Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi Boxi!

Engem érdekelne a mûved😊
Elküldenéd ide? [email protected].
Köszi
S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Sziasztok Bucser, Nexus6, Arty!

A hangkártyám integrált és nincs bent másik úgyhogy így jártam😞 A jóhír viszont hogy nekem is egyre többet megy jól (talán kezd észheztérni?).
A procit és a hang karit anyagi okokból még fontolás tárgyává teszem mert mással igazából nincs bajom.
A nocd exe-t és loman-t kipróbálom!

Köszi a segítséget!!

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

sérült géppel visszatérek a reptérre,földön lehet javítani a sérüléseket?
A letölthetõ Flaming Cliffs adddon-on pedig starforce védelem lesz, pontosabban StarForce ProActive 1.1 , cd-re meg semmi szükség mivel online kell aktiválni majd a játékot, ha a hardware változik akkor újboli aktiválás lesz szükséges. A mini image-t meg az emulációt el lehet felejteni mivel ugye nincs cd. A védelem feltöréséhez meg nem sok reményt fûznék...

NEXUS6
Azt már a Flanker2-nél megszoktam hogy a telepités után egyszer biztosan kifagy, szal ezen a LO esetében sem csodálkoztam. Utána ez is észhez tér szerencsére. Legalább is nálam.

A hangkari tényleg vitális kérdés, ezért van nálam is 2 a gépben belõle😉 Egy játékra, egy meg multimédiára.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bucser
Így igaz nincs benne kivetnivaló.. Inkább azzal vannak gondok, hogy sok objectnél akár a 1,5 gigányi ram is kevés tud lenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Talán... De mivel az ár legnagyobb részét a terjesztök éd kereskedök nyúlják le, a fejlesztés az ö Audi V8-ban fog jelentkezni... :-)

Az IL-2 3.04 (Pacific Fighters) multijában igazából nincs kivetnivaló...

arty
serial miatt TALÁN többen vennék meg, több pénz jutna fejelsztésre ... TALÁN ... 😊

il2 multija jobb amugy? csak ez a lock on lett ennyire gyengus? (én amugy utoljára az 1.01el játszottam, mág a régi athlonomon, de annyira lassu volt, h hagytam ... )

Forza.

arty
bele lehet tenni, csak semmi értelme 😊 sf3 szted mi alapján mondaná meg, hogy nem eredeti-e a lemez ? hiszen a korongon a gyártáskor nem helyezték el azokat az infokat, ami az sf3nak kell, h eldönthesse eredeti e vagy másolt ...

scirocco: jaja, alaplapi hang letilt, MINIMUM egy live! kell a konfigba... nomeg a celeron tényleg gyenge, ahogyan bucser mondja ... illetve, ehez a játékhoz még az AthlonFX is kevés 😊 sztem a virtual drájvod a védelem lõhette ki, használd a nocd exeket, azzal nem lesz gond 😊 kényelmesebb is ...

Forza.

Bucser
nekem kifagysi és kilépési problémám nem volt vele, persze vigyázni kell pár dologra. Milyen hangkártyád van? HA az alaplapit használod akkor a hardveres gyorsítást vedd le meg EAX-et ne használj meg etc. JA és a procid mint celeron sem éppen biztos, hogy tökéletes a feladatra.... Ajánlom a LOMAN 2.1-et abban elég sok beállítási lehetõség van

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Végül megvettem a progit, bár ne tettem volna😞
Ahogy feltettem s elõször elindítottam volna letiltatta a virtuális meghajtót. Mi????!!!!!
Ezt eddig egyik játék sem tette - dobozos,nélküli! Ok, eltávolítottam. Most pedig 1.01-rõl 1.02-re frissítés után (is) a pálya betöltés után kilép az asztalra majd minden alkalommal?!

Nem tudom mennyire jó szimulátor de hogy egy gyári gametõl nem ezt várom az biztos.
Mielõtt a kukába landol, még adok "neki" egy esélyt ha lenne valami ötletetek.
köszi

Télleg a hang lessz😊 optionsban minden kilöttem és nem fagy meg<#buck>
Konfig az ok lehet alaplapi hangk a bibi bár IC7 es beküldök valami soundblastot hátha
kösz! 😄
Bucser
Tedd fel a lOman-t keresd meg hozzá a Hang optimalizációt (azt hiszem van ilyen ami lecserélni az óriási wav fileokat kisebbre rosszabb minõségûre aztán még lehet cifrázni vegyél erõsebb gépet😊

Sziasztok!
Tök uj vagyok itt, nem régóta játszom a LockOnnal de tele problémával
a játék kifagy csak a reset segít felraktam patch 1,02 semmi javulás ti is hasonló cipõben vagy valami segítség? bocs hogy csak ugy nektek estem de idegesít a dolog
Bucser
vissza kéne térni jó öreg Flanker 2.5-höz😊

Én is erre gondoltam...
Korunk divatja, hogy erölteti mindenki az SF3-at, de a game meg tele van bugokkal...
Egyébként most sem sokan játszák neten... Seriallal üres lenne a lobby...

Bucser
Fortdítsuk meg a helyzetet😊 Szerinted ha serialt kérnének megcsinálnák rendesen a netes részét??? Kétlem😄

Sima letölthetö patch-be is bele lehet tenni a SF3-at.
A netes játék minösége még mindíg nem érett meg a serialra...

narazzino
wanadoo nem?

arty
ha az 1.1 nem külön CDn jön ki, aligha lesz az sf3-as 😊

viszont, azt tényleg nem értem, a netes játékot miért nem védték le seriallal ...

Forza.

Köszi az info-kat!
Várok akkor még az 1.1-re. Wandoo-n nem volt fent sajnos😞

dehogynem vagy öreg, kész vénember vagyol má lassan!!! 😉))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Hehhe itt szintén pedig én még nem is vagyok öreg csak régóta játszom😊

Seaweed
En mar regen nem hiszek a Lock on 1.1-ben!
(Meg mar egyre jobban oregedek is ki a jatekokbol sajnos...ezt mar erzem azon, hogy egyszeruen nincs kedvem jatszani...amivel meg komolyan jatszok azt meg megveszem, mert abbol olyan keves van hogy kibirom...)
A 7-vip oldalon anno fenn volt, most nem megy az oldal... Wandoo-n nézted?
Egyébként már vszínü nem túl drága a vásárláshoz sem...

A LockOn fórumon nagyon mondják, hogy a 1.1 StarForce3 védelemmel fog kijönni. Egy-két hét alatt letölthetö lesz az úgy is. Az online részt viszont kóddal le tudják majd védeni. Úgyhogy aki online is akar játszani.... Persze nem lenne baj a korrekt netes játszhatóságot megvalósítani, mert különben az egész felesleges...

Majd ha egyszer megjelenik....

Seaweed
Vedd meg!
tudom, hogy arra gondoltál

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hi neuro,
warez-re gondoltam😊
Azért kösz.

Bocs..! az elöbbi rossz helyre ment.
Hali!
Van egy zsenge Lock On magyarításom, ami saját mûvem, saját részre készült. Megosztom azzal akinek szüksége lehet rá.
Angolul nem tudok,úgy hogy a köpködésbõl nem kérek,csodára ne számítsatok! Azért, aki tud az javítsa ki a hibákat, mert az van...
Ide csak azért nem teszem be, mert nem tudom hogy kell a filet beilleszteni, de emailben elküldöm aki kéri. Gondolom olyan sokan nem lesznek..?
www.cdgalaxis.hu

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sziasztok!

Mondanátok site-ot ahol jelenleg is elérhetõ a game?!

Elõre is köszi

<#wink> Megnyugottam!
😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Így is, úgy is. Lélekben föleg a fejlesztökkel...

lélekben? 😄

Nem! Itt vagyunk azért! :-)

Halihó! Eltünt mindenki? <#szomoru1>
narazzino
nem tudom de nem akartam azt irni hogy az a legjobb mert nem akartam hogy belekössenek, mert lehet hogy ténykeg van jobb de ezt mindenki maga dönti el hogy neki melyik tetszik a legjobban

hiba
Melyik az a keves?😊

Seaweed
Hat a tenyt nem vitatom, csak mar nem varom hogy megjelenjen....egyszer csak, talan, remelhetoleg tenyleg megjelenik... akkor tolom majd..de mar nem varom...<#pardon1>
narazzino
elhiszem. kiadhatták volna idõben. de a lock onnál még mindig nem sok jobb repülõszimulátor van ugyhogy maradok ennél

Seaweed
Az az igazsag hogy en mar regen nem varom...
narazzino
grotesknek szólt

narazzino
mért gondolod? ha kijön a kieg. sztem ujra fellendül. (az más kérdés hogy mostanában tényleg nemnagyon irkálnak ide)

narazzino
én meg várom a kiegészítõt.

Seaweed
OFP-zek mostanabn.. most pl egy Specnaz/Sobr kampanyt keszitgetek 😊)
grotesk
lock on topic a pusztulás szélén.<#nyes>