Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz meg jó de pl ha autót vezetek simán fel tudom venni az elõttem lévõ sebességét meg nagy szögben látok. Autószimulátorban ez már igen nehéz. Repülõszimben meg kurva nehéz mert nem lepillantok hanem gombokat nyomok és a moncsi csak 2d, nincs 180 fokos látószögem. Szal értem, hogy gagyibb de használhatóbb szvsz. Mind1 ez nem vita meg kötekedés akar lenni csak sztem nem gáz a 2d cockpit annak ellenére, hogy szarul néz ki manapság.

Seaweed
Pedig IL2 szeriaban az etalon a 3D muszerfal!

Ulj be egy igazi gepbe...ott is ra kell nezni, esetenket kozelebb kell hajolni hogy egy muszert leolvass! 2D-ben mind ugy van megcsinalva mintha sasszem lennel...
(IL2-ben hasznalj track ir pro-t es akkor mar zoomolhatsz is)
Igaz a falcon4 topicban írtad Seaweed de miért ciki ha 2d mûszerfal van?
Külsõ szemlélõnek nem olyan látványos mit a 3d viszont leolvasható, neadjisten egérrel kezelhetõ. Il-2 szériában számomra leolvashatatlan Lock Onban még elmegy de ez a sok zoom meg minden elviszi a fele energiámat és nemtok koncentrálni teljesen arra amire kéne.

Seaweed
Hat jah..van azert neten jopar jol megcsinalt mission
Azért nekem új élmény volt a gyári hadjáratok után pl Neuro missionja amikor napfelkeltében kellett bombázni vmi irtózatos turbolenciában. Nekem akkor esett igazán le miket tud a program 😊

Seaweed
Mentes gomb...csak itt a hadjaratoto mented el...
De ne szamits sokra..joesetben van 8 mission...es ennyi a "hadjarat"
Régóta játszom ezt a kiválló szimulátort, de a hadjárathoz sosem volt kedvem.
Ma azonban próbaképpen nekivágtam egynek. A Szu-25 hadjáratot kezdtem el, nagyon izgalmas volt. A célkonvoj hatvanvalahány százalékának lebombázása után hazafelé vettem az irányt, mert még a bombázás elõtt találatot kapott a jobb hajtómû és a jobboldali szárnytüzelõanyagtartály. Így, asszimetrikus tolóerõvel is sikerült letennem a gépet. Mission Success! De akadt egy nagy problémám: Egyszerûen nem ismerem ki magam a hadjárat kezelõfelületén. Mivel az teljesen megegyezik a Mission Editoréval, (amit sokat használtam) dunsztom sem volt, hol kéne a hadjárat állását elmenteni. Így aztán gondoltam nyilván automatikusan ment, mint az AEP,és kiléptem a fõmenübe. Mikor visszaléptem a Szu-25 hadjáratba, kiderült, hogy ezt nem kellett volna... A kérdésem az, hogy hol a fenébe kell menteni a hadjáratot? Nem az a gond, hogy most mégegyszer le kell repülnöm az elsõ küldit, csak nem szeretném, ha ez mégegyszer elõfordulna.

Seaweed
Nem szereti a joy-od! Ilye volt mar a Flanker is.
Sanyix
Kalibrálva van a joy, és kb 900 km/h nál 1000 méter körül dölöngélt, mivel elõredöntésnél csinálta, így 1g és 0g között. Egyébként nem mindíg csinálja, most repkedtem egy csomó ideig mig29-el és su27-el és nem csinálta...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szevasztok!
Most telepítettem fel a játékot, rögtön rátettem az 1.02-s peccset. Elindítom a játékot, betölti a játékot, bejön a fõmenü, de bármire kattintok, nem csinál semmit. Ha valamire rákattintottam mutána már semmire nem lehet, ctrl+alt+del-re, meg smemi egyébre sem reagál, csak a reset-re.
Konfig: P4 2,4, 512 DDR, GeForce FX 5200.
Valakinek van ötlete?

Seaweed
ehhez messze nem kell annyi mint az ilyenekhez (szerencsere)... (mint pl WoW..vagy a tobbi MMORPG)
Limitalt dolgok segitik azt hogyaki nem koczka es nem ejjel nappal alvas eves ivas elet nelkul nyomja legyen csak eredmenyes!
Korlatozott pl a lvl szint a magaddal viheto kepessegek...
Nem oldokolhetnek csak ugy le lepten nyomom..max PvE (player vs Enemy)...de ha meg is halnal ujraeledhetsz...
PvP meg csak arenaban lehet..es oda ha akarsz bemesz ha nem nem...

tehat ezert is keztem neki..nekem valo..ilyen lama rpg-snek mint en 😉))
az a baj hogy egy ilyen játékhoz RENGETEG idõ kell - és nekem már repülni sincs idõm... 😞

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
<#puszis><#szeret>
(nincs kedved beszallni..ez ugyis igazabol csapat jatek (guild aka céh)...es a kesobbiekben nekem is be kell allnom valahova ha akarok valamit kezdeni..mert kesobb mer olyan kuldetesek lesznek amiket csak csapatban lehet veghez vinni...

Megcsinalnank a BoP guildet... 😉)
cuki vagy 😊

Seaweed
neem 😄 van manus is..de en is novel tolom..nincs kedvem orakon at egy faszit bamulni...
viszont a szep noi idomokat elnezegetem orakon at szivesen 😄
(itt a karaktarem:http://kepfeltoltes.hu/050505/gw_sea_1.jpg)
hmm az nem is sok. és csak nõk szerepelnek benne? 😊) mert a képeken folyton csak azok vannak 😊

Seaweed
8k, + no havidij
mennyibe kerül?

[NST]Cifu
LoL. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én is erre tippelek, hogy a magasság, sebesség és a terheléshez képest nem stimmel valami, ezért bólogathat. Viszont nem teljesen világos, hogy egy bólogató mozgást hogy lehet irányítási hibának nézni... <#idiota>

[NST]Cifu
A probléma szvsz ott van, hogy a katonai rep.szim rajongóknak (bár ha jobban belegondolok, bármilyen katonai szim. rajongónak) nem nagyon van választási lehetõsége. Egyszerûen nincs alternatíva, vannak az ultragagyi "repülõs-lövöldözõs" játékok, de abból is évente egy, szim.-bõl meg három-négy évente egy. Ennyi, oszd be.
Amúgy az uborkánál szvsz már kifele állt a Lock-On rúdja már mielõtt megjelent, a Harpoon 4 fejlesztésének leállítása volt a töréspont, attól kezdve úgytünik a szimek és a reálisabb rétegjátékoknak nincs hosszútávú jövõjük a kiadónál. Nem csak a Lock-On és a Harpoon 4 miatt, hanem csak emlékezz vissza Maddox-ék sirámjaira a PB 'gyenge' eladási adatai miatt. Elképzelhetõnek tartom, hogy uborkáék adtak egy 'kvótát' a srácoknak, hogy legalább ennyit kéne eladni, vagy kalap-kabát. De ugyanez megfigyelhetõ a nagy húzó neveknél is, még a Red Storm-osok sem annyira az R6 szériát viszik tovább, hanem a sokkal árkádosabb és egyben populárisabb Ghost Recon-t és Splinter Cell-t.

Seaweed
MMORPG
http://www.guildwars.hu
http://www.guildwars.com
az mi? 😊

Seaweed
.....ha netan valakit erdekel telljesen ra vagyok kattava a Guild Wars-ra...ott megtalaltok....

<#vigyor>
Gundark
Szerintem nem arra gondol hogy ha megnyomja a botot valamerre akkor nem "úgy marad" a gép hanem kapálódzik. Vagy ami még lehet hogy nincsen kitrimmelve a madár.

[NST]Cifu
És mégis milyen sebesség, magasság, és terhelés mellett jelentkezik az a dülöngélés? 😊

Seaweed
Szerintem nem...nem is veletlen hogy az SSI mintolyan hogy onallo kiado befuccsolt!
Gundark
A flanker széria siker volt anyagilag?

Seaweed
Hat nem tudom...talan nem kellet volna anepet felborzolni mar a Flanker 2.5 megjelenesekor...hanem evekkel kesobb kezdeni a kepcsepegtetest...es akkor nem varjak mar "idestova 3.5 eve".....
Gundark
De nem úgy pár év <#vigyor3>hanem nem jelenteni be hogy na xy kor kész. Csepegtetni az infókat hogy ilyen meg olyan, és amikor kész, (késznek látszik fixen) bejelenteni hogy na akkor mostantól 3 hónap. Emlékezz vissza az x edik megjelenési dátumkor bedobták hogy azért akkor, mert a repmodelleket annyira életszerûvé teszik hogy már na. Ehhez képest megjelent egy fél vagy egy évvel késõbb ugyan az a modell volt minden gépnél <#nevetes1> Aztán a pecsekben elkezdtek magyarázkodni.

Seaweed
Nem birtak volna szerintem...kiakadt volna az a nagy tabor ami varta hogy meg par ev...igy is irto sokat vartak ra.
Gundark
De akkor minek adták ki? Minek ment a cirkusz a megjelenéssel? Mondták volna azt hogy csess*étek meg, 2006 ban jelenik meg. De akkor mûködjön!Há nem? <#awink>

Sanyix
Nem középállásba dölöngél, hanem ha elõredöntöm, túl érzékeny az irányítása eccerûen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Jah bocs en nem Cifu vagyok... <#beka3><#alien>
Seaweed
Pont azert mert a vart penzugyi sikert/eredmenyt/varakozast nem erte el a lock on.
Ennek sok oka van..egyik szerintem a lassusag es a milyenseg.
Gundark
Apropó, ó mindenttudó Cifu, (életem egyik céljává vált hogy olyat kérjek tõled amire azt mondod hogy nem tudom<#vigyor3>)Te mint a net avaott ismerõje, miért hagyta ott a lokkont az ubi? Vagy fordítva<#nyes>Mert azt hogy nem egy gyors brigád azt tudták. De mint egy pár ábra mutatja (il2 SH3) lehet sok pénzt kaszálni a szimekkel. Szóval?

[NST]Cifu
Tény. 😞

Szerintem semmi baj nincs az irányítással, legfeljebb szokatlannak érzed az il2 után. Fura is lenne ha a 30 tonnás Szuhoj ugyan úgy repülne, mint a 2500 kilós kis Messzer.

Seaweed
"de" ettol meg sajnos igaza van... halalra van itelve igy a game!
[NST]Cifu
Az UBIsoft cserbenhagyta a Lock-On-t, az 1.1 az orosz fejlesztõk saját terméke, miután az Uborka már nem támogatta tovább a játékot és a fejlesztést.

[NST]Cifu
Meglehetõsen sokat játszottam vele (IL-2, IL-2FB és P😎, így is merem nyugodtan leírni, hogy összehasonlíthatattlanul könnyebb azt a játékot elsajátítani, mint a Lock-On-t. Az irányítással nincs semmi baj, valamit te szúrhattál el, vagy a kinhagytál valamit, vagy a sebesség/magasság körül nem stimmelt valami, nálam nem imbolyog a gép, pedig a Saitekem középállása nem valami fényes.

Seaweed
Look at me!
Gundark
Ennek az 1.1 es dolognak csak egy eredménye lesz, hogy halálra itélik a hülyeségükkel a lock ont. Mert akkor amikor kiadták félkészen kurta sokan várták, de annyira tele lett a tök*ük a hibákkal hogy elfordultak tõle. Az 1.1 et kutya kötelességük lett volna kiadni ingyen. Aztán csinálhattak volna egy rendes addont amiben van a 25T meg amit akarnak. És akkor csodálkoznak ha nem hoz pénzt.<#vigyor3>

Sanyix
IL-2-ben hullanak a gépek csak úgy?? Akkor úgylátsszik még nemjátszottál vele.
Az irányítás akkoris katasztrófa... És amúgyis elég furcsa mozgása van a repcsiknek.

[NST]Cifu
Szvsz kezd el tanulmányozni a kézikönyvet, és olvasd el a kezdõknek írt tanácsaimat (#930-as hozzászólás). Utána kezdj el elõször veszélytelen gépek ellen próbálkozni (pl. B-52) tapasztald ki, hogy melyik fegyvert hogy tudod használni, melyik radar üzemmód mire való, stb.
Ha már ez is megvan, után jöhet az egyszerûbb légiharc, elõször célszerû csak a dogfightot gyakorolni, utána ha az már megy, mehet a távolsági és a BVR harc is.

Ez nem IL-2, ne számíts arra, hogy 5 perc után hullani fognak az égrõl az ellenséges gépek a kezed által...

Szóval a hibát ne a játékban, hanem magadban keresd...

Sanyix
Ennek a gémnek valami iszonyat az irányítása. Elõre döntöm a joyt, ezmeg elkezd bólogatni elõrefelé, pedig a joy jól van kalibrálva. Mostmeg egy új rejtély: felszállok su27-el, nagy nehezen bemérem az ellen gépet (ezzel a bólogatással elég nehéz) 20 km körül kilövök rá egy r27-et, ami persze nem talál, közbe õis rámlõ egy aim120-at, kikerülöm, de aztán jó közel érünk egymáshoz és akkor viszont már csak akkor írja ki a raksit ami jön felém, amikor kõkemény 2 sec-em maradt a kikerülésre. Másik küld: ugyanebben a módban, r27-el célpont bemér, és tûzgomb, és nem lõ ki semmit, másik tûzgomb azzal se. Minden ugyanúgy volt mint elõbb amikor ki tudtam lõni a rakétát... Lehethogy inkább maradok az il-2-nél abba legalább nincsenek ilyen bugok mint a lock-on ba. Nameg az irányítás is jó.

Seaweed
hat kb a mai vilagban...
huhh nem is tudom mit kezdenek net nelkul...
Crokin
Ez azért elég szemétség... Megveszem a játékot jómunkásemberhez méltón, erre nem lehet vele játszani, csak ha letöltesz egy peccset. De basszák meg, nem mindenkinek van otthon netje! Akinek nincs az dögöljön meg? Bocs, de egy kicsit felhúzott ez a dolog.

Repatarurgyán

Seaweed
Ahh doglott a tema....mar nem erdekel....
Bucser
Magyarul nincs összevont Lock-on gold hanem le kell pwerkálni a pénzt az 1.1-ért... rablás....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF