Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én még nem láttam ilyet, de kurva yoo 😄
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kapcsolodnék hyperlobby-val egy szerverhez, amikor bejön az eligazítás, nyomom a startot, egy kis ideig stop jelenik meg, majd ujra start, és nem csatlakozik :\
légyszi segítsetek ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(témával nem kapcsolatos cuccokat lehet irogatni)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
van már második részuk is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
poén beszólások vannak benne, lockon-os, csak kár h seholsem találom😞
nem tudjátok melyik az? ^^
mert most szenved itten nekem az fc, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, utánna az act. key-t kéri
Tudom, mert mind a kettõvel vannak éves tapasztalataim. 😊
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
profiler nagyon jó, régebben il2nél használtam, csak formatálás után nem akartam szorakozni vele :\
nálam hibázzik hogy felismeri a lockon az x52-t, csak nem érzékeli ha bármit csinálok vele? 😄
GeForce 6600
1Gb ram-mal már nem fog szenvedni annyira mint 512mb-vel?
512vel gyilkos volt a játék, 5mp-ként 1 képkocka 😄
Flaming Cliffs-et hányszor is lehet aktiválni? :\
"csitul-beszol nem moderatorkodik itt!"
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#hehe>#hehe>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Nekem ez elég egyértelmûnek tûnik...
Noh akkor most itt nagy nyilvánosan esedezve, sõt könyörögve kérlek, írd már le légy szíves érthetõen magyarul írásjeleket használva ezt az ominózus kérdést, mert rajtad kívül sajnos senkinek nem sikerült megértenie, ami valszeg nem a te hibád, hanem a mienk...
Ha jól emlékszem Te írtad hogy várod az anyázásokat a helyesírásod miatt! Én biztos nem fogok belekötni, mert van rajtad fogás bõséggel máshol is...
Bár most így belegondolva, hogy a saját hozzászólásod értelmét kell elmagyaráznom neked ez had, ne mondjam milyen érzéseket kelt bennem... Talán a röhögõ görcs meg a szánalom a két legkifejezõbb jellemzõ!
Új név régi logo régi stílus...
Hányszor mondjam el hogy kérésre? Nem tudsz olvasni, vazze? Amúgy nem gondolkodok ezen mert egyedül csak te ugrottál nekem ez ügyben.
Tisztában, ugyan így vagyok vele én is. Nem fogok sírni hogy elõre szóltak, ha így lesz te leszel az elsõ aki megtudja. (A lányok szoktak sírni.)
Én itt sehol nem látom hogy leírták. Hol? Segítenél vagy csak kitalálsz hülyeségeket?
"A helyesírás tudod az a dolog, amibe az ember már csak akkor köt bele, amikor nem tud másba..." Hát no comment <#lama>#lama>. (Amúgy tanították.!:?(),) Nem baj ez is egy alternatíva.
Errõl álmodsz? :C
Még mindig nem sikerült megfogalmaznod normálisan a kérdést csak dobálod a szavakat és ígérgeted, hogy leírod de még mindig nem látta senki... Nem mellesleg még mindig nem válaszolt neked senki rá! Nem kellene elgondolkodnod, lassan hogy tényleg azért nem válaszoltak, mert nem értik?
Remélem tisztában vagy vele, hogy lexarom a jövõdet... Semmi közöm hozzá és nem is akarom, hogy legyen de, ha majd úgy hozza a sors, ne sírj hogy "Pedig nekem elõre szóltak!"
Én nem azt mondtam, hogy más leírja, hanem azt hogy MÁR leírTA! És én pedig egyetértek vele... Ellenszenvet váltottál ki nem egy és nem két emberbõl és ezt csakis magadnak és a tûrhetetlen stílusodnak, köszönheted! (de ezt már egyszer leírtam)
Kérdésedre miszerint miért vagy idióta nagyon egyszerû a válasz! Már leírtam de azért egybeszedve leírom még egyszer hátha:
Nos lényegében nem tudsz fogalmazni, de legalább is az írásjelek használatát nem sikerült elsajátítani! Alsó tagozatos tananyag, ha minden igaz...
"Seggemre"
Hogy hogy jött ide a kedv azt én sem tudom <#idiota>#idiota>
Leírtam hogy kérésre leírom még1x a gyenge elméjûek kedvéért, de látom mit sem számít.
Hogy értelmezhetetlen? Szerintem csak számodra, mert egy-két vesszõvel és hangsúlykiemeléssel megtudtad volna oldani eme rettentõen nehéz problematikát. Szerintem ne térjünk itt ki a tanulási módszereidre, meg az oktatásaidra. Hogy én minek járok suliba azt egyenlõre én döntöm el, és azt is hogy mennyire eröltetem meg magam hiszen az én jövõm áll elõttem nem a tiéd.
Ne mond hogy majd más leírja. Ha neked van valami problémád velem azt neked kell leírnod. Ne hivatkozz másra légyszives.
Hogy idióta vagyok? Lehet. Sõtt! Én azt mondom egy idióta vagyok. Hogy miért, azt kár hogy nem tudom. Leírnád? Elõre is kösz!
És hogy mit köszönhetek magamnak azt leszarom. Nekem is megvan azokról a véleményem akik gecik velem. (nem akarok nevet írni, de szerintem te/ti is tudjátok mely személyeket kedvelek és kit nem)
Túlcsicsázod a hsz-emet. Ha jól látom sehova nem írtam ilyesmit, és nem is céloztam ilyenre. De ha az vagy a te problémád.
Puszi..