Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
3 elemmel 50 óra????????? Az iggggeeeeen! Nekem a Saitek Cyborg Evo Wireless 1 elemmel csinálja ugyan ezt, sõt még tovább is, ha jó az elem! 14k-ért meg szerintem drága az a Logitech, mert már 12-ért veszel Evo-t.

Seaweed
Nekem X45-van mar reg ota! Szerintem megeri azt a 25-30K-t! Mar ha lehet kapni meg!
Seaweed
Nah ugy nez ki megis csak lesz LO:FC-m meg T-72:BiF-em is a Simwaretol. Ismeros lanya kint el nemetorszagban..es aug 8 jon haza o hozza majd. (oda rendeli meg) Igy sporolok egy keves penzt a szallitasi koltsegen. Arrol nem beszelve hogy egyszeruen hozzajutok.
sure
Hát végülis ezekkel a joyokkal a Lockont kormányozzuk mindannyian😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sanyix
X45 az már egy kissebb vagyon 😊 14k meg csak szimplán túl drága 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Na a joystick elméleti vitával el lehet vonulni Nagy Joystickes Topicba használjátok a fórumban a keresõt és ne a Lock On topickot offoljuk szét..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mihez képest drága, Saitek x45-öshöz? Ha jól tudom az mégdrágább. És nem tudom a keresztgyerek elõl eldugni. :-))

sure
Nem mondtam hogy ronda, csak hogy bizarr kinézetû! Tetszik és elfogadnám, és szerintem ha lezárul az idegenforgalmi szezon (="betegre kerestem magam"), belefeccölök egy ilyenbe (meg akkor lesz is idõm kihasználni)

(OFF)
nem úgy, mint mikor az ember a bûnronda bigére azt mondja, hogy "érdekes arca van".
(ON)

Sanyix
LOL csak 14 ezerér? nagyonis drága, fõleg hogy vezetéknélküli, sztem az egyáltalá nem elõny.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

f2d
Hát az olyan amilyen, szerintem is ronda. Egyébként az X52-rõl több helyen is azt írták, hogy megéri a pénzét. (Olyan mint egy qrva jó sim ronda grafikával, csak joy-ban.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

sure
Nem a világításra, a kazis magnó-szerû nyomógombok meg a forma juttatta eszembe a Datasette-t.

Sanyix
Hmm ezt lehet hogy kipróbálom amit írtál. Akármilyen poti jó a joy-okba (persze ami láthatóan illik a helyére)? Mert én szétszedtem, semmiféle típusjelzés vagy adat nem volt rajta. Amúgy mennyibe kerül egy jó minõségû poti?
Kontakt sprayelésnél teljesen szét kell szedni a poti-t?

f2d
A bizar kinézet kikapcsolható, már ha a világításra gondolsz.
A gáz kar elõre/hátra tekerése (de ez nem biztos).
Ezeket az infókat én is itt a fórumban kaptam, mikor joy-ok után érdeklõdtem.

f2d
Nekem a régi jól bírta, amit most kölcsön kaptam az is kb 1-2 éves.

sure
"Precision centering mechanism, non-contact technology on X and Y axes and constant spring force reduce free play, improve control and increase durability"
Ez jól hangzik (X52), maga a cucc kissé bizarrul néz ki (a C64 Datasette kissé modernizált változatának tûnik elsõ blikkre).

Ezeken (x45/52) a "rudder twist" a joy függõleges tengelye, vagy a gázkar jobbra/balra csavarása? (rémlik, mintha olvastam volna ilyesmit)

Bucser
meg annak ajánlok logitech joyt aki félévente évente akar újat venni....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

f2d
Sziasztok!

Most kaptam kölcsön egy Logitech Wingman Digital 3D-t, ez elég joy rengeteg gombbal van ellátva, van rajta gázkar is. Játék közben kellõen pontos, jól bekalibrálható. Azt lehet mondani elégjó a bot, csak akinek kcsi keze van, mint nekem annaka a joy tetején található kapcsolók nem érhetõek el kényelmesen. Nekem ennek a régi változata volt meg Logitech Wingman Extrem, aminek a méreteivel semmi bajom nem volt pont a kezemre állt, csak hát hosszú idõk folyamán teljesen elkoptak a potméterei.
Most úgy döntöttem, hogy veszek egy Saitek X45/X52 joy-t, állítólag az olcsó kategóriában ez a legjobb most (olcsó a ló f..szt kb 30 ezer pénz). Ezt többen ajánlották nekem, ebben a fórumban is. Ezekben már nincs hagyományos potméter - X52 biztos - ami általában leggyorsabban tönkre megy a joy-okban, és külön gázkar gombokkal, így már nem is kell nagyon hsználni a billentyûzetet..

Hát ez igaz. Egyetlenegy probléma van akkor ajoyommal, hogy csak jobbkezesekre van kitalálva. balban egyáltalán nem áll meg.

sure
Ma délben volt belõle még a Váci úti Tecsóban.

sure
Ez okés; oldalkormány( rudder twist)=forgatható nyél, de (a linkelt terméken) mi volna a forgatható kar? (ami végülis nincs rajta, de ezek szerint akár lehetne)

Amúgy szemeztem én is Logitechhel januárban, mikor joyt kerestem (nem rádiós, sima USB-s asszem Wingman Extreme3D-vel (hoppá, most látom, ezen van "Forgatható kar"-tehát itt csak a fícsörök "Naming Convention"-jében van némi zavar a cégen belül), de a Saiteknek messze jobban esett a fogása, nagyon tetszett a felsõrész kialakítása, illetve a tolóerõ-szabályozója. Meg ez átszerelhetõ balkezesre; joystick utoljára a C64-es idõszakban volt a kezemben (a balban, merthogy balkezes vagyok), és igaz ugyan, hogy a PC-s repszimeket jobb kézzel, a kurzorbillentyûkkel irányítottam, de nem voltam biztos benne, hogy a joy-t nem a bal kezembe akarom majd fogni (végül nem...)

Jó neked ! 😊
Nekem ilyen van 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Szia sure!

Az egész botkormányt lehet balra jobbra elcsavarni. Ez az oldalkormány. A gázkar pedig az a kis fülecske ott oldalt.

Nekem ez kéne 😊
http://www.clubic.com/photo/00027434.jpg
tipeket patchelve tippeket 😊
kössz a tipeket!
sure
Igen az lesz, csak most az utóbbi fél évben sokat voltam otthon, és mûködött, most meg meló van from Látás to Santa Claus, és nincs energiám a szétszedéssel poetchoelni (már vagy egy hete nem is LockOnoztam, igaz, ebbe a frissen szerzett GTA SA is belejátszik...😉 )

Garis, de a visszavitel azért nem szimpi, mert nem hiszem, hogy ott helyben szétszedik, megnézik, javítják/kicserélik, ha meg ráülnek 1-2 hétig, akkor nincs díszkivilágítás a szobámban sötétben...<#alien2>

Bucser
szedd szét a botot és adja potméternek egy kis kontaksprayt. ha garis akkor meg küld vissza a mm-be. Ha a kontakspray sem tetszik akkor cserélj benne potit...

sure
Vagyis fordítva...forgatható nyél van, kar nincs...ehh...ez nem az én napom...
A "gyorsítókar" meg gondolom a tolóerõ-szabályozó.

sure
Bocs, most látom hogy a "forgatható kar" szerepel a leírásban. De akkor vajon mi a forgatható nyél?!

sure
Nekem USB-s Saitek Cyborg Evo-m van, valamivel 10k fölött volt MM-ban; frankón kézre áll, meg jól is mûködött úgy 1-1.5 hónappal ezelõttig, amikor is elkezdett alaphelyzetben is random módon "mozogni"; elõször csak az X tengely mentén, aztán az oldalkormány (merthogy rudder twist-es) is véletlenszerûen "kitéreget", fõleg jobbra.
Most ezzel a profillal megy (illetve hozzányúlás nélkül nem megy)az oldalkormány:

Fél év -igaz, viszonylag intenzív, váltakozóan 1-12 óra/nap -nyüstölés után. Olvastam máshol is, hogy ebben még hagyományos potik vannak, és kikopnak. Javítsatok ki májsztrók, énnekem úgy rémlik, az x45 és efölöttiekben már optikai "mozgatásérzékelõ" van.

DJViolin, ezen a Logitechen, ha jól látom, nincs "csuklócsavaró" (rudder twist, oldalkormány funkcióhoz). Ezt a billentyûzetrõl vezérled, vagy van pedálod?

pcland.hu -> saitek cyborg 3d platinum
én ezt ajánlom

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Itt van info róla.

Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick.

Nekem ez van, és ez a király. Ha megnézel róla teszteket a neten, csak jókat szolnak róla. Halálpontos. Vezeték nélküli, de ez semmiben nem számít a bekapcsolásnál, 1 századmásodperc alatt üzemképes, amint megnyomod valamelyik gombját. És mivel vezetéknélküli, simán el lehet dugni a keresztgyerek elõl. :-)) Nagyon jól néz ki. 3 elemmel asszem 50 óra tiszta játékidõt bír. ha nem használod autómatikusan 10 perc után kikapcsolja. A www.ebolt.hu -ban csak 14 ezer forint.

Sanyix
Genius F-23U és jó sz*r 😊 A saitekek meg jó drágák.

narazzino
vegyél valami Saiteket

Én is vettem és már be is szart !!! Azért kéne új.
Neked milyen van??
Sanyix
Nem érdemes olcsót venni elhiheted... Az olcsó az sz*r is hacsak nem valami szuper joy van leárazva 😊 Én vettem ócsó joy-t és nagyon ígyjártam <#schmoll2>

Nem tudna valaki ajálani egy jó de olcsó dzsojjjsztikot ? -lock onhoz- ?

Mert bilentyûzettel kicsit nehéz pl. az uzemanyag tankolas a levegõben !
1. Ez egy fas.ság : NAGY BETÛ ORDIBÁLÁS
2. Seaweed azért amiért bekapcsolva hagytam a caps lock-ot nem kell engem szerencsétlennek nevezni (Kérjél bocsánatot😊 !
3. Ne ugassatok le senkit ok nélkül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És még az il2-seket megsem említettem.:-)

Meg van bocsátva. De én is elfelejtettem egyet. Azért, hogy a lista teljes legyen:
Falcon 4.0 Allied Force

Seaweed
bocs
Hé Seaweed!
kihagytad a Vitorlázórepülés topikot.<#bee1> Elvégre az is repülõs<#idiota>

DJviolin

Seaweed
Mivel a #3872-ben levo kep a maga kis 2100 pixelevel rendesen szethuzta a topicot ezert azt kivagtam, de itt van atmeretezve:
Seaweed
Legyetek szivesek szoritkozni a Lock On-ra. Termeszetesen ez nem azt jelenti hogy csak es kizarolag azzal lehet foglalkozni! Lehet massal is, de ne oldalakon keresztul esetleg! Ha repulos topic kell ide mehet. Ha haditechnika erdekel es arrol akarsz hoszabban ertekezni itt a helyed....es ha lock on-rol akarsz beszelgetni akkor ITT a helyed! 😉

:peace:
Seaweed
Akkor en most engedelmettekkel rendet rakok!
Sanyix
DE már nagyon rég óta meg akarják csinálni, ezt hívják virtuális valóságnak, de még pár évtizedet/évszázadot várnunk kell 😊

repvez
Off.
Én ezt nem értem mostanában minden repülös topicban kitört a csata az emberek közt?Miért kell egy apro figyelmeztetéstöl bekattani és anyázni egymást.Itt senki nem ezt akarja olvasgatni.Egyébként aki már forumozott az tudhatná hogy a nagybetük a kiabálás jelölése.Tessék lehiggadni ha kérhetem.
On.