Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Én most kezdtem lock on-nal repülni. Lehet vhol komplett magyar leírást találni?
Az a "your airspeed" IAS-ban számolva
Nekem eddig pontosan mûködött, nem tapasztaltam semmi olyat, amit írtál.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ott a képen 2db számérték látható egy kisebb és egy nagyobb. a kisebb a waypointhoz rendelt sebesség alatta a nagyobb pedig a "your airspeed" a kézikönyv szerint. Én arról beszéltem.

Akkor: "vagy a waypointhoz rendelt sebesség"
Egyébként benne van a manualban - 48. oldal

A befogott cél sebessége ez fölött van. Amúgy tök egyedül repülök nav-ban.

Hmm az vagy a waypointhoz rendelt sebesség, vagy a befogott repülõgép sebessége lesz.

Volna egy másik kérdésem: A HUD bal felsõ sarkában van "valami sebesség" na ez milyen sebességet jelez? Ez sem a valós sem az indikált sebességnek nem felel meg. Pl 20 fokos állásszöggel emelkedek utánégetõvel, sebesség nõ egy darabig, majd elkezd csökkenni. Csökkentem az állásszöget de a sebesség tovább csökken, ekkor a magasságom még csak 10000m körül van. A sebességem tovább csökken 500 alá, miközben rápillantok a mach mûszerre ami már 1,8-on áll és nõ!!!! a HUD-on pedig csökken. Akkor ez most mi? Számomra érthetetlen. 500csomó csak 926 km/h lenne.
MIG-29S függesztmény nélkül

Mondjuk nálam minden más körülménytõl függetlenül a rakéta kb 15-20km távolságból indítható. Az más kérdés, hogy a találati esély növelésének érdekében jól meg kell választani azt a pillanatot mikor valójában tüzel az ember. Szerintem itt játszanak szerepet azok a körülmények amit leírtál.
A HUD-on lévõ info alapján is jól látszik, hogy hol van az a távolság ahol indítható a rakéta.
Sokszor elõfordult már, hogy 40km-rõl kaptam a pofámba rakétát mikor én még a célt sem tudom befogni olyan messze van.
Általában közelharcra esélyem sincs mivel már messzirõl leszednek. Egy két rakétát még manõverrel sikerül megszívatni, de amikor 3-at 4-et kapok akkor esélytelen.

Biztos állítani kellett volna prop pitch-en vagy a supercharger-en <#buck>

Seaweed
"Nem értek egy két dolgot még :-("

Inkabb nem szoktad meg meg, hogy valojaban senki sem tud pontos adatokat, es azt nehez is lemerni...
Peldanak okaert egy legiharc raketa sikeres alkalmazasahoz tobb egymastol fuggetlen tenyezonek is ugymond "klappolnia kell"...
Ilyen az idojaras (paratartalomtol a legnyomason at a szelsebesegig), a megkozelitesi szog, a magassag, a sebesseg kulombseg+magassagkulombseg ha van (de szinte mindig van),az elektronikai ellentevekenyseg, a hatterzaj (ugye errol sokan elfeledkeznek...nem veletlen hogy altalaban sivatagok/tenger/lakatlan teruletek felett vannak a "loveszetek"/stb...), stb-stb...es akkor meg tegyuk hozza hogy nem ritka az sem hogy igencsak "fel van becsulve" sok avionika es fegyverrendszer..
Mondjuk sajnos én nem sokat tudok a harcigépekrõl és fegyvereikrõl. De pl olvasom, hogy:
"A két belsô fegyvertartón ( és csak itt ) egy-egy R-27 R ( Alamo-A ) félaktív lokátorirányítású ( esetleg R-27 T Alamo-B infrafejes ) rakétát hordozhat, melyek maximális indítási távolsága 95 km ( szembôl támadáskor )."
Ennek ellenére nekem olyan 20km távolságból fogja be a célt...
Nem értek egy két dolgot még :-(

Nem lehet, hogy a NATO gép le van butítva? :-D

Érdekes, én ott szenvedtem 32000 láb környékén és max nem bírtam emelkedni már egy centit se, a sebességem már olyan 160 csomó környékére csökkent.

Seaweed
Hat kb ilyen <#beka3>
[NST]Cifu
Pedig egy régi vágyam, hogy kipróbáljam milyen lehet egy Mach 3-as légiharc, MiG-25 vs. SR-71... <#vigyor3>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Ha nehezen megkozelitheto egy celpont, pl sztratoszferaban repulo felderito gep (jo-jo ilyen nincs pl Lock On-ban, de elv ugynaz), akkor a mar a hatvanas evekben az izraeliek altal "kifejlesztett" modszer kitunoen hasznalhato! (Mig-25RB-k ellen talaltak ki, es mukodott)
Szembol, ugynevezett "ugrasbol" vegrehajtott inditas. (persze ehhez nem art a megfelelo fegyverzet, es a helyes szog kivalasztasa, hogy a cel nem menjen tul az idealis inditasi ponton...erre valo a ravezetes..)
[NST]Cifu
52000 láb mindössze 15.85km. Ha más nem megy, akkor R-27R/T/ER/ET, ha pedig MiG-29S-el repülsz akkor meg R-77.

De most kiváncsiságból kipróbáltam, és egy csontra telepakolt (100% üzemanyag, póttartály, 4xR-77 és 2xR-73) MiG-29S-el kényelmesen felrepültem 15.5km magasba, majd lelõttem 4db 16km magasan repülõ (fegyverzet nélküli) F-16A-t.

Jó, ilyen megterhelt géppel fordulóharcba aligha kezdenék, de a 15.5km azért kényelmesen elérhetõ...

Na igen nemrossz, viszont ha nincs fegyverem akkor nem igazán tudom leküzdeni az 52000 láb magasságban található ellenséges repcsit.
Pl valamelyik mig29 küldetést ezért nem tudtam teljesíteni. Már nem tudom melyik volt.

[NST]Cifu
Mert valószinüleg terhelt géppel mész (rakéták, pótüzemanyag tartály, teli tank, stb.), gyorsan csináltam két képet függesztmény nélküli, 50%-os üzemanyagmennyiséggel, vízszintesen repülõ MiG-29A-ról:

Rep. Magasság: 18080 méter, Sebesség: 2129km/h = 2 Mach

Rep. Magasság: 12991 méter, Sebesség: 2284km/h = 2.15 Mach

Így hirtelen ennyit sikerült elérnem.
Egyébiránt ajánlott a Google használata, de pár saját link:
Fighter Tactics Academy
Globalsecurity.org

Tudtok-e olyan oldalt ahol a gépekrõl lehet több infót kapni, manõverekrõl stb...

Miért van az, hogy a Mig 29-el max 32000 láb magasságot tudok elérni, valamint a 2 mach sebességet meg se tudom közelíteni pedig elvileg 2,3 mach-ra képes

Seaweed
Olvassatok rendszeresen BoP-ot, ott ugyis megirjuk, hogy hogy simnt lehet majd Flaming Cliffs-hez jutni.
Adam II
Ja ,akkor jó.

1.02-höz nem kell nocd. Alapból kivették belõle a fejlesztõk.

Adam II
:/
Tudsz NO CD Backupot az 1.02 verzióhoz. A Megagames nem mûködik valamié.

Bucser
Európában?? gõzöm sincs......

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Jó bocs de mikor lesz?

Bucser
Az nem patch lesz, hanem kiegészítõ és Flaming Cliffs vagy Hot Rocks lesz a címe (nem tudom melyik a hivatalos)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Mikor lesz 1.1 patch?

ja photoshop 😊
csak hogy "fílingesebb" legyen mert a küldetés sötétben játszódik

Photoshop...
Neked is BUÉK! 😄
ha jól látom ez a neuro-kép éjszakai látásmódban night vision vagy miben vagy,hogy lehet ezt bekapcsolni??billentyüzetkombináció?(ha van ilyen benne egyáltalán..)<#wow1>
<#wow1>huuu de rég jártam erre most raktam fel ujra a lock ont Boldog Újévet MINDENKINEK<#integet2>
[NST]Cifu
<#eljen>

HindHunt - 3 az 1-ben magyar nyelvû mission pack letölthetõ innen:

http://bop.agria.hu/lockon_download/hindhunt.zip

Seaweed
BoP-on news
mit nem ugy kell?? ugy kell bal fent keyboard helyére joy és ugy mennie kéne, legalábbis nekem ugyan iylen joyal semmi gondom nem volt...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[HUN]Crassus
Igen a lenyilo menubol allitottam ize probaltam allitani....,de ha nem ugy kell akkor honnan allitsam be??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

érdekes mert nekem ugyanezt a joy-t egybõl jól felismerte...
egy tipp: bal fent keyboard-ról átálitottad a lenyilo mentü joy-ra? mert az lehet bekavarhat... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[HUN]Crassus
Hi! most,hogy felujjitottam a gepemet ujra eloszedtem ezt a gammat viszont fogalmam sincs ,hogyan tudnam a Joyom(Saitek Cyborg 3d)konfiguralni...a progi "latja" ,de hiaba valasztom ki mondjuk az oldalkormanyt es csavarom el a Joyt nem raktarozza el..hogyan es mit kene cselekednem ,hogy minden gombot frankon ratudjak kalibralni??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[NST]Cifu
Vagy p2p (sajna én még nem találkoztam vele...), vagy megveszed online... 😊

Seaweed
Egyre jobban foglalkoztat hogy hogy jutok en ehhez a "Flamming Cliffs"-hez hozza....?!
Seaweed
Ha valaki nem latta volna meg oket! (erdemes leszedni..)
http://lockon.ru/vid/VikhrAttack1.wmv
http://lockon.ru/vid/Landing1sound.wmv
http://lockon.ru/vid/Su_25T_In_Action.wmv
Seaweed
Nah ha valaki akar nyomulni, most megyek lobby-ra lockonozni..
Seaweed
Tudtomal 1.1 nem jelent meg meg. Vagy tevedek?
nem tom de ha ti azt irtátok akkor biztos 😄DD

[NST]Cifu
Az 1.1 egy küldetéslemez, amit csak oroszországban árulnak. Az angol nyelvû változatot a készítõk honlapján (pénzért) letöltheted.

narazzino
Nah kicsit le vok maradva
Ez az 1.1 kiegészítõ vagy patch vagy mi?

[NST]Cifu
Létezik egyáltalán olyan klán, hogy ? Mikor ezt csináltuk, még nem volt. <#vigyor3>

lol 😄
apropo, miért utáljátok ennyire az klánt? 😄DDDD