Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(OFF)
nem úgy, mint mikor az ember a bûnronda bigére azt mondja, hogy "érdekes arca van".
(ON)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Kontakt sprayelésnél teljesen szét kell szedni a poti-t?
A gáz kar elõre/hátra tekerése (de ez nem biztos).
Ezeket az infókat én is itt a fórumban kaptam, mikor joy-ok után érdeklõdtem.
Ez jól hangzik (X52), maga a cucc kissé bizarrul néz ki (a C64 Datasette kissé modernizált változatának tûnik elsõ blikkre).
Ezeken (x45/52) a "rudder twist" a joy függõleges tengelye, vagy a gázkar jobbra/balra csavarása? (rémlik, mintha olvastam volna ilyesmit)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most kaptam kölcsön egy Logitech Wingman Digital 3D-t, ez elég joy rengeteg gombbal van ellátva, van rajta gázkar is. Játék közben kellõen pontos, jól bekalibrálható. Azt lehet mondani elégjó a bot, csak akinek kcsi keze van, mint nekem annaka a joy tetején található kapcsolók nem érhetõek el kényelmesen. Nekem ennek a régi változata volt meg Logitech Wingman Extrem, aminek a méreteivel semmi bajom nem volt pont a kezemre állt, csak hát hosszú idõk folyamán teljesen elkoptak a potméterei.
Most úgy döntöttem, hogy veszek egy Saitek X45/X52 joy-t, állítólag az olcsó kategóriában ez a legjobb most (olcsó a ló f..szt kb 30 ezer pénz). Ezt többen ajánlották nekem, ebben a fórumban is. Ezekben már nincs hagyományos potméter - X52 biztos - ami általában leggyorsabban tönkre megy a joy-okban, és külön gázkar gombokkal, így már nem is kell nagyon hsználni a billentyûzetet..
Amúgy szemeztem én is Logitechhel januárban, mikor joyt kerestem (nem rádiós, sima USB-s asszem Wingman Extreme3D-vel (hoppá, most látom, ezen van "Forgatható kar"-tehát itt csak a fícsörök "Naming Convention"-jében van némi zavar a cégen belül), de a Saiteknek messze jobban esett a fogása, nagyon tetszett a felsõrész kialakítása, illetve a tolóerõ-szabályozója. Meg ez átszerelhetõ balkezesre; joystick utoljára a C64-es idõszakban volt a kezemben (a balban, merthogy balkezes vagyok), és igaz ugyan, hogy a PC-s repszimeket jobb kézzel, a kurzorbillentyûkkel irányítottam, de nem voltam biztos benne, hogy a joy-t nem a bal kezembe akarom majd fogni (végül nem...)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az egész botkormányt lehet balra jobbra elcsavarni. Ez az oldalkormány. A gázkar pedig az a kis fülecske ott oldalt.

http://www.clubic.com/photo/00027434.jpg
Garis, de a visszavitel azért nem szimpi, mert nem hiszem, hogy ott helyben szétszedik, megnézik, javítják/kicserélik, ha meg ráülnek 1-2 hétig, akkor nincs díszkivilágítás a szobámban sötétben...<#alien2>#alien2>
A "gyorsítókar" meg gondolom a tolóerõ-szabályozó.
Most ezzel a profillal megy (illetve hozzányúlás nélkül nem megy)az oldalkormány:
Fél év -igaz, viszonylag intenzív, váltakozóan 1-12 óra/nap -nyüstölés után. Olvastam máshol is, hogy ebben még hagyományos potik vannak, és kikopnak. Javítsatok ki májsztrók, énnekem úgy rémlik, az x45 és efölöttiekben már optikai "mozgatásérzékelõ" van.
DJViolin, ezen a Logitechen, ha jól látom, nincs "csuklócsavaró" (rudder twist, oldalkormány funkcióhoz). Ezt a billentyûzetrõl vezérled, vagy van pedálod?
én ezt ajánlom
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nekem ez van, és ez a király. Ha megnézel róla teszteket a neten, csak jókat szolnak róla. Halálpontos. Vezeték nélküli, de ez semmiben nem számít a bekapcsolásnál, 1 századmásodperc alatt üzemképes, amint megnyomod valamelyik gombját. És mivel vezetéknélküli, simán el lehet dugni a keresztgyerek elõl. :-)) Nagyon jól néz ki. 3 elemmel asszem 50 óra tiszta játékidõt bír. ha nem használod autómatikusan 10 perc után kikapcsolja. A www.ebolt.hu -ban csak 14 ezer forint.
Neked milyen van??
Mert bilentyûzettel kicsit nehéz pl. az uzemanyag tankolas a levegõben !
2. Seaweed azért amiért bekapcsolva hagytam a caps lock-ot nem kell engem szerencsétlennek nevezni (Kérjél bocsánatot😊 !
3. Ne ugassatok le senkit ok nélkül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Falcon 4.0 Allied Force
kihagytad a Vitorlázórepülés topikot.<#bee1>#bee1> Elvégre az is repülõs<#idiota>#idiota>
DJviolin

:peace:
Én ezt nem értem mostanában minden repülös topicban kitört a csata az emberek közt?Miért kell egy apro figyelmeztetéstöl bekattani és anyázni egymást.Itt senki nem ezt akarja olvasgatni.Egyébként aki már forumozott az tudhatná hogy a nagybetük a kiabálás jelölése.Tessék lehiggadni ha kérhetem.
On.