Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Gripen?! Nyami <#finom>
repvez
Itt probálj utánna nézni a dolgoknak.Itt megtalálod a szügséges pluginokat is hozzá,de azok csak a modell betételére és nem a kiszedésre valok.
Sziasztok, sajnos a barátom akivel terveztük a Lock On magyarosítását egyébb elfoglaltságok miatt nem tud segíteni a dologban, én meg szinte nulla vagyok a hasonló dolgokban az angol tudásom sem túl nagy, idom se túl sok van de amikor csak tudnám szivesen csinálnék bármit csak kéne egy irányító, arra gondoltam ha van köztetek aki szivesen segítene és ért is hozzá jóvolna mégis folytatni pontosabban elkezdeni a dolgot, mert eddig nem sokra jutottunk inkább csak anyagot próbáltunk gyüjteni, én még örülnék ha egy magyar Gripent is összelehetne hozni, valamennyire értek a 3dmaxhoz, remélem 3dmax-al is lehet modelt csinálni a gémhez, bár játékba még eddig nem csináltam modellt de szivesen próbálkoznék vele, ehez még jóvolna némi infó, hány poligonból kelenel álljon, meik részek kell legyenek lemodellezve pl. a gép kerekek pilótafülke stb. esetlegha valaki tudná hogy hogy lehet a játékból kiszedni és 3dmax-ba importálni egy modelt az nagy segítség volna, boxi, örülnék ha eltudnád küldeni e-mailba a fájlokat, mert most egyedül nem igazán tudom mit kezdjek, ha bárki segítene, esetleg volna valaki aki csinált már hasonlót és irányítaná a dolgokat az jólenne, vagy esetleg ha valaki szintén elkezdett hasonlót és segítségre volna szüksége, várom a véleményeket és a segítokész embereket!
Csaba

Siluro
Egészen kellemes képek 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
nem is akartam volna anélkül sem hogy mondtad volna <#wink>
Csak gyüljön mán össze a 3800 huf <#buck>
Reaper
Nyugodtan meglehet neked, de még nincs publikálva, mert nincs teljesen kész, szal terjeszteni azért nem kell.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Boconadi
<#wow2>, akkor msot elméletileg nekem meg sem szabadna lennie a skinednek? Vagyis Jack-nek nem szabadott volna tovább küldeni? :\
Most lefog baszni 😄
Én mondtam hogy bajod lesz belõle... <#rolleyes>
Reaper
Amúgy igen, ez a Vári Gyula féle (a 22-es gép) 2001-es repülõnapi festés.

Reaper
Rosszul tudod, ugyanis ez konkrétan az ÉN munkám... Jack most alakítgat rajta, mert megkapta a psd-t. Ennyi!

Boconadi
Konkrétan Jack és Reaper én úgy tom 😊

Amúgy ez a 2001-es kecskeméti repülõnapokkor használt solo aerobatic skin nem?
Siluro
Konkrétan azt Reaper csinálta magának a VFAT ra. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
Nem... sajnos a topicban önmagán kívül senki sem érti a srácot...

A durva, hogy õ ezt viccesnek is találja...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
A skint nem küldöm és nem adom oda senkinek, nekem is küldték.
Amúgy én nagyon nem értem mire gondolsz a többi mondatodban vagy én vagyok a hülye?! Amúgy vfat2006-os, és ezzel repült 59th_Reaper.

#10433: nincs.
Scottt
Boconadi fasza az a sasos skin(az asszema vtaf 2006os)nem tudnatok honnan tom megszerezni mert eccik,nincs oan skin amikék alapon fehér csillagokkal tarkított, a motorok tõl a kabin fele van 1 nagy magyar ék azt igaz még csak fotón láttam de hátha

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Már miden vili csak én hinni aztat h lenni szar modman miközben lenni szar letöltõ hely,teljesen más marhaság😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

*opciókban

HUNForrest-Gump

egy 1.02ben azt hiszem még vanolyan mód az opciókab is

HUNForrest-Gump

Boconadi
Config\View\view.lua -t nyitottam meg jegyzettömbel.
A kabinban történõ egérmozgatás kérdésben így nehéz segíteni, mert azt írod hogy nincs ilyen sor, akkor nem világos hova és mit illesztettél be...<#fejvakaras> A többi meg úgy van ahogy a faq-ban írja.
Reaper
Az a szép, hogy a Modman a Loman folytatása. Továbbá az összes Loman mod kompatibilis a Modman-nel:-D

Scottt
Áhh leesett a modman 1 kalap kaki Loman az értelmes és használható sal már kb 5000000000mód skin van a lock on omban

Boconadi
Szevasztok! Mostanában elég sokat repültünk, csináltunk 1-2 képet. Nézzétek meg ha van kedvetek. (Vannak köztük igaz vfat 2005 ill. 2006-os képek is, de a többségét mi csinálttuk.)
Ez még 1.02-vel készültek, de lehet holnaptol FC-m lesz...<#vigyor>
Hogy hogy beindult megint a 59th szerver? <#buck> Meddig lessz még?
Egy utolsó kérdés még hogy, hogyan tudom megcsinálni hogy a kabinban is tudjak egérrel mozogni? Mert ahol a faq írja nincs olyan sor, ha beillesztem akkor pedig nem mûködik. Elõre is kösz.

Ja, amúgy a képek itt
ja😄

HUNForrest-Gump

Siluro
Legalább van élet 😄

Bucser
BAzzeg pitypangom egy HSZ-be mirét nem megy?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
hát megmarad a kalapom de a modmant elmondhatnátok

Scottt
Most szedem a walmis bigyulát de csak 1.02van pedig oda volt irva h 1.12el kompatibilis na sebaj<#idiota>ha mûxxik megeszem a kalapom<#mf1>

Scottt
készüljön a magyrítás ha kell priviben küldök 1 msn,email címet és ha tok segítek<#ravasz1>

Scottt
Akhoj megint felraktam a loncit most a driver fissítés meg minden szar utéá próbálkozok de most hát a magyarítáh hiányában fingom sincs mit is kéne csinálni szal

Scottt
fiuk ez a modmant h kell használni? leszedtem de csak 1 fekete képernyõ jön ki(dos-os) és nem csinál semmit

Ja, azt hiszem ott csak a Pol-mod van meg a németek helyére betéve fordítás nincs.
Nem kell elkérni, le lehet tölteni.
repvez
Az nem lenne járhato ut hogy a lengyelekkel valaki felvenné a kapcsolatot és elkérné a progit tölük igy csak a lengyel szöbeget kell átirni és kész a magyar progi.
Ha, gondolod... gondoljátok én elküldöm nektek a rangjelzéseket, repindulót magyarosítások nagy részét...talán sok mindenben tudnék segíteni. Nézzétek meg a galériámban meddig jutottam, nekem a Flaming Cliffs-en is gyönyörûen mûködik, minimális módosításokkal. Örülnék neki ha ti meg tudnátok csinálni rendesen install verzióval,úgy mint a lengyeleknek van és közzé tudnátok tenni. Sok sikert...
repvez
Itt találsz rendfokozatokrol képeket:
itt
Sziasztok, egy barátommal szeretnénk magyarosítani a Lock On-t, még nem igazán tudjuk mennyire fog sikerülni mert eddig nem csináltunk hasonlót, viszont máris sok a gond, szerentnénk magyar légierõt is berakni és ehez kellene a magyar légiszázadok jóminõségü emblémáiról képek és a magyar katonai pilóták rangjelzéseirõl jóminõségü képek, ha tudtok egy oldalt ahol találunk ilyeneket kérlek irjátok meg, elõre is köszönöm

Ha egyszer "elromlik" nem javul meg... Annak mindenképp a földön kell eltelnie!

Persze kivételek vannak.. Nekem is volt már hogy egy másodpercet nem vártam és azonnal elkezdtem a gurulást még is jól mûködött... <#vigyor3>
nah megvan ez a rész a manualba, de arra nem találtam utalást, hogy az a 3 perc eltelhet a levegõben is vagy, ha hidegen szállok fel végig hibásan mutat?

HUNForrest-Gump

Scottt
:😊

az az igazság egyszer nekiálltam, de mivel az 1. idegennyelvem a germán ezért olvastam de nemsok része jutott el az agyamig<#vigyor2>

HUNForrest-Gump

Nincs mit de ha nem olvasod el a manualt lesz még vele gondod bõven!

Pl a Su-25 és a Su-25T a hajtómû indítástól számítva 3 percig "kényszerpihenõre van kárhoztatva" ugyan be kell melegedjen a rendszer... Ha nem tartod be akkor meg magadra vess mikor az iránytû +67°eltérést mutata a mûhorizont meg 40°os bedöntést vízszintes repülésnél!<#hehe>
ez volt a gond, thy

HUNForrest-Gump

ohhh ba****<#vigyor1>nemis gondoltam ilyenre.. mert single-be ilyen nem volt
megyek is és lecsekkolom thy

HUNForrest-Gump

RTFM! 😉

Egyébként meg valószínûleg elfelejtetted áram alá helyezni a rendszereket! "Shift+L" a megoldás kulcsa!
hali!
most az lenne a problémám hogy valami miatt nem mûködik multiban a su-25 és a su 25t hund-ja és hajtómû fordultatszám mérõje. valami 5let?

HUNForrest-Gump

Ha nem mûködik nálunk a letöltés, kivételesen nem a Ti készüléketekben van a hiba, valami nálnunk nem kerek. Dolgozunk az ügyön...
thx az õ nevében is egyébkén csak simán beraktam.
Ha jól emlékszem akkor a ModMan nevû programmal.Ezt a progit megtalálod a
VMH59 honlapján a letöltés szekcióban.

a magyar skint hogy kell berakni ???