Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a F.A.Q ba meg nem gondoltam benne van😛 bocsi
HUNForrest-Gump
a 'false'-t írd át 'true' -ra és kész is. Asszem 😄
az érdekelne hogy be lehet-e kapcsolni, hogy a pilótafülkében egérrel is lehessen nézelõdni? 1.02ben (most 1.12 van) mintha lennének olyan emlékeim hogy lehet, de itt kinéztem a szemem és nem találom...<#merges2>#merges2>
elpõre is köcc
HUNForrest-Gump
Ha másfél éve keresed és még mindig nem sikerült megtalálnod, vajon nem lenne jobb, ha inkább makkot szednél az erdõben? Nyugodt környezet, csak te és a természet...
Nah de próbáljunk megoldást is találni a problémára, reménykedve, hogy ez még több hasonló problémát gerjeszt!

www.vmh59.hú Fórum 😊
Segitségeteket elõre is köszönöm, Catepillar-nak külön köszönöm a gyors választ, és mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
üfv. Csaba
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.: Teljes indításra nincs lehetõség a jelenleg. Egy fokkal jobb az alap 1.0 -ás verzióknál az 1.1 Flaming Cliff amiben a két Su-25 kikapcsolt elektronikával indul... Az 1.2 hoz majd változást de ott is csak az új repülhetõ Ka-50 helikopteren lesz teljes indítási procedúra.
2.: Leszállás után is csak ezek a lehetõségek adottak sajnos... Létrát, éket csak az AI kap...
3.: Elvileg egymás mellé kéne pakolja, de repterenként is változó. Nah meg ugye az ai van hogy bunkerbõl indul azt meg ugye a human nem tud...
4.: Leszállás után oda parkolsz ahol jól esik tulajdon képpen teljesen mind1...
5.: Igen itt is le lehet oldani a ctrl+w kombinációval.
6.: Valszeg az 1.2 Black Shark -ról láthattál képet de mint említettem az még nincs forgalomban és még legalább tavaszig nem is lesz...
7.: Nah ez egy jó kérdés még soha nem próbáltam beállni...
Kösz a hozzászólóknak.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha semmiképp sem indul, tanulmányozd meg a graphics.cfg fájlt - ki kéne próbálni, hogy teljes képernyõsen vagy ablakban (fullscreen on/off) induljon.
A 78.01-es video driverhez telepítetted a 3D Stereo Drivert? Ha igen, mindenképp kapcsold ki - én próbálgattam a Lock Onnal, de hol ment, hol nem ment ( a 3D-s része), nem akkora élmény, és a piros-kék szemüveggel a 640x480x60 Hertzen hamar kinyírja a szemem.
Codec packek (fõmumus: ACE) szoktak még bekavarni - bár azok is inkább csak a trackbõl videofájllá konvertálásnál, az meg neked még egy-két troubleshooting lépéssel odébb van 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
A bejelenkzõ hang intrót hallom, ahol a bejelentkezõ képnek kellene lenni, be lehet határolni, dolgozik a gép és az egér, lent a tálcán is megjelenik még se látszi semmi...csak az asztal. Ja, nem is ír ki semmit.
Helyedben megpróbálnám, hogy 1.0 (a nem eredeti) feltelepít, 1.02-re felpatchel és megpróbál, hogy megy-e; ha igen, akkor rá az 1.1 és az 1.12a (ha a nem eredeti 1.0-dból hiányzik/sérült valamelyik fájl, hátha az 1.02 patch "meggyógyítja").
Kövesd mindig az utasításokat (ha 1.1 telepítés után rebootot kér, rebootolj, és csak utána tedd fel az 1.12a patcet)
Isten nem bottal, hanem VMware.