Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal abban a videoban nem annyira a saját tengelye körül forog a gép, mint az elõtte végrehajtott "kobráknál" ...
"kobrákat" meg már nem merem leirni idézõjel nélkül 😄
Forza.
A kis loopos jelleg olyan pár száz méter magasságnyerést takar... 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Forza.
szerintem ennek nem túl sok köze van a loopinghoz (bár lehet hogy nincs igazam, ezt majd a szakértõk megmondják),de ez az én véleményem.Ha looping lenne nem ilyen pályán haladna a gép.Szerintem megfordul menet közben a tengelye körul.A kobra után átbillen és hanyatt esik akkor nem tudom hogy csinál bukfencet??
A videon látható manõver (4:57-5:04) sokkal közelebb áll egy lassú, szûkített, felsõ pontján átesésközeli sebességû loopinghoz. A manõver függõleges komponense is lényegesen több, mint a kobránál.
Az Intruder által lerajzolt manõver egy kobrával indul, ami a maximális ~120° állásszögnél a tolóerõvektoros hajtómû segítségével lényeges magasságnyerés nélkül "átbillen-hanyattesik", miközben eredeti haladási irányát nagyjából megtartja.
Számomra úgy tûnik, hogy a manõver függõleges komponensének mértéke alapján lehet meghatározni, hogy bukfenc vagy "szaltó"..????
HAHAHAHAHAHAHAHA Mod HAHAHA
Sok víz folyik le a Dunán addig amíg valaki összedob egy ilyen modot.
\"This is a good day to die!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

\"This is a good day to die!\"
Végignéztem a videót de én a 'szaltót' nem találtam benne... Pontos infot tudnál adni, hogy hányadik perc:másodpercnél láttad?
Kép:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szaltót nem tud csak bakot ugrik és még tolatni is tud és sípol is hozzá mint a kamijon

csak mert az il2fb-ben elvileg igy kell az átesést megoldani ...
Forza.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Anakonda:
Kobra:
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Maximum vizisikló. De ha mégis elfogadjuk hogy kobra akkor a gép nem 29es, hanem szu 27es (mert csak az tuggya
)csak hullámpapírokkal átformálták a külsejét