Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
Ismerek egy embert valami Jay Leno <#vigyor> akinek az a hobbija, hogy 20-as 30-as évekbeli autókat gyûjt ...vásárol, felújít, potom néhány millió dollárból darabját. Neki van a világon egyedül mûködöképes gõzmotoros XX. század eleji autói, nem kevés... nagyon állat amúgy. <#beka2>
ON
<#eplus2>

sure
Hm...jaja, gyõzködjük csak magunkat, ezaz😊 <#nyes>

Isten nem bottal, hanem VMware.

...meg aztán a lockon miatt a gép se kutya :-) meg még a pedál... :-)
mindenkinek van valami heppje, egyik haverom pl a gépem értékének a kétszeresét költötte horgászcuccokra, ...egy másik cimbora a 25 éves UAZ-t tuningolja kb ennyi pénzbõl, amit aztán fél nap alatt széthajt és kezdi elölrõl...aztán van egy másik cimborám aki kb 3 hónap alatt elissza ezt az összeget. Ismerek olyanokat (nem egyet) akik 20-30rugót röhögve eltapsolnak a hétvégi diszkóban.
Ilyen az élet...<#vigyor2>

DummyBoy
Na mégegy hsznövelõ hsz 😊

Ha kijön az új tipus ... remélem az nem most lesz ... mert akkor meg is bolondulok ... 😊 Sosem magyaráznám meg miért is kell az új ...

Bár valszeg ezzel is elég sokáig elleszek ... csak lenne már a kezemben 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
kiDerül 😊

DummyBoy
OFF:
Nem csak a Sim-es dolgok ilyenek 😞

Én mindig azzal példálózok, hogy másnak lehet hülyeségnek hat, de ha eccer hozzászokik az ember akkor kierül mire jó egy 10 ropis egérpad, egy 15 ropis egér, egy vízhûtés, stb ... ha összeszámolnám az ilyen hülyeségeim árát, és jó lenne a Codegen is akkor a + cuccok árából kijönne mégegy gép 😊

sure
OFF

Originálban oda.(Dég)

ON

A "szürkére" volt egy 27k-s ajánlat, de akkor húztam rá a számat, a teherautóról leesettre nálam 25k volt a lélektani határ, de a full "legális" 28k-ért korrektül hangzik.

Nem óccsó így se, de sokkal lejjebb nem megy ennél már SZVSZ, meg majd jön valami új modell drágábbért, és akkor csak szívja a fogát az ember. Egy középkategóriás "sima" joy is 10k körül van, ez meg biztosan legalább 2.5-szer akkora élmény...😉

Azért ha belegondolok, hogy egy TrackIR4+X52 kombóból kvázi egy alap számítógép (valami Celeronos "irodai", monitor nélkül) kijön, akkor elképzelem, mit gondolnak magukban a nem szimesek, hogy milyen beteg dolog már "ennyi zsét ilyen szarokra" költeni...Afrikában meg éheznek ugye...<#banplz>

Hát, most egy pillanatra elbizonytalanítottál, de 99%, hogy 28 volt rá kiírva. Már otthon vagyok (20km fehérvártól) de erõsen gondolkodom, hogy kocsiba ülök és bemegyek megnézni :-)
Ha 38 lett volna arra mégjobban emlékeznék, hiszen az tényleg baromi sok, én is 25-ér vettem (szürkén) :-)
"...haza Fejér megyébe..." idevalósi vagy? <#vigyor>

DummyBoy
Én a Saitek Cyborg-omat anno az elsõ melóévemben vettem szülinapomra ...

15 ropi azért sok volt egy joy-ért 😊

Bezzeg most ... ha nem a Kedvesem kezelné a kasszát má rég meglenne 😊 Csak nem ennék a hónapban 😊

DummyBoy
Na ja ... annyiért nem venném meg 😊 Ha van normális áron azok, de 40 ropi az sok ... annyiért a PCland házhoz hozza 😊

sure
Na erre én is kíváncsi lennék, mert a Budapesti MM/Saturnban harminckilencezer-valamennyi. Ennyi különbség lenne ugyanazon lánc boltjai között?

Huszonnyócé garanciálissan, nem "teherautóról leesve" már nagyon erõsen megfontolandó (fõleg, ha a mai állásinterjú sikeres is volt, akkor ennek örömére elverem a még meg sem kapott fizumat rá, megyek holnap reggel haza Fejér megyébe, jövõ héten a hazaúton akkor útba is ejteném az MM-et, ott van a buszpályaudvartól egy köpésre úgyis)

Egy baj van ezzel a videóval.. Hogy nem F-14...
Szegény A-4 nem lettem volna a pilcsik helyében, de túlélték! <#szomoru1>
DummyBoy
Vajon igazi lehet? <#conf> <#zavart2> <#idiota>

DummyBoy
Ok, még1x köszi 😊 😊

@repvez: Looool 😊 😊

repvez
Ez nagyon komoly montázs<#nevetes1>
Ok 7.-én szólj rám, hogy nézzem meg, mer elfelejtem :-)

DummyBoy
Asszem majd inkább 8-9, ha arra jársz 😊 8-9 LAN partin leszek, de 10-e még szabadnap, akkor el is tudok menni érte!

Azért addigis ezer köszönet 😊

kb egy hete jártam ott, nem megyek túl sûrûn az amúgy baromi drága áruházba, mer' hülye azért nem vagyok. :-))
Akkor volt még vagy 3-4 bontatlan doboz. De ma megnézem neked, hogy viszik-e mint a cukrot :-)

DummyBoy
Székesfehérváron?

Van bontatlan is? Ugyanis oda kocsival is el tudok ugrani 😊

Hmmm ... utánnanéznél nekem, ha nem túl nagy fáradtság?

Én szoktam látni X52-õt MM-ban huszonnyócé... Igaz Fehérváron :-)

sure
LOL, nem szükséges, riszpekt HungaroJET-nek! <#taps><#law>
Viszont össze lehet azért a komolytalan gépekkel is ütni "normális" küldetést, hogy mondjuk valóban kakivá kell bombázni egy humán B-1B vagy Tu-160 kötelékkel valamit, miközben "normál" gépek kísérik és valóban megpróbálják megvédeni. Vagy csücsülsz az AWACS-ben, és tudod, hogy jönnek feléd leszedni...annyi kitérõ manõvert biztos tud egy humán is tenni, mint a Lockonban az AI.

Szerintem kérdezzünk "szakembert"! <#hehe><#hehe>

Gondolom nem szükséges mondanom kit...
sure
Szerintem az rémlhetett(?) neked, hogy vannak MOD-ok is, amik pl. az F-16-ot vagy a Mirage-t az F-15-re ültetik rá. Kicsit jobban elmélyedne az ember a meinit.xml lelkivilágában, biztos lehetne variálni még a vasaláss ttémmájával. De én pl. nem értek hozzá olyan szinten, meg ez így egyszerû volt. Notepaddel "Replace All" azt hadd szóljon....<#wave>

Igaz sry télleg csak 27 kabin van... Pedig még C-130 al is repültem... <#falbav>
sure
Jaja...pontosan arra jó, funolni...😊

A sima meinit.xml hack-kel, amivel most én is nyomultam (Humancockpit="no" értékek Humancockpit="yes"-re billentésével) alapértelmezésben minden gép a Su-27 kabinját, hajtómûveit és repmodelljét kapja, de az adott gép tömegével. Így ami egy F-5-öt gyorsít, mint egy rakéta, az az üzemanyaggal+bombával megrakott B-52-esnek szinte a levegõben maradáshoz sem elég. Nagyon messze van ez a realisztikustól, de ez így van rendjén....szimulátorként csak az ED által repülhetõnek definiált gépekkel funkcionál.

Felesleges... Max annyit érsz el hogy országnak megfelelõen F-15 or Su-27 kabint kapsz annak repmodelljével csak más súllyal... Funolni poén de utána... Jah nincs utána! Akkor hajrá! <#taps>
Molnibalage
Hmmmm... Hogy is van ez? Jól értem? BÁRMIVEL LEHET REPÜLNI? Hogyan?
Megnézném a többi gép modelljét is!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lockheed
Jaaa! <#wink>

Dummy:

Abban azért ne bízz, hogy tizedikén lesz boltban, bár legyen így x52! Egyébként ide azért jóval "vékonyabb" réteg jár be, mint a BF2 topicba! Hála istennek! Én pl még nem is voltam ott... 😊 És még ígyis összeakadnak néha a karakterek... <#smile> Egyébként mielõtt az elsõ hozzászólásomat bebiggyesztettem volna én is végigolvastam... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

itt nálam legfeljebb csak a növényeket locsolhatod meg <#bee1>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

DummyBoy
Amikor elkezdtem Lockonozni elolvastam az egész Topicot 😊

Akad azért, de a BF2 topichoz szokva ez nem olyan komoly ... meg nincs is minden nap 😊

DummyBoy
Helyes Sherlock 😊

Direkt jegelve van addig a Lonci (Meg azért is mert tegnap úgy felidegesítettem magam, hogy csak na 😞 Ami eddig simán ment annak 80%-át elbaltáztam 😞 ... )

Abban bízom, hogy lesz olyan hely Pesten, ahol 10-én lesz majd X-52 ...

Még az is lehet hogy szabit veszek ki a tiszteletére 😊

Speedbreaker
majd megyek hozzátok is <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

nem én találtam ki, most mondta lobby-n <#vigyor1>

Speedbreaker
:]
#8261--->>> én is letöltöm, de muternak ki kell fizetni az árát <#hehe>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
Háhááá! Beteeg! <#smile><#smile><#nevetes1>

Seaweed
<#hehe>
feltéve ha sikerül összelocsolni az árát 😛

Sanyix
Na hát ezaz, ha bírok addig várni 😊 Csak mint ahogy írtam, én letöltõset vennék, azt meg nemnagyon kell rendelni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
rendelhetünk együtt ha gondolod, husvét után, ha minden jól megy szerzek 1-et. Ha bírsz addig várni, akkor együtt rendelhetünk.

Sanyix
Na akkor szerzek valami ismerõstõl, egy kártyát, azt veszek egy letöltõs FC-t végre 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Ehhehhh! 😊)) Tegyél bele 29 -est is pls! 😊

sure
Lehetne akár, meghegesztettem multira az ominózus tavas küldetést, hogy mindkét oldalra (Su-33/Il-78/A-50 vagy B-1B/F-16C) be lehessen ülni...😉

Meg lehet nézni a tavat, lehet kicsit A2A BVR-ezni, vagy a hegyek közt bujkálni.
Ugyanaz a felállás, beraktam még egy bombázót azért, hátha így több esélye van a RED oldalnak arra, hogy legyen bumm-bumm. Meg hát ugye a falunak is meg lett ígérve a területrendezés...

Amúgy a tegnapi SLOT-os játszótér befutott, tegnap éjszaka meg ma is hostolta már valaki...😉

Lockheed
Sure!

Este lesz vmi röppenés? Gyakorolnom kellene a kísérést és gomdoltam hátha repültök az este! Igazság szerint éjszakáról lenne szó, min általában! Tíz - fél tizenegy körül érek majd rá, mint tegnap! Adig gálya! 😊

Lockheed
"itt úgyis elég ritka a flém" Olvass vissza! Szokott azért néha lenni 1 kevéske... 😊) Olyankor egybõl toplistás a topic!

"Már csak 13-at kell aludnom..." Mire gyûjtesz? Jól sejtem?

Március 28. -ika van. +3 nap az pont hóvége! + 10 nap az Április 10, tehát az ország 85% -a ekkor kap fizetést! A munkatársad is ekkor kap fizetést aki megveszi a monitorodat! Te is ekkor kapsz fizetést, és kipótolod a lóvét és veszel egy x52 -t! Erre a következtetésre jutottam... 😊) Tehát jólsejtem? <#smile>

Seaweed
Mer okos vagy! <#mf2><#nezze>

Egyébként kikérem magamnak! <#schmoll2>
Seaweed
mondtam en...<#gonosz1>
Seaweed
osszekocoltad a hivatkozasokat...a tajkep ala neuro szep...a homo meg te vagy...a zsaru is ezt mondja <#hehe><#mf2>
Nesze neked "hsz növelõ hsz"...

Szal ez a #8245 -re ment...<#mf1>