Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ha tudnád anno hány kisiskolás vérpistikével volt dolgom, ezért csináltunk egy ilyen felvételi lapot - utána annyi változott, hogy azt találgattam, hogy a tesztet most csak elmarhulta, vagy tényleg ennyire fura fazon... <#vigyor>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a felvételi kérdések elég érdekesek 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Családi kiskeredés. 😊
Mivel minden második nap rám jut a zárás, fél 11 elött aligha érek haza... <#whatever>

mit dolgozol, hogy este 8-kor nem érsz rá? 😊

A kedd csak ilyen hasraütés volt. Lehetne bármelyik nap szerintem.. akár hétvége is. Csináltam egy Teamspeak szervert, és vagy egy rakás coop küldetésem, fõleg FB és PF.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[NST]Cifu
Sajna én holnap dolgozom, szóval a kedd kiesett, de az ötlet jó!

[NST]Cifu
OFF:
Hát akit érdekel, az NST történetét megtalálja az NST honlapján (HTML/HUN-t választani), de ez úgy 2002 végétõl érdeklõdés hiányában lejtmenetbe kezdett, a fenének se volt kedve vele foglalkozni, ezért szépen el is felejtõdött (sajnos Kosh halála miatt az a szerver, ahol az oldal van (www.babylon5.hu) rövidesen megszûnik, tehát hamarosan ez is történelem lesz...). Amúgy mindenfélével játszottunk a CS-tõl kezdve a különféle UT Modokon (TO, SF), az MW4-en át az OFP-ig mindenfélével.
Miután a csapat (ill. haveri kör) tagjainak egyre kevesebb szabadideje van, a játékmennyiség is egyre csökken, néha még leülünk egyet CS:Source-ozni, vagy amilyen játék éppen akad, tehát az NST még nem halott, de gyakorlatilag már nem jelent többet egy 5-6 fõs laza haveri körnél.

Egyébként az NST annyit jelentett eredetileg, hogy Nightly Strike, de erre mindenhol az volt a reakció, hogy helytelen, szóval lett kitalálva helyette mindenféle marhaság (Night Strikers Team, Non Suicid Team, stb.), de egy idõ után simán már csak annyi volt, hogy NST-k vagyunk, és kész... <#vigyor>

A dogightozás nem túl mókaás dolog, az online háborúkban egyedül nem sok esélyem van, sima coop-ot meg ritkán indítanak 😊

Azon gondolkoztam, hogy indítani kellene egy coopklubot, ahol egy fix idõpontban lehetne repülni, mondjuk minden hét kedden, este 8-tól 10ig. Akinek lenne kedve beszállni azt szivesen látnánk. Kérdés, hogy van e rá igény...

Seaweed
Lock on volt..jot gameltem...irtottem az ellent (4 legigyozelem gepvesztes nelkul..csak kicsit messze voltak..sokat kellett repkedni ertuk..)
*vagy

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

most montad.... il2 vgay lock on 😄DDDD

Bucser
szúrjam ki a szemem de nem látlak😄 IL-2 vagy lock-ON szoba?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
pl..most lathatsz lobby-n 😄
Seaweed
Mert en meg ritkabban vagyok lobby-n 😄
Bucser
Húúú NST szerintem már nagyon régúta megy... Mechwarrioroztak egy idõben (én onnan ismerem õket) OFP-tek aktívan ez biztos, CS-ztek is mint csapat meg talán Rainbow Six??? de ezt Cifu tudná megmondani😊

Neuro-t szoktam látni lobbyn néha (nagyon ritkán). Veled még nem találkoztam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
<#vigyor4>
Tényleg, ma befejezem már a 124-es oldalt és kirakom. Már vagy két hónapja megvan hozzá minden csak az utolsó simítások hiányoznak 😊

Seaweed
jah azt meg el is felejtettem hogy elvileg most is vagyok tagja egynek... 124sq ...de ebben "csak ugy" vagyunk benne Neuroval ketten, hogy lehetosegunk azert megm,aradjon online warozni..
Seaweed
Oooo igen... <#vigyor3>...bar amelyik verziot en olvastam az is mar igen szep "meretes"...ha befelyezed, szvsz egyedulallo lesz mo.-n!!
Seaweed
Bucser jol tudod...😉
NST-t en meg anno az OFP-s kicsiny korszakombol, mint klant ismertem meg...
Tényleg, mi az az NST?

Bucser
Seaweed volt tagja Virtuális századnak ha jól tudom<#ravasz1>
Cifu meg mint látod az NST tagja (nem tudom mennyire járnak még össze játszani). Mást nem tudok... (én nem teszem fel lock on-t gépbõvítésig😄 ezt megígértem😊 Majd utána😊

majd jól megvesztegetünk 😄DD

NEXUS6
Amúgy ti voltatok már virtuális század virtuális század elleni "harcászati gyakorlaton"?

Gondolom ott kicsit szervezettebb a tevékenység, és az emberek nem csak a "nyomulok az ellen felé egyes géppel esetleg géppárban" harceljárást, meg a tekerem a gépet ezerrel harcászati fogást alkalmazzák?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

[NST]Cifu
Dõlök a röhögéstõl, könyörgöm, kíméljetek... <#nyes>

Könyvet írni? Még nyáron megigértem magamnak, hogy csinálok egy szép kerek Szu-27 család ismertetõt, és még mindig nem sikerült befejeznem, ég is miatta a pofázmányom rendesen... <#vigyor5>

a látszat néha csal! a neten méginkább igy van ez! ;P

Seaweed
Hat informacioforrasaim alapjan, annak tunik... 😄
mellesleg honnét vagy te benne olyan biztos hogy õ is ember? 😛

akkor beszervezer valami jó kis kiadót aki jó pénzeket fizet érte, és te meg (vagy akinek érdeke ezen könyv megiratása jelen esetben nexus 😛) kapsz egy tiszteletpéldányt a közvetitõi szerepért 😄

Seaweed
😛....tudvan hogy o is ember ezt azert ketlem hogy siman csak megkeresen mulna... 😄
és? cifu simán tudna könyvet is irni szeirntem ha valaki nagyon szépen megkéri 😄DD

Seaweed
😄D
(hat ennek a temanak az atolelo leirasa egy konyvet is kitenne...en kb 8-10 tobboldalnyi cikket olvastam amibol van egy csekely kis ralatasom erre a temara...es akkor a konyveket, melyekben pl esett szo az orosz harceljarasokrol/doktrinakrol, meg meg sem emlitettem...)
vagy pedig csak megkréni cifut és szépen nézni rá ;P

Seaweed
(persze az interneten is olvashatsz ilyen temarol eleget...de ahhoz angol tudas mindenkeppen kell...de ha nagyon bele akarsz melyedni akkor nem art az orosz sem!)
Seaweed
Konkret mindent felolelo irast nem lattam meg a kerdeses temarol. Tobb forrasbol, tobb irast olvasva lehet igazan/csak kepet alkotni a szoban forgo rendszerekrol. Ezek nagyresze nem titkos katonai dokumentum, hanem szaklapok, szakkonyvek melyen lapul.
NEXUS6
Bocsesz, de én még a K-13, R-60 környékén leragadtam😉 A 21-esen csak az volt.

Amúgy engem bûnös módon kielégít az a tény, hogy láthatólag a neten sokan még nálam is kevésbé vannak tisztában ezekkel a szabályzatokkal.

És ez így is van rendjén hiszen ezek minõsített, titkos dokumentumok, nem igaz?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seaweed
<#hehe>
dehogyis, msot teljesen összetörted szegény lelkét 😊

Seaweed
eszem agaban sincs bantani 😊
nebáncsad már, õ szerintem a tutorokról beszélt és abból vonta le a következtetést..., az meg a tutor hiábja nem az övé... 😊

Seaweed
Latom nagyon belemerultel az okfejtesekbe, de meg ne sertodj, egy kicsit melyebb fegyverzet-ismeret es doktrina-ismeret rad ferne!
(Gondolok itt a legiharc fegyverzetek alkalmazasi eloirasaira/korulmenyeire a valos eletben, ugymint AIM-120 AMRAAM, es ugymint R-27 tipuscsalad...es eleve a legiharcerintkezesre.)
NEXUS6
Ugye?

Nekem a A2A tréningek közül ez tetszett a legjobban: Clipped Eagles: Controlling the Fight

Azóta csak úgy hullanak körülöttem az F-15-ök.😉)))

Monnyuk elgondolkoztam azon, hogy a valóságban ez hogy nézne ki?
Tartok tõle hiába nagyobb az R-27 rakéta hatótávolsága mint az AMRAM-é az amik azért simán elintéznek akárhány Szu-27/33-ast.
Fõleg mert mostanában nem egy és nem kettõ hanem jó pár tucat vadásszal támadnak az elsõ tömeges légicsapásnál, úgy ahogy az a nagykönyvben meg van írva Ezért tuti hogy valaki mindíg van az ember seggében.

Viszont van pl ez a küldetés :Staying Alive
Valamit elállítottam, mert ahogy a küldetés elkezdõdik a gép átmegy egyre meredekebb sûllyedésbe, és miután egy perc alatt becsapódik, az oktató csak dumál tovább, mintha mi sem történt volna!!!

Nálad nem volt valami ilyesmi? Mit állíthattam el?

[NST]Cifu
Tényleg jó oldal!

NEXUS6
Ez meg egy marha jó oldal: training

Szuper gyakorló küldetések vannak rajta. Ha az emberfia tud némileg ánglusul rengeteget lehet belõle tanulni.

Egyszer megnéztem õket és azóta nem tudnak leszedni a neten hálózatos játékban😉))
Na ez egy kicsit nagyarcú megjegyzés volt, viszont igaz!

Seaweed
Igen majd ha kieget felrakod akkor lesz v1.1
arty
kösz.. bár nem értem mi az 1.1 😊

Az origi game 1.02nél jár, igy ez alap game lesz 1.1 a kiegtõl ? 😊

Forza.

Két nagyon jó kis mod: http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=400102&f=38610606&m=8851041832

Az egyik egy szebb nap, ha valaki basic haze-t használ. A másik pedig egy kisfelbontású víz textúra, amivel a medium water ugyan olyan gyors lesz, mint a low!

Kipróbáltam mind a kettõt és nekem nagyon beválltak.

Seaweed
Igen 1.1
Seaweed
Hat jah...en meg meg arra leszek kivancsi, hogy hogy a csaba' jutunk hozza? ;]
arty
ezek a képek mik? a LO kiegbõl vannak ?

Forza.

Kíváncsi vagyok, tudják e tartani a novemberi megjelenést...