Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Thx <#smile>

...õõõ hát izé elvoltam <#vigyor3>
Siluro
Yoo az új logod 😊 Amúgy régen láttunk errefelé.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
<#worship>
Siluro
Eszközölve 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Siluro ird plz mar at pirosra a FAQ-ot!
azé kössz
még elötted 😊
ja már megtaláltam a f.a.q ban
Bucser
Neked sem sikerult eljutni a F.A.Q. gombig...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csö honnan tudnám leszedni a magyar mig-29-es skint ha van. Lécci ha valaki tud segitsen.thx
hali.leszedtem egy mirage 2000-5 modot és nem tom hova kéne berakni mert a read me franciául van. ha valaki tud segiteni az jól lenne .thx
köcc
a F.A.Q ba meg nem gondoltam benne van😛 bocsi

HUNForrest-Gump

Seaweed
Hat a FAQ ugyfest tenyleg feleslegesen van...(11.pont)
Játékon belül nem tudod beállítani. Menj a \Lock On\Config\View\View.lua fájlba, itt lesz egy sor "CockpitMouse = false"
a 'false'-t írd át 'true' -ra és kész is. Asszem 😄
hi!
az érdekelne hogy be lehet-e kapcsolni, hogy a pilótafülkében egérrel is lehessen nézelõdni? 1.02ben (most 1.12 van) mintha lennének olyan emlékeim hogy lehet, de itt kinéztem a szemem és nem találom...<#merges2>
elpõre is köcc

HUNForrest-Gump

azért kösz!
narazzino
já közben látom már van válasz, csak a képet nekem nem hozta be...<#idiota>

narazzino
de kijelzi ott is, a bal oldalán, csak csomóban mutatja

Kösz!<#worship>
Csak az az egy icike-picike probléma van, hogy sok ott a szovijet típust kedvelõ, de valóban segítõkész ember!
Felmerült bennem egy kérdés:

Ha másfél éve keresed és még mindig nem sikerült megtalálnod, vajon nem lenne jobb, ha inkább makkot szednél az erdõben? Nyugodt környezet, csak te és a természet...

Nah de próbáljunk megoldást is találni a problémára, reménykedve, hogy ez még több hasonló problémát gerjeszt!

Ajánlok egy jó oldalt ott bisztossan tudnak neked segíteni, sok segítõkész ember jár oda 😊
www.vmh59.hú Fórum 😊
a szovijet gépeken kijelzi de még ha F15 ösön is kijelezné nem tudom melyik az plz ha tudsz rakj fel egy képet thx<#worship>
a Hud-on nem jelzi ki?

szevasztok! már másfél éve játszom ezzel a játékkal és az istenért sem tudok rájönni hogy hol a picsában van a F-15 sebesség mérõje a cockpiten belül???????????????????????????? ha tudtok rakjatok fel képet plz. elöre is köszi
Sziasztok, a következõ oldalon találtam repölõgépeket és egyébb kiegészítõket a Lock On-hoz http://www.lockonfiles.com/ és az érdekelne hogy valaki próbált már ijen hozzáadásokat? van olyan jók mint az eredeti gépek? nem lassítja vagy barmulja össze a progit? és nemtud valaki lehetõleg magyar festésü és lehetõleg pilóta fülkével rendelkezõ Gripen-t?
Segitségeteket elõre is köszönöm, Catepillar-nak külön köszönöm a gyors választ, és mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
üfv. Csaba

Bucser
lehet, hogy akinek nincs meg a FC az nem választhatjaazt a cockpitet a többiek pedig egy elnagyolt modellt fognak látni. (hiszakokr a többi kliens gépnek nem kell szimulálnia cak annakaki a T-t repüli. Meg lehet oldani SZVSZ. csak át kell gondolni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#worship>
Kössz a segitséget ezer hálám![#worship
42nd Intruder
Elvileg 1.1 nem kell majd hozzá, csak akkor nem lesz Sz-25T... Bár ezt nem nagyon tudom, hogy hogyan akarják megheggeszteni, mert ha egy küldibe lesz repülhetõ Su-25T, akkor az nem lesz látható vagy mi?

Bucser
Az 1.2 az nem patch hanem addon lesz mint a Flaming cliffs is 1.1 volt. Ergo kell Lo-Mac + 1.1+1.2 m,ajd a futtatashoz.

vagy az 1.2-es az a flaming cliff-hez van????
Meg még egy, néhány oldalon olvasom hogy lesz 1.2-es patch?????????????
Kössz a segitséget .azt hittem az.1.12-es az alaphoz is jó de már látom hogy nem még egyszer thx.
Az alap 1.0 ás verzióhoz az 1.02, a Flaming Cliffs 1.1 verzióhoz pedig az 1.12a jelû!
hali all 1 kérdés melyik a legujabb patch????
Tikal
ja, a parkolás az elég vicces....pláne hogy az AI nem nagyon nézi ha te pl már beálltál vhova, szem rebbenés nélkul neked megy.. aztán bummm... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

!!!!BUÉK!!!!

DummyBoy
BUÉK Mindenkinek!<#wave>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szia! Nah lássuk sorban:

1.: Teljes indításra nincs lehetõség a jelenleg. Egy fokkal jobb az alap 1.0 -ás verzióknál az 1.1 Flaming Cliff amiben a két Su-25 kikapcsolt elektronikával indul... Az 1.2 hoz majd változást de ott is csak az új repülhetõ Ka-50 helikopteren lesz teljes indítási procedúra.
2.: Leszállás után is csak ezek a lehetõségek adottak sajnos... Létrát, éket csak az AI kap...
3.: Elvileg egymás mellé kéne pakolja, de repterenként is változó. Nah meg ugye az ai van hogy bunkerbõl indul azt meg ugye a human nem tud...
4.: Leszállás után oda parkolsz ahol jól esik tulajdon képpen teljesen mind1...
5.: Igen itt is le lehet oldani a ctrl+w kombinációval.
6.: Valszeg az 1.2 Black Shark -ról láthattál képet de mint említettem az még nincs forgalomban és még legalább tavaszig nem is lesz...
7.: Nah ez egy jó kérdés még soha nem próbáltam beállni...
Sziasztok, sajnos az angoltudásom nem a legjobb ezért hiába nézegettem a Lock On manualját pár dolgot nem találtam ezért megkérnélek hogy segítsetek, az eggyik kérdésem az lenne hogy van lehetõség arra hogy a gépet teljesen én indítsam, most mikor csinálok egy küldetést az elektronika már bekapcsolt állapotba van és a hajtómü indítása is csak egy PageUp, és leszállás után lehet-e teljesen leállítani, a számítógép által irányított gépeknek leszállás után a kerék alá egy éket a fülke mellé meg egy létrát kapnak, nálam ez sosincs, erre van valami módszer hogy nálam is látszodjon hogy befejeztem a repülést, mikor én csinálok egy pályát a szerkesztõvel ha több gépet rakok be akkor az enyémet sosem a többi mellé teszi, megoldható valahogy hogy ha a reptér is olyan hogy egymásmellet sorba legyenek a gépek kezdéskor és az enyém is köztük legyen, leszállás után sose tudom hova kell menni parkolni és mindig a legközelebbi parkolüba megyek, lehet tudni valahonnan hogy hova kell parkolni? az üzemanyag tartályt tudom hogy az alt+R-el kell ledobni, de ha jóltudom valóságba a fegyvereket is lelehet dobni vészhelyzetbe, nem élesítve, ezt lehet a szimben? és hogy? láttam a neten képeket és volt közte ameiken éjszaka tiszta zöldbe látszódott minden gondolom valami nightvision de én sehogysem tudom bekapcsolni, leszállás után lehet hangárba menni? vagy csak parkolohelyre? Tudom kicsit hülye kérdések de ezek érdekelnének ha tudtok segítsetek, és ha tudtok valami jó leirást linket vagy letölthetõ e-könyvet magyar nyelven vadászrepülõkrõl a fegyverek használatáról, navigációról lehetõleg kezdõknek kérlek azt is irjátok meg. Minden segítséget elõre köszönök.

Minden OK! Leszedtem az ACE-t, új drivert tettem, hogy most melyik volt a hunyó nem tudom, de már nem is érdekes...
Kösz a hozzászólóknak.
Bucser
Ace codec pack nagyon agresszív lepucol mindent és nem igazán engedi, hogy bármi mást rendesen mellé telepíts. Ha már codec packolni akarsz akkor használj Community Codec packot. Az nem bassza szét az ilyen bejegyzéseket.

Asztal beállítás 1024x768x32-n van, a monitor 19" SyncMaster 957MB azzal talán nem lehet gond, de ez a ACE codec pack, meg amit kér a játék egy XviD telepítést talán nem szeretik egymást..? Ezeket kipróbálom Köszi...
Reaper
Hát akkor meg is van a megoldás. Minden codec pack-ot távolíts el (különösen ACE-t), attól van ez. DivX, vobsub, ilyesmi maradhat.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

sure
A desktopod milyen felbontás+színmélységen használod? (ha pl. 800x600 vagy 1280x1024 felbontásban van az Asztalod, próbáld meg 1024x768-ra tenni - tán a Lonci evvel indul alapértelmezetten)

Ha semmiképp sem indul, tanulmányozd meg a graphics.cfg fájlt - ki kéne próbálni, hogy teljes képernyõsen vagy ablakban (fullscreen on/off) induljon.

A 78.01-es video driverhez telepítetted a 3D Stereo Drivert? Ha igen, mindenképp kapcsold ki - én próbálgattam a Lock Onnal, de hol ment, hol nem ment ( a 3D-s része), nem akkora élmény, és a piros-kék szemüveggel a 640x480x60 Hertzen hamar kinyírja a szemem.

Codec packek (fõmumus: ACE) szoktak még bekavarni - bár azok is inkább csak a trackbõl videofájllá konvertálásnál, az meg neked még egy-két troubleshooting lépéssel odébb van 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sajnos ezeket mind úgy csináltam, ahogy mondod, mondjátok...!
A bejelenkzõ hang intrót hallom, ahol a bejelentkezõ képnek kellene lenni, be lehet határolni, dolgozik a gép és az egér, lent a tálcán is megjelenik még se látszi semmi...csak az asztal. Ja, nem is ír ki semmit.
sure
Ja látom ezen túlvagy...

sure
Video drivert megerõsítem, hogy a 78.01-essel, ha normálisan fel van telepítve, tökéletesen mûködõképes kéne legyen a Lonci (szintén 6600GT-m van).

Helyedben megpróbálnám, hogy 1.0 (a nem eredeti) feltelepít, 1.02-re felpatchel és megpróbál, hogy megy-e; ha igen, akkor rá az 1.1 és az 1.12a (ha a nem eredeti 1.0-dból hiányzik/sérült valamelyik fájl, hátha az 1.02 patch "meggyógyítja").

Kövesd mindig az utasításokat (ha 1.1 telepítés után rebootot kér, rebootolj, és csak utána tedd fel az 1.12a patcet)

Reaper
Ajánlott telepítés szûz alap LOMAC, arra rá 1.1 és utána rögtön 1.12a. Elsõ indításkor Starforce-ot telepít, reboot és mennie kell.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...