Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
7USD = kb 1300HUF

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Reaper
123 rubel = kb 7$

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

arty
mennyi most a rubel? 😄

Forza.

oroszországban van kint 123 rubelért 😊

arty
hol van "kint" ? 😊

Forza.

Seaweed
Szomoru hogy mar nem dobogtatja meg a szivem....<#szomoru1>
kint van az orosz 1.1

Ha csak ennyi akkor kösz.
Így elég Örömtelen!
arty
igen, de pont ezt a "tulvállalásos" dolgot kritizálom ... inkább lehetne pár géppel kevesebb, de mondjuk optimalizálgatták volna kicsit az enginet ... az UBI nyilván beleerõltette az amcsi gépeket, de az azzal eltökölt idõ miatt lett nyilván ennyire bugos/lassu.

és továbbra sem értem, miért nem tettek bele egy egyszerü serial ellenõrzést a multihoz 😞 sztem nagyobb eladásokat lehetett volna elérni ... ugyanez áll persze PF-re is ... bár az nem 2500ft 😊 - s akkor az UBI sem feledkezne meg ennyire a játékról ill. mostantol sztem a stilusrol is ... 😞

Forza.

nem kell parokolni csak leszállni. utánna ESC, majd SAVE ha sikeres volt a küldetés

full grafikán nincs olyan gép amin nem szaggatna

próbáld ezeket:

visibility range: medium
cockpit mirrors+reflection: ki
shadows: active planar
civilian traffic: ki
haze: basic
effects: medium
water: medium vagy low

Hali!
Lenne egy-két...,számotokra talán ostoba kérdésem.
Van ebbe a játékban olyan, hogy a küldik vagy egy sikeres kampányrész befejeztével /mint az USAF-nál/ szerény gratuláció, vagy egyáltalán hol van vége sikeresen, esetleg sikertelenül a feladatnak? Landolás után, hova kell parkolni vagy le lehet e venni az energit stb...? Persze, mind ezt az Escape használata elött! Ha tudna ebben valaki segíteni. Elõre is Köszi...
Bucser
Próbáld már meg hogy elindítod a Start menü--->futtatás--->dxdiag---> ott SOund fül---> ott pedig a soun acceleration melletti csúszkát lehúzod No aceleration-ra... ez is sokmindent megold általában talán..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem ez kicsit magas ... egyébként a probléma az, hogy AMD XP3200+/kb. 1 giga RAM/9800pro videókártyával szakad full grafikán 😞

\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -

Megvan.Fel is megyek a hyperbe, el is indul a lock on a kiválasztott oldalról csak a multiban nem találom a nickeket.Na most mi legyen?

Regisztrálj a hyper oldalon nick, jelszó, email, a cimre küldenek egy linket rákattintva aktiválod a nicked a chatba ezt a jeszót és emailt köll beírni
Ok. Mevan.Kapcsolódott.Megcsináltam az FB-vel is.Az eredmény,hogy kapcsolódik és kéri a chat jelszavat.Mind a két proginál.És lám egy újabb gond.Beírok valamit és bontja a kapcsolatot. Gondolom én a hyper oldalon kell valamit belõni a bejelentkezés után? Regiztem a 1.TG ricsi-n Rik hívóval.Leszögezném,nem majmolom a címadót csupán engem is így hívnak.Nincs esetleg skype-d? Ha nem gond ott extrasnell be tudnánk lõni a rendszerem és megindulhatna a kiképzésem.Írd meg légyszi ha jó és mikor a skype ma valamikor. Ha nem akkor engedelmeddel, továbbra is ostromolni foglak a pv oldalon az ügyes bajos dolgaimmal. Köszi mindent! R

Bucser
töltsd le a loman 2.1-es verzióját (lehet van már 2.2-es is). Ezzel tudsz majd hozzáadni különbözõ modokat és grafikákat etc. Ezután szedj le valami olyasmi hang mod-ot ami az irdatlan méretû wav fájlokat kicseréli ogg-re azt hiszem. Ezek sokkal kisebbek ezért kisebb memóriát foglalnak. Valamint a textúrákat is érdemes irgalmatlan méretû BMP-krõl lecserélni kisebbekre...

Bár errõl igazán a 42-esek tudnának írni vagy a volt 42-esek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

van hozzá sok szoftveres hack, amivel lehet gyorsítani a grafikát

A teljesség igénye nélkül nekem elég jól elmegy AND 2200/512 ram/9550 ext 128 on

AND 2400+ / 768MB Ram / 9600Pro 256 videó

nekem ezzel egész jól megy

Mondj légy szíves egy konkrét hardveres összeállítást, amivel futni fog. Mindenképpen mennie kell, bármi áron!!!

Bucser
Eléggé memória és processzor éhes+ baja van a hardveres Hanggyorsítással...

Van egy nagy kérdésem. Milyen hardveres támogatás kell ehhez a játékhoz. Nem igazán értem, hogy Radeon 9800 pro, miért nem elég jó videókártya ehhez a szimulátorhoz... kicsit még így is szakad néha.

Seaweed
Flanker 2-hoz meg masfel ujjnyi A5-os konyv jart, es nagy dobozban volt, es adtak hozza meg egy kb 20 oldalas fekete-feher quickguide-ot is...
Ehhez kepest ma DVD-tok, + par oldalas szar. De legalabb egesz kezikonyv pdf-ben ott a lemezen/telepitetthelyen.
42nd Intruder
Nekem van, de nem vesztes semmit se...

Bucser
Eredetihez nem adtak kiskönyvet (legalább is nekem) Maradt a cd-n lévõ PDF. egyébként ha nyomtad a Flanker 2-t sokminden átvehetõ onnan az üzemmdokról és mûködésekrõl.

42nd Intruder
Tudtommal nincs. Csak a CD-n a manuál. (esetleg az eredetihez adott extravékony halandzsáló kiskönyv)

Köszi a sok infót! Rajta vagyok az ügyön. Bár vannak még vak foltjaim.Ha elakadok kérdezek.

Hi!

Létezik magyar nyalvû kézikönyv? Ha igen hol található?

Köszi

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

ricsdi! keres msn-en ,én még tanulom a LockOn-t. [email protected]
42nd Intruder
Így van és fõleg Lock On-nal. Ha elég ügyes vagy néha fent van a szerverünk Lobby-n is. Bár manapság kicsit off...

Bucser
menj el a Hyperlobby oldalára ott letöltöd a legfrissebb klienst futtatod kreálsz egy bejelentkezési nevet (a kliensben kell és nem az oldalon) Aztán már csak a lobbyn kell keresned hostot. Ha Il-2-t akarsz játszani akkor Kell a Forgotten Battles+ Ace's Expansion Pack+ Pacific Fighters+ 3.04M-es patch. Lock Onhoz meg nem tudom micsoda😊 Il-2 szobában sok magyar van 1.TG , V.4 , VO101, GA, 77th, 124sq, vagy 99 RB elõjellel. remélem nem hagytam ki senkit😊 jaés néha átjönnek a kályháról kávétdarálni a 42nd TFW tagjai is😊 Értelemszerûen õk 42nd elõjellel találod. Õk orosz technikát trepülnek

Hi nektek fly harcosok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan és mi módon tudnék a neten játszani lock on-t vagy il-2-t.A technikai háttemem adott.Már csak néhány partner illetve szerver hiányzik.
Köszi! R.

Bucser&Neuro!

THX!

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Bucser
Vagy az F22 lightning sorozat a Novalogictól. Vagy a Jane's szimulátorai...

Jetfighter sorozat

Hi!

Ajánlanátok valami olyan game-et ami játszhatóság szempontjából kicsit élvezetesebb?! Jelenleg sajnos még nincs túl nagy rutinom.
Láttam PS2-n az ACE COMBAT 5-öt és nagyon tetszet. Ez ha jól tudom nem jelent meg PC-re, igaz?
Van valami ehhez hasonló "nekünk" is?
Köszi

Na most nem tom mit tegyek, betettem a régi hangkarit awe64 kb kéthétig gond nélkül futott a játék most kezdi elõröl kifagy bárhol ahol kedve van semmire nme reagál csak reset konfig: prescottp4 2,8 2*256 ddr ati 9600xt ic7 alaplap ötlet tanács ráolvasás bármi help!!!
április 5.

NEXUS6
Remélem nem valami CMI csippes integrált hangkarid van, mert akkor télleg megéri beruházni 1-2 ezer forintot egy egyszerûbb más (pl valami Creative) hangkariba. Prockó teljesítménytõl függetlenül szerintem felére is leveszik a CMI csippek a sebességet, viszont elég elfogadható hangjuk van😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

[NST]Cifu
Épp ellenkezõleg, fõleg az Uborkának köszönhetõ, hogy belekerült pl. az F-15C vagy az A-10A, ugye a készítõk a Flanker szériában csak orosz gépekben gondolkodtak, dehát az amerikai piac meg ugye amerikai gépeken akar repülni (szóval Flanker 3.0 helyett lett Lock-On). Sõt! Noha elvileg már az alapjátékba bekerült volna elvileg a Szu-25T, a végén nemcsak hogy kivették, de egy patchben még az F/A-18C tünt volna fel mint játszható gép (ha megnézed az F/A-18 modellje messze kidolgozottabb, mint a többi nem repülhetõ vadászgép (pl. Mirage 2000, Tornado, stb.) modellje. Csak ugye ez a patch már nem jön ki soha.

Ami a bugmentességet illeti... hát... erre azt tudom mondani, hogy hosszasan lehetne sorolni azon játékokat, amelyeknél b@sztak a minõségre, mégis kihozták õket... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

arty
ubi-t is megértem valamennyire, viszont inkább lenne pl. kevesebb vezethetõ gép, stb, extra... de az lenne bugmentes 😊

ha már kiadta az ubi, kötelességük lenne az szoftver áráért normális minõséget leszállitani, fizikai terméknél is visszaviszi az ember a selejtet amit megjavitanak ... ezesetben ugye nem javitják meg, de akkor miért is fizetett (aki fizetett) ?

Forza.

arty
paypalon akkor sem fizetnék, ha lehetne magyarországról 😊 tetü banda ...

Forza.

[NST]Cifu
Én úgy vagyok vele, hogy 10-15€ esetén simán megvenném neten... csakhogy a hivatalos oldalon csak a PayPal-t említik mint fizetési formát, és ha ez tényleg kizárólagos megoldás lesz, akkor részemrõl bukták a dolgot...

Ha közvetlen a fejlesztöknek csorog be a pénz és nem kérnek el nagy lóvát, hanem pl add-onhoz mérten 8-10 euroval megelégszenek, senki nem is fo warezoskodni...

[NST]Cifu
gondolom ezért nem volt 1.03, 1.04 ....

Nem, azért nem volt, mert az Uborka szépen levette a kezét a játékról, mivel állítólag nem fogyott belõle elég példány, így nem finanszírozta tovább a patchek/kiegészítõk fejlesztését. Ezért lett kényszerûségbõl a megoldás az online rendszer, mivel a jogok azért még az Uborkánál vannak, így a kiegészítõ lemezt hagyományos forgalmazásba csak az UBIszoft-on keresztül lehetne megoldani - csakhogy ugye õket nem érdekli a dolog...

arty
én sem hiszem, hogy feltörnék sf-t... 😊

online aktiválás részükrõl jó ötlet, a felhasználónak elég macera 😊 részben megértem, részben viszont azt látom, hogy a "használhatóvá" tévõ "pecsért" fizetni kell 😊

gondolom ezért nem volt 1.03, 1.04 ....

Forza.

Bucser
Próbáld még meg, hogy a Hardveres gyorsítst a leveszed a hangchiprõl a dxdiag directsound fülénél.