Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és amint láthatjátok Seaweed is leszûrte a kép lényegét:

"Szép!"

Tapsoljuk meg közösen! <#taps><#hehe>
Látom Cutter ellenes nap van mert unatkozom.. <#nezze>

Neuro:
Nem értettem miért linkelted be a képet mikor elivelg ez evidens... Ezért azt szûrtem le hogy finom humornak szántad...

Bucser:
Kuss! <#idiota>
(Eszembe jut egy nagyon jó kis polo felirat: I am a Tomcat Guy and you are a homo!)
Seaweed
igaz kep <#idiota><#ravasz1>
ja gondoltam, hogy csak a hozzászólásainak a számát szerette volna növelni <#beka3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
szep kep <#idiota><#ravasz1>
DummyBoy
Hehe ... itt úgyis elég ritka a flém 😊

Off: Már csak 13-at kell aludnom 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Szerintem õ sem tudja mire válaszol csak jár a szája<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

?

sure
Visszamegyünk még oda...😊

Csak most MI ülünk majd a B-1B-ben/F-16-okban, és sz*rrá bombázzuk az oda kényszerleszállt AWACS gépet. Meg a falut is a tó mellett!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Civakodás?? Hol??

Jah "Seaweed vs Cutter rangadó"? Ugyan már...

A helyet rögzítem, elteszem, megnézem...
Bucser
Hát figy anno képesek voltak arra is hogy a Szárazföld alatt lévõ víz fodrozódását is renderelje az engine.. szóval én semmin nem lepõdöm meg😄

Lockheed
Eccsor víz eccsor fõd! 😊)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
43° 28' 58" N
40° 33'26" E

884m tengerszint felett😊

Szerintem is a túlpart tükrözõdik, de nem gondoltam, hogy ilyen CIVakodás lesz ebbõl.

Tom Cruise <#idiota>

Does that sound gay! <#nyes>
sure
Az lenne a poén, hogy ugye miután kiderült, hogy víz van a szárazföld alatt, az lenne a csavar, hogy fejjel lefele tükrözve a víz alatt meg még egy szárazföld van...LOL, ez megmagyarázná a gépigényt.

Mediumon is fodrozódik csak nem olyan céép...
Bucser
MIért neked nem George Clooney kacsint vissza a tükrödbõl reggelente?<#zavart1><#idiota>

sure
Mediumon van a vizem...ez benne az érdekes.
Tudom milyen az, mikor Very Highon van a víz-fodrozódik, az ojjektumok tükrözõdnek benne, és van 10 FPS-ed😉

Pff

Loál! <#falbav><#worship>
Ugyan azoknak a hegyeknek kellene látszódnia a vízen, mint amiket felette látunk:

"Szegényes a képzehõ eheje!" <#idiota><#hehe>
Seaweed
Ok-ok...nem az en gepem produkalta <#gonosz1> De akkor tuti a parhuzamos dimezioba egy kapu az a tó...tuti..tuti...tuti....<#gonosz1><#vigyor1><#idiota>
Bucser
De nézd meg Seaweed😊 Tisztában vagyok a perspektíva fogalmával de akárhogyan forgatom azt a lehetséges 3d-s tájat a fejemben nem tudok olyat hogy az úgy tükrözõdjön....

Seaweed
Hat mi?! Akkor ez egy csoda to!(?) Bepillantast enged a Lock On-ban husveti tojaskent (easteregg) elrejtett parhuzamos dimenzioba?!<#wow2><#gonosz1>

Akkor MAR ertem miert olyan bazi nagy a gepigenye ennek a "fosnak"
Bucser
Szerintem csak átlátszik és az látszik ami a víz alatt van😄

hát ja, elég fura hegyek tükrözõdnek azon a tavon 😊

Reaper
Nem azért, de mintha nem az a táj tükrözõdne a vízen...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
OFF:
Lockheed hulye vagyok! (Tudom)....nah mit toltok?!....nah mit?! hat Ivit <#fogmosas>
(Kellet nekem enyi nap hogy ne hagyjon beken az egesz, es csak nekialljak 😛)
ON:
Jah kivettem a szövegbõl hogy tavacska van a téma kézéppontjában...

Az ATI vs nVidia elgondolás meg akár jó is lehet... (Köztudott hogy a Lock On -t nVidia -ra írták <#wilting>)

Hát jó kérdés majd megnézem én is hogy nálam milyen meg szólok nVidia -s havernak is... <#email>

Sure meg tudod mondani kb hol van ez a kis tó??
Seaweed
NEm tudom..nekem ilyen sosincs (medium fole meg soha nem vettem a vizet)...es nem is tengeren keszult a kep hanem egy hegyi to korul "voltunk epp el" es akkor mondta hogy neki nezdma" tukrozodik a korulotte levo hegyvonulat..erre en "nekem nem"....aztan meg hanytuk vetettuk hogy kb ugyanazon beallitasokkal repulunk...csak neki Nvidia nekem Ati kartyam van..es talan az a ludas...szal kb ennyi...

Beszósz gecó?? <#mf1>

Ebben az esteben "miko??"<#idiota>

Tegyük hozzá hogy furcsa már eleve hogy nem fodrozott a víz mint a lock on alap víz textórája... A medium meg ismét csak furcsa... Aztán a harmadik hogy már High ra állítva is tükrözõdik a TENGER!

béke! <#vigyor2>
Seaweed
Ezzel szemben Sure-nak mediumon volt a viz es minden(elmondasa szerint), es ez egy to. De nem baj kell az esz, osszad!

Seaweed
Erdekes egy felfogasod van! Elmondjak hogy "feher", erre te a pepita elven rakerdezel hogy akkor "feketen" is megy!?!!
(Ezt hol tanitjak?! En is akarok jelentkezni!)

Bucser
és ha áthúztok felette fodrozódik is?

Ez csak akkor jön elõ ha a "vízt" very highra állítod... És így is "csak" a felhõk meg a part tükrözõdik a gépek nem...
Seaweed
Hmmm zsir! Nekem ilyen nem volt.... <#shakehead>
Speedbreaker
értem :] Akkor Sanyix vehetünk 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bucser
nem. Hanem ha tört alap 1.02-es lock onra felteszed az eredeti FC-t az fog mûködni rendesen-. az FC-t mg ell venni mindenféleképpen.

Speedbreaker
szal ha letöltöm a tört FC-t akkor én tudnék játszani? Mert nekem van 1.02

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Jaja megy!
szerintem megy törtel is a lényeg, hogy 1.02 legyen

Sanyix
Hát most erõsen hajlok rá, hogy befizetek egy letöltõsre 😊
Amúgy eredeti szóval nemmásolt alap lockon kell hozzá?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sure
SLOT House of Fun 01 - képek

(Kopi és sure Lockheedbõl tankol, Frazer háton lebeg...)

sure
Seaweed, a minapi repülésünkkor beszéltük a tavon a tükrözõdést.

Speedbreaker
TÖLCSÜK MÁ LE 😄DDDDDDDDDDDDDDdd

Bucser
természetesen...

Sanyix
Azt fel lehet írni lemezre? Úgy hogy ne kelljen állandóan letölteni, csak lemezrõl telepíteni, és a kódot beadni neki?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Hát ha lenne, akkor nem kéne 😊

sure
Publikus játszótér ma este!

-50m/s szembeszél!
-Orosz és amerikai repülõgép-hordozók!
-válogatott repülhetõ AI gépek! (légy Te a tanker, és adj kosarat mindenkinek, vagy ülj be egy B-1B-be, és bombázz le egy egész falut)
-hideg sör, szép lányok!*

Indítás ma este 11-kor.

*opcionális, aki hoz magával