Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye 😊
Dejólenne ha az üzletbe is ezt tennék 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
azok a fém izék(bütykök) azok csavarok ?
azt hiszem döntöttem evo-t veszek azt kész .
😊 Lehagytam egy nullát !
lehet, hogy én is veszek egy evo-t csak én 1000-ért egy usb-et
(mindkettõ nagyon tetszik)
(mindkettõ nagyon tetszik)
np
Szivesen segítenék, csak ez nagyon egyoldalú, mert kb 2 éve forgattam 3D-t kb 2 napig..... azt is nagyobb megszakításokkal.
ll
jolvan nem gyiloklak tovább 😊
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ok nem térek ki, hanem meghátrálok.... Én az Evo-mmal meg vagyok elégedve! Mondjuk még ma is zavar egy kicsit, hogy elemes, de manapság nem repülök sokat, szóval nem zavar most... Kezelhetõ, konfigurálható, nekem tökéletesen megfelel. Ha netán beadja a kulcsot és nem lesz 30k-m egy X52-re, akkor megint ilyet veszek, csak akkor már usb-set. Szerintem ezek után egy 3D-s emberkét is kérdezz meg, mert ez egyoldalú volt 😛
Ok nem térek ki, hanem meghátrálok.... Én az Evo-mmal meg vagyok elégedve! Mondjuk még ma is zavar egy kicsit, hogy elemes, de manapság nem repülök sokat, szóval nem zavar most... Kezelhetõ, konfigurálható, nekem tökéletesen megfelel. Ha netán beadja a kulcsot és nem lesz 30k-m egy X52-re, akkor megint ilyet veszek, csak akkor már usb-set. Szerintem ezek után egy 3D-s emberkét is kérdezz meg, mert ez egyoldalú volt 😛
intruder mond meg szted melyik a jobb ????
Ne térj ki a válasz elöl 😊
Ne térj ki a válasz elöl 😊
A belsõ alkatrészekre használtak fémet az evo-nál?
Ja és mondjuk ezeknél a joy-oknál készülj fel, hogy egy idõ után zsírozni kell (ha jól tudom lítium bázisuval), mert elkezdenek akadni.... Nekem most több mint fél év után meg kéne kezdenem, csak nem nagyon jutok el egy biciklis üzletbe se....:S
Van egy külön progi és azzal tudsz az álltalad kiválasztott gombra a bill-rõl gombot rakni, tehát fl evo-n az F2 gombot beállíthatom, hogy space, vagy "g" gomb legyen, ha az a profilt használom.
nem tudom 3d-t egyszer nyüstöltem, akkor az is tetszet, de evo-t vettem az volt kapható 😄 Nekem tökéletes, a fejet beállítottam megfelelõen, hüvelyjkujjal adagolom a gázt, a többi ujjammal meg a gombokon zongorázok....
SST kompatibillitás - ez mit jelent ?
szerinted melyik áll jobban kézre?
neked evo van ugye?
Azt hiszem az evo annyiban több még, hogy ebben már alkalmaztak fémet is a gyártásban. 3d goldban azt hiszem csak mûanyag van.....
HELP nem tudok dönteni cyborg 3d gold vagy evo!
Menyivel jobb az evo mint a cyborg 3d ??
Menyivel jobb az evo mint a cyborg 3d ??
Neuro!
Nézz át a joystick topicba hátha tudsz rajtam segiteni.Vagy elküldhetnéd az SST konfig fileodat lomachoz és sturmohoz.Platinum joyom van nekem is.
Köszi
Nézz át a joystick topicba hátha tudsz rajtam segiteni.Vagy elküldhetnéd az SST konfig fileodat lomachoz és sturmohoz.Platinum joyom van nekem is.
Köszi
cyborg 3d gold kialakítása szimpatikusabb.
-EVO-val nekem csak annyi bajom van, hogy rossz helyen van a gázkar. Valahogy jobban kézre esik, ha a bot mellett és nem mögötte van.
- igazad van 😊
-EVO-val nekem csak annyi bajom van, hogy rossz helyen van a gázkar. Valahogy jobban kézre esik, ha a bot mellett és nem mögötte van.
- igazad van 😊
amelyik szimpatikusabb 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Melyiket vegyem cyborg 3d gold VS evo ???
Van olyan, hogy nem érzékeli, olyankor ki kell húzni és visszadugni!
Nekem Evo kialakítása tökéletes.
Nekem Evo kialakítása tökéletes.
Nem
EVO-val nekem csak annyi bajom van, hogy rossz helyen van a gázkar. Valahogy jobban kézre esik, ha a bot mellett és nem mögötte van.
Na olvasgattam és azt találtam, hogys aitek cyborg 3d gold nem kompatibilis az xp-vel ez igaz???????
Jó nézek!
Szerintem sporolsz még egy kicsit és vegyél egy Cyborg Evo-t! SST kompatibillitás, jobb dizájn, újabb.... Csak egyéni vélemény, de internetes teszteket nézz meg elõtte...
Na tehát akkor én veszek egy Saitek cyborg 3d gold-ot!
Szerintem elég minõségi és az egyik ismerõsömnek is ez van.
8000 Ft körül láttam.
Nem érdemes legalább is én nem adok ki 15000-et egy logitech joy-ert !!!
A Saitek joy-ok legalább olyan jók.
Szerintem elég minõségi és az egyik ismerõsömnek is ez van.
8000 Ft körül láttam.
Nem érdemes legalább is én nem adok ki 15000-et egy logitech joy-ert !!!
A Saitek joy-ok legalább olyan jók.
szerintem az arany sokkal szebbb !!!!!
Mondom hogy csak a színe: Platinum: ezüst, Gold: arany.
Szerintem te hazudsz 😊!!
Mond el az igazat
Mond el az igazat
jóvanna😄 és "úgy" biztonsági másolatban kijött már?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincs különbség, csak a színe... 😊
Ja és melyik a jobbb ?
Mi a külömbség Saitek cyborg Gold / Platinum között ?
Most jelent meg. (hat mivaan te nemolvasol BoP-ot?! Ejnye! <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor3>#vigyor3>)