jobb oldalt elhelyezett botkormány

ugye?😊

arty
lehet nem irtam érthetõen...

szal abban a videoban nem annyira a saját tengelye körül forog a gép, mint az elõtte végrehajtott "kobráknál" ...

"kobrákat" meg már nem merem leirni idézõjel nélkül 😄

Forza.

A videoban Su-35/37-ként van feliratozva a bevezetõben... Nem én vagyok a szakértõ...
A kis loopos jelleg olyan pár száz méter magasságnyerést takar... 😊

Reaper
Istenem olyan változatos ez a téma😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kulbit, most hogy nézem tényleg van benne egy kis loopos jelleg, és nem Su-35 hanem Su-37

42nd Intruder
ÁÁÁÁ sz@r@kodik a net a suliban.... Majd otthonról dobok be képet.

Szóval a videón látható manõver kulbit vagy egy looping mod a la Su-35?

Ezt most nem nem nagyin értem.(de biztos csak én vagyok a hülye)

a kobrát nem is én ítam elõször bele!

Adam II
OFF:
Fulcrum híres lett! Valaki nyitott neki egy topicot a gumiszobában!!!

arty
megvan 😊 kösz! érdekes, elsõre észre sem vettem h szalto... mert tényleg nem olyan, mint ahogyan a "kobrákat" csinálták... elég loopos 😄

Forza.

huhh valaki nagyon tud😊

szerintem ennek nem túl sok köze van a loopinghoz (bár lehet hogy nincs igazam, ezt majd a szakértõk megmondják),de ez az én véleményem.Ha looping lenne nem ilyen pályán haladna a gép.Szerintem megfordul menet közben a tengelye körul.A kobra után átbillen és hanyatt esik akkor nem tudom hogy csinál bukfencet??

Lehet hogy félreértek valamit, de...
A videon látható manõver (4:57-5:04) sokkal közelebb áll egy lassú, szûkített, felsõ pontján átesésközeli sebességû loopinghoz. A manõver függõleges komponense is lényegesen több, mint a kobránál.
Az Intruder által lerajzolt manõver egy kobrával indul, ami a maximális ~120° állásszögnél a tolóerõvektoros hajtómû segítségével lényeges magasságnyerés nélkül "átbillen-hanyattesik", miközben eredeti haladási irányát nagyjából megtartja.
Számomra úgy tûnik, hogy a manõver függõleges komponensének mértéke alapján lehet meghatározni, hogy bukfenc vagy "szaltó"..????

Adam II
MOD?
HAHAHAHAHAHAHAHA Mod HAHAHA
Sok víz folyik le a Dunán addig amíg valaki összedob egy ilyen modot.

Negwar
bakker semmi mod vagy ilyesmi? még egy ilyen CSIIITnek is örülnék😄

\"This is a good day to die!\"

[NST]Cifu
Mivel nincs tolóerõvektor-irányítással rendelkezõ tipus a Lomac-ban, ez nem túl meglepõ... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Negwar
Uhh hát ez durva ! Kár hogy lomac ben ilyet nem lehet, pontositok én még nem tudtam hasonlot csinálni😊

\"This is a good day to die!\"

Adam II
cép

Intruder már bemutatta a manõvert, de megtalálod kb. 4:57-5:04-ig.

Hali!
Végignéztem a videót de én a 'szaltót' nem találtam benne... Pontos infot tudnál adni, hogy hányadik perc:másodpercnél láttad?

42nd Intruder
Nem néztem a videót, de gondolom melyikre gondolsz... A "szaltó" hivatalos neve (bár az ilyen "apróságokban" sosem voltam profi) KULBIT, ha minden igaz....
Kép:

Töltsétek le Tikal 2486-os hozzászólásában a "Su-35 manuevers" videót és abban láthattok szaltót

Elkészült a Lock On legújabb, 1.02-es verziójához a magyar nyelvû billentyûzetkiosztás lap. A PDF formátumú, nyomtatható dokumentumot keressétek itt: http://bop.agria.hu/letoltes.php

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Reaper
UP

Reaper
Ejj-ejj emberek, kéne megint vmi tudományos téma!😊

Adam II
Tom de a kissrác elhitte h tud szaltózni

arty
a szaltót én hoztam a köztudatba 😄

egy ilyen videoja nincs vkinek ?

Forza.

Adam II
Apám ez tényleg Balu kapitány

Szaltót nem tud csak bakot ugrik és még tolatni is tud és sípol is hozzá mint a kamijon

Seaweed
Szalto-Mortale meg a cirkuszban
Reaper
Bogaram szaltó max atlétikában van, nem a repülésben...

De ahogy látom erre már válaszoltak.

A Su-37 tud full hátraszaltót

Reaper
Amikor elõször csinálták a "Tower"-t pilótáink (egy évtizede kb.) sikerült a manõverbõl összehozniuk a "hanyattesés" figurát egyszer-kétszer. Ahogy elhallottam nem volt kellemes élmény, mondhatni beszarás jellegû volt:-D Üdv!

Seaweed
Nanaaa...meg szep hogyaz egy papirrepulo volt!!! Nem is.. inkabb egy RC gep volt ami nem is repulo hanem helikopter...forog maga korul mint en
Seaweed
Most mit varsz? Ugysem fogja elismeri hogy tevedett, es oltari nagy barmomsagokkal vetitett itt. Hisz az o apukaja megmondotta, es az ugy is van.......
arty
és akkor lezuhan ? nem lehet h átmegy szabadesésbe, orral lefele, s visszakapod az irányitást? vagy de, de akkoris veszélyes? errõl videot szivesen néznék ...

csak mert az il2fb-ben elvileg igy kell az átesést megoldani ...

Forza.

[NST]Cifu
Elnézést, ez a Herpetológia topic? 😊)

lol 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vipera:

Anakonda:

Kobra:

[NST]Cifu
Mert leválik az áramlás a vezérsíkokról, és nem lehet kormányozni a gépet. A tolóerõvektoros kormányzású gépek erre is képesek persze, pl. a Szu-37 bemutatórepülésében is szerepelt egy ilyen erõsen szûkített (csaknem helyben) hátrszaltó.

hiba
a vipera egy vekony gumbot szeruseg (felxibilis a vegen egy kis femdarabbal), akkor az anaconda a baseball uto lehet 😊

arty
ha már kobráig megy a dolog, miért nem csinálnak full "hátraszaltot" ?

Forza.

jah csak erre mondta elöbb reaper hogy a filmben szereplõ 29es is 90fok feletit csinált és igy video alapján nekem is ugy tünt 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az anakonda olyan mint a vipera csak nagyobb 😊

Ha elmondod milyen az az anaconda akkor megtudom mondani

Reaper
Te srác, most akkor ez kobra vagy anaconda?

Reaper

Errõl vitáztunk Kb.60 hozzászólást az elõbb.Én is azt állítottam mint te de ez végülis csak nézõpont kérdése, hogy ki mit tekint kobrának.

Gundark
Az nem kobra amit mutatott a 29es Maximum vizisikló. De ha mégis elfogadjuk hogy kobra akkor a gép nem 29es, hanem szu 27es (mert csak az tuggya)csak hullámpapírokkal átformálták a külsejét