Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült megállapítanod egy köztudott dolgot! <#taps>
ColdFire
én meg azt látom h speedbraker alrege vagy, de jó 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Siluro
Ehhh, zsír. 😊
Én még nem láttam ilyet, de kurva yoo 😄

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
Tegnap nyugodtan játszottunk amikor egyszercsak vmi iszonyat nagy lagg, aztán a fényesség lepte el a játékot. Ezután körülnéztünk mindenhol égõ és lerombolt házakat találtunk. 6-an voltunk a szerveren. Mindenki les, ts-en kidõlt a röhögés. Nem tudjuk mi a genya ez, ti találkoztatok már ilyennel? <#idiota>:

Scottt
Öööh miért nem lehet az a-10esen póttartályt meg gbu-XYZ bombát szállítani???????

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
gripen cocpkit leirás találtam valahol vannaka mûszerekrõl is képek az oldalon a gripeneseknek😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
cockpit remélem sikerül beilessztenem itt 1 gripen cocpkit a változatát nem tom de gripen:😄

ColdFire
:o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
Egyaltalan van ami mukodik neked?! <#rolleyes>
ColdFire
Hi!

Kapcsolodnék hyperlobby-val egy szerverhez, amikor bejön az eligazítás, nyomom a startot, egy kis ideig stop jelenik meg, majd ujra start, és nem csatlakozik :\

légyszi segítsetek ^^

ColdFire
ahol lehet offolni ^^
(témával nem kapcsolatos cuccokat lehet irogatni)

42nd Intruder
Mijaza az offtopic? 😄

ColdFire
google barát <#idiota>

Scottt
Mi az a Stalker?

ColdFire
én most a supreme commandert várom, sratégia

Seaweed
Nah az a Stalker is reg lekerult nalam a "listarol"....mikor a regi keszitogarda otthagyta az egeszet es ujak jottek aztan aztan a kepeken szemmel lathatoan visszafejlodes volt lathato...
Reaper
Utolsó infó->május 07... Vicc, de legalább a Stalker kijön március közepén:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
mit vartal?! amugy is...egyaltalan meg fog az valaha jelenni..en mar regen letettem rola...nem is varom.
ColdFire
a BS se fog itthon megjelenni? :\

Bucser
le lehet szedni nagy felbontasu AVIban is angol felirattal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire

Bucser
Bill et John.

van már második részuk is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire

ColdFire
régebben látam egy videot, amiben 2 francia szórakozik. (youtubeos)
poén beszólások vannak benne, lockon-os, csak kár h seholsem találom😞
nem tudjátok melyik az? ^^

ColdFire
király, ballagásra+szülinapra, (mert nem olcsó😊 lehet meglepem magam egyel😊

Bucser
bármekkorára. nekem 17-es CRT-hez van. de szerintem beállítahtó 15-osre is😊

ColdFire
nemis rossz

trackIR-t mekkora monitorra érdemes venni?

<#gonosz1>
Seaweed
ColdFire
lol megfogta a tûzfalam, már ok <#idiota>

ColdFire
jaccanek vazze :\

ColdFire
serial és az activation key közt mi a kül.?
mert most szenved itten nekem az fc, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, utánna az act. key-t kéri

Siluro
Pedig a Lock Onba nagyonn szerepet kap a profiler, mint IL-2ben 😊))
Tudom, mert mind a kettõvel vannak éves tapasztalataim. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ColdFire
már megvan, azért kösz.
profiler nagyon jó, régebben il2nél használtam, csak formatálás után nem akartam szorakozni vele :\

Siluro
az SST-t és a profilert tedd fel hozzá.

ColdFire
kösz😊

nálam hibázzik hogy felismeri a lockon az x52-t, csak nem érzékeli ha bármit csinálok vele? 😄

Siluro
5 alkalom van hívatalosan! Ajánlott használni a regisztry savert, mert ha elment a .reg fájlt és mondjuk windows reinstal után feldobod a lock ont és megnyitod a fájlt akkor nem kell újra aktiválnod... elméletileg... gyakorlatban nem mindig mûködik. 😊

ColdFire
P4 2.4Ghz
GeForce 6600
1Gb ram-mal már nem fog szenvedni annyira mint 512mb-vel?
512vel gyilkos volt a játék, 5mp-ként 1 képkocka 😄

ColdFire
na hurrá elõvettem ujra a lock-ont, eddig szaggatott, most nem fog jee😊
Flaming Cliffs-et hányszor is lehet aktiválni? :\

42nd Intruder
Itt se unatkozik senki.... minek...

Siluro
Többek között, de az csak a másodlagos<#hehe>

Ehh pfff pl hogy mikor megyünk Airsoftozni? <#mf1>
Siluro
Na csak találkozzunk kisgyerek, meg kell majd beszélni pár dolgot!<#vigyor1>

Seaweed
<#gonosz1>
Siluró csak nem szól semmit! Idézek:

"csitul-beszol nem moderatorkodik itt!"

<#vigyor2><#vigyor3><#hehe>
Hmm , ha jól látom egy kis házimunka vár rád Siluro ... <#shakehead>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

"Attol meg hogy nicket valtottal es bebiggyesztesz ide ilyen bolcskeleti megmozdulasokat a megitelesed mar nem fod valtozni" Seaweed ma 15:33 | privát | válasz erre | #10492 (Bocs Sea hogy veled példálózok, remélem nem baj, ha igen úgyis beszólsz! <#vigyor3>)

Nekem ez elég egyértelmûnek tûnik...

Noh akkor most itt nagy nyilvánosan esedezve, sõt könyörögve kérlek, írd már le légy szíves érthetõen magyarul írásjeleket használva ezt az ominózus kérdést, mert rajtad kívül sajnos senkinek nem sikerült megértenie, ami valszeg nem a te hibád, hanem a mienk...

Ha jól emlékszem Te írtad hogy várod az anyázásokat a helyesírásod miatt! Én biztos nem fogok belekötni, mert van rajtad fogás bõséggel máshol is...
Bár most így belegondolva, hogy a saját hozzászólásod értelmét kell elmagyaráznom neked ez had, ne mondjam milyen érzéseket kelt bennem... Talán a röhögõ görcs meg a szánalom a két legkifejezõbb jellemzõ!

Új név régi logo régi stílus...
Boconadi
Mondtam hogy azért mert teljesen úgy jött le, de ha nem így van már nem fogok bocsánatot kérni. Minek is fejtegetjük ezt hogyha sosem fogod megérteni hogy teljesen értelmetlenül írkálsz hülyeségeket.

Hányszor mondjam el hogy kérésre? Nem tudsz olvasni, vazze? Amúgy nem gondolkodok ezen mert egyedül csak te ugrottál nekem ez ügyben.

Tisztában, ugyan így vagyok vele én is. Nem fogok sírni hogy elõre szóltak, ha így lesz te leszel az elsõ aki megtudja. (A lányok szoktak sírni.)

Én itt sehol nem látom hogy leírták. Hol? Segítenél vagy csak kitalálsz hülyeségeket?

"A helyesírás tudod az a dolog, amibe az ember már csak akkor köt bele, amikor nem tud másba..." Hát no comment <#lama>. (Amúgy tanították.!:?(),) Nem baj ez is egy alternatíva.

Errõl álmodsz? :C
Nem tudom miért vetted elõ az elsõ hsz -t amit egy fantasztikusan megfogalmazott kérdésedre írtam. De mindegy is... A lényeg hogy senki nem kérdezte, hogy te milyen ember vagy, kivel hogy viselkedsz, és hogyan kezeled a konfliktusokat...

Még mindig nem sikerült megfogalmaznod normálisan a kérdést csak dobálod a szavakat és ígérgeted, hogy leírod de még mindig nem látta senki... Nem mellesleg még mindig nem válaszolt neked senki rá! Nem kellene elgondolkodnod, lassan hogy tényleg azért nem válaszoltak, mert nem értik?
Remélem tisztában vagy vele, hogy lexarom a jövõdet... Semmi közöm hozzá és nem is akarom, hogy legyen de, ha majd úgy hozza a sors, ne sírj hogy "Pedig nekem elõre szóltak!"

Én nem azt mondtam, hogy más leírja, hanem azt hogy MÁR leírTA! És én pedig egyetértek vele... Ellenszenvet váltottál ki nem egy és nem két emberbõl és ezt csakis magadnak és a tûrhetetlen stílusodnak, köszönheted! (de ezt már egyszer leírtam)

Kérdésedre miszerint miért vagy idióta nagyon egyszerû a válasz! Már leírtam de azért egybeszedve leírom még egyszer hátha:
Nos lényegében nem tudsz fogalmazni, de legalább is az írásjelek használatát nem sikerült elsajátítani! Alsó tagozatos tananyag, ha minden igaz...

"Seggemre"
Boconadi
"jó lenne ha elöbb az iskolára koncentrálnál aztán ugatnál itt hû de nagy arcoddal másoknak..." Õszintén megvallva lehet hogy nagy arcom van, de most tényleg. Mégis sok barátom van, és nem azért mert utálják hogy milyen köcsög vagyok. Én csak akkor vagyok nagy szájú ha valami nem tetszik, vagy beszól valaki értelmetlenül, de akkor nagyon fasz tudok lenni. DE, ha nem így van mindent megteszek azért hogy legalább haveri kapcsolatba kerüljünk. Amúgy az idézetedbõl körülbelül az jött le, hogy te nagyon sokat tudhatsz és nagyon okos vagy. A bölcsességet csak lock on terén gondoltam, máshol nem tudom mit tudsz és mit nem. (Amúgy meg ha nem vagy olyan bölcs, agyon tudott akkor mire vered magad?! Persze ezt a kérdést te is feltehetnéd tõlem...)

Hogy hogy jött ide a kedv azt én sem tudom <#idiota>

Leírtam hogy kérésre leírom még1x a gyenge elméjûek kedvéért, de látom mit sem számít.
Hogy értelmezhetetlen? Szerintem csak számodra, mert egy-két vesszõvel és hangsúlykiemeléssel megtudtad volna oldani eme rettentõen nehéz problematikát. Szerintem ne térjünk itt ki a tanulási módszereidre, meg az oktatásaidra. Hogy én minek járok suliba azt egyenlõre én döntöm el, és azt is hogy mennyire eröltetem meg magam hiszen az én jövõm áll elõttem nem a tiéd.

Ne mond hogy majd más leírja. Ha neked van valami problémád velem azt neked kell leírnod. Ne hivatkozz másra légyszives.

Hogy idióta vagyok? Lehet. Sõtt! Én azt mondom egy idióta vagyok. Hogy miért, azt kár hogy nem tudom. Leírnád? Elõre is kösz!
És hogy mit köszönhetek magamnak azt leszarom. Nekem is megvan azokról a véleményem akik gecik velem. (nem akarok nevet írni, de szerintem te/ti is tudjátok mely személyeket kedvelek és kit nem)

Túlcsicsázod a hsz-emet. Ha jól látom sehova nem írtam ilyesmit, és nem is céloztam ilyenre. De ha az vagy a te problémád.

Puszi..