Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
ték

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
letöltõs ha mán nincs itt 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bucser
melyik verziót vetted meg? a letöltõset vagy a cd installálosat?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
õ tudja h azt írta ki, csak õ 1.12a-t várt h kíirja...
még õ mondta nekem ma.
boci amugy nekem megy simán

Scottt
Hát sztem ha lentebb veszed a grafot,vagy spben mûködött???akkor valszeg más a hiba

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Seaweed
Sehol nem irja mi?! Pedig ezt a te kepedrol vettem!!!

Asszem' neked inkabb homokozni kene, meg kisautozni nem lockonozni...
Boconadi
Bazz vmi nem jó van :S. Ha felmegyek egy szerverre, akkro felcsatlakozik, tudok választani gépet, fel tom szerelni. De ha rákattintok hogy Fly, akkor bejön a töltõképernyõ aztán fél óra után behozza a játékot nagy nehezen, és persze full grafon. Írja hogy nyomjam meg az ( s ) -t aztán nyomhatom 20000x is de nem csinál semmit. <#rinya> Letöltöttem már kétszer is a patch-et de azért megkérdezem hogy remélem jót töltöttem-e le. Itt a kép amire én rámentem:

Siluroval próbáltuk ott is ugyan ez volt, sõtt még máshol is. Megkéne próbálni mi történik ha én kreállok. Amúgy nekem így néz ki a menüm. Sehol se írja hogy 1.12A verzió. Vagy ez így jó? :S Csak tudnám mi a hiba.
Másnak volt már ilyen?
Siluro
De lobbyn is megtaláljátok 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
rgr
Siluro
Mondjuk.
IP: 84.2.11.51

Server indul: 16:10

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
kicsit késõbb. Minden 1.02-es nekemugrott hogy "cserbenhagytam" õket <#idiota>

Olyan fél óra mulva yó?
Siluro
Mindenek elõtt legyen server. Vagy most akarsz repülni?

Boconadi
azt már tudok <#hehe>
Siluro
Elõbb tanúlj meg felszállni<#mf1>

Boconadi
MÁR FELVAN!!!! FÚÚDEGECIBOLDOGVAGYOK <#vigyor1>

Mikor kötelékezhetünk? <#idiota>
Siluro
Patcheld is fel 1.12ara aztán majd szóljatok ha játszotok, akkor megyek majd én is! 😊

Scottt
Ha nekem is meglenne a 1.1<#pardon1><#wilting><#wow3>de nincs meg<#idiota><#shakehead>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ColdFire
gyüsz egyet jáccani?
msn [email protected]

Boconadi
megvan mûködik. Kiírta hogy márcsak 4 aktiválási lehetõségem van vagy mi
Csak a dátumot el kellett álítanom a gépben.

.

Istenek vagyokt. Köszönöm, már sokadjára. <#felkialtas><#wink><#wink>

Coldi te meg maradj csöndben mert amúgy is németes vagyok <#ravasz1>
ColdFire
tucc angolul?
olvasd el a hibát -.-

Boconadi
Hogy milyen idõ van a gépemen annak miköze van az fc-hez? <#idiota>
Régen jártam erre, de ez most megfogott 😊
Kivételesen imádom az ilyen problémák pontos meghatározását. 😄
"Aszongya hogy Manuálisan akarok-e vmit csinálni vagy automatikus"
Aztán feltölt valamit, meg kiír valamit, ... hmmm, mi lehet a gond... 😄😄
Igaz én már régen aktiváltam az FC-t, de arra határozottan emléxem, hogy ha valamit nem jól csinálok akkor elrontok valamit..

Seaweed
Egyet mondtam, es igazira gondoltam mindket esetben <#mf2>..es nem a sajatomra...ami nem igazi.

amugy meg ha lenne se adnek...nem vagyok en wilagbank bazze...<#mf1> inkabb te adj nekem 150K-t <#bee1>
Jajj ne vagizzál már hogy neked van a pórnépnek meg nincs! <#hehe>

Egyébként is csak a szemedet tudod kilõni vele... <#vigyor3>

(Nincs kölcsön ingyé fölös 40e Ft -od? Lehetnél már ilyen jószívû ha már flémelek veled <#mf1>)
Seaweed
De lassan mar en is kezbeveszek egy Beretta-t <#gonosz1>
Bucser
a manualishoz fel kell hivnod a supportot hogy kapjal a request kodhz egy confirmation code-ot...

Az invalid time settings alatt meg vaslzeg azt érti, hogy szarul van beállítva az idõ a gépeden.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Ajanlok egy jo Smith & Wesson-nt! <#hehe><#gonosz1><#ravasz1>
Boconadi
Basszus mindjárt sírvafakadok, meg gondolom ti is rajtam. Felraktam az 1.00-át. Aztán feltelepítettem az FC-t. Indítanám el, bejön a starforce. Aszongya hogy Manuálisan akarok-e vmit csinálni vagy automatikus.
Bemegyek az automatikusra. Ugye meg kell adnom neki a product key-t. Rámegyek hogy save. Feltölt vmit, kiír vmit. Aztán remegyek hogy activate és baszik elfogadni. Mindig kiírja ezt:

Nos gondoltam megpróbálom manuálisan. Kapok egy új fajta kódot amit a starfoce ad, aztán nyomom hogy next és kér egy activation kódot amit én sehonnan sem kaptam. Az hol van? :S
Ne haragudjatok tényleg. Csak segítsetek ígérem nem zaklatok tovább senkit.
Boconadi
már megcsináltuk.. (más segíteni tudott)

azé kösz.

Amúgy kitöltöttük azt a hülyeséget amirõl kérdeztem, és úgy jó volt. Ha nem töltöm ki szólt volna hogy töltsem ki mert csillagozva volt 😞

Amúgy még csak 1 cd kulcsot kaptam. Mikor fogom a többit?
Reaper
<#taps>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
Bazz..

Van olyan hogy mailing adress külön? ha van akkor oda ird be a címedet. Kérsz a vásárolt cuccról számlát? ha kérsz akkor a billing adress alá azt írod be ami a számlát kérõ cégcíme. Ha nincs külön cég akinek kéred a számlát és van külön field a billingnek akkor nem kell kitölteni mert automatikusan a mialing adressre fogjak nyomtatni a billinget is...

Boconadi
tudom mit jelent csak azt nem tudom mit írjak be...

A saját címem vagy a bankártyájét.
Seaweed
<#hehe>
Bucser
Bocs. Ha hülye vagy akkor kisegítõ iskolába a helyed nem fórumon.

Boconadi
kösz, mit is várhattam, volna ezen a fórumon...
Bucser
találd ki bazz....

Boconadi
oda mit írjak be? 😛
Bucser
Számlázási Cím

Boconadi
Mia fene ez a "Billing Address*" ?
Seaweed
<#gonosz1>
Gondoltam te nagy vagy és bölcs és gecije is szóval neked az ilyemi könnyebben megy! <#mf1>

Nah majd ha sok idõm lesz reklamálok egyet! (Azt az áldott jó szívemet...) <#nezze>
Seaweed
Ha nodet tukod akkor ne segitsek?! Kuld inkabb egyenesen hozzam <#mf2>

http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php

aztan megirod hogy ki; kicsoda....<#mf2>
Segítesz megfogalmazni mit írjak nekik? <#idiota><#vigyor3>

Meg hát mondjuk hova küldjem mert az sem mind1... <#ejnye1>
Seaweed
<#vigyor5>

(<#nyes>)
Nem is tudom hogy ezt most ugennek vegyem e vagy sem...
Seaweed
<#hehe>
Kiprószáljuk? <#gonosz1>
Seaweed
Kivancsi vagyok a modik mit szolnanak ehhez <#ravasz1>
Scottt
LoL atombomba volt <#idiota>Én dobtam a b-1semmel lemodelleztem és loptam hozzá 1 cocpkitot<#idiota>

ColdFire
itta bizonyíték 😄DD